vineri, 11 mai 2018

COBRA : Protocoalele de INTRARE (în Mişcarea de Rezistenţă) – 9 mai 2018.



Protocoalele
de
INTRARE

9 mai 2018





Nota MarYan :

Dragi prieteni, iată-ne, aşadar, în faţa unui nou Moment – cel puţin interesant ! – din evoluţia acestui monumental şi prea-îndelungat Proces de Eliberare de negativitate, a minunatei noastre PlaneteGeea sau Mama Pământ !

Prin acest mesaj venit prin Cobra, REZISTENŢA trece, deja, la alt Nivel al Jocului, iniţiind, la propriu, CONTACTUL cu cei (pregătiţi vibraţional) de la Suprafaţă... însă, spre deosebire de toate credinţele noastre, de până acum, iată că Sensul de deplasare pentru realizarea acestui Contact este exact invers : de la Suprafaţă către Interiorul Planetar, în Spaţiile ocupate de Rezistenţă...

...Şi probabil, în scurt timp, şi către spaţiile ocupate şi de alte Facţiuni (pozitive) ale REŢELEI AGARTHA din interiorul Planetei.

(Poate că, deloc întâmplător în acest context, exact acum o săptămână, am venit în contact, la un consult cu BioRezonanţa Magnetică, cu o persoană „Lucrătoare cu Lumina” care afirma, nici mai mult nici mai puţin, că i s-ar fi transmis – pe canale mediumnice – să se pregătească (vibraţional) şi să lucreze intens pentru a ajunge în Reţeaua Agartha, care ar urma să aibă loc, pentru respectiva, în următorii 2-3 ani... Atunci când mi-a transmis această informaţie am fost oarecum sceptic, însă, acum, după acest mesaj al Rezistenţei, lecturat fix la o săptămână după cel primit la acel consult, realizez că, dintr-o dată, „mult mai multe devin posibile”, în aceste Vremuri tot mai trepidante şi tot mai apropiate de Visurile noastre care, până de curând, păreau a fi doar „nebuneşti”, şi atât...).

Aşadar, oameni buni, iată că am ajuns să trăim (fizic) şi Momentul în care luăm la cunoştinţă o „intenţie de Recrutare” pentru Mişcarea de Rezistenţă !...

Dacă vă re-amintiţi, Mesajul lui Cobra din Aprilie 2012, în care prezintă trecutul Mişcării de Rezistenţă, a fost, pentru noi, poate cel mai reprezentativ, fiind cel de la care a pornit cercetarea noastră şi „colaborarea” – de la distanţă – cu Cobra (prin informaţiile oferite de către Rezistenţă), ajutaţi fiind şi de Nivelul de ADEVĂR DIVIN măsurat radiestezic pentru acel articol, de 80% - practic, una dintre cele mai înalte valori de Adevăr Divin descoperite în mesajele sale şi care, repetăm, ne-a creat un nivel confortabil de încredere în informaţiile oferite de Rezistenţă (prin unul dintre mesagerii săi, Cobra) şi, drept pentru care, ne-am străduit să le aducem şi în faţa voastră, pentru o cât mai bună informare „în cunoştinţă de cauză” şi pe baza cărora să SIMŢIŢI calitatea acestor informaţii.

Am insistat pe acel mesaj reprezentativ, de prezentare a Rezistenţei, din Aprilie 2012, pentru a înţelege că, dacă toate cercetările noastre (repetat măsurate şi răs-verificate) au condus la concluzia de veridicitate, atunci probabil că şi acest Mesaj, din acest articol, ar avea Sens şi Adevăr în substratul său – aspect confirmat inclusiv prin Nivelul de Adevăr Divin al prezentului mesaj, de 75%.

Însă, ce anume înseamnă, mai precis, această valoare de 75% ?

Dacă la nivelul de 70% informaţiile încep să degenereze, iar la nivelul de 80% se stabilizează (ca şi valoare informaţională), deja la 75% informaţiile credibile încep să nu mai fie atât de riguroase...

Şi, ţinând cont de precizia ce ar trbui să însoţească nişte Protocoale (indiferent de natura acestora), acest lucru sugerează faptul cum Cobra pare să NU FI TRANSMIS întreaga informaţie existentă în aceste Protocoale (de intrare în Rezistenţă) !

Şi este şi cât se poate de firesc acest aspect, ţinând cont de numeroşii „ochi albaştri” (sau chiar negri...), aţintiţi pe blogul său (şi nu numai al său...), al „băieţilor” din Servicii („de serviciu”), care abia aşteaptă să primească informaţia cât mai completă (cam cum fac cu FaceBook-ul, prin care multe informaţii vin „de-a gata”, fără ca aceştia să se mai solicite la „munci operative”).

Aşadar, „cuvintele de ordine” în acest caz sunt : maximă PRUDENŢĂ şi total DISCERNĂMÂNT ! – căci nu se ştie CINE anume, la un moment dat, îţi poate oferi o „invitaţie” neaşteptată, prin care să te ducă în nişte subterane întunecoase – nu doar la propriu, ci şi la figurat...

Oricum, aceste „recrutări” nu credem că vor începe de mâine, 12 mai 2018, ci s-ar părea că acest Proces va mai dura ceva timp, extrem de delicat şi elaborat – însă, cel mai important aspect, din toată această PoVeste, este, vorba diplomaţilor, faptul că „mesajul a fost livrat (s-a transmis)” celor ce au urechi să audă şi ochi să vadă : Procesul de apropiere a civilizaţiilor de Lumină (atât cele supra-terane, cât, iată şi cele subterane), de Suprafaţa Planetei, este în plină desfăşurare, ceea ce ne sugerează cum CIOCANUL lui THOR („Operaţiunea MJOLNIR”) nu pierde timpul, ci „bate cuie” (de lumină) tot mai mari în „coşciugul” celor deja morţi („living-dead”, cei Întunecaţi), dar care încă nu vor să părăsească această minunată Planetă Alb-Astră !

Şi, înainte de a da citire acestui foarte important mesaj venit de la Rezistenţă, prin glasul unuia dintre mesagerii săi, Cobra, vă propunem ca, fiecare, să-şi răspundă la o singură întrebare – doar una : „Doresc CU ADEVĂRAT, sau nu, să fac acest pas ? Sunt CU ADEVĂRAT pregătit a fi Membru al Rezistenţei, renunţând, pentru ani de zile (poate 3, poate 5, poate mai mulţi), la orice contact cu cei dragi de la Suprafaţă ?...” :






În spatele scenei, Forţele Luminii le pregătesc pe cele mai trezite persoane dintre umanii de la Suprafaţa Planetei pentru Contactul fizic cu Forţele pozitive din subteran şi cele extra-terestre !

Aceste pregătiri fac parte dintr-un Mare Proiect în care şi eu, personal (Cobra), mă implic.

În aliniere deplină cu Noua Linie Temporală (beta), anumitor membri dintre cei mai treziţi din populaţia de la Suprafaţa Planetei li se poate oferi sau nu li se poate oferi posibilitatea de a părăsi Suprafaţa Planetei şi de a fi acceptaţi în cadrul MIŞCĂRII de REZISTENŢĂ subterane sau în cadrul altor Facţiuni pozitive din REŢEAUA (subterană) AGARTHA...




Recentul Vis Profetic al Teresei Yanaros este un rezultat direct al acestei Secvenţe de Trezire, şi care necesită o analiză detaliată.

Visul a avut loc într-o stare hipnagogică (ca într-o stare de hipnoză) – acea linie subţire situată între starea de veghe şi somn, fiind un Portal între dimensiunea fizică şi cele superioare.

Visul a fost indus ca un semnal pentru ca populaţia de la suprafaţa Planetei să înceapă pregătirile pentru CONTACTUL cu Reţeaua Agartha, în fapt, dezvăluind o mare parte dintre Protocoalele de Intrare (în AGARTHA).

Dacă le veţi citi, s-ar putea sau nu ca să fiţi invitaţi să intraţi în Mişcarea de Rezistenţă sau în alte Facţiuni pozitive din Agartha, înainte de manifestarea EVENIMENTULUI.




Eu (Cobra) pot oferi o descriere exactă şi îndrumare în cazul Protocoalelor de Intrare în cadrul Rezistenţei.

Însă, eu (Cobra) nu pot oferi Protocoale precise de intrare în cadrul altor Facţiuni pozitive din Agartha, deşi acestea sunt aproape identice, în majoritatea aspectelor abordate.




În cazul în care sunteţi selectat pentru intrarea în Rezistenţă înainte de Momentul Evenimentului, PROTOCOALELE de INTRARE sunt cele care urmează :

1. Veţi fi contactat fizic de către un Agent din cadrul Rezistenţei, foarte aproape de locul în care locuiţi.
El sau ea va purta haine civile, simple, şi va emite o energie foarte plăcută, pozitivă. Această persoană se va prezenta iar apoi vă va întreba dacă sunteţi dispuşi ca să intraţi în cadrul Rezistenţei.
Aceasta vă va explica cum, după intrarea în cadrul Mişcării de Rezistenţă, NU veţi mai putea avea niciun contact fizic cu Populaţia de la Suprafaţă !

2. Veţi avea la dispoziţie între 5 şi 15 minute pentru a vă strânge obiectele personale pe care doriţi să le aduceţi cu voi.
Vi se va solicita ca să vă luaţi doar acele obiecte ce reprezintă, pentru voi, o valoare personală „emoţională” (inele de nuntă, fotografii cu cei dragi...), deoarece toate celelalte obiecte (îmbrăcăminte, mâncare, aur, numerar, documente de identitate...) pot fi uşor reproduse cu ajutorul replicatoarelor.
Veţi primi o mică geantă în care va trebui să intre toate acele obiecte personale.
Cerinţele referitoare la dimensiunea şi greutatea acestei genţi vor fi foarte asemănătoare ca şi în cazul astronauţilor, în privinţa obiectelor lor personale pe care le pot aduce pe Navetele Spaţiale.

3. Agentul Rezistenţei vă va escorta la Punctul de Intrare în locaţia Rezistenţei. Aceasta va fi, în mod uzual, o uşă de serviciu pentru o pivniţă sau la subsolul unei clădiri comerciale, aproape de casa ta.
Acolo, acesta vă va îndruma ca să coborâţi o serie de scări ce vă vor conduce la aprox. 30 de metri în subteran, până la cel mai înalt nivel al Rezistenţei.
Scările vor arăta cam aşa :


4. Când veţi ajunge la primul nivel al Rezistenţei, veţi descoperi o uşă de înaltă tehnologie prin care veţi pătrunde într-un spaţiu ce va arăta, oarecum, precum o cabină de duş :


În acest moment, agentul vă va întreba pentru ultima dată dacă sunteţi dispus ca să intraţi în cadrul Rezistenţei.
Dacă refuzaţi, veţi fi adus la Suprafaţă şi nu veţi mai fi contactat niciodată înainte de Eveniment.
Dacă acceptaţi, agentul vă va lăsa singur, astfel că veţi pătrunde singur prin acea uşă de înaltă tehnologie.
Vi se va cere să vă scoateţi toate hainele şi să lăsaţi geanta adusă cu obiectele personale, într-o tavă specială. Apoi vi se va cere să intraţi în „Cabina de duş”, unde veţi fi dezinfectaţi de toate elementele nano-tehnologice şi de majoritatea viruşilor şi bacteriilor.

5. Ieşind pe cealaltă parte a „cabinei de duş”, practic veţi pătrunde în spaţiul propriu-zis al Rezistenţei re-împrospătaţi şi dezinfectaţi.
În acest moment, vă veţi simţi mult mai bine, având izbucniri de bucurie interioară, simţindu-vă foarte vii şi plini de energie.
Un nou set de îmbrăcăminte pentru voi îl veţi putea găsi în tava specială (îmbrăcămintea cu care aţi ajuns fiind dez-integrată), în timp ce obiectele personale din mica geantă cu care aţi venit, vor fi şi acestea curăţite dezinfectate şi fără naniţi...

6. Apoi veţi pătrunde în camera următoare, unde un medic vă va efectua un control medical. Acest control va dura aproximativ 30 de minute, fiind complet ne-invaziv şi ne-dureros.
Dacă aţi avut o afecţiune gravă, înainte de a pătrunde aici, aceasta va fi corectată, în cele mai multe cazuri, în aprox. 10-20 de minute, cu ajutorul unei camere speciale de re-armonizare cuantică, printr-o procedură nedureroasă.
După încheierea tuturor acestor proceduri medicale, vi se va administra un lichid special care va declanşa Procesul de Dezintoxicare.

7. Apoi veţi primi o cameră unde să vă odihniţi şi pentru a trece prin Procesul de Dezintoxicare, care uneori va fi destul de intens, putând deveni chiar (moderat) neplăcut...
Acest Proces va dura, de obicei, 1-3 zile, şi vă va ajuta la eliberarea celor mai multe impurităţi fizice, energetice şi emoţionale, pe care le-aţi acumulat în timpul vieţii voastre de la Suprafaţă.
În timpul acestui Proces de Detoxifiere se pot manifesta anumite efecte secundare, de la uşoare la moderate, cum ar fi : cefalee (dureri de cap), oboseală, greaţă uşoară, vărsături, pierderea apetitului şi somn prelungit, eliberări emoţionale intense.

8. După încheierea Procesului de Detoxifiere, veţi putea să vă mişcaţi liberi prin anumite zone marginale de la periferia Spaţiului Rezistenţei.


Treptat, veţi fi integraţi în Societatea Mişcării de Rezistenţă, pe măsură ce vă veţi găsi locul în interiorul Familiei de Suflet a Rezistenţei.


9. După acceptarea voastră în Rezistenţă, NU VEŢI MAI PUTEA să vă deplasaţi la Suprafaţă sau să contactaţi populaţia de la Suprafaţă sau chiar să folosiţi Reţeaua de telefonie mobilă şi Internet, decât în cazurile extrem de rare ce vor fi legate direct de misiunile voastre.
Veţi putea realiza un contact direct cu populaţia de le Suprafaţă doar după Momentul Evenimentului.


Victoria LUMINII !




6 comentarii:

  1. Mulţumesc stimate domn. Şi eu am citit şi re-citit acest minunat mesaj şi nici nu vă închipuiţi CÎTĂ BUCURIE MI-A ADUS....deoarece în ultimii14 ani numai de boală am avut parte,acum e bine e chiar mult mai bine decît în urmă cu vreo 2-3 ani...şi cum stăteam şi mă gîndeam eu ,ce aş putea face pentru a fi util şi a-mi găsi un rost,deoarece odată ce omul înaintează în vîrstă e firesc să fie tot mai marginalizat,simţurile pe care la vîrsta tinereţii erau vii acum încep să dea rateuri,siguranţa pe propriile simţuri ne-mai fiind atît de mare....şi mă simţeam oarecum inutil.....ne-folositor cuiva ,unui om cel puţin,aşa că acest mesaj este mai mult decît o binecuvîntare.....Să sperăm -eu cel puţin sper că voi prinde ziua cînd voi fi chestionat în privinţa alegerii....şi DA,aş zice,avînd astfel sentimentul că nu am trăit degeaba pînă acum şi că toate visele mele cu privire la realizarea unei societăţi şi a unui PĂMÎNT aşa cum mi --am imaginat în meditaţiile mele să-L VĂD ÎMPLINIT........VĂ DORESC UN WEK-END CU MULTE BUCURII !

    RăspundețiȘtergere
  2. Namaste !

    Doar pt. cei interesati ~ multumesc


    Descoperă mișcarea de rezistență

    " Mişcarea de rezistenţă este o organizaţie de origine non-terestră a cărei existenţă am învăţat-o prin cobra.

    Cei 20 de milioane de agenţi lucrează în fiecare zi pentru eliberarea globală, în mod deschis şi secret, de la centrele de comandă subterane din apropierea reţelei de reţea.

    Acum este timpul ca populaţia de suprafaţă să recunoască mişcarea de rezistenţă ca fiind una dintre principalele forţe de lumină, în acelaşi fel ca şi confederaţia galactică.

    În acest scop, acest clip video a fost creat, pentru a-i ajuta pe aceşti bărbaţi şi femei care se luptă zilnic pentru a pune capăt carantinei planetare.

    Datorită pfc franței pentru actualizarea acestui clip video care a fost blocat din cauza dreptului de autor "

    https://www.youtube.com/watch?v=C31KDoVYOUs

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept acest contact cu bucurie!
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ei vor deveni nemuritori? Vor lucra pentru binele Pamantului, pentru cei de la suprafata cred. Mi am adus aminte de Telos, orasele subterane facute inainte de prabusirea teritorului de la supafata. Deci ma gandesc ca se poate intampla ca zona de suprafata sa fie f periclitata si asfel se strang anumiti oameni pentru continuarea speciei, invataturii......?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NeMurirea implică mult mai multe aspecte şi parametri pe care o Fiinţă este necesar ca să-i atingă - şi nu doar să fie "curaţată", de bine-voitori apăruţi din exterior, de bacterii, virusuri şi alte genuri de naniţi (nano-roboţi ai Inteligenţei artificiale).

      După ce se atinge anumite neveluri ale Frecvenţei fundamentale a Fiinţei, Nivele de Conştiinţă, Lumină Interioară Christică, activări ale perechilor superioare de ADN (realizate prin nivele de conştiinţă atinse, şi nu prin nu ştiu ce tehnici sau aparate din exterior)... abia atunci putem vorbi despre ce înseamnă să te apropii de stadiul de ne-murire...

      Cât despre Motivaţia unei astfel de "recrutări" a Rezistenţei, în ultima Actualizare, Cobra vorbeşte de un număr situat între 20 şi 200 de persoane necesare de a fi recrutate, în total - deci, nu poate fi vorba de vreo "supravieţuire a speciei" - căci, în prezent, nu mai avem nevoie de alte cataclisme !

      Deci, a sosit vremea eliberării şi de aceste frici ancestrale, adânc ascune în ADN-ul fiecăruia...

      De aceea, haideţi să lăsăm temerile pe seama Alchimistului Interior, iar noi să ne bucurăm de Prezent şi de Prezenţă, în aceste Momente cu adevărat extra-ordinare !

      MarYan
      din Spaţiul Christalin.

      Ștergere
  5. DUMNEZEU ESTE CALEA ! Aştept contactul!

    RăspundețiȘtergere