luni, 30 septembrie 2019

Phd. Jamal S. Shrair : SISTEMUL SOLAR este tot mai aproape de cea mai apropiată poziţie de CENTRUL GALACTIC (Regiunea energetică, ce modifică Câmpurile magnetice ale Soarelui şi ale tuturor Planetelor din Sistem) – 22 septembrie 2019.



Phd. Jamal S. Shrair

SISTEMUL SOLAR
este tot mai aproape de
cea mai apropiată poziţie
de
CENTRUL
GALACTIC
(Regiunea energetică, ce modifică
Câmpurile magnetice ale Soarelui
şi ale tuturor Planetelor din Sistem)

(Traducere : Monica Poka)

– 22 septembrie 2019 –





Nota MarYan :

Iată-ne, în fine, din nou împreună, pe acest blog – Univers Christalin – în această lună, Septembrie, mult prea săracă în articole faţă de ceea ce îmi propusesem...

...Venind, acum, cu un articol cel puţin interesant, ca informaţie ceva mai „ştiinţifică”, referitor la Mişcarea Soarelui şi a Sistemului nostru Solar prin Galaxia Calea Lactee şi, mai ales, la efectele produse asupra Soarelui şi a Planetelor din Sistemul nostru Solar, în urma apropierii acestuia de acea Zonă din Galaxie în care Soarele RA se situează cel mai aproape de Centrul Galactic !

Deşi acest aspect ar putea susţine unele efecte sesizate asupra Soarelui şi a planetelor, aceasta nu explică multitudinea de efecte fizice şi electro-magnetice, observate asupra acestora, decât prin acel aspect pe care îl tot expunem pe acest blog, de atâţia ani : pătrunderea Soarelui şi a Sistemului nostru Solar în ZONA ELECTRO-MAGNETICĂ NULĂ numită CENTURĂ FOTONICĂ sau SALT GALACTIC – despre care am tot vorbit, pe larg, în nenumărate articole de pe acest blog...

...Motiv pentru care şi acest articol l-am dedicat acestei Categorii-Subiect a blogului, cea de-a 30-a : „Ciclul Precesional (26.000 de ani) – Centura Fotonică – Saltul Galactic”.

De aceea considerăm că aceste informaţii, din articolul propus acum, la final de Septembrie 2019, au sens doar în contextul re-amintirii acestor precizări despre Saltul Galactic, care creionează Imaginea de ansamblu a situaţiei actuale Stelar-Planetar-Galactice, în care aspectul expus în acest articol reprezintă doar o mică porţiune din Realitatea care este, iată, mult mai complexă şi extinsă :






Cea mai mare „tragedie” a noastră este lipsa de înțelegere a propriei noastre Stele (N.MY. : Soare RA).

Această lipsă de înțelegere este datorată defectelor fundamentale în postularea (definirea) actualelor legi ale fizicii. Aceste defecte nu pot fi, totuși, niciodată văzute fără înțelegerea adevăratelor pietre de temelie ale materiei.


În realitatea fizică, COSMOSUL este într-o continuă TransFormare, nimic nu este constant, inclusiv Sistemul Solar în care se află Planeta noastră.

(Nota MarYan : Şi totuşi, se pare că ar exista câteva CONSTANTE UNIVERSALE (unii spun că ar fi vreo 6 la număr – deocamdată descoperite) care fac ca, efectiv, această de ne-definit – în cuvinte – Maşinărie Cosmică, numită UNIVERS FIZIC, să poată funcţiona la parametrii setaţi de către Creatorul său : DUMNEZEUL acestui UNIVERS şi, probabil, de către CREATORUL SUPREM al acestui COSMOS, care include toate Universurile existente, deci şi pe acesta, local, în care cu toţii vieţuim.)


Cu toate acestea, adevărata Mișcare a SOARELUI în Galaxie nu este o mișcare circulară, ci exact ca mișcarea unui electron într-un atom.

Și toate informațiile par să sugereze că Sistemul Solar se apropie de cea mai „înaltă” poziție din Galaxie, fiind cea mai apropiată poziție posibilă de CENTRUL GALACTIC.

Aceasta este cea mai energetică regiune cu care Soarele poate fi înconjurat.
Această regiune densă alterează câmpurile magnetice ale Soarelui și câmpurile magnetice ale tuturor Planetelor din Sistemul Solar.

Observări valide și clare arată că Pământul nu este singura planetă din Sistemul Solar care trece prin schimbări climatice.

Creșterea petelor întunecate de pe PLUTO, raportarea unor aurore pe Saturn, schimbarea polilor pe Uranus și schimbările în intensitatea luminii lui Neptun sugerează că au loc schimbări în întregul Sistem Solar.




O altă dovadă concretă a evidenței schimbărilor solare vine de la PLUTO.

Pluto se află la periferia înghețată a sistemului solar în apropierea unei gigantice cochilii de corpuri astronomice cunoscută sub numele de Norul lui Oort.

Deși Pluto se află în cea mai rece regiune a sistemului solar, se încălzește.
Concret, presiunea atmosferică de pe Pluto a crescut cu 300%, ceea ce este mai mult decât pe oricare altă planetă din sistemul solar.

Chiar și mai paradoxal pentru oamenii de știință, atmosfera lui Pluto devine din ce în ce mai densă, pe măsură ce aceasta călătorește tot mai departe de Soare.
Acest lucru arată, desigur, că Pluto se află în fața unei regiuni cu o energie înaltă a Galaxiei, în care Sistemul Solar începe să se stabilească.


Astfel, fără îndoială, schimbările au loc în întregul Sistem Solar.
Acest fapt este susținut de date suplimentare. De exemplu, creșterea în putere a câmpului magnetic al Soarelui este una dintre cele mai evidente dovezi ale schimbării dramatice care are loc în sistemul nostru solar.

Potrivit unui studiu realizat de Mike Lockwood la Laboratoarele Naționale Rutherford Appleton din California, câmpul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% doar în secolul XX.

Schimbările energetice  care au loc în Soare radiază în exterior prin vânturile solare, crescând astfel încărcarea spațiului inter-stelar.

O altă dovadă în favoarea schimbării solare este creșterea bruscă a prafului stelar galactic. Ulysses, o sondă spațială, monitorizează încă din 1992 cantitatea de praf stelar care curge prin Sistemul solar.




Câmpul magnetic al Soarelui influențează cât de mult praf stelar plutește prin Sistemul Solar.

Pe măsură ce câmpul magnetic al Soarelui devine mai puternic, atrage mai mult praf stelar. Astfel, sistemul solar se confruntă cu o supra-încărcare cu praf stelar.

Observaţiile au arătat că cantitatea de praf stelar din sistemul solar a crescut de trei ori, începând cu 2003, ceea ce duce la încălzirea spațiului inter-stelar.
Cu toate acestea, ceea ce îi nedumerește pe oamenii de știință este cantitatea de praf stelar care continuă să inunde sistemul solar, chiar și în perioadele de minim solar.

Aceasta este în sine o dovadă suficientă care arată că nu ne înțelegem propria noastră Stea.

Dovada faptului că întregul sistem solar se încălzește, este copleșitoare.
Iar oamenii de știință din instituții se pierd între realitatea solară bazată pe datele observării și loialitatea față de modelul solar standard.

Cu toate acestea, un lucru este absolut sigur : realitatea fizică a Soarelui nu este înțeleasă de către astronomi și astro-fizicieni.

Datorită acestei lipse de înțelegere, știința climei este condusă în prezent de către politicieni și de indivizi cu o capacitate intelectuală foarte redusă.

Lipsa de înțelegere a Soarelui a avut și continuă să aibă consecințe devastatoare asupra dezvoltării noastre științifice și economice.


Am argumentat în mod insistent, timp de mulți ani, că Soarele este greșit înțeles.
Am prezentat imense dovezi materiale împotriva dogmei actuale, bazate pe noțiuni teoretice și în mod particular pe date rezultate din observare, care au fost colectate de instrumentele spațiale moderne.

Acele date infirmă cele mai fundamentale ipoteze ale modelului solar standard.
Ba mai mult, în argumentele mele am arătat în mod clar că modelul actual contrazice toate Legile termo-dinamicii.

Și mai important, am afirmat de multe ori că pot prezenta alternativa modelului solar, care are capacitatea de a oferi explicații adevărate tuturor observărilor și fenomenelor solare, inclusiv celor care sunt acum considerate mistere.

Pe deasupra tuturor celor prezentate mai sus, Modelul Solar Shrair este modelul corect de a reprezenta sursa Energiei primare a Soarelui.


Jamal S. Shrair
Fondator al „UNIVERSULUI HELIC(OID)AL
Website : www.helical-universe.info
Imagini : Olaf Frohn



prin

3 comentarii:

  1. Ar fi de ajutor si informatii, daca se poate, despre impactul asupra organismului uman ale acestor schimbari, energetice si nu numai, pentru o mai buna intelegere a fenomenului. ”Viteza” in care am intrat pare a fi prea puternica pentru anumite corpuri ramase in stadiu energetic scazut, iar efectele par a fi devastatoare mai ales la nivel fizic, cel mai aproape de intelegerea la prima mana, pentru cine poate intelege. Desi nu comentez (asta e prima interventie), citesc siurmaresc cu mare interes fiecare articol. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum sunt devastatoare efectele asupra unora, dar eu abia de acum incep sa ma simt in energia mea. Devastatoare pentru mine a fost ploaia de informatie falsa de pe net. Multa otrava informationala in grupuri! Ani de zile m-am simtit rău, fara sa-mi dau seama ca răul venea din grupurile in care eram inscrisa. Si eram inscrisa doar pe net. Nu stiu cum se simt cei ce apartineau si in planul fizic unui asemenea grup. Probabil, la inceput bine. Apoi, adormeau lent, devenind hrana energetica a egregorului de grup. Isi pierdeau libertatea individuala, liberul arbitru, si deveneau marionetele liderilor de grup. Au fost transformati din indivizi unici, cu o cale unica spre Dumnezeu, in simpli sclavi răspandaci de informatie preluata de la lideri.Asta inseamna incalcarea liberului arbitru al oamenilor prin ademenirea in grupuri manipulatoare deoarece folosesc denumiri atragatoare. Gen infinitaiubire.
      Grupurile new age propovaduiesc iubirea dar o iau, nu o dau. Acesta este vampirism energetic si probabil vampirii vor cadea in zonele de "iad". Vor degenera.Au furat Lumina ce nu le apartinea. De la toti care o avem. Li se scade din timpul pe care il mai aveau de petrecut in 3D. De aici sentimentul unora ca timpul se grabeste. Bine...timpul este grabit si artificial, prin fabricarea de stiri alarmiste. Cand ne este frica, fugim in viitorul prezentat ca fiind catastrofal( criza economica, dezastre, cutremure, ca la Maria Ghiorghiu), in loc sa ramanem ancorati in Acum. Ne pierdem capul si luam decizii proaste. Desi, in Acum sunt toate variantele viitorului. Trebuie doar s-o alegem pe cea corecta. Alta categorie: optimistii. Nu fac nimic pentru ca li s-a spus ca vine cineva din afara lor care va munci in Romania. Ma refer la munca de reparare. Padurile rase trebuie replantate. Copiii saraci sau bolnavi trebuie ajutati. Animalele abandonate au nevoie sa fie ingrijite, adoptate...etc
      Posibil ca unii oameni sa fie atat de virusati, incat sa simta codurile noi ca si cum ar fi injectii cu un antibiotic puternic. Penicilina doare!😂 Cei mai multi oameni sunt sub stapanirea arhonților si fac jocurile acestora. Implanturile eterice nu-si lasa atat de usor corpurile gazdă din stapanire si... habar nu am cum se va incheia. Nu stiu ce se va intampla cu cei posedati complet!

      Ștergere
  2. Mulţumesc Anonim-ului pt apreciere :)...
    ...şi, sincer, cumva îmi pare rău (nu am găsit altă formulare acum, deşi nu despre "a părea" şi "rău" este vorba aici) de faptul că parcă nu mai reuşesc să mai "găsesc" acel timp în care să PoVestim pe îndelete despre atâtea şi atâtea...

    Mi-am propus să scriu despre o mulţime de lucruri, însă, dragi prieteni, eu nu sunt "pensionar" sau "bugetar aranjat" care să primesc "renta lunară", în linişte, în timp ce-mi petrec timpul, de dimineaţă până seara, "călare pe Net"...

    Asta e, unii sunt în această poziţie şi se vede în numărul de postări de pe blogurile lor (bravo lor, "s-au aşezat" la "vatra" lor), în timp ce alţii aleargă prin ţară (sau chiar "prin ţări") pentru "a da Cezarului ce-i al Cezarului".

    Cu drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere