sâmbătă, 2 septembrie 2017

COBRA : Interviul comun (în limba română) Cobra / Corey (29 iulie 2017) – Partea a 3-a.COBRA - COREY

Interviul comun
(în limba română)
Cobra / Corey

(Traducere : Const. MIHĂILESCU)

– 29 iulie 2017 –

Partea a 3-a

(alte detalii despre Meditaţie)

(continuare din Partea a 2-a)


LYNN – Ar trebui să medităm în timpul apusului sau răsăritului de soare, mai de grabă decât la alte ore ale zilei ? Cobra, poți să răspunzi la asta ?

COBRA - De fapt, apusul soarelui, răsăritul soarelui, amiaza și miezul nopții, sunt, aș spune, cele patru puncte cardinale de putere ale zilei.
Meditația în acele momente este cea mai eficientă.

LYNN - Ai recomanda meditații legate de o anumită vreme ?

COBRA - Asta este, aș spune, o preferință personală a celui care meditează.

LYNN - Bine. Corey, putem să prezentăm comentariile pe aceste întrebări ?

COREY - Da. Cred că preferințele sunt importante. De multe ori, veți vedea aceste metode de tip cookie-cutter (obișnuite) introduse sau servite oamenilor, atunci când de multe ori sunt bune, adevărate puncte de plecare.
Dar fiecare dintre noi suntem ființe complet diferite și trebuie să ne respectăm diferențele, să dezvoltăm diferite metode de protecție spirituală și meditație, care se potrivesc cu cine suntem noi ca persoană.

LYNN - Mulțumesc foarte mult amândurura. Justin ?

JUSTIN - Meditația în masă, în grupuri fizice ori prin conectare la distanță (prin Internet) ne permite să ne creăm propria realitate ? Cobra ?

COBRA - Da, aceasta este, aș spune, cea mai puternică tehnică de manifestare globală care este disponibilă. De fapt, se folosesc principiile fundamentale ale procesului de manifestare.
Ambele ajută „Evenimentul, când se va manifesta „Dezvăluirea”.
După ce se va produce „Primul Contact”, se vor demara toate aceste lucruri de partea noastră.
Aceasta este puterea pe care o avem, ca reprezentare a unui colectiv trezit și hotărât să schimbe realitatea de pe această Planetă. Tot așa a fost schimbată realitatea de pe alte planete din întreaga Galaxie, atunci când au fost eliberate.
Desigur, acțiunea fizică este necesară, dar meditația este declanșatorul care inițiază schimbarea.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Corey, vrei să comentezi ?

COREY - Da. Abilitățile noastre co-creative sunt cel mai important lucru pe care Cabala a încercat să ni-l ignore și să ne manipuleze, acționând împotriva noastră.
De exemplu, ei produc filme care prezintă un viitor oribil pentru noi și încearcă să ne aducă în situația de a medita asupra acestui viitor sumbru, aceasta pentru a ne capta conștiința și a ne pune puterea creativă în slujba producerii de scenarii pline de atrocități, din care să se nască spaima, frica și neîncrederea.
Acum, când cu ocazia Eclipsei ne vom întâlni energiile, trebuie să ne folosim abilitățile și puterea asupra producerii unor realități pozitive, benefice pentru umanitate și planetă, astfel încât să se producă un Salt în Conștiință și o Eliberare de sub influența celor care ne-au oprimat.
  

JUSTIN - Mulțumesc, Corey.
Și, ca o întrebare suplimentară : ați spune că realitatea creată acolo poate transcede realitatea personală a unei alte persoane ? Acele realități pe care le creăm, prin Meditația în Grup, au puterea de a încălca voința liberă a altei persoane ? Corey ?

COREY - Noi toți co-creăm împreună această realitate. Chiar și non-tereștrii, care nu fac parte din conștiința noastră de masă, ca să spunem așa, dar sunt aici în sistemul nostru solar, care interacționează cu noi, ei sunt conștiința co-creativă care are efect asupra realității noastre comune.
Deci, există un anumit punct în care realitățile se bifurcă, însă există o Realitate Comună pe care o creează împreună.
Nu se merge împotriva dorinței libere a unei persoane, nu i se opun.

JUSTIN - Mulțumesc, Corey. Cobra, voi repeta întrebarea : ai spune că această Meditație în Masă are capacitatea de a depăși voința liberă a altei persoane ?

COBRA - Nu. Este doar o alternativă. Deci, dacă suficienți oameni vor alege acum Lumina, deci ceva opus Cabalei, dintr-o dată vor accede la o altă realitate, diferită ce ceea ce a fost până acum.
Practic, aceasta ar putea însemna apropierea foarte mult sau producerea „Evenimentului” (Primul Contact, la nivel de masă), un Nou Sistem Financiar, condiții de viață mai bune, în care majoritatea oamenilor vor alege o realitate mai bună, conform liberei lor voințe.
Ceilalți vor trebui să se adapteze la noua realitate. Nu se va încălca liberul arbitru, ci va fi pur și simplu o parte a procesului cosmic al restructurării cosmice, în care realitatea schimbându-se ei trebuie să se adapteze la o nouă frecvență.
Trebuie să evoluăm ca sistem, adică : ca planetă, ca specie, ca sistem solar, ca şi galaxie.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Și, în cele din urmă : puteți explica mecanica sau procesul științific din spatele acestei implicări ? Cobra ?

COBRA - Practic, aceasta este manifestarea Procesului.
Acest proces are trei etape principale :
- decizia colectivității oamenilor de a-l manifesta ;
- a doua etapă este invocarea (exprimarea la unison a dorinței) de a se produce ;
- a treia este acțiunea fizică, concretă.
Meditația face parte, de fapt, din al doilea pas.
Deci, primul pas este să decideți. Foloseşte-ţi libera voință făcând Alegerea cu privire la ceea ce dorești să se întâmple.
Apoi, folosiți meditația (invocația) pentru a transpune într-o manifestare energetică această alegere, această decizie, în realitate.
Numărul trei, este momentul în care acționezi asupra alegerii magnetice (energetice).
Toți am făcut o alegere. Am făcut o alegere pentru Dezvăluirea Completă, pentru Primul Contact, pentru Eliberare, pentru Eveniment...
Acum, medităm pentru a atrage magnetic (a da o anumită polaritate) această alegere în planul fizic și apoi vom acționa asupra ei, pentru a o manifesta în realitatea noastră.
Această meditație va declanșa anumite schimbări fizice pe Planetă. Vor putea apărea fenomene, manifestări și evenimente care nu vor mai putea fi contestate de nimeni.
(Nota Trad. : Apreciez că taifunul recent din SUA, care a produs mari inundații, este o consecință a programului de purificare, accelerat prin programul codificat adus de energiile portalului din 21 aug.2017. Influența acestor energii s-a extins chiar până în zona noastră, dar la scară mai mică. De data aceasta, vizată a fost în primul rând America de Nord, căci acolo se află acumulată cea mai mare cantitate de negativitate, din cauza prezenței capilor și structurilor superioare ale Cabalei.)
Noi, oamenii, vom fi liberi să acționăm fizic pentru a susține acest Proces.


JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. O întrebare pentru Corey : poți explica sau oferi o perspectivă asupra modului în care acest Proces de Meditație a Grupului va afecta realitatea la nivel științific sau mecanic ? Corey.

COREY – Mai întâi că sunt absolut de acord cu tot ce a spus Cobra. Aș adăuga că, fizic, al treilea pas este foarte important. Toți cei care ne adunăm să medităm vom produce cu siguranță o acțiune de echilibrare, de calmare și acceptare care, în cele din urmă, va transforma tipul de protest obișnuit, demonstrațiile, în plimbări pașnice pline de concordie.
Comunitățile mari de oameni (metropole și nu numai) doresc eliberarea tehnologiilor suprimate. Am discutat anterior că, odată ce energia se schimbă în meditații de genul acesta, o mulțime de oameni vor fi deschiși pentru a discuta despre eliberarea acestor tehnologii. Cred că este ceva ce poate avea priză la comunitățile umane, cu mult mai ușor decât informațiile non-terestre.
Așadar, cred că o astfel de meditație va fi un catalizator pentru ca oamenii să înceapă să iasă în stradă și să vorbească deschis despre tot ceea ce este suprimat de la noi, atât tehnologic cât și spiritual.

JUSTIN - Mulțumesc, Corey. Lynn ?

LYNN - Da. Atunci când ne sincronizăm meditațiile începând de la un moment exact pe toată planeta, concentrându-ne pe aceeași imagine și ascultând aceeași muzică, în timp ce vizualizăm același lucru, în același timp în întreaga lume, în limbile noastre, întărește aceasta semnalele pe care le trimitem în univers, din glanda pineală ? Cobra, poți începe cu asta ?

COBRA - Da, cu siguranță întărește semnalul pe care îl trimitem. Mai mult decât atât, creează un mod de coerență. Este ca un fascicul laser. Forma laser este o lumină foarte coerentă, foarte concentrată. Toate particulele, toți fotonii, vibrează în același mod, când avem un laser. Și știi cât de puternic este un laser.
adar, creăm un laser energetic, un semnal foarte puternic, de pe suprafața planetei, care se va extinde în univers și, cu siguranță, va declanșa un răspuns.

LYNN - Mulțumesc.
Corey, aștept comentariul tău.

COREY - Da, cu siguranta... Cu cât mai multă putere puteți pune în spatele unei emisii (de comunicaţii), cu atât mai bine, cu cât va fi mai puțină atenuare (opoziţie), cu atât mai multă distanță veți obține, din punct de vedere pur fizic.
Dar același lucru este valabil și pe alte nivele ale spectrului, când vine vorba de nivele spirituale, niveluri eterice.
Deci, cu cât mai multă energie e pusă în spatele acestor meditații, în aceeași perioadă de timp precisă, totul va decurge bine. Va avea un efect masiv. Cu siguranță va avea un efect masiv.

LYNN - Bine. Mulțumesc. Justin, poți continua.

JUSTIN - ți oameni trebuie să fie în Grupuri mai mari care să participe la Meditația în masă, pentru ca noi să percepem un efect vizibil din meditație ? Cobra ?

COBRA - Depinde de domeniul în care urmărești efectul. De exemplu, dacă aveți un oraș de un milion de locuitori, aveți nevoie de un grup de aproximativ două mii de oameni pentru a schimba realitatea acelui oraș.
(Nota MarYan : După propriile noastre calcule, expuse şi în PoVestirea noastră pregătitoare a Meditaţiei Unităţii, acea „Formulă” s-ar putea exprima în forma „Rădăcina pătrată – Radical – din jumătate din numărul de locuitori”, ceea ce conduce la un număr şi mai mic de persoane necesare pentru a genera Schimbarea în respectiva Comunitate.)
Acesta este doar un exemplu.
Există o anumită Ecuație care vă poate spune exact câte persoane trebuie ca să schimbați realitatea unui anumit grup sau a unei anumite structuri sociale.
Pentru întreaga planetă, acest număr este de aproximativ 105.000 de oameni. Dar, dacă luați în considerare faptul că nu toți participanții meditează cu efect maxim, puteți considera 144.000 de oameni, un număr extrem de semnificativ, care trebuie să mediteze, pentru a schimba, pentru a modela realitatea pe întreaga Planetă.
Spre bucuria noastră, acest număr s-a întrunit de mai multe ori.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Corey, te întreb și pe tine : câți oameni trebuie să fie în meditație de grup pentru a avea un efect perceptibil asupra realității ?

COREY - Sunt de acord cu ceea ce a spus Cobra. Adaug că fiecare persoană are o abilitate diferită și deci va avea o influență diferită în ceea ce privește aportul de energie cu care vine.
Numărul, poate... Vreau să spun că și foarte puțini oameni pot face o schimbare imensă asupra realității, dacă sunt extrem de con-centrați.

LYNN - Corey, poți să explici mai mult despre ce anume ți-a spus RA TEAR EIR despre importanța populației umane care face meditații în masă împreună ?

COREY – Da. Recent m-a dus în una din Sferele uriașe și mi-a arătat restul sistemului nostru solar. Restul Sferelor albastre erau aproape complet transparente și păreau ca și cum ar fi primit foarte multă energie.
A afirmat că, foarte curând, aceste sfere s-ar disipa, iar potențialul total a acestor energii ne-ar fi lovit. Cred că am fost aclimatizați.
A afirmat, de asemenea, că în această perioadă de timp, pe măsură ce aceste energii cresc, ele stimulează și abilitățile noastre co-creative. Prilejul acesta ar putea fi folosit împotriva noastră de Cabală, sau îl putem folosi în beneficiul nostru, dacă vom conștientiza și ne vom uni voința.
A declarat că, pentru a folosi în beneficiul nostru aceste energii și pentru ca ei să ne poată îndruma către soluția optimă, trebuie să fim uniți și să ne concentrăm simultan asupra aceleiași intenții pe care s-o lansăm, făcând și o chemare (solicitare).
Dacă ne putem grupa atenția, putem lansa o CHEMARE care poate duce la declanşarea unui Flux Energetic masiv către Pământ.

LYNN – Mulțumesc !


(continuare în Partea a 4-a)prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu