miercuri, 19 iunie 2019

TANAAZ : Anul 2019 ne pregăteşte pentru un VAL de Energie a ASCENSIUNII în anul 2020 (20 mai 2019).



TANAAZ

Anul 2019
ne pregăteşte pentru un
VAL de Energie
a
ASCENSIUNII
în anul 2020

(Traducere : Aurelia DIDA)

20 mai 2019 –





Nota MarYan :

Deşi suntem pe la mijlocul anului 2019, la o zi-două distanţă de unul din punctele cele mai importante ale anului, SOLSTIŢIUL DE VARĂ (pentru Emisfera Nordică, deci şi pentru România, al cărui Moment exact va fi Vineri, 21 Iunie 2019, la ora 18.54, a României)

 ...Iată că, acum, venim cu un Mesaj al aceleiaşi Tanaaz (metafiziciană-ezoteristă, dar şi astrolog prin excelenţă), care ne oferă o imagine chiar interesantă şi “colorată” în privința acestui an, 2019, pe care acum îl traversăm „în plin”, ca un Moment de intensă pregătire pentru ceea ce va urma anul următor, în 2020.

Ceea ce este foarte interesant este faptul că acest an ce vine este prefaţat de o puternică conjuncţie (Aliniere Planetară) între doi mari “grei” ai Sistemului Solar, Saturn şi Pluto, care prefigurează în mod foarte clar şi evident Schimbările şi, mai ales, Transformările (plutoniene) ce ne aşteaptă încă de la începutul anului 2020, atât la nivel social, cât şi personal şi Fiinţial, în Viaţa fiecăruia…

Însă, la fel de importantă este precizarea lui Tanaaz că asta nu înseamnă că fix la începutul lui 2020 vom vedea răsturnări majore la nvel social (planetar), ci că este vorba de un proces gradual ce se va desfăşura pe o perioadă mai îndelungată ce va depăşi cadrul calendaristic al lui 2020, mergând şi în 2021 şi chiar dincolo de acesta.

Aşadar, haideţi să vedem ceea ce ne (Po)Vesteşte Tanaaz, prin Prisma Astrologică a acestor Vremuri atât de provocatoare ! :






Energia cosmică a anului 2020 este cea mai puternică Energie Cosmică pe care am văzut-o de o perioadă lungă de timp și acest lucru se datorează, în principal, alinierii Planetelor PLUTO și SATURN, care atinge punctul culminant în luna Ianuarie 2020.

Alinierea acestor două planete va stabili tonul pentru întregul an și Sufletele noastre, împreună cu Planeta Pământ, vor învăța cum să se armonizeze cu această energie foarte puternică.

Există atât de multe aliniamente și tranziții semnificative care au loc în anul 2020, însă în acest articol mă voi concentra, mai mult, pe modul în care ne pregătește anul 2019 pentru acest nou Val de Energie.

Ceea ce vine în anul 2020 este perceput ca o oportunitate uriașă de a atinge nivele superioare de conștiință.

Vibrația planetei Pământ se va schimba și va crește și, pe măsură ce această energie se apropie, creșterea noastră spirituală va fi accelerată.


Acesta este un Proces uriaș de Ascensiune și Trezire, dar, ca și toate procesele de mișcare în Lumină, urmează să existe și ceva întuneric.

Anul 2020 nu înseamnă, neapărat, a avansa cu greu prin întuneric pentru a-l „repara”, mai degrabă este vorba despre Înălțarea deasupra acestuia.

Este vorba despre înălțarea noastră atât de sus, încât întunericul nu are altă opțiune decât să se diminueze.

Întunericul este prea greu pentru a intra în acest Nou Val de existență, așa că este necesar să ”despachetăm” și să eliberăm, pentru a ne armoniza cu Planeta și cu Cosmosul.

Momentul pentru a începe să eliberăm, să estimăm și să evaluăm, este anul 2019, pentru ca atunci când se apropie anul 2020, momentul Ascensiunii să fi început deja.

Acum este momentul pentru eliberare, acum este momentul pentru des-pachetare, acum este momentul să vă gândiți la ceea ce puteți schimba și elibera, pentru a vă deplasa spre Nou și multe dintre Alinierile Cosmice din anul 2019 indică acest lucru.


Dacă analizăm primele cinci luni ale anului 2019, putem vedea un model care apare.

Din luna Ianuarie până în luna Mai, timpul a fost accelerat, pe măsură ce noi am experimentat un șir de puternice Luni Pline.

În luna Ianuarie am avut o Eclipsă de Lună Plină, urmată de un trio de Super Lună.

Am avut, de asemenea, două Luni Pline pe 21 Martie și 19 Aprilie 2019 în același semn – Balanță  și o Lună Plină în Scorpion pe 19 Mai 2019.

Toate aceste Luni Pline neobișnuite dezvăluie o temă mai profundă din Univers.

Noi suntem chemați să eliberăm, să renunțăm și acest proces este accelerat.

Cu toate că, întotdeauna, este o idee bună să renunțăm la tot ceea ce ne îngreunează și ne trage înapoi, procesul nu se referă doar la renunțarea la vechiul prieten sau la dialogul interior negativ

…Acest proces este mai profund și, probabil, că ați simțit acest lucru pe parcursul anului 2019.


Sub influența acestei energii, noi suntem chemați, treptat, să ne lepădăm și să îndepărtăm straturile societății și ale vieții, așa cum le cunoaștem.

Este vorba despre a îngădui să se spulbere tot ceea ce știți.

Este vorba despre renunțarea la tot ceea ce credeți că sunteți și la tot ceea ce ați fost.

Este vorba despre renunțarea la trecutul vostru, dar și la viitorul vostru.

Este vorba despre revărsarea și eliberarea a tot ceea ce ați crezut, dorit, visat sau vrut vreodată.

Este vorba despre renunțarea totală.
Totul este pus la îndoială.
Totul este în curs de revizuire.
Tot ce ați gândit sau ați crezut vreodată va fi recuzat.

Unele lucruri se vor fixa, unele lucruri vor rămâne la fel, însă altele vor urma să fie revărsate, eliberate, transformate și eliminate.

Se schimbă cine credeați că sunteți, lumea se schimbă și ea.




Orice s-ar pune la cale în anul 2020, nu se întâmplă peste noapte.

Aceste schimbări, aceste upgrade-uri, aceste valuri de energie au creat efervescență în subteranul vieții noastre și, deși ar fi posibil să nu vedem rezultatul complet sau direcția până în anul 2020, noi suntem pregătiți chiar acum.

Cele mai semnificative luni pentru această pregătire sunt luna Martie 2019, Septembrie – Octombrie 2019 și Decembrie 2019.

Acestea sunt lunile cărora este necesar să le acordați o atenție deosebită și să fiți atenți ce anume urmează să schimbați, să eliberați, să treziți și să pătrundeți mai profund în Sinele vostru autentic.

Acestea sunt lunile în care veți putea obține o mică percepție a ceea ce urmează să vină, atât la nivel global, cât și la nivel personal.

În timp ce noi suntem chemați să ne auto-eliberăm, la fel se întâmplă și cu Planeta Pământ.

S-ar putea să vedem schimbări la nivel economic, guvernamental, politic și în mediul înconjurător.

De asemenea, putem vedea schimbări în felul în care abordăm iubirea, motivația, faima și succesul ca societate.

Dat fiind că planetele Saturn și Pluto sunt principalii actori ai acestei energii, putem vedea, de asemenea, că problemele apar atunci când vine vorba de putere, structură și de ordine.


Deși nu cred că este întru totul posibil să se prevadă exact ce se întâmplă la nivel politic sau global, putem să privim trecutul pentru a ne ajuta să vedem ce s-a întâmplat în cadrul alinierilor astrologice similare.

Energia anului 2020 este unică, dar dacă privim înapoi evenimentele mondiale, un fir comun pare a fi un abuz de putere, fie că este vorba de războaie, recesiuni sau revoluții.

În timp ce un „abuz de putere” se poate manifesta în multe moduri diferite și poate lua chiar înțelesuri diferite, acesta este ceea ce am văzut clasic.

Deși poate exista un abuz de putere într-o anumită calitate sau probleme legate de abuzul de putere, înseamnă, de asemenea, că există o schimbare a puterii.

Atunci când abuzul intră în joc, este doar o chestiune de timp înainte ca ceva să se întâmple pentru a schimba, corecta sau remedia situația și, sperăm, ca în acest caz, să poată fi rezolvată în bine.

Aliniamentele din anul 2020 se vor transfera în anul 2021, așa că nu se știe când vom vedea că se manifestă schimbările majore, dar efectele a orice se întâmplă, probabil, vor fi de lungă durată.

În timp ce putem vedea desfășurându-se lucruri îngrijorătoare pe scena mondială, la nivel energetic, acesta este un moment în care ne putem înălța cu adevărat și separa de greutățile vechilor moduri de gândire.

Acesta este un moment în care putem Ascensiona, nu neapărat pentru a fi eliberați de întuneric, ci pentru a pătrunde într-o stare de existență mai luminată și autentică.


Un mesaj din Inima mea către voi :
Înălțați-vă, înălțați-vă !
A sosit momentul nostru pentru a străluci !

Sufletele voastre au fost destinate să fie pe acest Pământ, în acest moment, pentru aceste Valuri ale Ascensiunii.

Voi știați că acest moment a sosit și voi sunteți pregătiți pentru asta.

Continuați să vă înălțați mai sus, continuați să vă acceptați și să deveniți proprii voștri stăpâni, pentru că aceasta este cheia.


ASCENSIUNEA nu înseamnă eliminarea oricărei negativități și a posibilității de a greși, este vorba de a fi Real.

Este vorba de a deține experiența umană în toate multiplele sale fațete.
Dețineți lucrurile bune și cele rele, știți că viața este doar un joc.

Nu este, cu adevărat, un început sau un sfârșit, viața (N.MY. : în corpul fizic) nu este tot ceea ce există, dar pentru scurtul timp în care noi suntem aici, este datoria noastră să facem tot ceea ce este mai bun din ea și să o onorăm pentru tot ceea ce poate face.


Viața, în toate definițiile sale, aduce lucruri uimitoare acestei lumi și celei viitoare, așa că TRĂIŢI !


TANAAZ.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu