joi, 7 septembrie 2017

COBRA : Actualizare a Situaţiei Planetare (cu o propunere pentru o nouă MEDITAŢIE).




Actualizare
a
Situaţiei Planetare
(cu o propunere pentru
o nouă MEDITAŢIE)

5 septembrie 2017





PIATRA NEAGRĂ a fost dizolvată în totalitate, astfel că întreaga Anomalie Primară, asociată cu aceasta, este de aşteptat ca să fie fie eliminată, în preajma Echinocţiului de Toamnă din Septembrie.

Ceea ce a mai rămas sunt resturile ale Capului entităţii Yaldabaoth, împreună cu Bombele Plasmatice de tip Toplet şi Anomalia Plasmatică Primară din Corpul acesteia.

Entitatea Yaldabaoth începe să-şi dea seama că Timpul său este aproape de a se termina, pe această Planetă, astfel că acum re-acţionează foarte puternic la creşterea energiilor venite dinspre Centrul Galactic.

Acesta este motivul pentru manifestarea energiilor perturbatoare şi pentru situaţiile extrem de dificile pe care mulţi le întâmpină, chiar acum...

Archonii şi Cabala folosesc intensiv plasma excitată a entităţii Yaldabaoth, pentru a creşte puterea Vortexurilor plasmatice ce duc la declanşarea unor condiţii meteo extreme, în INDIA, HONG-KONG şi AUSTRALIA.


Au încercat acest lucru cu Uraganul HARVEY.

Ei plănuiau ca acest uragan să devină un alt Uragan KATRINA, cu mii de victime, însă mulţumită Forţei Reţelei „Noul Atlantis”, Forţele Luminii au reuşit să slăbească furtuna, pe măsură ce aceasta a ajuns pe uscat, astfel că numărul victimelor a fost redus cu mai mult de 95% faţă de ceea ce Cabala planificase iniţial.


Nemulţumiţi de rezultate, Cabala a modificat un alt uragan care afectează, în prezent, insulele din Caraibe şi care va ajunge aproape cu siguranţă, în zona Florida, cu consecinţe potenţial dramatice.

Forţele Luminii ne solicită ca să medităm pentru a disipa Uraganul IRMA, în fiecare zi de acum încolo, până când acesta îşi va disipa puterea sa.

Vom face zilnic această meditaţie, la ora 12.00 EDT (N.MY. : Ora 19.00, ora României).

(Aceasta este egală cu ora 09.00 PDT în Los Angeles, ora 10.00 MDT în Denver, ora 11.00 CDT în Chicago, ora 17.00 BST la Londra, ora 18.00 CEST la Paris şi miezul nopţii la Taipei.)

Alăturaţi-vă nouă !, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.




INSTRUCŢIUNI pentru Meditaţie :

1. Folosiţi-vă propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o Stare RELAXATĂ de Conştiinţă.

2. Stabiliţi INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca un instrument de accelerare a Procesului de disipare până la eliminarea Uraganului Irma.

3. Vizualizaţi o COLOANĂ de LUMINĂ emisă dinspre Soarele Central Galactic, care trece apoi prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin corpul vostru către Centrul Pământului.
Vizualizaţi apoi o altă Coloană de Lumină pornind din Centrul Pământului în sus, prin corpul vostru, apoi mai departe, spre Cer, către toate Finţele de Lumină din Sistemul Solar şi Galaxia noastră.
În acest Moment vă situaţi în două Coloane de Lumină, care curg, simultan, atât în sus, cât şi în jos.
Păstraţi active aceste Coloane de Lumină, pentru cel puţin câteva minute.

4. Acum vizualizaţi un Soare luminos de culoare Roz, care dizolvă Uraganul Irma, făcându-l inofensiv.
Vizualizaţi cum această lumină roz protejează toţi oamenii şi proprietăţile lor din calea Uraganului.
Vizualizaţi această rezolvare a situaţiei, în cel mai armonios mod posibil...


Instrucţiuni auto ghidate, pentru această meditaţe, au fost create în mai multe limbi.

Trebuie să înţelegeţi că această Planetă nu este încă eliberată şi cum condiţiile Planetare nu se vor îmbunătăţi în mod semnificativ înainte de Eveniment.

Prin urmare, este încă foarte important ca să continuăm să consolidăm Reţeaua Energetică „NOUL ATLANTIS, din jurul Planetei, (inclusiv) cu ajutorul Pietrelor Cintamani şi prin Meditaţii :



Înainte de a încheia această Actualizare, iată şi o mică „inspiraţie” :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu