miercuri, 12 iulie 2017

TANAAZ : PORTALUL SIRUSIAN din IULIE 2017 (30 iunie 2017).



TANAAZ

PORTALUL SIRIUSIAN
din
IULIE 2017

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 30 iunie 2017 –





Nota MarYan :

Iată că, în cursul lunii Iulie, mai avem o ocazie de a ne ura „LA MULŢI ANI !” – de data aceasta, având ca reper Noul AN Atlanteean, determinat de mişcarea Stelei Sirius A, un bine-cunoscut companion al Soarelui nostru, Helios-RA.

Pentru că acum nu doresc a relua toate detaliile, vă las să (re)citiţi datele transmise în PoVestiri anterioare ale noastre (Partea 1-a şi Partea a 2-a), unde vă puteţi re-aminti de conexiunea dintre Sistemul nostru Solar şi Sistemul Sirius A, cel atât de mult PoVestit în mitologa spirituală a marii majorităţi a popoarelor.

Ceea ce este interesant pentru acest moment este punctarea faptului că PIETRELE CINTAMANI, de care tot vorbeşte Cobra, ar reprezenta fragmente dintr-o „Planetă albastră” explodată în Sistemul Siriusian, cu milioane de ani în urmă... (ceea ce îmi aminteşte şi de explozia Stelei SIRIUS C, cea care a fost distrusă printr-o acţiune co-ordonată a aceloraşi Întunecaţi care au făcut la fel şi cu MALDEK (sau Thraia sau Phaeton sau Steaua Albă) – fosta planetă dintre Marte şi Jupiter şi a cărei orbită este identificată prin Centura de Asteroizi din acea zonă)...

...Şi iată cum se „leagă”, iarăşi, lucrurile şi evenimentele, căci în ultimele două postări, Cobra a vorbit intens de Piatrele Cintamani, îngropate pe Planetă într-o Reţea „Floarea Vieţii”, cu o concentrare maximă în zona New-York – Long Island, loc în care energiile vindecătoare, sub forma FLĂCĂRII VIOLETE şi a energiilor terapeutice venite prin Sirius, par a fi mai necesare decât oriunde pe Planetă (alături de Zona Orientului Mijlociu) !... iar acest lucru este expus şi detaliat, de căte Cobra, tocmai în această perioadă, în care Sirius şi Pământ sunt mai apropiate decât oricând, în cursul anului terestru, marcând, astfel, Noul An Siriusian (Atlanteean) !...

De aceea, în concluzie, găsesc că expunerea acestor variate articole, despre „Momentul Sirius”, din perioada Iulie-August a anului, este nu doar întâmplătoare, ci chiar foarte importantă, acestea fiind situate într-o profundă şi relevantă conexiune ! :






În fiecare an, în prima săptămână a lunii Iulie, se activează un Portal Sacru de energie între Pământ și Steaua SIRIUS, aducând vibrații puternice și progrese spirituale.

În astrologie, prima săptămână a lunii Iulie este considerată a fi un timp al progresului spiritual și o perioadă în care toată omenirea poate să-și ridice Nivelele de Conştiinţă.

În acest timp, Soarele și Pământul sunt la cea mai mare distanță unul față de celălalt. Aceasta înseamnă că influența energetică a Soarelui asupra Pământului este mult mai slabă.

Soarele este considerat a fi linia vieții acestei planete.

Soarele deține energia nașterii, a căldurii, a susținerii și a Luminii. Soarele este ceea ce ne ține în viață și prezenți în această realitate pământească.

Având în vedere că Soarele și Pământul se îndepărtează unul de celălalt, energia unei alte stele intră în lumina reflectoarelor. Această stea este de 23 de ori mai strălucitoare decât Soarele nostru și este cunoscută ca SIRIUS sau „Soarele spiritual” al Pământului.




Sirius a fost mult timp respectată de multe culturi antice și se credea a fi Poarta spre Cer.

De fapt, în Egiptul Antic, Sirius a fost considerată a fi Steaua Zeiței Isis, care și- a exercitat puterea asupra morții și a renașterii, printre altele.

În culturile șamanice vechi, Sirius era considerată a fi Tărâmul Zeilor, iar atunci când aceasta era cel mai aproape de Pământ, ei ar fi trecut prin Poarta de acces, pentru a colecta mesaje Divine.

Alte culturi cred că Sirius găzduiește o rasă extraterestră avansată tehnologic, care deține cunoștințe și conștiințe mai înalte decât ceea ce avem pe Pământ.

În astrologie, Sirius este considerată a deține energie care este mult mai avansată decât cea a Soarelui nostru și atunci când se apropie de Pământ, poate avea o influență spirituală profundă.

În perioada 03 – 07 Iulie, în fiecare an, Sirius se deplasează cel mai aproape de Pământ și pentru că propriul nostru Soare este mai departe, energia Sirius este capabilă să curgă liber spre Pământ, deschizând o Poartă de Energie.

Această poartă permite Pământului să primească descărcări directe de informații de la Sirius, care pot accelera dezvoltarea spirituală a Vieții pe Pământ.

Cu acest portal activat, este un moment foarte puternic pe Pământ și unul în care se pot întâmpla trezirea spirituală și descărcări de la mai multe ființe / spirite evoluate.

Acesta este motivul pentru care Sirius este, adesea, denumit Soarele spiritual al Pământului.

În prima săptămână a lunii Iulie, vibrațiile de pe Pământ sunt considerate a fi mult mai mari și mult mai puternice.

Acest lucru vă poate ajuta să vă măriți nivelul de creativitate și vă poate face mai conștienți de intuiția voastră.

Sirius este, de asemenea, considerată a fi un loc avansat din punct de vedere tehnologic, astfel încât aceste inspirații sunt, de asemenea, aduse pe Pământ în acest moment.




Există, de asemenea, o legătură interesantă între Sirius și Ziua Independenței din SUA, despre care puteți citi aici.

De fapt, poate că nu este o coincidență că în SUA sărbătorim ideea de independență, dreptate și libertate pentru toți, în timpul acestei puternice activări a energiei Sirius.

Sirius, în sine, deține energia libertății și are în vedere extinderea conștiinței noastre, astfel încât să putem renunța la limitări.

Acesta este modul în care energia lui Sirius ne permite să evoluăm și ne permite să vedem dincolo de cele cinci simțuri ale noastre.

Pentru a primi această energie spirituală puternică în propria voastră viață, prima săptămână a lunii iulie va fi momentul perfect pentru a începe o nouă practică de meditație, pentru a vă activa cel de-al Treilea Ochi şi penbtru a ajunge la Ghizii voştri spirituali şi la Îngerii Păzitori.

Ar fi, de asemenea, momentul perfect pentru a face o curățare a aurei și, dacă lucrați în spațiul tehnic, ar putea fi, de asemenea, un moment bun pentru a veni cu noi inovații sau pentru a experimenta noi progrese.

P.S. : Următorul Portal, în care noi îl implicăm pe Sirius, cade pe 8/8 (N.Trad. : 8 August 2017) și se numește POARTA LEULUI.

Acesta este un alt moment foarte puternic al energiei Sirius.

Rămâi acordat pentru mai multe detalii !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu