sâmbătă, 31 august 2019

Blossom GoodChild : Conversaţie cu FEDERAŢIA LUMINII (11 august 2019).



Blossom GoodChild

Conversaţie
cu
FEDERAŢIA
LUMINII

(Traducere : Ctin Mihăilescu)

11 august 2019 –





Nota MarYan :

Această scurtă inter-acţiune dintre Blossom Goodchild şi zisa Federaţie a Luminii, din acest mesaj-channel, o găsim a fi deosebit de importantă şi mai mult decât interesantă...

...Prin evidenţierea unei Meditaţii scurte, ”la obiect”, însă care pare a fi deosebit de eficientă (poate inclusiv prin faptul că este scurtă !) şi pe care v-o recomandăm din inimă, de a o parcurge şi, mai ales, de a o practica.

Însă, cel mai important în (con)textul acestei Meditaţii din cadrul acestui mesaj, se referă la varianta prescurtată  a acestei scurte Meditaţii, care, într-o singură frază de un singur rând, sună cam aşa :

EU SUNT LUMINA, SUNT IUBIRE, EU SUNT CEEA CE SUNT !

Dacă la prima vedere această afirmaţie pare a fi chiar banală (fără a se oferi vreo “mantră secretă”, “de putere”), noi atragem atenţia că exact în această înaltă Simplitate stă cea mai adâncă Putere : se afirmă, direct şi fără alte Atribute, calităţile fundamentale ale oricărei Fiinţe din acest Univers, la nivelul său de Esenţă – Lumina şi Iubirea – şi se accesează această Esenţă (Divină), prin afirmaţia de maximă Putere : “Eu Sunt Cel / Ceea Ce Sunt”, în sensul de “Eu Sunt UNA cu Cel ce Este / Tot Ceea ce Este”.

Şi, pentru că ATENŢIA noastră se duce exact către această chestiune de maximă importanţă pentru existenţa Fiinţei noastre, este evident cum, chiar şi parţial, se accesează o Zonă de Putere pe care mintea noastră (oricât de) conştientă, nici măcar nu o bănuieşte (deci, cu atât mai puţin să o şi perceapă / conştientizeze).

Iată, aşadar, mesajul întreg – unul scurt – cu Meditaţia completă, la finalul acestuia :






Blossom : : Vă rugăm să rețineți că acest obiect glisa usor în jos după care își schimba brusc direcția cu o viteză incredibilă
Buna ziua din nou, vouă, prietenilor din înălțimi.

Federaţia Luminii : Te salutăm, mult-iubită Blossom, pe tine și pe fiecare suflet cuprins în această colectivitate confuză, cu privire la acele lucruri care dezvoltă energii uluitoare și vă perturbă vouă viața de zi cu zi.

Blos. : Stai... voi erați ?... ce mod ciudat de a începe !

F.L. : Și totuși, nu este chiar așa... atât de mulți își ignoră propria CUNOAŞTERE a ADEVĂRULUI, că-i apucă disperarea ascultând și văzând tot ce le este prezentat în programele de știri !

Blos. : Poate că da. Nu doresc să par mai specială, totuși, pentru mine, în mica mea Bulă de Lumină, mă aflu într-un spațiu propice și nu mă simt deloc disperată. De aceea, m-am întrebat când ați intrat pentru prima dată în această rețea ?

F.L. : Ești foarte conștiență, dragă Blossom, de amplificarea cunoașterii tale și de toată Lumina care strălucește din ea.

Blos. : Da. Trebuie să spun că mă simt într-o stare binecuvântată în aceste zile... (chiar dacă nu prea reușesc să dorm!).

F.L. : Nu este cazul să te agiți, li se întâmplă și multor altora. Pe alte meleaguri există multă agitație și confuzie, în legătură cu aceste manifestări.

Blos. : Nu prea înțeleg la ce vă referiți.

F.L. : Ne referim la faptul că... există entități care se prezintă ca fiind din „Lumină solidă” și totuși, dacă ar fi „puse la microscop”... s-ar vedea că nu era reprezentarea lor adevărată, nu erau ceea ce arătau a fi.
Oricum, mulți (umani) sunt dezorientați și nu înțeleg ce se întâmplă de fapt, în realitate. Fapt este că cei din spatele scenei ies acum în lumina reflectoarelor și arată cine și ce sunt ei cu adevărat.

Blos. : Sunt conștientă de existența unui coordonator general (global) în ceea ce privește abuzul asupra copiilor dispăruți.
Cu toate acestea, nu cunosc nimic în plus despre această chestiune. *

F.L. : În curând veți afla mai multe, căci energia acestor apariții este deja lansată „în aer liber”.
În curând, multe nume, locuri și situații vor fi dezvăluite iar comportamentele celei mai grave concepții vor fi deconspirate.

Blos. : Nu prea vorbești clar... așa că am luat informații și de la White Cloud (“Norul Alb”) și mi-a confirmat că voi erați. **


F.L. : Blossom, suntem aici, în proximitatea voastră, alături de voi, cu cele mai bune intenții și cele mai înalte sentimente de IUBIRE... pentru a aborda toate situațiile și evenimentele de neînțeles pentru voi. De altfel, energia pe care o resimți tu se datorează acestui fapt.
Mulți care încă nu știu ce reprezintă și în ce constă asemenea momente de „deghizare”, sunt frustrați și supărați, uneori chiar „ zguduiți” în ființa lor de producerea unor asemenea evenimente. Știm că ei se întreabă cât vor mai dura asemenea „tulburări” majore, câte trebuie să se mai treacă... înainte să fie prea târziu ?

Blos. : Prea târziu, pentru ce ?

F.L. : Pentru ca inimile lor să colapseze.Toți aceștia sunt ființe care nu cred că dincolo de această viață mai există și altceva și, de aceea, încearcă să obțină cât de mult se poate de la această viață. Nu sunt interesați și nici dornici să privească mai profund în interiorul, în inima și în sufletul lor. Ca urmare, ei cad tot mai mult în întuneric, experimentând din ce în ce mai mult ceea ce nu este din LUMINĂ.

Blos. : Oh, mulțumesc pentru asta... Am simțit energia „schimbării” chiar acolo… Continuați, vă rog !

F.L. : Suflete dragi... v-am rugat adesea să repetați mereu formularea :
EU SUNT LUMINA, SUNT IUBIRE, EU SUNT CEEA CE SUNT !”.
Mulți dintre voi fac acest lucru și obțin multă putere din acest exercițiu.


Blos. : Da, oamenii-mi scriu și spun că obțin rezultate notabile, urmare a acestei invocații. Adaug și eu că o importanță deosebită o are zâmbetul (încrederea) și respirația profundă, care ne ajută să ne ridicăm vibrația.

F.L. : Vedeți, suflete dragi ? Vedeți ? Eforturile care se depun în acest mod (exercițiu) simplu pot aduce schimbări importante. În acest mod vă puteți racorda la Lumile Universului, unde există multă iubire și o mai mare putere.

Blos. : Urmărind mesajele... unii întreabă cum să învețe să simtă, mai degrabă decât să se exprime prin cuvinte ? Vor să știe unde trebuie să călătorească în astral pentru a avea mai multă Cunoaștere și mai multă Putere ?

F.L. : Aceasta este o întrebare foarte bună. Ca și în cazul tuturor celor care doresc… să adreseze / să spună / să creadă că „ceva” are un efect atât de mic… în comparație cu enormitatea de a simți aceleași „lucruri”.
Nu se pot manifesta dorințele inimii lor decât dacă au o anume sensibilitate... căci VIBRAŢIA face să apară atracția.... dacă înțelegi asta ?

Blos. : Foarte bine. Așadar, cum ați putea să le explicați, cel mai bine, celor care nu sunt siguri cum să simtă această intenție ?

F.L. : Mergeți cu gândul la zona Inimii voastre.
Gândți unde este ea amplasată, localizați-o... Respirați profund și încercați imaginar să vă plasați în Spațiul unde vă trimite inima și fixați-vă atenția acolo...
Respirați din nou profund și... zâmbiți ! Sesizați schimbările care apar în voi, în energia Ființei voastre și nu uitați să aveți încredere și să zâmbiți.
În mod normal ar trebui să puteți vizualiza o LUMINĂ ALBĂ, strălucitoare, care să lumineze Centrul Inimii voastre.
Cei care nu au această abilitate își pot imagina că se privesc într-o oglindă și vizualizează cum întreaga lor FIINȚĂ (cea din oglindă) se transformă într-o FIINȚĂ DE LUMINĂ strălucitoare, radiantăIntrați (pășiți) în această LUMINĂ din oglindă și, intensificându-vă Lumina, spuneți : „EU SUNT LUMINA, EU SUNT IUBIREA, EU SUNT CEL CE SUNT !”.
Continuaţi să Simţiţi / să Vedeţi CUM SE CREEAZĂ ÎNTRE FIINȚA VOASTRĂ DE LUMINĂ O LEGĂTURĂ, UN CANAL DE LUMINĂ CU SURSA. Umpleți-vă Ființa cu acea LUMINĂ și doriți-vă să accesaţi întreaga Cunoaștere din Univers.
Continuaţi să spuneți cu convingere : „EU SUNT LUMINA, EU SUNT IUBIREA, EU SUNT CEL CE SUNT”. Vizualizați cum vă uniți cu SURSA PRIMORDIALĂ DE LUMINĂ.
Simțiți cum vă încărcați cu Lumină. Aveți sentimentul de Plinătate și de Cunoaștere. Cereți SURSEI să vă dea Cunoaștere, Iubire și Sănătate pentru a fi o Ființă-Parte din TOT CEEA CE ESTE.
Mulțumiți prentru tot ceea ce ați primit și reveniți în corpul vostru fizic.

Blos. : Cu siguranță că ați răspuns la întrebare și vă mulțumim pentru aceasta !



Nota BLOSSOM :

* Am aflat că Jeffrey Epstein a fost găsit mort azi dimineață (după primirea acestui mesaj channeling).

** Federația Luminii și Norul Alb au vorbit adesea despre „plicurile” pe care le avem în capul nostru și că, atunci când va sosi momentul, acestea vor fi activate, ca și cum ele s-ar deschide și noi vom putea citi instrucțiunile pe care le conțin, astfel ca, din acel moment, știm ce avem de făcut. Posibil ca acele instrucțiuni să fie particularizate pentru fiecare individ.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu