luni, 30 aprilie 2018

COBRA : Puterea ZEIŢEI (18 februarie 2018).




Puterea
ZEIŢEI

18 februarie 2018





Nota MarYan :

Acest Mesaj, deşi a fost prezentat de către Cobra încă din data de 18 februarie 2018 (deci, cu mai mult de două luni în urmă), îl găsesc a fi nu doar de Maximă importanţă pentru Trezirea şi Armonizarea Umanilor la nivel Planetar...

...Dar, la fel, pare a fi extrem de ACTUAL, la fel ca şi în ziua în care a fost expus, căci nevoia de a realiza, în interiorul fiecărui uman, Armonizarea energiilor fundamentale (cea Feminină cu cea Masculină) nu pare a fi doar o „etapă de parcurs” a „evoluţiei” noastre prin acest Univers, ci ar putea reprezenta, în esenţă, „chint-esenţa” Evoluţiei fiecărui Suflet prin Univers (prin acesta şi prin multe altele care sunt), ceea ce ar reprezenta însuşi Sensul Mişcării noastre (prin Omni-Vers), dincolo de ne-numărate alte Motivaţii expuse în atâtea cărţi, cursuri şi „mesaje-channel”...

Acum nu doresc să încarc această Notă Personală, de aceea nu mai insist, ci doar vă sugerez să observaţi cu mare atenţie unele idei de mare forţă, expuse în acest relativ scurt mesaj (care reuşeşte să fie „condimentat” şi cu două MEDITAŢII de la fel de mare forţă şi importanţă), referitoare la unele calităţi ale Principiului Feminin („Zeiţa”), văzute ca „slăbiciuni” de către unii („masculi”, mai ales) şi care, în realitate, ar reprezenta, poate, unele dintre cele mai mari Forţe ce se pot manifesta în Univers ! :
   



 

Pentru că, în prezent, am pătruns în Faza terminală a Procesului de Eliberare Planetară, este extrem de important să ne conectăm cu Prezenţa Zeiţei şi să cultivăm calităţile Iubirii, Compasiunii şi Sensibilităţii, pentru a stabiliza Tranziţia şi a contra-cara cruzimea atât de răspândită la Suprafaţa Planetei.

Oamenii de la Suprafaţa Planetei au fost condiţionaţi să creadă că a fi blând şi a te îngriji de alte fiinţe simţitoare este semn de slăbiciune...

Această programare a venit iniţial de la Archoni, apoi a fost distribuită prin intermediul Reţelelor de Iezuiţi şi Illuminati, iar acum cu ajutorul mass-media, prin mesaje colective („meme”) de genul : „supravieţuieşte cel mai potrivit (puternic)”.

Această Memă a fost răspândită în rândul populaţiei de la Suprafaţa Planetei, tocmai pentru a suprima Energia Zeiţei de a se îngriji (de ceilalţi) – care este energia de care se tem cel mai mult forţele întunecate.

Acum a sosit momentul să înţelegem că această Energie blândă, iubitoare şi plină de compasiune este energia care va transforma, în final, Planeta noastră, şi va ajuta la îndepărtarea întunericului de pe Planetă.

A fi blând nu este o slăbiciune, ci este Puterea Ultimă (cea mai Înaltă) !

De asemenea, a sosit momentul ca toate femeile să sprijine şi să exprime partea de îngrijire a sufletului lor, ancorând Energia în Reţeaua Energetică Planetară şi conectându-se, astfel, cu alte Surori din FRĂŢIA TRANDAFIRULUI...





Pentru Eliberarea Planetară, este foarte important ca, tot mai mulţi umani să practice, cât mai mult posibil, următoarele două Meditaţii ale Zeiţei :



MEDITAŢIA VORTEXULUI ZEIŢEI




1. Ridicaţi mâinile deasupra capului şi începeţi să rotiţi corpul în sensul acelor de ceasornic.

2. În timp ce faceţi acest lucru, emiteţi Mantraiiii”, ce vibrează în tot corpul vostru, pe care îl vizualizaţi cum se meta-morfozează într-o Coloană de Lumină Strălucitoare, precum un CURCUBEU alcătuit din milioane de stele multi-colore ce strălucesc în Coloana de Lumină.

3. Continuaţi să emiteţi Mantra „iiii şi să vă rotiţi, în acelaşi timp...
După câteva minute, aşezaţi-vă mâinile pe lângă corp şi continuaţi să vă rotiţi trupul în sensul acelor de ceasornic.

4. În timp ce faceţi toate acestea, începeţi să cântaţi Mantra „eeeaaa (N.MY. : Pentru cei ce ştiu limba engleză, precizăm că această Mantră se pronunţă exact cum se scrie în limba română, după cum precizează şi Cobra : „eee” este tot „eee”, şi nu „iii” precum pronunţia pentru „Venus”, iar „aaa” este tot „aaa”, şi nu „eeeiii” precum pronunţia pentru „air”), astfel încât să vibreze întregul corp, în timp ce vizualizaţi Curcubeul de Lumină din Coloana de Lumină ce stră-luceşte şi se extinde în Inima fiecăruia, către exterior, pe Întreaga Planetă !
Invocaţi Prezenţa Ghizilor voştri Spirituali, Maeştrii Ascensionaţi, Pleiadienii, Îngerii, Delfinii, Sufletele-Gemene, Sufletele-Pereche, Familiile de Suflet şi alte Fiinţe de Lumină.

5. Continuaţi să incantaţi Mantra anterioară, „eeeaaa şi să vă rotiţi (în sensul acelor de ceasornic), continuând să rămâneţi, pentru o vreme, în Prezenţa tuturor acelor Fiinţe de Lumină.



 

MEDITAŢIA RE-ÎNTOARCERII ZEIŢEI


1. Relaxaţi-vă mintea şi corpul, urmărindu-vă Respiraţia, timp de câteva minute.

2. Vizualizaţi o Coloană de Lumină de culoare Roz care emană din Soarele Central Galactic, trecând prin corpurile voaste spre Centrul Pământului.
Menţineţi activă această Coloană de Lumină, pentru câteva minute.
Vizualizaţi apoi o Iubitoare Prezenţă Feminină, sub forma unei frumoase Zeiţe care coboară din Cer şi care intră în corpul vostru fizic.
Această Prezenţă vă armonizează Femeia voastră Interioară, făcându-vă să deveniţi mai iubitori.
Rămâneţi în Starea de Uniune cu această Prezenţă, pentru o vreme...


3. Vizualizaţi-vă splendidul Viitor Spiritual, al vostru şi al întregii Umanităţi, cu toate femeile şi toţi bărbaţii într-o perfectă înţelegere, cu Societatea Umană evoluând dincolo de nevoia de războaie şi de conflicte, întrucât toate entităţile întunecate, fizice şi non-fizice, sunt îndepărtate de pe Planeta noastră.
Vizualizaţi toate rănile Omenirii ca fiind vindecate, cu toţi Umanii inspiraţi şi îndrumaţi în a realiza conexiunea lor cu propriul Suflet şi cu SURSA, într-un perfect Echilibru al aspectelor lor interioare, Feminin şi Masculin.


Realizaţi această Vizualizare conform cu aceste instrucţiuni şi nu o modificaţi, pentru a crea efectul dorit.




De asemenea, este necesar de a fi realizat şi Activarea Prezenţei Divinului Masculin (EROUL) în fiecare dintre noi.

EROUL este un Războinic care se deplasează dincolo de furia răzbunării şi a mâniei neputincioase, într-o Putere Ne-limitată de a îndepărta întunericul, în mod metodic, protejând tot ceea ce este Sacru şi Frumos – toţi copiii, femeile şi bărbaţii care nu se pot apăra împotriva cruzimii întunericului, încă (atât de) răspândit la Suprafaţa Planetei.

Cu mult timp în urmă, Armele Eroului erau SABIA şi STILOUL (Pana de Scris).

Acum, armele sale sunt MINTEA sa unică, dispozitivele de PROTECŢIE SCALARĂ şi TASTATURA Computerului... şi MJOLNIR !


Eroul înţelege că toate suferinţele de pe întreaga Planetă sunt create în mod artificial.

El înţelege, de asemenea, că nu-i poate forţa pe semeni ca să se trezească, chiar dacă aceştia s-au retras în Insule de Protecţie Psihică (bere şi fotbal), pentru a evita confruntarea cu prea cruda realitate a Ocupaţiei Planetare realizate de către Draconieni, cu cumplite abuzuri realizate asupra copiilor şi cu alte nespuse suferinţe, descrise aici în mod precis de către cititorul AHZ al materialelor lui Benjamin Fulford...

ACUM este Timpul ca fiecare dintre noi să Unească Arhetipurile Zeiţei şi ale Eroului, pentru ca aceştia să re-devină ÎNTREGUL (care erau odată) şi să nu se mai lupte unul cu celălalt – unindu-ne, astfel, în ultima fază a Procesului de Eliberare Planetară !




În acest Moment (N.MY. : 18 Februarie 2018), NU am primit aprobarea de a mai elibera alte informaţii privitoare la Situaţia Planetară, însă, când o voi primi, o voi face.

Până atunci, vă las cu următorul VideoClip :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu