vineri, 30 august 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (121) pentru 30 august 2019 – Un (sfârşit de) AUGUST în Flăcări (cu LUNĂ NOUĂ în Fecioară).




PoVestea ZILEI (121)
(pentru)
30 august 2019

Un
(sfârşit de)
AUGUST în Flăcări
(cu LUNĂ NOUĂ în Fecioară)





Iată-ne din nou în Universul Christalin, pe acest blog, după o pauză de aproape o lună – August 2019 – care a fost, cumva, în vacanţă...

...Pentru ca, acum, să re-intrăm „în acţiune”, cu informaţii care sperăm să fie de ajutor pentru toţi cei aflaţi pe Calea Ascensiunii (Personale, dar şi Planetare).

Acum, în aceste momente de sfârşit de August, să punctăm de la bun început, în acestă scurtă PoVestire a noastră, faptul că astăzi, 30 august 2019, la ora 13.36 (ora României), a avut loc un alt Moment de Lună Nouă, de data aceasta în Fecioară (detaliată, cu acelaşi profesionalism, de către aceeaşi ADRIA, inclusiv în privinţa aspectelor realizate de către acest Moment cu toate cele 12 semne zodiacale).

Ce pot spune, acum, din perspectiva personală, este faptul că acest moment a fost chiar interesant şi cu o energie de putere şi împământare (Fecioara fiind semn de Pământ) : pentru că zilele acestea nu am mai intrat pe site-ul ce ne indică Fazele Lunii, nu am ştiut exact de acest moment, până pe la ora 20.00 – numai bine ca să observ cum azi, mai mult ca de obicei, să re-simt nevoia unei meditaţii intense, care a avut ca apogeu exact vârful Lunii Noi, respectiv ora 13.30 , aproximativ...


De aceea, deşi la prima vedere pare că „am ratat” Momentul de Lună Nouă, prin lipsa de informare din acel moment, acum realizez mai bine cât de bine funcţionează „informarea cosmică” ce transcede mintea şi logica şi, pe de altă parte, de Puterea  acestor Momente numite LUNĂ NOUĂ (alături de Luna Plină) care, dincolo de părerile şi scepticismul „deştepţilor” (materialişti sau religioşi), acestea „îşi fac treaba” în Ritmul lor propriu, amprentând energiile planetare şi, mai ales, pe locuitorii săi, cu semnificaţiile (temele) din acel moment (detalii punctate foarte bine, după cum am precizat, inclusiv în articolele Adriei).

Şi, pentru că am amintit şi de Luna Plină, haideţi să vedem ce a reprezentat şi Momentul de LUNĂ PLINĂ din această lună, August, care a avut loc pe 15 august, la ora 15.36, a României (cu acelaşi tip de informaţii, detaliat expuse, de către aceeaşi Adria-na, dar şi dintr-o altă perspectivă, a Monikăi Carless).




Acest Moment de Lună Nouă (după cum spuneam, foarte puternic), prefigurat de Momentul de Lună Plină din 15 August, vine, la rândul său, după „pregătirea terenului” efectuată de către POTALUL LEULUI, care în 8 august (8/8) a fost, iarăşi, un reper important (aici vă re-amintesc despre ce este vorba).

De aceea, şi o Lauren GORGO (ştiţi, probabil, cea cu „RAPORT-urile 5D” pentru NOUL PĂMÂNT), realiza un Raport special despre această perioadă, a Portalului Leului, dând articolului un titlu cât se poate de sugestiv : „Calea spre Noul Pământ”...

Şi, pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare în privinţa acestei perioade (care, după cum simţim cu toţii, pe propria noastră piele, pare a fi extrem de „provocatoare”), iată un alt articol despre o configuraţie astrologică deloc confortabilă, încă actuală (cea privind Conjuncţia între NODUL SUD şi SATURN...) : „Puterea distructivă la cote maxime până la sfârşitul lui Septembrie 2019 !




Iată, deocamdată, doar câteva scurte detalii despre o lună August 2019 extrem de „fierbinte” – atât la propriu, dar şi la figurat (unul vibraţional-astrologic) – care ne pregăteşte pentru perioada care urmează şi despre care vom vorbi mai mult (şi mai des) în viitoare PoVestiri ale noastre (care, sperăm să devină – aproape – zilnice) !


Acelaşi (şi mereu altul),


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu