vineri, 9 noiembrie 2018

REATORII prin Daniel SCRANTON : INTEGRAŢI-VĂ TOATE Aspectele VIEŢII (6 noiembrie 2018).


CREATORII
prin
Daniel SCRANTON

INTEGRAŢI-VĂ
TOATE Aspectele
VIEŢII

(Traducere : NoRo)

– 6 noiembrie 2018 –





Nota MarYan :

După cum am promis, re-intrăm „în forţă” în Universul Christalin din acest Portal (informaţional), astăzi cu un Mesaj care, cumva, poate fi văzut ca o continuare a celui de ieri, dar din altă perspectivă...

...Prin faptul că acest Mesaj al Creatorilor, venit prin Daniel Scranton, exprimă într-un mod mai simplu şi mai accesibil un alt mesaj, din 21 septembrie 2018, venit de la acelaşi Arhanghel MiKaEl (cel pe care l-am celebrat aseară, prin expunerea unui alt mesaj al său), prin Natalie Glasson : „Vindecarea Separării dintre Realitatea Fizică şi Realitatea Spirituală”.

În esenţă, prezentul mesaj, expus acum, ne aminteşte – precum MiKaEl ne preciza în Mesajul anterior – că, practic, nu ar trebui să existe nicio separare (în primul rând în mentalul şi în conştiinţa fiecăruia dintre noi, cei încarnaţi Aici şi Acum, pe Maica Geea) între aceste trei esenţiale aspecte : să fiți în serviciu, să vă expansionați și să aveți experiența cea mai plăcută pentru voi ca indivizi.

Altfel spus – ca o „traducere” pentru cei care „cred” (sau se fac) că nu înţeleg despre ce este vorba în aceste Simple şi Clare Mesaje – ideea este că, cel puţin începând cu aceste Vremuri, nu mai este necesar să vedem ca fiind separate activităţile ce implică „serviciul” (atât „jobul cel de fiecare zi”, cât şi orice altă activitate ce implică „a fi în serviciul pentru ceilalţi”) şi Expansiunea Fiinţei (în Conştiinţă, prin creşterea Nivelelor de Conştiinţă, a ADN-ului, a Corpului Christalin de Lumină, a Luminii Interioare etc.), totul realizat pe un fond de JOC, prin experienţe plăcute, pline de Bucurie şi cât mai relaxa(n)te !

Şi, mai altfel spus : haideţi să terminăm odată cu mentalitatea de „suferinzi, datorată statutului de „încarnaţi în Planul Fizic” şi, mai ales, pe „o Planetă de intensă suferinţă” (şi alte bla-bla-uri depăşite de Noile Frecvenţe) şi să ne re-amintim, în fine – şi, mai ales, să strigăm minţii intens impregnate cu vechile energii – cum chiar Acum şi chiar Aici are loc un Proces uriaş de Schimbare a Regulilor Jocului în care Suferinţa, pur şi simplu, nu mai este necesară. Punct.

Aşadar, având în minte (care, apropos, are şi ea utilitatea ei, alături de Inimă) toate aceste re-memorări, haideţi să Vedem şi, mai ales, să Simţim şi acest Mesaj al CREATORILOR :






Există multe alegeri cu care vă confruntați pe tot parcursul zilei și există multe modalități de a aborda fiecare alegere.

Există o anumită perspectivă în fiecare din variantele alegerilor pe care le aveți de făcut și, de obicei, vă îndreptați spre alegerile care vi se par cele mai tentante pentru voi ca aspect al vostru fizic, ca persoană.

De asemenea, puteți să priviți la alegerile voastre ca la oportunități de expansiune care își găsesc întotdeauna calea spre voi.

Deci, din alegerile care sunt în fața voastră, care alegere pare că are în ea cea mai mare oportunitate de expansiune ?

Și tot așa, puteți privi la alegerile voastre din perspectiva celui mai mare și celui mai înalt bine al tuturor.

Și credem că este posibil să examinați alegerile din toate cele trei perspective ale Conștiinței voastre.

Credem că este posibil să fiți în serviciu, să vă expansionați și să aveți experiența cea mai plăcută pentru voi ca indivizi.

Puteți privi totul în viața voastră ca o oportunitate pentru expansiunea voastră personală, pentru plăcerea voastră și pentru serviciul în care mulți dintre voi doriți să fiți.


Când spuneți că nu știți ce să faceți, de obicei asta înseamnă pentru voi căutarea a ceva ce trebuie făcut în fiecare zi și să primiți ceva în schimb.

Și apoi, în restul timpului, nu va mai trebui să vă gândiți la ceea ce faceți.
Asta înseamnă că nu căutați să fiți în serviciu și să vă expansionați.

Și vă spunem că nu este nevoie să faceți o astfel de linie clară de separare între ceea ce faceți pentru a vă sprijini financiar și ceea ce faceți cu timpul liber.

Și nu trebuie să delimitați în a fi în serviciu și a vă expansiona, de timpul vostru de joacă, de timpul vostru de distracții.

Totul poate fi o combinație a tuturor acestor lucruri dacă permiteți ca acest lucru să fie posibil pentru voi.

De aceea, vă recomandăm să aveți perspectivele pe care le-am prezentat în tot ceea ce faceți, pentru fiecare decizie pe care o luați.

Vrem SĂ TRĂIŢI CONŞTIENT și vrem să luați în considerare toate aceste aspecte diferite în ceea ce faceți.


Deci, dacă faceți ceva care este în mod tradițional ceva pe care îl faceți pentru a fi în serviciu sau ceva ce ați face pentru a vă expansiona conștiința, de ce să nu o faceți într-un mod distractiv ?

De ce nu faceți din asta ceva plăcut ?
Și dacă trebuie să vă distrați, de ce să nu combinați asta cu dorința voastră de a fi în serviciu ?

Nu există diferențe reale între aceste activități și între acele perspective pe care le aveți asupra a ceea ce faceți.

Dar atunci când faceți acele linii de delimitare și spuneți : „Acum eu sunt Sinele meu spiritual, și acum eu sunt cel care se distrează, și acum fac ceea ce fac pentru bani”, atunci voi creați acele bariere și trăiți în acea lume a separării.

Vă rugăm să le puneți pe toate împreună și să trăiți o viață integrată, de care vă puteți bucura și pe care să o puteți simți și ca un serviciu spiritual, o căutare spirituală, o Călătorie Spirituală :

Trăind, Iubind și Zâmbindtoate în același timp !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu