marți, 31 octombrie 2017

Jamye PRICE : Energiile de ASCENSIUNE ale lunii Noiembrie 2017 - Re-Învigorarea (26 octombrie 2017).



Jamye PRICE

Energiile de
ASCENSIUNE
ale lunii
Noiembrie 2017 :
Re-Învigorarea

(Traducere : Manuela)

– 26 octombrie 2017 –





Nota MarYan :

Acest mesaj, al lui Jamie Price, vine cu câteva imagini interesante, care mi-au re-amintit de Spirala Ascensiunii evocate şi detaliate de către HATHORI (şi ale căror mesaje, cele mai relevante, încă nu le-am expus pe blog).

Însă, menţinându-ne atenţia la acest Mesaj : este foarte interesant de observat perspectiva în privinţa energiilor din luna calendaristică în care intrăm în curând – Noiembrie 2017.

Tocmai de aceea, cu această ocazie, am evidenţiat linkul la un alt articol tematic, de pe acelaşi blog (al Manuelei – „inaloveworld”), referitor la abordarea NUMEROLOGICĂ a acestei Luni calendaristice care urmează să se des-făşoare în faţa noastră.

Şi, ca de obicei, reluăm atenţionarea de a observa cu detaşare ceea ce oferă energiile numerologice în această privinţă – şi sunt energii foarte puternice, de tipul NUMERELOR-MAESTRU „11 – 111 - 1111”...

...Care, chiar şi acestea, nu reprezintă altceva decât Creaţii-Holograme ale Minţii – iar, în acest caz, chiar este vorba de „o minte care minte”, căci Calendarul (Gregorian), pe baza căruia sunt calculate inclusiv aceste numere puternice, a fost creat, în mod premeditat, cu profunde intenţii manipulatoare...

În schimb, cea mai autentică energie de acest tip este regăsită, cel mai pregnant, în Ciclurile astronomice şi cosmice măsurate prin Calendarul Lunar al celor 13 luni lunare (de câte 28,5 zile – de la o Lună Nouă la următoarea).

Însă, pentru că trăim împreună într-un Matrix în care regula dominantă este acest calendar, suntem (încă) nevoiţi ca să ţinem seama şi de energiile generate de manifestarea acestui Calendar, inclusiv de energiile emise de cei ce îi interpretează elementele „subtile”.

Ca de obicei, este important să observăm într-un mod cât mai detaşat, fără a transfera Puterea noastră (interioară), prin Credinţe de vreun fel sau altul... căci, cum spunea Isus acum 2.000 de ani : „Cunoaşteţi ADEVĂRUL, care vă Eliberează”.

Deci, haideţi să vedem ce ar însemna, în câteva imagini reprezentative, luna Noiembrie 2017 :






Pentru luna Noiembrie mi-a fost arătată o energie foarte frumoasă a Ascensiunii.

AREON, Consiliul Lyran al Timpului, o numește Re-Învigorarea.

Aceasta are multe Niveluri de Semnificație, dar în general este o unificare în interiorul fiecărui individ, urmată de întărirea legăturilor de Iubire, cu apariţia Luminii Iubirii din interior.

Imaginile-Spirală (pe care le-au detaliat, anterior, în mesaje corespunzătoare) vor explica, mai departe, acest lucru.


La început,
ASCENSIUNEA Este Internă


În acest an, al Suveranității împuternicite, s-a pus un accent deosebit pe trecerea de la interior și pe pregătirea din împuternicire a unei conexiuni mai strânse în exterior.

Acesta este nucleul acestor Timpuri ale ASCENSIUNII : trecem de la cea de-a 3-a densitate la a 4-a densitate, ceea ce reprezintă un grad mai mare de legătură conștientă cu aspectul non-fizic al Vieții.

Din cauza interacțiunii conștiente cu aspectele non-fizice ale Vieții, a 4-a densitate se concentrează mai mult pe podul subtil al comunicăriigândurile și emoțiile.

Este nevoie de mai multă claritate a intenției în interacțiune.

A 4-a densitate, sau a 4-a și a 5-a expresie dimensională, obligă deplasarea către tărâmul interior, care este domeniul suveran.

Nu puteți controla lumea exterioară, dar puteți controla tărâmul interior al reacției.

Este nevoie de practică și de vindecare. Acesta este motivul pentru care autenticitatea și îngrijirea voastră sunt importante, așa că mai degrabă permiteți tărâmului vostru interior să se vindece, decât să îl controlați...

Evoluția celei de a 4-a densității sporește interacțiunea cu tărâmul invizibil, iar discernământul devine primordial.

Prin urmare, este importantă împuternicirea, puterea interioară care menține Sinele în legătură cu Întregul.

Acest Flux de Împuternicire este o stare naturală de dezvoltare a unei specii. Ea a ales Reînvigorarea, deoarece suntem ființe infinite, care “au fost deja asta”.

Deși Voalul Uitării vine cu experiența fizică a Pământului, ni-l amintim în interiorul acestui context.

Noi re-învățăm să lăsăm iubirea să domnească.






11 reprezintă Măiestria dualității. Reflecția este reflectată, este o Poartă spre Trialitate.

Acest noiembrie este încorporat în energia lui 10 (2017), un nou nivel începe din nou și din nou.

Aici ne rotim cu o reflectare a harului sau a fricii ; cunoașterea transformării necunoscutului este aproape.

Necunoscutul învăluie, interiorul dezvăluie : înfășoară, desfășoară, sporește excitarea ; şarpele, păcatul – decepția afară sau înăuntru.

Convingerea este înțelegerea înțelepciunii, căutați indiciile. Viața dă viață, oferindu-vă energii necondiționate de a le folosi.

Ce veți alege ?

Noiembrie are o energie specială în acest an. Puterea poate fi invizibilă, poate fi o provocare pentru unii.

Dar pentru cei care navighează cu pasiune, acea călătorie va merita !

Pentru mulți, va fi o fabuloasă convingere pentru mai multă iubire, pe măsură ce ne rotim în nou.




Spirala este în Creştere


Areon a transmis mesaje despre spirală în multe feluri, în ultimul timp, deoarece aceasta este o structură de bază a experienței noastre și este importantă pentru această conjunctură în care ne situăm în prezent.

Trăim într-o galaxie spirală, pe un pământ ce se rotește, care se învârte împreună cu un soare care menține multe planete în rotație.

De la nucleul protonului, până la fluxul uriaș al galaxiei noastre și mai mult decât asta, noi ne rotim.

Ei au spus că, pentru o vreme, vom vedea o mai mare polarizare în lume, chiar și în interiorul Lucrătorilor în Lumină.

Vedem acest lucru amplificat în multe feluri (energiile din august au informații suplimentare despre acest lucru), iar spiralele se află în centrul acestei situații.

SPIRALA (N.MY. : Descendentă) poate crea o separare.


Aparatura de laborator cunoscută sub denumirea de centrifugă este utilizată pentru a separa lichide de diferite densități, separă componentele chimice care nu sunt legate puternic.

Ne aflăm într-o perioadă de rotație crescută a spiralei (tipul strâns), spirală care se rotește atât de repede, încât tot ceea ce nu este puternic în noi, este agitat și scos afară.

Iubirea este o legătură puternică. Frica nu este.

Spirala creează, de asemenea, o legătură puternică a densităților compatibile.

Așa cum Areon vorbește despre acest aspect al evoluției noastre, experimentăm o accelerare ce transformă fiecare individ într-o Ființă mai puternică, mai unificată (sau opusul devine evident).

În acest timp, de creștere a “rotației” (înțeleasă ca având mai multe straturi!), este cel mai important ca să mergeți în interior.

Pe măsură ce viteza spiralei crește, rezistența fizică devine mai dificilă – astfel că oamenii trebuie să ia o decizie...




REZUMAT


Noiembrie vă invită să vă concentrați impulsul de Iubire și să vă amplificați fluxul energetic.

Aceasta este tema repetată a Ascensiunii : ROTAțIE la un Nou Nivel !

Spirala creează rezonanță și respinge slăbiciunea, printr-o legătură mai compatibilă.

A fi conștient, transformă slăbiciunea în puterea care dorește să fie.

Faceți asta cu propria voastră viață, cu atenția și alegerea voastră. Faceți acest lucru în lumea subtilă, cu rezonanța voastră care curge în viață și rugăciunile care atrag fluxul subtil al omenirii.

Forța pasivă, deși invizibilă, este legătura care creează forma. Noiembrie sporește această convingere, pe măsură ce spirala se amplifică la înălțimi mai mari.

A Iubi sau a nu Iubi, aceasta este munca...

Ce vă constrânge ? Ce constrângeți ? Cu ce ​​creșteți ? De ce este sănătos să vă separați ?


Să aveți un Noiembrie uimitor – salutări pentru Re-învigorarea Măiestriei voastre !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu