luni, 27 mai 2019

COBRA : Vestele Galbene şi VORTEXUL din PARIS (16 decembrie 2018).




Vestele Galbene
şi
VORTEXUL
din PARIS

16 decembrie 2018





Nota MarYan :

Continuăm expunerea articolelor anterioare ale lui Cobra, venind acum cu următorul mesaj al acestuia, din 16 decembrie 2018...

...Referitor la apariţia, în acea perioadă, a Mişcării Vestelor Galbene, din Franţa, în cursul lunii Noiembrie 2018 – o Mişcare apărută, parcă, „de nicăieri”, dar care a proliferat rapid pe Facebook, prin multiple şi minuscule Grupuri, care, se pare că încă din Ianuarie 2018 funcţionau în mod activ...

Însă, dincolo de aspectele politico-organizatorice, vom vedea din acest articol al lui Cobra cam care ar fi adevăratele motivaţii şi energii de susţinere din spatele acestei „mişcări populare” – căci, ca întotdeauna, după un anumit timp se află că adevăratul suport al oricărei Acţiuni (Mişcări) este cu totul în altă parte decât este expus în „media oficială” sau în informaţiile exoterice...

De aceea, acest articol este încă de mare actualitate, căci putem corela informaţiile din articol cu ceea ce se întâmplă, încă, în prezent, în Franţa, cu această Mişcare care are cu totul alte Sensuri şi Forţe din spatele acesteia, decât este prezentat de către media de masă :






În data de 10 Noiembrie 1793 a existat o activare a Zeiţei Raţiunii şi a Libertăţii, în CATEDRALA NOTRE DAME din PARIS (N.MY. : Care, iată, între timp „a (fost) ars(ă)”...).

Pe locul acestei Biserici era Templul Zeiţei Isis, în vremurile romane...

...Unde Iniţiaţii în Misterele Zeiţei, în prezent, încă se mai întâlnesc.

Exact la 225 de ani de la activarea Zeiţei Raţiunii, anumite Preotese ale Zeiţei din Mişcarea de Rezistenţă au apărut la Suprafaţă, în Paris, făcând o anumită activare specială a Energiei Planetare Kundalini.

Activarea a avut loc în perioada 8-11 noiembrie 2018, în timpul întâlnirii de la Paris a liderilor mondiali.

Cel de-al doilea nivel de la subsol EXISTĂ, deşi a fost negată existenţa acestuia.


Această activare a servit ca un declanşator al Trezirii Planetare a Energiei Kundalini, cu ajutorul căreia oamenii se vor ridica, în cele din urmă, împotriva oprimării forţelor întunecate.

Un aspect al acestei activări a Energiei Planetare Kundalini a fost acela ca femeile să-şi recupereze Energia Sexuală şi să-şi exprime frumuseţea corpului lor feminin.



Iar a doua zi, pe 11 noiembrie 2018, la câţiva metri distanţă de Donald Trump...




Din 11 noiembrie 2018, Vortexul Zeiţei din Paris declanşează în mod continuu activarea Energiei Kundalini în toate fiinţele umane de la suprafaţa Planetei.

Acesta este motivul ocult al succesului mişcării Vestelor Galbene, care este, în esenţă, o mişcare împotriva oricărui tip de opresiune.



Trebuie să înţelegeţi că suntem foarte aproape de minimul activităţii solare şi, pe măsură ce aceasta va creşte în lunile şi anii următori, scânteia revoluţionară din umanitate va deveni tot mai puternică.




În acest week-end, mai multe femei au protestat topless la Paris.

Ele au evocat Arhetipul Mariannei, Zeiţa Raţiunii şi a Libertăţii, a cărei energie a fost activată la Paris acum 225 de ani.


Zeiţa vrea Libertate şi LIBERTATE va fi !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu