miercuri, 5 iulie 2017

MarYan - CONFERINŢĂ de Nutriţie Holistică : Importanţa esenţială a Grăsimilor de tipul OMEGA-3 în buna structurare și funcţionare a organismului uman.




CONFERINŢĂ
de 
Nutriţie Holistică :

Importanţa esenţială a
Grăsimilor de tipul OMEGA-3
în buna structurare și funcţionare
a organismului uman

cu exemple practice
de uleiuri alimentare
cu înaltă valoare terapeutică

la Bucureşti,
Complexul Studenţesc GROZĂVEŞTI
joi, 6 iulie 2017, orele 19.00 - 21.00





După mai multe Ateliere Teoretice şi Practice – susţinute la „Casa Christalină” de la Bran, precum şi în diferite locaţii din Braşov – cu subiecte din domeniul Alimentaţiei Naturale şi a Tehnologiilor Ne-convenţionale, iată că, după mai mult timp, revenim la Bucureşti (cu un „joc în deplasare”, cum s-ar spune), „antrenându-ne” în această Zonă cu un subiect pe care îl considerăm a fi nu doar interesant, ci şi foarte important pentru noi toţi, cei „dotaţi” cu un Corp Fizic (faţă de care suntem responsabili) : problematica GRĂSIMILOR ESENŢIALE.

Deşi, în urma unor intense cercetări din acest domeniu din ultimele patru luni, am fost extrem de surprins să aflu că, deşi marea majoritate a oamenilor cu care am conversat pe acest subiect au auzit de termenul magic „OMEGA-3”, iar ceva mai puţini şi de „RAPORTUL OMEGA-3 / OMEGA-6”...

...Însă, când venea vorba de detalii, „problema” devenea, dintr-o dată, foarte spinoasă : de la ridicat din umeri („Habar n-am, deşi am auzit”), până la informări categorice în acest subiect – care erau, din ne-fericire, foarte „pe lângă subiect”...

Într-adevăr, marea majoritate ştia că „trebuie să ia ulei de peşte” ca să stea bine „cu Omega ăla”, însă despre CE peşte, CUM, şi mai ales DE CE ? – întrebările erau chiar fără răspuns.

Pentru că nu dorim să realizăm această Conferinţă în acest articol, aici nu vom veni cu detaliile interesante care vor fi expuse joi seara, însă vom puncta un singur aspect pe care doresc să fie cât mai bine înţeles, de la bun început...

...Anume, că Grăsimea OMEGA-3 (şi, mai ales un anumit component din acest complex de grăsimi) este chiar esenţială pentru STRUCTURAREA şi DEZVOLTAREA armonioasă a majorităţii organelor (practic, a întregului corp fizic), iar menţinerea unui echilibru foarte precis, care va fi evidenţiat la Conferinţă, între Omega-3 şi Omega-6, este esenţial pentru buna FUNCŢIONARE a întregului organism.

Dacă nu ne credeţi, nu aveţi decât să aflaţi şi voi, ca şi noi, că aducerea la echilibru a acestui raport Omega-3 / Omega-6 duce, nici mai mult, nici mai puţin, la reducerea cu vreo... 90% a riscului de boli cardio-vasculare, începând cu Infarctul de Miocard (Atac de Cord) şi Accidentul Vascular Cerebral (Apoplexie).



 
Vi se pare a fi minor acest aspect ?

Pentru cei care „plesnesc de sănătate”, poate că, într-adevăr, acest aspect nu prea contează pentru a fi cunoscut (deşi, nici eu nu prea cunosc asemenea persoane...), însă, pentru cvasi-totalitatea celor încarnaţi prin Planul Fizic, acest aspect este vital...

...Căci, deşi s-a transmis prin mesaje spiritualeTrans-formările Planetare vor duce la părăsirea Planului Fizic – de către umanii care nu mai suportă vibraţia crescândă de pe Planetă – prin căderea sistemului imunitar, totuşi, în prezent, observăm că, sub ochii noştri, se des-făşoară cea mai mare „EPIDEMIE” de Accidente Vasculare Cerebrale şi Infarcte de Miocard, în ultimul an de zile !

Evident, la acest „sumbru tablou” avem şi REMEDIILE pe măsură, pe care le vom evidenţia, în mod detaliat, la Conferinţă, şi pe care le veţi putea vedea în video-proiecţiile corespunzătoare.




Totuşi, pentru cei ce doresc să vină cât mai „pre-gătiţi”– eventual şi pentru sesiunea de Întrebări şi Răspunsuri de la finalul Conferinţei, le oferim două surse informaţionale care le-ar putea aduce mai multă lumină, în acest sens :

- Un articol intitulat „Rolul vital în Sănătatea Umană al Acizilor Graşi Esenţiali OMEGA-3 / OMEGA-6”, de pe Blogul „HRANA DIVINĂ” (despre care deja v-am mai PoVestit, ca fiind un Blog-Partener al „Noului Univers Christalin”) şi

- Un site : natural.cesan.ro , în care puteţi selecta pagina din mijloc – EQology (natural.cesan.ro/eqology ) pentru a citi, după voie, tot ce doriţi în privinţa unor posibile re-medii naturale şi, în acelaşi timp, alimentare...


Cât despre „posibilităţile practice” (financiare) de a participa la un astfel de eveniment, acum voi re-lua ceea ce punctam la acest subiect în articolul de prezentare a primului Atelier Practic de la Bran, din acest an :

„...Este interesant cum, exact în perioada în care creionam acest articol, am primit pe e-mail unul dintre acele „Gânduri pentru fiecare zi”, transmise de către Neale WALSCH – îl ştiţi, probabil, din „Conversaţii(le) cu Dumnezeu”...

Iată ce mesaj am primit de la Neale, prin Editura For You, în perioada în care concepeam structura acestui Atelier de Nutriţie Holistică (alături de prezentarea ofertei pentru Turismul Con-ştient ) :

„ÎN ACEASTĂ ZI DIN VIAŢA TA, CRED CĂ DUMNEZEU VREA CA TU SĂ ŞTII...

...că trebuie (Nota MarYan : adică „poţi”, căci „nimic nu tebuie) să investeşti 3% din venitul tău în dezvoltarea ta personală, pentru a-ţi asigura viitorul.

Brian Tracy a spus aceasta şi avea dreptate.

Ştiu că vrei cu ardoare să urmezi acel curs, acel seminar sau să mergi în acel concediu pentru dezvoltare spirituală, dar crezi că nu îţi poţi permite.

Adevărul este că nu îţi permiţi să nu o faci.

Încearcă să-ţi urmezi cel mai înalt impuls.”




adar, după ce ne-am re-amintit de importanţa adevăratelor INVESTIŢII în Dezvoltarea noastră personală (alături de cea multi-dimensională a Fiinţei), să precizăm că INTRAREA ESTE LIBERĂ, astfel că INVESTIŢIA reală este, în esenţă, cea de TIMP, acordat unei asemenea Întâlniri...


Dar, iată, în continuare, şi PREZENTAREA detaliată a CONFERINŢEI de joi, 6 iulie 2017 :



Asociaţia      CESAN
CENTRUL DE EDUCAŢIE PENTRU SĂNĂTATE
organizează

CONFERINŢĂ
de
Nutriţie Holistică :

Importanţa esenţială a
Grăsimilor de tipul OMEGA-3
în buna funcţionare
a organismului uman

cu exemple practice
de uleiuri alimentare
cu înaltă valoare terapeutică

la Bucureşti,
Complexul Studenţesc GROZĂVEŞTI
joi, 6 iulie 2017, orele 19.00 - 21.00





CINE susţine această Conferinţă ?


- Marian PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; Formator Nutriţie la “Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”, Bucureşti ; specialist în Comunicare ; asigură consultaţii pentru diagnostic şi terapie holistică prin Biorezonanţă Magnetică, Nutriţie Naturală, Cauze psiho-emoţionale ale dezechilibrelor numite boli – prin  abordare integrativ-spirituală a Medicinei pentru Viaţă, cu peste 20 de ani de experienţă în aceste domenii.

- Andreia CLAUDIUS : Inginer, Psiholog şi Nutriţionist, cu peste 20 ani de experienţă în Hrana Vie, Terapii cu Apă şi Post Total după metoda Valeriu Popa ; creatoare a numeroase Reţete de Hrană Vie, pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală.



Unde şi când va fi evenimentul ?


- BUCUREŞTI, joi, 6 iulie 2017, orele 19.00 – 21.00.

- Locaţia exactă :  Sala de Conferinţe de la etajul 1 al Căminului C-D din Complexul Studenţesc GROZĂVEŞTI (Adresa exactă : Splaiul Independenţei nr. 204, Sector 6) :

(pentru o vedere cât mai detaliată, daţi click pe fiecare hartă)


Cum pot să particip ?


Pentru eventuale alte detalii : tel.  0723.50.20.17

INTRAREA  LIBERĂ !
(Celor care SIMT, le mulţumim anticipat pentru DONAŢIA de susţinere)



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu