luni, 6 noiembrie 2017

ARCTURIENII prin Suzanne LIE : Voi sunteţi Fiinţe Multi-DIMENSIONALE – Partea a 2-a (17 octombrie 2017).ARCTURIENII
prin Suzanne LIE

Voi sunteţi
Fiinţe
Multi-DIMENSIONALE

Partea a 2-a

(Traducere : Ctin MIHĂILESCU)

– 17 octombrie 2017 –

(continuare din Partea 1-a)


SUZANNE :

Mintea voastră, este pusă în legătură cu Universul, prin intermediul Centrilor de Forță, numiți de voi Chakre.

Toți oamenii au aceste vortexuri energetice, dar cu grade diferite de deschidere, de activate.

Oamenii cei mai treziți, cunoscători ai realităților, au chakrele deschise.

În această perioadă, chakrele vor fi puternic activate pentru a vă reconecta cu universul.

Un rol foarte important va reveni Chakrelor Inimii (Anahata), a Frunții (cel de al treilea ochi – Ajna), a Gâtului (Vishuda) și, bine-nțeles, cea plasată în Creștetul Capului (Sahasrara).

Desigur, nu poate fi neglijat nici  rolul celor trei chakre inferioare, care asigură conexiunea și adaptarea ființei la planul planetei și perpetuarea speciei umane.


Fiecare om are aceste aspecte inter-dimensionale, înnăscute în corpul său fizic.

Din păcate, mulți oameni nu știu sau nu cred că așa ceva există, deși conexiunile cu universul și tărâmurile invizibile, sunt condiții existențiale ale ființei umane.

Totul este legat cu totul, și din această strânsă conexiune a rezultat și se menține în veșnicie UNITATEA.

Omul obișnuit, trăitor în dimensiunea a 3-a,  nu este conștient de percepțiile lui multi-dimensionale înnăscute.

Acest lucru poate părea destul de simplu, dar am văzut cât de greu poate fi pentru voluntarii noștri ajunși prin încarnare pe Pământ, când este vorba să se concentreze asupra propriei lor inimi și propriului lor suflet.

Deși, atunci când erau aici, acest act îl puteau îndeplini cu ușurință, pe Pământ a devenit foarte dificil...

Puterea de a vă reaminti, prin focalizarea pe chakra inimii și pe sufletul vostru, vă oferă posibilitatea de a comunica direct cu expresiile voastre din alte dimensiuni.

Voi sunteti totalități multi-dimensionale, și fiecare dintre voi poate avea o comunicare totală si constantă cu partea sa de suflet aflat în dimensiuni superioare cât și cu Sufletul Planetei (Gaia), cu care poate rezona, dacă se plaseasă în domeniul corespunzător de frecvențe.
Da, toți locuitorii de pe Gaia sunt la origini multi-dimensionali și pot rezona cu a 3-a, a 4-a, a 5-a, a 6-a, a 7-a dimensiune etc., deși cel mai ușor o fac cu dimensiunea în care există în acea viață.

Însă atunci când vă aflați în dimensiunea a 3-a, se întâmplă că provocările vieții cotidiene, educația, cutumele, condiționările ori chiar constrângerile vă fac să uitați această realitate.

Treptat, Iubirea Necondiționată cu care vine nou-născutul pe Pământ este înlocuită cu anxietatea ori cu frica, astfel că, încet, încet, ființa uită că este multi-dimensională și din Lumină.

Noi, Familia voastră Galactică, vă trimitem un mesaj iubitor, cu dorința ca tot mai mulți oameni să-l recepționeze și să se preocupe de aflarea originii lor dumnezeiești.


Frica și neîncrederea trebuie înlocuite, cât mai curând, cu credința și iubirea necondiționată.

Și din acest motiv, am decis de multă vremetrebuie să realizăm contactul fizic, fată-în față, cu voi, adică să facem ca acel „Eveniment” mult-așteptat să se producă cât mai curând !

Noi suntem pregătiți. Voi cum stați ? – cu dorința sinceră de a ne întâlni și a ne vedea, fără teamă... ca între rude apropiate și iubitoare !

Noi credem că această întâlnire este nu numai posibilă, dar firească și necesară.

Avem multe să ne spunem, multe daruri să ne oferim, multe emoții de manifestat și multă iubire de împărtășit.

Atunci, de ce încă nu se întâmplă ?

Ce se mai așteaptă ?

Se așteaptă crearea acelui câmp energetic favorabil care să ne permită nouă supraviețuirea și vouă siguranța că acel Prim Contact (la vedere) nu va comporta niciun risc, nicio teamă, nicio panică.

Pentru siguranță, deocamdată trebuie să ne păstrăm navele în cea de-a 4-a și a 5-a dimensiune, astfel încât cei întunecați să nu aibă posibilitatea de a împiedica programul, prin acțiuni în care ați putea fi și voi implicați, fără vrerea voastră.

Există destulă beligeranță și destule „focuri aprinse” pe planeta voastră, iar noi nu vrem să înrăutățim situația.
Oricum, momentul așteptat de toată suflarea din Lumină depinde acum aproape în exclusivitate de ceea ce veți face voi.

Mai concret : trebuie ca suficient de multe ființe umane să degaje energii pozitive, de iubire necondiționată, de respect și fraternitate, de cinste și curățenie morală.

Aceste energii pozitive, benefice vor ridica suficient de mult vibrația sistemului vostru planetar, cosecințele fiind, printre altele, că :

 - forțele întunecate vor fi puse în imposibilitatea de a mai face rău, în primul rând pentru că ele nu pot supraviețui într-un mediu cu frecvență ridicată ;

 - drept urmare, noi, oaspeții voștri din Lumină, vom putea renunța la aparatura de adaptare la mediul Planetei, putând chiar să ne simțim „ca acasă”, din punctul de vedere al condițiilor minime de supraviețuire, asigurate de mediul înconjurător.

La acest moment încă mai există suficient de mulţi umani care, din necunoaștere, servesc întereselor celor bogați, exponenți ai răului pe Pământ.

Ne referim la cei care lucrează (de altfel, conștiincios) în companiile petroliere, în fapt fiind exploatați de acești magnați care se îmbogățesc încă și mai mult, pe seama epuizării forței vitale a planetei.

Apoi, este vorba de cei care se înrolează în armatele care duc războaie locale în diferite zone ale planetei, ei fiind îndoctrinați că se sacrifică pentru țară, pentru poporul de care aparțin, când, de fapt, sunt „carne de tun” pentru forțele întunericului și slugile acestora.


Acum dorim să vorbim despre eroica voastră planetă, Pământul (Gaia).

Ca entitate, și ea se află acum pe drumul de revenire ACASĂ.

Da, iubiților, și planetele sunt entități vii, ca și voi. Multe dintre ele, precum planeta voastră, au un corp fizic – Terra, care are un  suflet – Gaia.

Majoritatea dintre aceste corpuri cerești au sentimente și trăiri, ca și voi. Corpul lor fizic are o durată limitată de viață, ca și corpul vostru, dar sufletul lor, ca și sufletul vostru, este nemuritor și evolutiv.

Unul dintre cele mai sinistre comploturi puse la cale de forțele întunecate a fost, încă de la preluarea controlului asupra Pământului, să vă „spele creierele”, re-educându-vă astfel încât să credeți că planeta voastră este doar „un lucru” , ceva fără viață, fără personalitate, fără simțuri.

Voi aveți în educația voastră și în limbajul vostru expresii nefericite, precum : „Lupta omului cu Natura”, „Cucerirea Naturii de către om”, „Îmblânzirea și supunerea Naturii” etc.

De la această atitudine au pornit toate acțiunile care au făcut și fac atât de mult rău Mamei voastre iubitoare, Pământul (Gaia), precum : defrișările, schimbarea cursului natural al apelor, poluarea, exploatarea nemiloasă a bogățiilor subsolului (în primul rând petrolul și metalele prețioase), otrăvirea solului, apelor și aerului cu substanțe care anulează viața, distrugerea eco-sistemelor etc.

De fapt, cei întunecați au creat multe acțiuni sinistre împotriva corpului Gaiei, în încercarea lor de a menține omenirea în permanentă frică și victimizare.

Situația se va schimba radical atunci când omenirea va deveni capabilă să-și extindă conștiința în octavele celei de-a 4-a și a 5-a dimensiuni a realității, până atunci ea continuând să resimtă efectele „spălării creierelor”, voi trăind iluzia inoculată de cei întunecați.

Vă confirmăm și noi, Arcturienii, că, în prezent, tot mai multe ființe umane se trezesc și își extind conștiința și „Starea de Spirit” în domeniile frecvențelor superioare ale Realității Universale.

Această extindere de conștiință le aduce umanilor un câștig important de putere și de abilități, ei devenind capabili să nu se mai lase manipulați și exploatați de forțele malefice.

La fel cum primii pionieri au mers în pustie și în ținuturi necunoscute, revenind acasă cu noi date despre „pământurile noi”, tot astfel „pionierii inter-dimensionali” revin la ai lor, pentru a le aduce date și dovezi ale realităților de pe alte tărâmuri, multe aflate și în alte dimensiuni.

Experiența lor temerară va servi unor cunoașteri mai extinse, și va îndeplini dorința Creatorului de a ajuta și alte lumi să evolueze mai repede și mai aplicat, evitând capcanele aflate pe Calea dezvoltării creației și influența nedorită a forțelor întunecate care bântuie Universul.
Deși channelerul care ne asigură comunicarea (Suzanne Lie) primește multă informație de la diferiți oameni, îi invităm pe aceia dintre voi care ați avut experiențe „paranormale” să le comunicați acestui canal uman, care și-a asumat sarcina meritorie de a ajuta la o mai bună cunoaștere a realităților universale.

Ne referim în primul rând la cei care în anumite situații au fost martori ai unor evenimente neobișnuite pentru pământeanul de rând : apariția în câmpul lor vizual a unor nave ET ori contacte de diferite grade cu ființe din alte lumi etc.

Este nevoie ca lumea voastră să se obișnuiască cu asemenea prezențe și să se convingă atât de existența lor, cât și de bunele lor intenții.

Noi suntem aici, în proximitatea voastră, nu cu intenții ascunse, ori cu dorințe de cucerire, ci pentru a vă ajuta să ascensionați mai repede, pentru ca Planeta și civilizația voastră să reintre în „clubul avansaților”, în Marea Familie Galactică !

Din toate acestea, toate Lumile Galaxiei și chiar ale acestui Univers Local vor avea de câștigat.

Vă aflați și ne aflăm în plină desfășurare a Planului Divin, care ne cere să colaborăm în așa măsură, încât marea colectivitate a civilizațiilor să evolueze cât mai compact și mai benefic, pentru fiecare civilizație componentă.

Intrarea voastră în cea de a 5-a dimensiune va fi un câștig important pentru toți și o întărire a puterii și creştere a posibilităților de exprimare a întregii Galaxii, căci Totul este legat de Tot și de fiecare.


Voi sunteți ACUM pe punctul de a deveni „Avatari pentru Gaia”.

Vă rugăm să vă aduceți aminte cum Conștiința Unității înseamnă „Întreaga Viaţăși include ceea ce este deasupra, pe suprafața și în corpul Pământului.

Este în joc viitorul Umanității voastre, care, credem noi, vă obligă să luați atitudine.

Vă rugăm să citiți cu atenție acest mesaj și să decideți singuri care vă sunt prietenii și care sunt in-amicii...


Noi suntem ARCTURIENII.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu