duminică, 15 aprilie 2018

COBRA – Viral : MEDITAŢIE pentru PACE ! Duminică, 15 aprilie 2018.




Viral :
MEDITAŢIE
pentru PACE !
Duminică, 15 aprilie 2018

(11 aprilie 2018)





Nota MarYan

Aşadar, iată că, până la urmă, a sosit şi necesitatea manifestării unei astfel de MEDITAŢII pentru PACE, pentru a ajuta la aducerea PĂCII exact în teritoriul (Zona) despre care am scris, în detaliu, în ultima noastră Serie de 3 articole (din 4) : SIRIA...
 
Deşi mi-am dorit să închei cât mai curând această serie de articole – cu ultima, cea de-a patra – „ceva” m-a reţinut, iarăşi, parcă pentru a actualiza acest ultim articol din serie, cu ultimele Evenimente petrecute în această extrem de frământată Zonă – care, iată, pare a deveni cel mai strâns „Nod Gordian” Planetar (cea mai mare problemă) pentru menţinerea Păcii Planetare !

Deşi situaţia era deja fragilă la data la care scriam primele trei articole din această serie, nu mi-am imaginat că, în decurs de doar o săptămână, situaţia va evolua (de-genera) de la „retragerea forţelor americane din întreaga Sirie”, până la declanşarea unor lovituri aeriene cu rachete de croazieră (peste 100!), „pentru pedepsirea dictatorului („#animalului Assad”) ce-şi gazează propriul popor”...

Este interesant că, în acest moment, informaţiile şi evenimentele sosite „în avalanşă”, creionează o situaţie care, acum (sâmbătă seara), arată astfel : pe 11 aprilie 2018 (miercuri), REZISTENŢA Planetară, prin Cobra, solicită realizarea pentru Duminică a acestei Meditaţii pentru Pace, expusă mai jos, în acest articol...

...Pentru ca, iată, sâmbătă dimineaţa, 14 aprilie 2018, la ora locală 03.50 a Siriei (care este şi ora locală a României), „CoaliţiaSUA - Marea Britanie - Franţa a declanşat mult-anunţatele „lovituri aeriene” asupra anumitor „locaţii specifice” din Siria – cele care, susţin autorii acestor lovituri, ar reprezenta locurile de producţie şi distribuire ale „armelor chimice” care ar fi produse „în secret” de către „Regimul Assad”, bine-nţeles, cu bine-cuvântarea şi ajutorul direct al Rusiei (pentru cei care nu-nţeleg ironia, facem precizarea că aceste afirmaţii reprezintă grosolane manipulări venite din partea „Coaliţiei Occidentale” şi amplificate la maximum de către Media obedientă a Sistemului-Matrix...).

În acest caz, poate că deja aţi pune întrebarea : şi atunci, ce rost ar mai avea această Meditaţie pentru Pace, dacă acele atacuri armate deja au avut loc ?

În primul rând, ca şi răspuns, este de punctat faptul că acest adevărat Război al Triadei Occidentului (SUA-UK-Franţa) împotriva Siriei, prin aceste tipuri de atacuri, nu pare să se fi încheiat nicidecum – căci, iată, tocmai s-a anunţat că aceştia nu sunt deloc mulţumiţi de efectul produs de aceste lovituri şi că, în scurt timp, „ar putea urma” şi alte asemenea lovituri aeriene...

De aceea, tocmai în această perioadă de mare labilitate a echilibrului puterilor militare în această Zonă (Siria) şi cu o dinamică variind de la o oră la alta, este foarte utilă şi chiar importantă orice energie transmisă către Siria şi care aduce un plus de ECHILIBRARE a energiilor de tip Masculin-Feminin în această Zonă, a cărei Miză este, în continuare, „jucată” cu disperare, la nivel de „Totul sau Nimic” (adică, după cum am precizat în articolele seriei anterioare – şi, mai ales, în Partea a 2-a – este vorba despre CONTROLUL PORTALURILOR DIN ACEASTĂ ZONĂ, culminând cu cel amintit şi de Pleiadieni, cel cu Raza de aproximativ 1.500 de Km.).

Însă, şi mai mult decât atât, importanţa acestei Meditaţii este legată şi de ceea ce precizează şi Cobra în acest mesaj : prin această Meditaţie, fiecare dintre participanţi ajută, de fapt, la Apropierea Evenimentului de Planeta noastră (însă, după cum am tot repetat, aceasta are legătură şi cu alte Evenimente Galactice, care se desfăşoară în afara Sistemului Solar) şi la Accelerarea Procesului de realizare a Păcii Planetare !...

De aceea, acest Moment, ca de obicei în astfel de situaţii, este unul „Cheie”, care poate oferi un puternic imbold mai multor tipuri de Procese Energetice care sunt în desfăşurare în prezent, pe Planetă, dar şi în afara acesteia !

Astfel că, într-un asemenea Moment este foarte important ca să ne con-centrăm pe ceea ce avem de făcut – ajutaţi, iată, şi de FLACĂRA VIOLETĂ invocată... – la Momentul suprapus cu LUNA NOUĂ care, pentru ROMÂNIA, are loc Luni, 16 aprilie 2018, ora locală 04.57.

Aşadar, la finalul acestei Note al acestui important Mesaj al lui Cobra, mesajul nostru personal este următorul : poate reuşiţi ca să nu rataţi acest Moment (cu adevărat important), realizând această Meditaţie (iar dacă nu puteţi la acea oră, din cauza nevoii de a vă odihni „pentru job”, puteţi folosi alt Moment pentru această Meditaţie, generând, astfel, o Energie pe care, prin Puterea INTENŢIEI, o puteţi translata, din Continuum-ul Spaţiu-Timp al Dimensiunilor superioare, exact la acel Moment din Timpul Liniar 3D, al Lunii NOI, de la ora 04.57 , ora locală a României – pentru ca, astfel, aceasta să se poată alătura Puterii Colective generate de către ceilalţi umani, de pe întreaga Planetă, care Meditează în acel Moment), precum şi cel referitor la importanţa de A CONTINUA cu acest gen de Meditaţii, care ar putea deveni poate chiar ZILNICE – aspect asupra căruia vom reveni.

SPOR la Meditaţie şi la Echilibrarea şi Armonizarea Energiilor, pentru „pacificarea” reală ale celor din Zona Siriană – cea atât de mult-încercată ! :






ACUM este Timpul să Acţionăm, iarăşi !

Este Vremea să ne luăm Destinul lumii noastre în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de realizare a Păcii Planetare durează prea mult.

Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv : prin urmare, folosim oportunitatea oferită de Luna Nouă de duminică/luni 15/16 aprilie 2018 (N.MY. : Luni, 16 aprilie, ora 04.57, ora României), pentru a crea un PORTAL prin care vom echilibra Câmpul energetic din jurul Planetei.





Faceţi-o Viral (pe InterNet) ! Distribuiţi în întreaga Lume !
Vă rugăm să o postaţi pe site-urile şi pe blogurile dvs.
Invitaţi Grupurile Spirituale ca să ni se alăture.

Dacă ştiţi o altă adresă de media, puteţi să o trimiteţi şi acestora.
Puteţi crea un Grup de Facebook pentru Grupul vostru local de persoane, care să facă aceasta în zona voastră.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment !
Puteţi crea un Videoclip despre acest lucru şi îl puteţi posta pe YouTube.


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care vor participa la această Meditaţie, poate contribui, în fapt, la apropierea EVENIMENTULUI de Planeta noastră !


Această Meditaţie va putea ajuta Forţele Luminii ca să pună bazele Energiei Luminii la Suprafaţa Planetei, pentru a întări Reţeaua de Lumină necesară pentru ACCELERAREA PROCESULUI de atingere a PĂCII PLANETARE.

NUMĂRUL de OAMENI care realizează această Meditaţie reprezintă cel mai influent factor prin care populaţia de la Suprafaţa Planetei poate ajuta la Accelerarea Procesului.




Această Meditaţie Planetară pentru PACE o vom realiza la Momentul exact al LUNII NOI de duminică, 15 aprilie 2018, ora 21.57 EDT (N.MY. : Ora „East DayLight Time”, adică „Timpul de Zi din Emisfera Estică” – ceea ce, pentru România, va fi ziua următoare : luni, 16 aprilie 2018, ora 04.57).

Acest moment este acelaşi cu :

- ora 09.57 CST de luni, 16 aprilie, la TAIPEI ;

- ora 03.57 EET de luni, 16 aprilie, la CAIRO ;

- ora 03.57 CEST de luni, 16 aprilie, la PARIS ;

- ora 02.57 BST de luni, 16 aprilie, la LONDRA ;

- ora 21.57 EDT de duminică, 15 aprilie, la NEW-YORK ;

- ora 20.57 CDT de duminică, 15 aprilie, la CHICAGO ;

- ora 19.57 MDT de duminică, 15 aprilie, la DENVER şi

- ora 18.57 PDT de duminică, 15 aprilie, la LOS ANGELES.


Puteţi verifica AICI Momentul Meditaţiei în funcţie de fusul dvs. orar.




INSTRUCŢIUNI pentru Meditaţie :

1. Folosiţi-vă propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Afirmaţi-vă INTENŢIA de a utiliza această Meditaţie ca un instrument pentru Accelerarea Procesului de a atrage PACEA pe Planeta Pământ şi pentru locuitorii săi.

3. VIZUALIZAŢI o Coloană de Lumină care emană din Soarele Central Galactic, apoi treceţi-o prin toate Fiinţele de Lumină existente în acest Sistem Solar iar apoi, prin corpul vostru, spre Centrul Pământului.
VIZUALIZAŢI o altă Coloană de Lumină care se ridica din Centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus, către Cer, spre toate Fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din întreaga Galaxie Calea Lactee.
În acest fel, Acum, noi suntem poziţionaţi în două Coloane de Lumină care curg, simultan, în sus şi în jos.
Menţineţi active aceste Coloane de Lumină, pentru câteva minute.


4. Acum Vizualizaţi o FLACĂRĂ VIOLET(Ă) care purifică Vortexul SIRIEI şi Câmpul său energetic de pe Planurile Plasmatic, Eteric şi Astral.
 
 
Apoi Vizualizaţi  această FLACĂRĂ VIOLET(Ă) cum se extinde peste întregul ORIENT MIJLOCIU şi îl Purifică !

 
Apoi, extindeţi tot mai mult această FLACĂRĂ VIOLET(Ă), până când cuprinde întreaga Planetă, purificând Câmpul său energetic de pe Planurile Plasmatic, Eteric şi Astral.


5. Acum, Vizualizaţi o Divină Energie Feminină Vindecătoare, de culoare Roz, cum vindecă toţi umanii din SIRIA şi aduce Pacea în această ţară.

 
Vizualizaţi această Lumină de culoare Roz cum protejează Siria.

 
De asemenea, Vizualizaţi cum această Energie Divină Feminină vindecă minţile şi inimile tuturor oamenilor din întreaga lume, implicaţi în conflictul din Siria.

 
Apoi, imaginaţi-vă cum această Energie Divină Feminină se extinde în întregul Orient Mijlociu, vindecând toţi umanii de acolo.

 
Iar apoi, extindeţi această energie, mai mult şi mai mult, până cuprinde Întreaga Planetă, vindecând toate Fiinţele prezente pe Suprafaţa Sa.



ZEIŢA doreşte PACE şi Pace va fi !



 

ACTUALIZĂRI ale acestei MEDITAŢII :

 
AICI găsiţi expuse mai multe VIDEOCLIPURI ale Meditației pentru Pace, traduse în cel puţin 19 limbi străine (curând vor fi adăugate tot mai multe traduceri)...




 
...Iar AICI puteţi vedea un articol informativ despre această Meditaţie, cu multe instrumente inter-active de asistenţă, audio şi video.


Victoria LUMINII !




3 comentarii:

  1. Ultimul tău articol despre Siria va consfinți Pacea Planetara instaurata pe Pământ !
    Mulțumesc pentru informările periodice, neobosite.
    V
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua MaRyan ! Dacă aş cunosşte eu limba engleză ,aş fi făcut tot posibilul ca limba română să fie a douzecea limbă în care a fost tradusă meditaţia deoarece TOCMAI ACUM ,CÎND EVENIMENTELE SE PRECIPITĂ ,TOCMAI ACUM să NU ne putem folosi de meditaţie şi în limba noastră. Alte aiureli se traduc fără a fi necesare sau de prim interes, ŞI O MEDITAŢIE-CRED CEA MAI IMPORTANTĂ,nu s-a găsit nici unul de -al nostru....... Mi-o zic mie însumi cu reproş,nu acuz pe nimeni..... este tradusă pînă şi în limba bulgară,maghiară....la noooi....nimeni....

    RăspundețiȘtergere
  3. de ani de zile discutam despre aceleasi fapte. ajung sa cred ca pentru noi oamenii, indiferent ce facem, va fi acelasi lucru. am inceput sa nu mai cred ca cineva, de oriunde, ne va ajuta sau ne ajuta. parca nimic nu se schimba si nu se va schimba. stiu ca lumina inlatura intunericul. fiecare trebuie sa lupte pentru el. restul ... ajung sa cred ca este doar o poveste frumoasa despre stele, si ca nimic nu este adevarat. Bogdan

    RăspundețiȘtergere