sâmbătă, 22 iulie 2017

COBRA : RE-ÎNTOARCEREA în LUMINĂ (21 iulie 2017).




RE-ÎNTOARCEREA
în
LUMINĂ

21 iulie 2017





Nota MarYan :

Cu titlu aproape identic cu cel al unui material „channel”-izat (canalizat) din anii 2000 („Return to the Light”), acest articol al Mesagerului Rezistenţei, Cobra, aduce în prim-plan chestiuni cât se poate de „arzătoare” pentru cei Treziţi şi conştienţi de ceea ce se petrece în prezent, pe Planetă :

- veşti interesante şi chiar importante („deschiderea unui Canal de Comunicare directă cu Rezistenţa”) ; informaţii în pregătire despre situaţia Entităţii Plasmatice Yaldabaoth şi a Anomaliei Primare ; modalităţi practice de a elibera Implantul Primar al Archonilor ; despre situaţia financiară dificilă a Lucrătorilor în Lumină şi ai Luptătorilor Luminii, de care Rezistenţa începe să devină din ce în ce mai conştientă ; precum şi, deloc cel din urmă aspect, subiectul atacurilor dintre Lucrătorii şi Luptătorii Luminii de la Suprafaţa Planetei, pe care Reszistenţa nu prea înţelege „cum” şi, mai ales, „de ce” ...

Iată, fără alte comentarii, subiecte cât se poate de „fierbinţi”, pentru a studia cu interes şi acest articol, care merge pe linia bine-cunoscută a „purtătorului de cuvânt” al Rezistenţei, respectiv Cobra : nici „prea-prea”, nici „foarte-foarte”, din perspectiva Infomaţiei transmise.

De aceea, repetăm şi iar repetăm : ECHILIBRUL este elementul-cheie în aceste Vremuri, în care informaţiile „zburdă” din toate direcţiile, în toate direcţiile, şi când nimic nu poate fi luat „in integrum”, ca Adevăr imuabil, dar nici contestat, de dragul „contestatarilor de profesie” :






Există progrese semnificative şi, dacă totul merge conform Planului, voi putea să eliberez o Nouă Actualizare despre situaţia Entităţii Yaldabaoth şi a Pietrei Negre, în aproximativ o săptămână.




Rezistenţa a citit toate aceste scrisori, astfel că acum ei realizează cum suferinţa populaţiei de la Suprafaţă este chiar mai mare decât şi-au imaginat...

Din acest motiv, ei au pregătit câteva instrucţiuni ce pot face mai uşor de trecut aceste momente de pre-Eveniment, pentru cei treziţi de la Suprafaţa Planetei.


În primul rând, marea majoritate a suferinţelor are ca şi cauză principală aşa-numitul IMPLANT PRIMAR.

Acesta este un implant pe care l-am primit cu toţii, odată cu pătrunderea fiecăruia în zona de Carantină a Pământului, cu multe mii de ani în urmă.

Acest implant este poziţionat în lobul frontal al creierului, în planurile plasmatic şi eteric, fiind umplut cu Anomalia Plasmatică rotativă şi încărcat cu Mesajul primar că suntem separaţi de Sursă / Iubire / Lumină.

Această Deconectare Primară de la Sursă a atras, ulterior, situaţii care reflectă această deconectare şi a creat, astfel, foarte multă suferinţă.

Din moment ce voinţa noastră liberă (Liberul Arbitru) se aliniază, apoi, cu Implantul, Forţele Luminii nu pot interveni în viaţa noastră, rugăciunile nu primesc răspuns, protecţia se pierde, încrederea dispare.

Aceste implanturi au fost create de către Grupul Chimera, cu milioane de ani în urmă, fiind întărite de către aceasta în Marea Uitare din 1996 (N.MY.: Invazia Archonică de la începutul anului 1996, prin Portalul Congolez), pentru a împiedica Ascensiunea Planetară.

Atunci când dizolvarea acestor implanturi va ajunge la o Masă Critică, întregul construct al dualităţii / răului / suferinţei se va prăbuşi, iar Lumina se va întoarce !



La o scară individuală şi colectivă, cheia pentru a rezolva această situaţie constă, în primul rând, ca noi să fim conştienţi de existenţa acestor implanturi.

Simpla conştientizare a implantului şi a programului mental asociat acestuia, va accelera dizolvarea acestora.

Apoi, Forţele Luminii vor putea interveni într-un mod mai direct în vieţile noastre, iar cererile şi rugăciunile, ca acestea, vor putea primi răspuns mult mai uşor...

Cea mai uşoară şi eficientă metodă de a dizolva acest program mental (şi, de fapt, oricare altul) este reprezentat de Tehnica de Curăţire (Purificare), oferită umanităţii de către Charles BERNER (Yogeshwar Muni).


Pentru a rezuma : putem dizolva acest Program al Minţii prin disocierea Sinelui nostru de acest Program.

Aceasta se poate face prin plasarea minţii noastre, alternativ, în statusul asociat Programului („Eu sunt separat de Sursă”), apoi în starea opusă („Eu sunt Una/Unul cu Sursa”).

Dacă, în mod alternativ, scrii aceste afirmaţii polare (poate timp de 10 minute în fiecare zi), atunci mintea ta se va disocia (separa) de ambele stări mentale polare („Separat de Sursă” – „Una/Unul cu Sursa”), iar programul mental va începe să se destrame, plasma rotativă disipându-se, astfel că Implantul va începe să se dizolve iar conexiunea voastră cu Sursa / Iubirea / Lumina va fi restabilită, în mod natural.

Trebuie să fiţi conştienţi de faptul că şi polaritatea pozitivă din mintea ta („Eu sunt Una/Unul cu Sursa”) se va disipa, fiind înlocuită cu o conexiune autentică cu Sursa.

Există o mare diferenţă între credinţa mentală, în această privinţă, şi Adevărata Conexiune în Sine...


Rezistenţa a comunicat, de asemenea, faptul că, pentru a scădea nivelul suferinţei, este vital ca să creaţi momente pozitive în fiecare zi, prin metode simple de a face aceasta, care includ:

- petrecerea timpului liber în natură ;

- con-centrarea pe ceea ce este frumos şi inspirator ;

- urmărirea unui hobby ;

- scăderea expunerii la mediile electronice, inclusiv o expunere mai redusă la site-urile alternative ;

- ascultarea muzicii liniştitoare ;

- petrecerea timpului cu alte persoane „de calitate.


De asemenea, Rezistenţa este conştientă de SITUAŢIA FINANCIARĂ dificilă a multor Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii.

Din acest motiv, ei mi-au cerut ca, o mare parte din Conferinţa Ascensiunii, pe care o voi susţine, să fie dedicată oferirii instrumentelor pentru manifestarea Abundenţei.

Am realizat acest lucru şi în acest an, în luna Martie, la Conferinţa din Taiwan, astfel că, dacă cineva are Note din a doua zi a Conferinţei, vă rog să le trimiteţi la cobraresistance@gmail.com , pentru a le publica pe blog.

Chiar şi aceste instrumente pot fi suficiente pentru a vă rezolva situaţia financiară, dacă vă veţi acorda timp şi efort pentru a le implementa.



Rezistenţa este conştientă, de asemenea, de problema atacurilor energetice pe care le suportă Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii.

Unele sfaturi utile, în acest sens, sunt postate aici.


Principalul aspect pe care Rezistenţa NU îl înţelege, în totalitate, se referă la motivul pentru care Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii  continuă să se atace unul pe celălalt, în loc de a-şi uni forţele împotriva Cabalei, care, în mod evident, nu reprezintă cel mai bun lucru pe care îl pot face, pentru binele lor cel mai Înalt.

Din perspectiva lor, cei din Rezistenţă nu şi-ar ataca niciodată colegul care luptă pentru aceeaşi cauză şi, cu adevărat, ei nu înţeleg DE CE cei de la Suprafaţa Planetei continuă să facă aceasta.

De aceea, ei îi invită pe cei de la Suprafaţă ca să-şi împărtăşească perspectiva asupra situaţiei respective, aici.


Victoria LUMINII !




Un comentariu:

  1. NAMASTE MarYan,mulţumesc pentru acest încurajator imbold dar mai ales pentru faptul că devine tot mai evident că lucrurile merg pe drumul cel drept.Eu cred că nu este unitate între LUCRĂTORII ÎN LUMINĂ deoarece -din cîte mai ştiu şi eu,noi oamenii ne-fiind dintro rădăcină comună avem influenţe caracteristice impulsurilor civilizaţiilor care la începuturi cînd se luptau pentru dominaţia dar mai ales bogăţiile interioare ale pămîntului,căutîndu-şi forţă de muncă docilă,folosindu-se de ingineria genetică ,au modelat omul după interesul lor. Unii dintre eicum ar fi reptilienii,gri-i "ne-au PRElucratîn ADN după interesul fiecărui invadator,ba de la solarieni,ba de la venusieni sau pleiadieni care s-ar zice că ne-ar fi ajutat dezinteresat,dar şi întrun însemnat procent avem influenţe dezbinatorii de la cenuşii,gri,reptilienii cu tot arborele lor de spini şi răutate. EU cam aşa văd marea diferenţă între oamenii de pe pămînt atunci cînd ne raportăm la IDEALURI ŞI SCOPURI COMUNE.UN fel de "interesul poartă fesul-pe care-l vedem şi la liderii statelor dominatoare de astăzi prin aşa zisele zone de influenţă,mai vedem dezbinarea între membrii aceleiaşi familii,chiar între fraţi gemeni....şi toate sub împăciuitoarea formulă a DIVERSITĂŢII. Atîta timp cît una vorbeşti dar ALTA gîndeşti e clar că omul va fi întrun permanent conflict.Iar,lucrătorilor ÎN LUMINĂ pînă nu li se va arăta şi celelalte opţiuni,mult mai de apreciat decît ce avem acum,nu vor înţelege în detaliu cum va arăta destinaţia finală.Este un capitol vast o astfel de analiză ,deoarece noi cu mintea noastră subţirică nu vedem sau presupunem căvedem decît un colţ de (rai) cel al idealizării imaginative ..şi ăla inspirat din ÎNAINTE MERGĂTORI. Şi aşa cum ai mai tradus (spus) şi în alte articole ,eşecurile repetate duc la frustrări.Ori asta trăieşte majoritatea populaţiilor terestre la ora actuală.Vezi cîtă individualizare şi refugiul în device-urile tehnologice ,cum imaginarul a luat locul realităţii "GRI" DE CARE TOŢI FUG,găsindu-şi pacea în tabletă,telefon orimai ştiu eu ce .

    RăspundețiȘtergere