miercuri, 18 octombrie 2017

Arhanghelul AMETIST prin Natalie GLASSON : TransFormarea cu BLÂNDEȚE (13 octombrie 2017).



Arhanghelul AMETIST
prin Natalie GLASSON

TransFormarea
cu
BLÂNDEŢE

(Traducere : Monica POKA)

– 13 octombrie 2017 –





Nota MarYan :

Acest Mesaj al perechii Arhanghelului Zadkiel, respectiv Arhanghelul AMESTIST, vine cu o imagine ce pare a fi încă prea „de viitor”, în această agitată societate umană : BLÂNDEŢEA.

Acum îmi re-amintesc cum, în anii 1990, una dintre „mantrele” cu care lucram intens în timpul Meditaţiei, alături de cea a Seninătăţii şi Serenităţii, era cea a Blândeţii – exprimate, toate, prin CuVântul din patru litere, numit PACE.

De aceea, pentru mine, acest mesaj sună foarte „familiar”, dar, în acelaşi timp, îmi reaminteşte de stringenţa re-actualizării acestor frecvenţe ale Blândeţii, intens promovate acum 2.000 de ani de către minunatul Frate mai Mare, Isus, când multe dintre parabolele sale purtau încărcătura acestei Frecvenţe Divine – numită Blândeţe, Pace şi Seninătate.

Într-adevăr, poate că unii dintre voi, prinşi încă bine în ţesătura Matricei Sociale, practica prea intensă a acestei vibraţii pare a fi, cumva, „handicapantă”, într-o societate în care agresiunea este „cuvântul de ordine”...

...Însă, chiar şi în acest (dur) context, pregătirea pentru frecvenţele blândeţii poate fi un exerciţiu foarte important şi actual, Acum, când Vremurile sunt în pragul unei Mari TransFormări (cine are Nasul corespunzător, poate „adulmeca” deja această Realitate, aflată în curs de conturare şi materializare).

Aşadar, haideţi să ne bucurăm, iarăşi, de minunatele şi relaxantele vibraţii ale Blândeţei, care, mai repede decât ne imaginăm în prezentul agitat, vor deveni parte din Viaţa noastră, pe o Planetă din ce în ce mai integrată în Frecvenţele Echilibrului Divin şi ale Armoniei Cosmice :






Salutări preaiubite și angelice Ființe de pe Pământ, eu sunt Arhanghelul Ametist, eu sunt aspectul feminin al Arhanghelului Zadkiel.

Noi suntem cunoscuți pentru abilitatea noastră de a vă purifica Ființa, de a iniția Transformarea, de a vă accelera Ascensiunea și de a vă conecta cu Călătoria voastră de explorare a Creatorului.

Eu, Arhanghelul Ametist, îmi aduc esența pentru ca voi să o primiți și să o trageți.

Vă ofer un cristal energetic de ametist și îl așez în mâinile voastre ; el reprezintă iubirea, adevărul, claritatea și conștiința mea.

Eu sunt o Ființă Angelică, deși mulți mă percep ca pe o Ființă Christalină, pentru că eu dețin calitățile și frecvențele similare cum ar fi amplificarea, purificarea și întărirea întregii voastre ființe și a evoluției voastre spirituale.

În timp ce îmi așez cristalul de ametist în mâinile voastre, dați-vă voie să absorbiți energia mea violet / purpurie – ea vă va umple întreaga ființă.

Veți putea să-mi simțiți prezența în jurul vostru și în voi. Voi începe să vă purific energia, să vă amplific adevărul și să vă întăresc legăturile, în special cu Creatorul

 Stați cu mine, fiți cu mine, iar eu voi susține transformări frumoase și împlinitoare în ființa voastră, care se vor transmite în mod iubitor în realitatea voastră.


Ascensiunea ACUM


În acest moment, Ascensiunea este puternică și crește în mod constant, în accelerare cu numeroase energii diverse și frecvențe de lumină care continuă să se descarce în Pământ.

Omenirea și Mama Pământ se trezesc în mod constant, trecând prin numeroase straturi și nivele ale energiei interioare, căutând în interior Adevărul Creatorului, astfel încât acesta să poată fi adus la suprafață.

Constanta transformare interioară poate fi obositoare, încordată și solicitantă pentru mintea, emoțiile și corpul vostru fizic.

Deși sunt multe ființe care ajută și numeroase frecvențe de lumină care se ancorează, pentru a susține impactul dezvoltării voastre interioare, eu, Arhanghelul Ametist, doresc să-mi împărtășesc conștiința pentru a vă ajuta, în continuare, în această problemă.


În prezent, Sistemul Nervos din corpul vostru fizic și corpul emoțional sunt cele care sunt actualizate de către lumina Creatorului.

Când sistemul vostru nervos și legăturile sale sunt puternice, atât corpul vostru fizic cât și cel emoțional sunt întărite.

Corpul vostru fizic se simte mai puternic, mai capabil și mai echilibrat în timp ce corpul vostru emoțional este curățat de emoțiile limitatoare, echilibrat, stabilizat și împământat.

Nu numai corpul vostru emoțional se va simți mai liniștit, ci și corpul vostru fizic fiind în stare să tragă Lumina în voi, din Sursa puternică de Lumină, astfel încât să vă umple și întinerească întreaga Ființă.

Sănătatea și bunăstarea voastră fizică vor crește, ceea ce înseamnă că corpul vostru fizic și corpul vostru emoțional sunt mult mai capabile să se descurce cu procesul de tranziție intens al creșterii, pe care voi și alții îl experimentați.

Va avea loc o armonizare între corpul vostru fizic și corpul vostru emoțional, astfel încât vibrația lor unită va fi filtrată treptat în corpul vostru mental, creând echilibru, pace și armonie.

Întărirea sistemului vostru nervos va ajuta la conectarea voastră cu Creatorul, veți fi mult mai capabili să dați voie vibrațiilor de frecvență înaltă să curgă prin ființa voastră și să se ancoreze în realitatea voastră, în omenire și în Pământ.

Legăturile slăbite sau rupte dintre nervi vor fi refăcute, iar această vindecare va fi proiectată în întreaga voastră ființă și realitate.

S-ar putea să vă simțiți mult mai conectați cu voi înșivă și cu adevărata voastră esență, experimentând o mai profundă conectare și comunicare cu Creatorul și experimentând prezența Creatorului în voi și în jurul vostru.


Starea corpurilor voastre mental, emoțional și fizic este proiectată în realitatea voastră exterioară.

De exemplu, pe măsură ce sistemul vostru nervos este întărit și legăturile voastre rupte sunt refăcute, ați putea să observați că relația voastră cu altcineva devine mai profundă sau că practicarea meditației evoluează, adăugându-i-se stări de expansiune și beatitudine.

Vindecarea care are loc în ființa voastră va avea un impact pozitiv asupra realității voastre fizice.

Întărirea sistemului vostru nervos și echilibrarea corpului vostru emoțional vă da voie să accesați o stare de pace mai profundă în ființa voastră, susținând în același timp Ascensiunea omenirii.

Acest proces de vindecare, care este transmis și încurajat pe Pământ, va crea o blândețe între oameni și sinele lor.

Prin trezirea calității blândeții în mulți, vor fi create reacții, creații, experimentări ale blândeții.

Totul și toată lumea va fi abordată cu blândețe, lucru care va oferi Spațiu pentru conștientizare, compasiune, observare, reflecție interioară și vindecare.

Blândețea va dizolva judecata, furia explozivă, exprimarea păgubitoare, separarea și iluzia.

Prin faptul că toți experimentează o mai mare blândețe cu ei înșiși și cu ceilalți, oamenii vor fi capabili să se întâlnească, să co-creeze și să experimenteze mai degrabă din Spațiul Inimii decât din ego sau din iluziile separării.

O mai profundă identificare cu Unitatea și cu Unimea, care există în toți și între toți, se va manifesta în Conștiința Omenirii.




Crearea BLÂNDEŢII


Blândețea este rezultatul actualelor schimbări și activări ale Ascensiunii, legate de sistemul vostru nervos și de corpul emoțional, energia și emoția blândeții fiind și ele un instigator.

CREATORUL îi invită pe toți să-și activeze, exploreze și exprime blândețea interioară, blândețea sufletului și esenței voastre, aducând această energie sacră în corpul și în ființa voastră.

Când vă activați blândețea interioară, voi îi dați voie sistemului vostru nervos și corpului vostru emoțional să se vindece și să se întărească.


Mai întâi este nevoie să vă treziți blândețea interioară cu voi înșivă.

A sosit momentul să vă observați pe voi înșivă, modul în care vă comportați cu voi înșivă, gândurile, emoțiile și iluziile pe care le îndreptați spre voi înșivă.

Cât de blânzi sunteți cu voi înșivă ? Ce înseamnă pentru voi să fiți blânzi cu voi înșivă ? Ce ați face în mod diferit față de ceea ce faceți acum ?...

Sunteți aspri, pretențioși, neiertători, jignitori sau duri cu voi înșivă ? Vă pedepsiți sau vă tratați cu iubire și respect ?

Acordați-vă timp să contemplați acest lucru.


A fi blânzi cu voi înșivă înseamnă SĂ VĂ IUBIŢI, indiferent de ceea ce faceți sau se întâmplă în viața voastră ; înseamnă să vă respectați, să vă onorați și să fiți drăguți cu voi înșivă.

Blândețea vă ajută să dați drumul durerii, să eliberați frica și să dizolvați separarea. Deveniți propriul vostru susținător, având grijă de voi.

Energia voastră devine mai calmă, pentru că știți că existența voastră în orice altă stare vă provoacă durere interioară.

Practicarea blândeții înseamnă să fii generos cu tine însuți/însăți, să împărtășești cu tine tot ceea ce ai nevoie, pentru a fi sănătos și puternic, cum ar fi aerul proaspăt, exercițiile fizice, hrana sănătoasă și relaxarea.


În al doilea rând este nevoie să fii blând cu cei din jurul tău, fie că aceștia sunt oameni, animale, plante sau altceva.

Să fii blând cu alții nu înseamnă să umbli pe vârful degetelor, să vorbești încet și să nu te apropii de nimeni...

Să fii blând cu alții înseamnă să emani și să radiezi energia blândeții din Ființa ta, direcționând acea energie către ceilalți, în timp ce comunicați cu ei sau vă aflați în Prezența lor.

Pe măsură ce vă simțiți confortabil în radierea blândeții voastre interioare, puteți lăsa ca blândețea voastră interioară să vă ghideze în acțiunile voastre, în expresiile și ideile legate de modul în care puteți fi de ajutor altora.

Când vă emanați blândețea interioară în prezența altora, deși ei s-ar putea să nu conștientizeze blândețea voastră interioară, s-ar putea să vă simțiți vulnerabili, expuși sau lipsiți de apărare.

Această stare se poate manifesta pentru că aceasta este o practică nouă și voi experimentați o Nouă Stare de Deschidere a Ființei.

Veți fi, de fapt, cu mult mai puternici, protejați și conectați cu intuiția voastră, fiind mult mai capabili să reacționați și să acționați într-un mod echilibrat și centrat, care servește tuturor.




Cum să vă activaţi
BLÂNDEŢEA INTERIOARĂ


Vorbiți-i corpului vostru :

Prin corpul meu, eu îmi activez și accesez blândețea sufletului meu. Invit blândețea sufletului meu să apară, fuzionând și sintetizând cu întregul meu corp și ființă.
Eu sunt blândețea sufletului meu în manifestare și exprimare.

Focalizați-vă pe corpul vostru, în timp ce energia blândeții din sufletul vostru se activează și se mișcă prin corpul vostru.

Dați-vă voie să deveniți conștienți de o zonă a corpului vostru în care puteți accesa blândețea sufletului vostru.

Focalizați-vă pe energie, dându-i voie să se expansioneze și să se dezvolte, astfel încât să vă umple întreaga Ființă.

Acordați-vă timp pentru a sta în spațiul blândeții sufletului vostru, explorând și familiarizându-vă cu această Calitate Sacră.


Eu, Arhanghelul Ametist, sunt prezentă pentru a vă susține călătoria de explorare a blândeții voastre interioare – vă rog să mă chemați să vă ajut.


Cu bine-cuvântări blânde,
Arhanghelul AMETIST.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu