vineri, 29 septembrie 2017

COBRA : Scurtă Actualizare a Situaţiei Planetare (28 septembrie 2017).




Scurtă
Actualizare
a
Situaţiei Planetare

28 septembrie 2017





Anomalia asociată cu PIATRA NEAGRĂ a fost eliminată !

Ceea ce a mai rămas reprezintă doar rămăşiţe ale Entităţii Plasmatice Yaldabaoth şi ale Bombelor Plasmatice de tip Toplet, asociate cu Anomalia Plasmatică, precum şi câteva Entităţi Plasmatice PARAZITARE care până acum au fost ascunse în corpul lui Yaldabaoth şi care acum au devenit mai active, pe măsură ce Yaldabaoth este din ce în ce mai slăbit.

Toate aceste entităţi sunt pline cu Bombe Plasmatice de tip Toplet şi cu Anomalia Plasmatică.
 

Voi menţiona aici două dintre aceste ENTITĂŢI PLASMOIDE, care vor fi îndepărtate exact ca şi Entitatea Yaldabaoth.

Prima dintre acestea este o entitate asemănătoare VIERMILOR, care a fost teleportată prin Portalul Congolez din Sistemul Stelar RIGEL, între anii 1996 şi 1999 (N.MY. : Probabil că odată cu Invazia Archonică a Planetei, prin Portalul Congolez, de la începutul anului 1996).


Această entitate încearcă să blocheze accesul către Lumină a populaţiei de la Suprafaţa Planetei, să suprime Creşterea Spirituală şi Procesul Ascensiunii.

Tot această entitate transportă pe Planetă marea majoritate a armelor scalar-plasmatice avansate, existente încă în corpul său (energetic) şi foloseşte un Program de Computer foarte avansat ca să direcţioneze aceste arme pentru a produce o cât mai mare supresie (presiune energetică negativă) asupra Lucrătorilor Luminii şi a Luptătorilor Luminii.

Eliminarea acestei entităţi reprezintă principala preocupare a Forţelor Luminii, chiar acum !


A doua entitate este, la fel, una asemănătoare unui VIERME, mai puţin puternică, ce a fost teleportată pe Planetă între Decembrie 2004 şi Iunie 2007.

Această entitate încearcă să suprime Prezenţa Zeiţei şi Misterele Zeiţei...




Există, de asemenea, mai multe Entităţi Plasmoide Parazitare, mai mici, care au scăpat pe Planetă în timpul Procesului de purificare a Plasmei Sistemului nostru Solar, între anii 2001 şi 2017.


Dacă vă simţiţi ghidaţi, puteţi folosi următoarea MEDITAŢIE pentru a ajuta la dizolvarea acestor Entităţi Plasmoide Parazitare şi ale Bombelor Toplet asociate cu acestea...

...Sau puteţi ajuta Forţele Luminii, participând la Meditaţiile prezentate aici.

Când vor mai fi programate Meditaţii de importanţă Planetară, pe viitor, acestea vor fi anunţate direct pe acest blog.




Între timp, există mai multe progrese în Dezvăluirea Treptată („Soft Disclosure”) în privinţa Vieţii pe MARTE...



Acum, vom încheia această Actualizare într-un mod Inspiraţional :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu