miercuri, 7 septembrie 2016

ARCTURIENII prin Sue (Suzanne) LIE : Să aruncăm o privire prin a 5-a Dimensiune (10 august 2016).ARCTURIENII prin Sue (Suzanne) LIE

Să aruncăm o privire
prin
a 5-a Dimensiune

(Traducere : Monica POKA)

– 10 august 2016 –

Nota MarYan :

Această perioadă devine din ce în ce mai dinamică şi mai provocatoare în a aprofunda tot mai mult ce anume înseamnă, cu adevărat, Dimensiunea a 5-a – cea în care Planeta noastră, Pământul, se pregăteşte ca să pătrundă în totalitate, într-un timp foarte scurt.

Ca şi în articolul anterior, al aceloraşi frumoşi arcturieni – „Ieşirea din Timp(ul Matricei)” – şi în cel prezent se vorbeşte tot mai mult şi mai detaliat despre diferite aspecte care ţin de dimensiunea a 5-a, pe care, chiar şi conceptual, minţii obişnuite îi este greu ca să le perceapă, inclusiv din mesajul transmis de arcturieni.

Vă spun aceasta din „practică” : atunci când (re)citesc aceste mesaje după o meditaţie sau după o stare de relaxare şi introspecţie, toate aceste informaţii sunt percepute în mod Natural, Simplu şi Firesc...

...În timp ce, după o incursiune prin centrul unui mare oraş, „cu treburi”, astfel de imagini apar ca fiind „ciudăţenii” pe care mintea obişnuită le găseşte de-a dreptul „plicticoase” şi pe care caută ca să le schimbe cu informaţii mult mai incitante şi „dinamice”.

De aceea, atenţionez că astfel de informaţii nu sunt de lecturat „în diagonală”, la o „pauză de ţigară” sau între două sarcini la serviciu, eventual înainte de „o bârfă la cafea”... ci sunt elemente de studiu care necesită o minimă perioadă de liniştire şi relaxare a minţii, pentru a putea pătrunde cât mai eficient în PORTALURILE din adâncul Fiinţei, pe SCARA INTERIOARĂ din fiecare (veţi vedea pe parcusul mesajului, despre ce este vorba).

Aşadar, precum la şcoală este abordat Subiectul fundamental al Anului respectiv din multiple unghiuri şi la toate „materiile de studiu”, tot aşa şi noi începem să fim supuşi unui aflux informaţional tot mai intens, din multiple perspective, referitor la Spaţiul Dimensional în care ne pregătim să „aterizăm”, cei ce deja ne-am făcut bagajele şi ne-am îmbarcat de ceva vreme, în „Autobuzul-Valul” corespunzător, care ne duce cu viteză maximă către... Dimensiunea a 5-a ! :


În acest ACUM, voi nu sunteți pe deplin în corpul vostru 3D/4D. Și nu sunteți pe deplin nici în corpul vostru 5D.

Și asta nu din cauza faptului că ați fi făcut ceva greșit, ci pentru că sunteți un PROTO-TIP.


Un prototip este definit ca „Un original sau un prim model din care alte forme sunt dezvoltate sau copiate”.

Prin urmare, transmutarea voastră în SINELE vostru Corp de Lumină este un exemplu de început care va fi folosit ca și model pentru ceea ce vine mai târziu.

De fapt, voi – dacă v-ați oferit voluntar pentru aceasta, înainte de încarnarea voastră – sunteți precum cineva care s-a oferit să „testeze echipamentul” pentru transmutarea vehiculului vostru Pământesc 3D/4D în Vehiculul vostru de Lumină 5D.

Pentru a încheia procesul, veți fi chemați să eliberați pe deplin modul de gândire 3D și 4D, înainte ca sistemul vostru cerebral 5D să intre pe deplin on-line.

Pentru acest ACUM, vă sugerăm să vă focalizați în primul rând pe dimensiunea a 3-a, ca și dimensiunea voastră de bază și pe dimensiunea a 5-a, ca dimensiune în care mergeți, dar în care nu trăiți încă.

Ce vrem să spunem prin afirmația de mai sus este că voi rămâneți pe deplin împământați, mâncați mâncarea potrivită, faceți exerciții pentru corpul vostru și primiți un „supraveghetor”.

Un Supraveghetor este cineva apropiat vouă care poate ține pasul cu voi și vă poate urma, fără nici o judecată sau frică.

Unii oameni s-ar putea să se sperie de schimbarea voastră și să vă judece, pentru că sunt speriați.

Prin urmare, este bine să vă focalizați pe Dimensiunea a 3-a, ca fiind dimensiunea voastră de bază.

Dimensiunea a 5-a este cea în care rezonați în sistemul de operare al ACUM-ului lui UNU, care este o experiență destul de diferită față de rezonarea la „Timpul și Spațiul” 3D.

Vehiculul vostru pământesc nu poate rezona la dimensiunea a 5-a, așa că „privirile voastre către dimensiunea a 5-a” vor avea loc prin intermediul stărilor voastre de conștiință 5D.

Când conștiința voastră s-a expansionat pentru a include rezonanța celei de-a 5-a dimensiuni, gândurile și emoțiile voastre vor rezona la un nivel de puritate și inocență care este dificil de menținut în viața voastră 3D/4D.

S-ar putea să doriți să experimentați această realitate, dar o puteți face numai atunci când emoțiile voastre rezonează cu Inima voastră Înaltă, gândirea voastră rezonează cu Mintea Multi-dimensională, iar Inima Înaltă și Mintea Multi-dimensională vă sunt calibrate una cu cealaltă.

Inima Înaltă și Mintea Multi-dimensională sunt interfața dintre expresiile 3D/4D și 5D ale SINELUI vostru.

Iubirea Necondiționată a Inimii voastre Înalte nu este doar o emoție. Iubirea Necondiționată este o frecvență de rezonanță – în care unitatea și încrederea sunt naturale și constante – care aparţine frecvenței 5D și dincolo de ea.

În același fel, gândirea multi-dimensională se poate manifesta cel mai bine atunci când Inima voastră Înaltă și  Mintea Multi-dimensională vă sunt conectate.

Gândirea Multi-dimensională rezonează la Frecvența Iubirii Necondiționate și ambele senzații sunt la nivel de 5D.

Prin urmare, ori de câte ori experimentați ACUM-ul Iubirii Necondiționate și/sau Gândirea Multi-dimensională, voi „aruncaţi o privire în dimensiunea a 5-a”.
Mulți dintre voi experimentați din ce în ce mai mult aceste senzații ale Realității 5D, precum și sentimente care aproape că sunt prea intense, pentru a putea fi menţinute de către corpul vostru.

Aceste sentimente și senzații vin în valuri, care vă permit să experimentați și să vă adaptați, treptat, la fiecare val al acestei energii.

Un Val de Energie de astfel de senzații seamănă foarte mult cu scufundarea corpului vostru într-o apă foarte caldă sau foarte rece. Vreți să intrați în acea „apă”, dar este nevoie să vă acordați timp pentru a vă obișnui cu ceva care, la început, poate părea foarte șocant.

Cu toate acestea, pe măsură ce vă obișnuiți, acea „senzație nouă” devine din ce în ce mai naturală. Când experimentați aceste senzații noi, voi vă adaptați treptat la Corpul vostru de Lumină 5D.

Așadar, aceste senzații apar pentru că atunci când intrați în rezonanța celei de-a 5-a dimensiuni, toate mesajele voastre neuronale, precum și funcționarea inimii, plămânilor, văzului, auzului și simțului tactil, toate aceste componente ale conștientizării voastre sunt dintr-o dată calibrate la o frecvență de contact mai înaltă.

Ceea ce vrem să spunem prin „frecvență mai înaltă de contact” este că voi intrați în contact cu o frecvență a realității pe care ați experimentat-o mai rar, de când v-ați luat prima dată un vehicul Pământesc.

Sinele vostru înnăscut 5D, care s-a oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia, a fost un Corp de Lumină.

Sinele Corp de Lumină5D a menținut o legătură cu sinele vostru „Corp Pământesc” 3D/4D.

Așa că, ori de câte ori sinele vostru fizic 3D/4D este în mod conștient inter-conectat cu SINELE vostru Corp de Lumină 5D, puteți primi și înțelege percepțiile și experiențele voastre mai înalt dimensionale.

Corpul vostru de Lumină 5D seamănă foarte mult cu o casă imensă, cu multe pasaje, tuneluri, scări şi ferestre, care sunt de fapt, Portaluri.

Voi ați activat aceste Portaluri, prin combinarea Iubirii voastre Necondiționate cu Gândirea Multi-dimensională.

Deplinul vostru acord, dedicarea și simțul datoriei de-a împărtăși câmpurile de energie ce curg prin aceste portaluri ale vehiculului vostru pământesc, transmută în mod activ câmpurile de energie ale Timpului și Spațiului 3D/4D, în câmpuri de energie 5D, ale ACUM-ului și AICI-ului.
Haideți să explicăm din nou ce înțelegem prin „PORTALURI”.


A 7-a chakrăCOROANA
(MINTEA INTER-DIMENSIONALĂ)
Pe măsură ce v-ați început călătoria voastră Inter-dimensională în forma fizică, Mintea voastră Multi-dimensională v-a dezvăluit Scara voastră Interioară pentru întoarcerea Acasă.

A 6-a chakrăFRUNTEA
(AL TREILEA OCHI INTER-DIMENSIONAL)
Pe măsură ce conștiința voastră multi-dimensională a intrat în cel de-al Treilea Ochi al vostru, Percepțiile voastre Multi-dimensionale v-au ghidat să vă alegeți Realitatea voastră prezentă.

A 5-a chakrăGÂTUL
(EXPRIMAREA CEATIVĂ INTER-DIMENSIONALĂ)
Pe măsură ce v-ați trezit pe deplin Chakra Gâtului, comunicările voastre inter-dimensionale v-au ghidat pe parcursul călătoriei voastre în expresia voastră 3D a SINELUI.

A 4-a chakrăINIMA
(IUBIREA ŞI VINDECAREA INTER-DIMENSIONALĂ)
Pe măsură ce i-ați permis Chakrei Inimii voastre să vă ghideze, v-ați putut aminti marea putere de vindecare a Iubirii Necondiționate.

A 3-a chakrăPLEXUL SOLAR
(PUTEREA INTERIOARĂ 3/4 DIMENSIONALĂ)
Pe măsură ce v-ați acceptat pe deplin puterea voastră multi-dimensională, puterile voastre 3D, 4D și 5D au intrat „on-line”, pentru a vă conduce vehiculul vostru pământesc.

A 2-a chakrăPLEXUL SACRAL
(NAŞTEREA ŞI RE-NAŞTEREA)
În timp ce ați intrat în pântecele mamei pe care ați ales-o să vă creeze vehiculul pământesc, v-ați amintit legile inter-dimensionale ale nașterii și renașterii.

1-a chakrăPLEXUL RĂDĂCINĂ
(CONEXIUNEA CU PLANETA-MAMĂ PĂMÂNT)
Pe măsură ce v-ați amintit promisiunea voastră de dinainte de naștere, de a vă lega de Gaia, ați promis să o protejați pe Mama Voastră - Planeta Pământ.
Vă rugăm ACUM să folosiți această Scară Interioară pentru a vă expansiona simțul de sine, dincolo de acest vehicul 3D, pentru a vă include adevăratul SINE Corp de Lumină inter-dimensional.

Pe măsură ce amintirile voastre 3D/4D se expansionează, pentru a vă include amintirile 5D și mai înalte, puteți alege conștient să urcați pe Scara voastră Inter-dimensională personală.

Ambele concepte reprezintă alegerea voastră personală ! Fie că treceți printr-un Portal, fie că urcați o Scară, voi alegeți, în mod conștient, să faceți o tranziție pe care VOI ați ales să o faceți în acest ACUM.

                                                                                   
Dragi voluntari care ați ales să fiți prototipuri ale Noului OM, noi, Arcturienii, vă re-amintim că voi ați cerut să ajutați prin procesul de transmutare a corpului vostru fizic în octava Corpului vostru de Lumină 5D.

De ceea ce vă veți da seama, pe măsură ce treceți prin acest proces al vostru, este că ați făcut acest lucru toată viața și că faceți acest lucru în multe dintre viețile voastre simultane, paralele și alternative.

De-a lungul multelor voastre încarnări pe Gaia, voi v-ați pregătit pentru acest moment al Ascensiunii Planetare.

Pentru a crea aceste câmpuri de energie, necesare pentru a transmuta de la un corp 3D/4D într-un corp 5D, veți combina emoțiile Inimii voastre Înalte 5D cu emoțiile voastre 3D, precum și gândurile Minții voastre Multi-dimensionale 5D cu mintea voastră 3D.


Această Unitate a Sinelui vostru 3D/4D cu SINELE vostru 5D va crea o Unitate a Scopului între Sinele vostru 3D/4D și multele octave ale SINELUI vostru Multi-dimensional.

Această Conștiință inter-dimensională a Unității din sinele vostru se va expansiona rapid, în cele din urmă, în Conștiința Unității cu întreaga Viață.

Deoarece Conștiința Unității cu întreaga Viață este miezul unei conștiințe multi-dimensionale, ca și toate realitățile 5D, din momentul în care ați creat această schimbare în conștiința voastră, corpul vostru fizic își va începe trans-mutarea în rezonanța celei de-a 5-a dimensiuni și dincolo de ea.

Pe măsură ce intrați în și prin acest proces, veți experimenta în mod conștient ceea ce nu ați mai experimentat, vreodată, în vreuna din încarnările voastre.

În toate încarnările voastre în dimensiunea a 3-a, ați venit ca un corp 3D. Există Maeștri Ascensionați care au transmutat în corpurile lor 5D, motiv pentru care și sunt numiți „Maeștri Înălţaţi”.

Au existat puțini astfel de Maeștri, având mulți ani între încarnări.

Când acești Maeștri mai purtau încă un vehicul pământesc, frecvența Pământului era, de departe, mult prea joasă pentru ca ei să poată menține o rezonanță pe Planetă.

Cu toate acestea, în ACUM-ul vostru există o formă diferită de Ascensiune, pentru că noi vă cerem să vă combinați propriul vostru Proces de Trans-mutare în Dimensiunea a 5-a cu Procesul Planetar de Trans-mutare în Dimensiunea a 5-a.

Așa că, precum Maeștrii Ascensionați din trecut au transmutat pentru a-și ajuta urmașii umani, voi veți transmuta pentru a vă ajuta Planeta.

Prin urmare, nu este nevoie ca voi să aveți urmași, deoarece nu este nevoie ca voi să spuneți cuiva despre procesul prin care treceţi.

Ceea ce se va întâmpla este că voi veți contribui, cu ceea ce experimentați, la Procesul lui Gaia.

În acel ACUM, Gaia va avea experiențe similare, pe care Ea le va împărtăşi cu toţi locuitorii Ei.
În consecință :

- Conștiința voastră Personală, a Unității în SINELE vostru, se va expansiona pentru a cuprinde Conștiința Unității cu Planeta,

- Care se va expansiona automat în Conștiința Unității cu toți ceilalți oameni de pe corpul lui Gaia,

- Care se va expansiona în Conștiința Unității cu animalele lui Gaia,

- Care se va expansiona în Conștiința Unității cu toate plantele lui Gaia,

- Care se va expansiona în Conștiința Unității cu toți elementalii lui Gaia, ai Pământului, Aerului, Focului, Apei şi Eterului,

- Care se va expansiona în Miezul lui Gaia,

- Care se va expansiona în Aura lui Gaia,

- Care se va expansiona în alte Planete ale Sistemului nostru Solar,

- Care se va expansiona în Galaxia noastră,

- Care se va expansiona în ceea ce a fost, cândva, Necunoscut...


Dar, ACUM, voi vă amintiți...

Conștiința Unității voastre cu Întreaga Viață, funcționând ca UNUL,  este cea care vă va ajuta să vă amintiți...prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu