marți, 9 ianuarie 2018

COBRA : Actualizare a Situaţiei Planetare (7 ianuarie 2018).




Actualizare
a
Situaţiei Planetare

7 ianuarie 2018





Nota 1 MarYan :

Wow, iată că acest Mesaj al lui Cobra – „Actualizarea Situaţiei Planetare” din 7 Ianuarie 2018poate concura la distincţia de „Cel mai tare mesaj” – dintre toate cele, iată, 178 de mesaje ale sale, traduse şi postate de noi pe blog, în Categoria corespunzătoare (a 10-a, vizualizată în partea stânga-sus a blogului).

Iar acest lucru nu îl transmit din perspectiva Adevărului Divin exprimat, situat la Nivel Optim, ci din cea a informaţiilor expuse, extrem de variate şi de interesante dar, în primul rând, chiar importante !

De aceea, cred că este pentru prima dată când intervin de 5 ori, cu 5 Note Personale, într-un mesaj al lui Cobra care nu are o prea mare întindere (precum Interviurile sale, de exemplu)...

Însă, detaliile a ceea ce se întâmplă pe Planetă şi, mai ales, în apropierea acesteia, alături de sugerarea unor Instrumente practice de eliberarea de anumite „sclavii”, de tip Financiar, le găsim a fi atât de importante, încât, după cum spuneam, aceasta poate face ca acest mesaj să reprezinte unul dintre cele mai importante transmise de Cobra, pe blogul său, până în acest moment.

Dar, pentru a nu lungi încă şi mult întinderea acestui mesaj, haideţi să vedem despre ce este vorba – mai ales că, în scurt timp, vom veni cu un articol care va corela informaţii ce apar către finalul acestui foarte interesant şi important mesaj al lui Cobra :






2018 va fi un An al unor numeroase Dezvăluiri.

În prezent, Forţele Luminii lucrează la crearea unui puternic Câmp Unificat la nivelul întregului Sistem Solar, în cadrul celei de-a doua faze a unei operaţiuni importante, care deja a fost menţionată de câteva ori pe acest blog, având numele de cod MJOLNIR.

Această a doua fază a acestei operaţiuni a început pe data de 3 ianuarie 2018 şi se va finaliza pe la începutul lunii Martie 2018 (aceasta reprezentând o mică întârziere faţă de estimarea anterioară, prezentată ca fiind la sfârşitul lunii Februarie 2018).

Acest aspect este descris în mod intuitiv în următorul articol.


Forţele Luminii au curăţat Spaţiul Sub-lunar de toate BOMBELE PLASMATICE de tip Toplet şi aproape întreaga ANOMALIE PLASMATICĂ de la acest nivel !

Rezistenţa defineşte „SPAŢIUL SUB-LUNAR” ca având limita exterioară la nivelul Orbitei Lunare, iar pe cea interioară ca fiind un cerc cu diametrul de 3 Raze Planetare din Centrul Pământului.

Toate Bombele de tip Toplet şi cea mai mare parte a Anomaliei Plasmatice, împreună cu entităţile plasmoide şi cu rămăşiţele facţiunilor negative din Programele Spaţiale Secrete (PSS) sunt acum concentrate în apropierea Suprafeţei Planetei, dar care nu se extind la mai mult de 3 Raze Planetare din Centrul Planetei – după cum este explicat aici şi aici.


[Nota 2 MarYan :

Pentru a înţelege mai bine ce înseamnă aceste distanţe şi dimensiuni fizice, haideţi să vedem cum :

- Distanţa orbitală a Lunii – adică la ce distanţă se situează Luna faţă de Centrul Pământului – este de aproximativ 384.400 Km., ceea ce înseamnă aproximativ 30 de diametre terestre – adică este ca şi cum am pune încă 30 de planete de dimensiunea Terrei, lipite de planeta noastră, iar la marginea celei de-a 30-a se situează Luna noastră.


- În acelaşi timp, limita inferioară a Spaţiului Sub-lunar s-ar situa, în accepţiunea Rezistenţei, la 3 Raze Planetare din Centrul Pământului, ceea ce înseamnă că, privind virtual, de Planeta Pământ (prima Rază Planetară) alipim o planetă identică (a cărei diametru aduce încă 2 Raze Planetare, ceea ce înseamnă 3 Raze), la marginea căreia se situează această limită interioară a Spaţiului Sub-lunar.


- Pentru că Raza Planetară este de aprox. 6.300 Km., iar Diametrul Pământului este dublul acesteia, deci de aprox. 12.600 Km., rezultă că această Limită inferioară a Orbitei Sub-Lunare de care vorbeşte Rezistenţa, prin Cobra, se situează la aprox. 19.000 Km. de Centrul Pământului, deci la aprox. 12.600 Km. de Suprafaţa Planetei.


- Aşadar, această „Graniţă” actuală sau „Front de Luptă” – între Forţele Luminii şi entităţile şi structurile plasmatice de control – evidenţiat de către Cobra, situat la limita inferioară a Orbitei Sub-Lunare, adică la aprox. 12.000 Km. de la Suprafaţa Planetei, face parte, astronomic vorbind, din Orbita Medie a Pământului (situată între 2.000 şi aprox. 35.000 Km., în timp ce Orbita Joasă a Pământului („LEO”) merge în jos doar de la 2.000 Km., până la 160 Km. de la Suprafaţa Planetei.


- Această orbită luată în discuţie, de aprox. 12.000 Km. de la Suprafaţa Planetei, pare-se că este situată la mică distanţă de marginea exterioară a ultimei zone din ATMOSFERA Planetară – numită EXO-SFERĂ – care este situată cam între 500-600 Km. şi 10.000 Km., fiind alcătuită din ioni de hidrogen, tot mai rarefiaţi către exterior şi făcând, astfel, trecerea către Spaţiul inter-stelar.


- Şi o ultimă imagine : ca să înţelegem cel mai bine nivelul la care este situată această „graniţă” (de foarte scurtă durată, probabil deja depăşită...), comparând această distanţă cu cea la care este situată ISS (Staţia Spaţială Internaţională), cam la 340 Km. altitudine, realizăm că încă mai există o anume distanţă... dar care, la nivelul de acţiune din prezent, poate fi rapid scurtată !]




Războiul care are loc în această Zonă este de aşteptat ca să continue...

...Însă, treptat, acesta se va muta în bazele subterane de pe Pământ.


O intensă purificare a tuturor aspectelor VOAL-ului este, de asemenea, în curs de desfăşurare.

De asemenea, Forţele Luminii fac tot ce pot pentru a inversa anumite tedinţe.

Un plan al Archonilor a fost acela de a bloca complet viaţa emoţională şi interacţiunile sociale semnificative ale fiinţelor umane.

De aceea, aceştia au introdus telefoanele inteligente (SMART-PHONE-urile).


Aici sunt vizate, în primul rând, generaţiile mai tinere, mai ales pentru cei născuţi după anul 1996, care au avut foarte puţină experienţă în privinţa mediului de energie plasmatică, eterică şi astrală de tip pozitiv, care le-ar fi permis să dezvolte obiceiuri emoţionale şi sociale sănătoase.

Un alt plan al Archonilor a fost acela de a dezvolta CRIPTO-MONEDE (monede virtuale) care ar putea să preia Sistemul Financiar actual, ducând la eliminarea numerarului din circulaţie şi la crearea unui Nou Sistem Financiar Global, aparent des-centralizat, dar care, în realitate, să fie complet controlat !

Astfel, s-a decis ca Tehnologia BLOCK-CHAIN să fie principalul mijloc de eliminare a numerarului, la această întâlnire secretă a bancherilor din Aprilie 2016.

(Nota 3 MarYan : Despre Block-chain şi ce reprezintă acesta, iată în continuare un filmuleţ de vreo jumătate de oră, care exemplifică foarte sugestiv şi simplu potenţialul Block-Chain-ului – adică a „Reţelei de Blocuri” sau a „Registrului de Tranzacţii” în care sunt depozitate informaţiile despre tranzacţiile efectuate cu cripto-monede, începând cu bitcoin-ul şi continuând cu celelalte peste 3.000 de cripto-monezi, existente la ora actuală...)





Cripto-monezile pot ajuta bancherii centrali în războiul lor împotriva Aurului...

...Deoarece aceştia se tem de Alianţa Estică (N.MY. : Şi de aurul deţinut de aceştia, în special de către China şi Rusia).

Tehnologia Block-Chain pare să fie anonimă şi des-centralizată, însă TOATE COMPUTERELE (şi nu doar cele care rulează pe Windows) sunt cunoscute ca având „back-door”-uri („uşi pe la spate”) de soft-ware (programe informaţionale)...

...Şi toate computerele (nu doar cele cu chip-uri Intel în interior) au hard-ware (părţile componente ale computerului) cu back-door-uri.




Şi totuşi, dincolo de tot ceea ce am spus până acum, se poate afirma că Tehnologia BLOCK-CHAIN şi CRIPTO-MONEDELE au un viitor !

Rezistenţa a început să includă cripto-monedele în Planurile lor pentru Resetarea Financiară Globală şi va extrage Tehnologia Block-Chain din mâinile Cabalei, la Momentul EVENIMENTULUI.

RIPPLE este o cripto-monedă care are potenţialul de a deveni MONEDA DE CVASI-REZERVĂ a Planetei, şi de a înlocui SWIFT-ul (N.MY. : Sistemul Occidental de tranzacţionare şi transfer al banilor) !

Rezistenţa are anumite Planuri cu Ripple, la Momentul Evenimentului, care nu trebuiesc dezvăluite încă !

Cripto-monedele pot reprezenta o investiţie foarte profitabilă, în prezent, dacă ştiţi cum să tranzacţionaţi „pieţele verticale” (cumpăraţi zvonul, vindeţi ştirile) şi dacă sunteţi pregătiţi pentru riscul de 25% ca (crypto)monedele dvs. să fie pierdute sau furate...


(Nota 4 MarYan :

Este fascinant cum evenimentele se mişcă foarte rapid, la nivel subtil, pentru că, iată, cam cu 2-3 săptămâni înainte de a apare acest mesaj, am simţit un puternic imbold interior de „a mă juca”, la modul mai mult simbolic, cu o cripto-monedă – care, dintre cele peste 3.000, „s-a întâmplat” că am ales-o exact pe aceasta : Ripple...

De asemenea, de aproximativ un an studiez intensiv acest domeniu, astfel că, acum, sunt pe punctul de a realiza anumite proceduri investiţionale pe această temă, care folosesc Tehnologia Block-Chain-ului şi alte cripto-monede... exact cum sugerează Cobra, în prezent, că ar fi momentul „să ne jucăm” şi noi, măcar ca experienţă - aspecte pe care le vom detalia, atunci când va sosi Momentul...)




Între timp, IEZUIŢII şi Cavalerii de la MALTA (N.MY. : Structuri masonice) se străduiesc să declanşeze un nou război, încercând să exploateze „semnătura energetică” (N.MY. : Prezenţa în Câmpul Akashic, al Memoriei Universale) a Războaielor Romano-Persane...


Liniile de sânge care îşi au originea în Imperiul ROMAN, sprijină partea Sunnită (cu Axa SUA – Israel - Arabia Saudită), în timp ce liniile de sânge care merg în timp în PERSIA Antică, susţin partea Shiită (cu Axa Iran – Liban/Hezbollah - Siria), încă din vremurile în care cele mai Înalte Familii Archonice exploatau ambele părţi ale conflictului.


Erik PRINCE este principalul „operator” al conspiraţiei Iezuiţi/SMOM, care acţionează pentru începerea unui Nou Război în Orientul Mijlociu.

El are o mare influenţă asupra lui Donald Trump, fiind cel care i-a sugerat acestuia ca să creeze o nouă Agenţie de Spionaj care să fie mai „prietenoasă” cu iezuiţii şi mai puţin „prietenoasă” cu Illuminati-i Clinton/Bush/Rockefeller.

Poate vă mai amintiţi că, acum câţiva ani, am afirmat că Iezuiţii „vor arunca sub autobuz” Facţiunea Illuminati, pentru a putea supravieţui !

Acesta este motivul pentru care Mercenarii BlackWater/Academi ai lui Erik Prince (N.MY. : Cei care „au lucrat” la declanşarea şi amplificarea a numeroase conflicte cunoscute pe întregul glob, printre care : pretextul intervenţiei în Irak, în 2003 ; „Euro-Maidanul” din Kiev, Ucraina ; la fel, „Primăvara Arabă” din 2011 ş.a. şi, mai ales, „lucrul din greu” cu structurile Statului Islamic ISIL) au elaborat „arestările în masă” ale Facţiunii Illuminati din ARABIA SAUDITĂ...

Acum, Facţiunea sprijinită de către Iezuiţii/Rotschild-zii din Arabia Saudită, Israel şi SUA încearcă să iniţieze un Război cu IRANUL (vedeţi aici, aici şi aici).

De asemenea, aceştia încearcă să destabilizeze Iranul din interior, repetând scenariul care a transformat protestele iniţiale din Siria din 2011 într-un război brutal.

Recentele proteste din Iran au fost declanşate tocmai de către aceşti Mercenari Academi, fiind greşit interpretate (N.MY. : În mod voit, premeditat, zicem noi) în mass-media occidentală...

În realitate, majoritatea protestatarilor din Iran sprijină efectiv regimul actual, care, totuşi, deocamdată reprezintă o alegere mult mai bună decât o „Revoluţie” importată şi o „Democraţie” de culoare Occidentală...

SUA doresc, de asemenea, ca Războiul din SIRIA să continue...

Forţele Luminii au comunicat că un nou război Shia-Sunni poate fi împiedicat dacă există suficientă conştientizare a Planurilor Iezuiţilor în Comunitatea Trezită.




Au fost numeroase discuţii în mass-media alternativă despre faptul că membri-cheie ai Cabalei au fost luaţi la GUANTANAMO (N.MY. : Închisoarea pentru „teroriştii” de maximă securitate, din sudul Cubei).

Sursele mele nu pot confirma acest lucru, în exact acelaşi mod în care nu pot confirma Lumina Verde care ar fi fost emisă de către Drake Bailey în 2012.

Însă, aceştia pot confirma în totalitate informaţiile venite de la o persoană numită „PassionatePachyderms”.

55 de membri ai Poliţiei Militare din Garda Naţională din Arizona, care au sosit la Guantanamo, tocmai au înlocuit 122 de membri ai Poliţiei Militare a Gărzii Naţionale din Minnessota, care au părăsit Guantanamo chiar acum câteva zile...

Atunci când ARESTĂRILE ÎN MASĂ vor începe cu adevărat, veţi putea citi despre acestea chiar în mass-media oficială.


(Nota 5 MarYan :

Această Notă subliniază cel mai interesant şi important aspect legat de informaţiile din acest mesaj al lui Cobra, confirmând faptul că acestea devin din ce în ce mai veridice.

Foarte pe scurt : în seara zilei de duminică, 7 ianuarie – adică în preajma momentului publicării acestui mesaj – vorbesc cu amicul despre un articol conexat exact cu acest subiect (alt articol decât ultimul mesaj al lui Fulford, pe care îl veţi putea citi, pe blog, în scurt timp) în care acesta venea cu precizarea că informaţiile din acel articol comentat au un nivel „aproape optim” de Adevăr Divin, iar în privinţa detaliilor despre „Arestaţii de la Guantanamo Bay”, că „ceva se petrece acolo”, dar că trebuie neapărat precizat, în mod clar, că încă nu se vede arestarea vârfurilor Cabalei (Bush, Clinton et. Company), ca ne-fiind deţinuţi, încă...

...Ca, la distanţă doar de câteva ore, intrând pe Net, primul articol care mi-a ajuns în faţa ochilor a fost chiar acest mesaj, al lui Cobra, care oferă exact aceeaşi perspectivă !

Iată cum, pe măsură ce SPIRALA UNITĂŢII se con-centrează, tot mai aproape de Centru, informaţiile încep să devină tot mai coerente şi mai puţin pervertite – aspect sesizat inclusiv la mesajele lui Fulford !, pe care le vom detalia în articolul următor, promis.)




Indiferent de faptul că situaţia de la Suprafaţa Planetei nu se îmbunătăţeşte încă, în mod spectaculos, MARILE DEZVĂLUIRI vor veni atunci când (CIOCANUL lui) MJOLNIR va atinge Suprafaţa Pământului !

Până atunci, puteţi contribui la răspândirea Protocolului PBCommand StarDust”, pentru a ajuta la îndepărtarea durerilor fizice (N.MY. : Protocol elaborat de către Pleiadieni, care poate ajuta la îndepărtarea durerilor fizice cronice, ajustând Sistemul Nervos Central prin reducerea semnalului dureros).

2 comentarii:

  1. La MULŢI ANI şi SPOR t

    adăugat la cît aveţi pentru acest fragment de nou timp numit ANul 2018 . AL ILUZIILOR ACESTUI MATRIX. Am şi (eu) o ÎNTREbare : Ce a fost pe cerul Europei şi al României în noaptea de crăciun. Explocaţiile sau mai bine zis simulacrul de poveşti fără concluzie al donului Dan Farcaş ,m-aş fi aşteptat la ceva mai coerent ,dar sînt praf în ochii prostimii. Una e ce POMPOS la oficioasele mass media au voie să spună şi ALTA ÎMI SPUNE SUFLETUL..... De vreo rachetză rusească sau staţie orbitală chinezeSCĂ scăpată din frîie nici nu poate fi adusă discuţia. ....şi ceva ce parcă mă mănîncă sub limbă să nu vă spun,este că despre apariţia intempestivă din LUMINATA NOAPTE - SIMBOL AL CREŞTINĂTĂŢII vom mai auzi cît de curînd...eu cred că nu e decît un preambul -un scurt rezumat ,dacă vreţi a ceea ce VA URMA ! Nu ni se tot repetă că omenirea va fi nevoită să se obişnuiască ,să se adapteze la noile cerinţe ? Dacă unor astfel de fenomene nu le putem spune APGRADARE,ce etiketă să le punem ? VĂ mulţumesc ...şi cum zice tot ( tibetanul) nostru NAMASTE !

    RăspundețiȘtergere