sâmbătă, 30 noiembrie 2019

CONSILIUL prin Ronald HEAD : RUGACIUNEA (26 octombrie 2019).



CONSILIUL
prin
Ronald HEAD

RUGĂCIUNEA

(Traducere : Monica Poka)

26 octombrie 2019 –





Nota MarYan :

În aceste zile de final de Noiembrie 2019, în această perioadă religioasă, în care Andreii şi Andreiele „îşi serbează ziua” – asta până când ne vom putea re-aminti cu toţii că fiecare zi poate fi sărbătorită, adică la propriu celebrată, în Bucurie şi chiar EXTAZ DIVIN...

...Deci, în aceste zile haideţi să ne mai re-amintim, odată şi încă odată, de rolul nostru ca Fiinţe Divine şi de Cine Suntem Noi, cu toţii – şi, în acest context, de rolul şi funcţia Rugăciunii.

Acest aspect, alături de cel al Meditaţiei, a mai fost atins într-un alt articol („Meditaţia şi Rugăciunea”) corespunzător care, în esenţă, reamintea faptul că, dacă Meditaţia este partea pasivă a introspecţiei în profunzimea Fiinţei care Suntem fiecare dintre noi, Rugăciunea reprezintă partea activă a acesteia...

...Astfel că, în esenţă, se poate sintetiza acest aspect în afirmaţia din acel articol, foarte inspirată :
RUGĂCIUNEA este Vorbirea cu Spiritul, iar MEDITAŢIA este Ascultarea Spiritului

Pentru că nu credem că ar mai putea fi ceva de adăugat, haideţi să vedem şi perspectiva acestui articol :






În acest moment dorim să vă vorbim despre Rugăciune, despre cum abordați mental și emoțional Divinul.

Timp de mii de ani, timp de multe vieți și de-a lungul întregii voastre vieți actuale, ați fost învățați de către cei pe care i-ați așezat ”deasupra” voastră, și de către semenii voștri, că trebuie să cerșiți, că trebuie să implorați și că șansele de a vedea rezultatul pe care-l doriți prin cerșitul și implorarea voastră erau extrem de mici.

Ba mai mult, ați fost învățați că aveți nevoie de un mijlocitor care să intervină pentru voi, pentru că voi erați nevrednici...

În mod constant acum, chiar dacă oarecum lent, începeți să înțelegețiîn pieptul fiecăruia dintre voi există o Scânteie Divină care nu este și nu poate fi ne-vrednică.

Încetișor, învățați că rugăciunile și intențiile PRIMESC răspuns.
Învățați că acest întreg Univers are doar cele mai bune intenții pentru fiecare dintre cei care-l cuprind...
...Adică voi !

Universul, Câmpul de Energie, Ființa în care voi vă aveți propria voastră ființă, nu are nici un interes să vă priveze de orice ați avea nevoie.

Și voi SUNTEȚI o parte a acelui câmp, acea energie, acea iubire atot-cuprinzătoare.


Dar asta nu funcționează pentru mine” spuneți voi.
De fapt, voi aveți o singură treabă : este de ajutor dacă înțelegeți ce să faceți și cum să faceți.

Cum ar fi dacă ați înțelege corect, v-ați putea schimba întreaga relație cu voi înșivă – cu Sinele vostru ? Ce ați putea învăța și care ar putea schimba modul în care vă rugați, de la cerșire la acceptare și recunoștințaați primit ?

În primul rând, înțelegeți că voi nu sunteți conectați în mod intim cu Sursa.
Nu este vorba de o conectare. Este vorba de A FI.
SURSA este Ceea Ce Este.
VOI Sunteți.

Așadar ?

Acest lucru nu înseamnă că Voi Sunteți (parte din) SURSA, și că fiecare celulă a corpului vostru este (parte din) Sursa ? Și este forma prin care voi vă exprimați, nu un mijloc prin care acea Ființă să se exprime ?




Acum, știm că unii dintre voi trăiesc în mari dificultăți.
Știm că mulți dintre voi suferiți. Știm că pentru mulți pare a fi un eșec.
Știți asta, cel puțin, învățați.

Nu puteți da greș, cu excepția faptului în care vă raportați la măsurători false și amăgitoare, născocite de voi înșivă și de alții, mulți pe care nu-i veți întâlni niciodată și care cel mai probabil sunt morți deja.

Dacă VOI doriți să faceți cu adevărat ceva, atunci faceți.
Dar vă rugăm știți sigur de ce vă doriți să faceți acel ceva. 

Sunt munți înalți pe drumul vostru ? Sunteți împovărați cu dificultăți fizice ?
Noi nu vă punem în lumină care sunt circumstanțele voastre.
Ce veți deveni atunci când veți profita la maxim de posibilitățile voastre ?

Aproape cu siguranță ați suferit o mare durere.
Aproape cu siguranță v-ați confruntat cu obstacole mai mari.
De asemenea, ați fost cu mult mai bogați, mai înalți, mai frumoși, mai săraci, mai urâți, mai scunzi și orice alt atribut la care vă puteți gândi.

Un lucru care este cert : că veți continua să creșteți și să învățați.

Așa că, cu aceste obiective în minte, dați-ne voie să vă oferim o temă în jurul căreia s-ar putea să construiți rugăciuni și intenții în viața voastră :
Îmi aduc tot ceea ce am nevoie pentru a-mi aduce cel mai mare potențial pentru mine însămi și pentru alții. Fie că îl recunosc sau nu, mulțumesc pentru îndeplinirea acestei intenții.

Puneți în cuvinte orice rugăciune, în moduri care vă fac să vă simțiți bine.
Petreceți-vă zilele în ceea ce vă face să vă simțiți bine.
Vă veți întâlni cu mai multe din ceea ce alegeți să simțiți.

Voi sunteți un fel de magneți.
Asta este ceea ce voi cunoașteți drept Legea Atracției.

Există apoi și Legea Acceptării.
Nu veți putea aduce către voi ceea ce nu puteți accepta, indiferent de motiv.
Dacă ridicați barierele lui ”Nu pot”, ”Nu trebuie”, ”Nu merit”, ”Este imposibil”, etc., atunci creați aceste condiții.

Nu veți vedea niciodată ceea ce considerați a fi imposibil.


Universul este făcut din Lumină Divină.
Universul este făcut din Iubire Divină.

Voi sunteți făcuți din acestea.
La fel este și orice altă ființă care există.

știți acest lucru. Să reţineţi acest lucru. Să încorporaţi aceasta.
Vă va schimba...



prin

5 comentarii:

  1. Nu rugaciunea e partea activa! Aruncati praf in ochii oamenilor! Actiunea este partea activa! Puteti spune ca au efect rugaciunile si meditatiile voastre?! Doar daca sunteti la fel ca si crestinii din Romania! Si va prefaceti ca nu vedeti cati copii bolnavi sunt. Si agresati, abuzati!
    Sunteti parte din sistemul illuminati! Rolul vostru a fost sa acoperiti, sa imbracati realitatea in vorbe frumoase. Emanati vorbe si atat! Fara fapte, vorbele nu au nicio valoare la Dumnezeu. De aceea si sunteti atat de orbi si aveti nevoie de atatea mesaje primite " prin channeling" de la tot felul de entități. Cel putin dubioase, din moment ce nu ca spun ca trebuie sa puneti mainile la treaba pentru ca ne vampirizati pe noi, ceilalti, cei ce incercam sa curatam Romania de reptile. Poate o sa ti se para exagerat ce spun. Dar nu exagerez. Voi, new agistii, ca si crestinii dogmatici, sunteti colaboratorii celor ce lupta impotriva Lui Dumnezeu Creatorul. Inclusiv colaboratorii masonilor ce ne tin in captivitatea paradisului lor fiscal. Banul controleaza totul. Cu banii cumperi suflete si taceri complice. Romania se inarmeaza de zor, semn ca nu au niciun efect rugaciunile. Raul este generalizat. Ce simplu este sa vinzi gogosi oamenilor!
    Felicitari! La Judecata cosmica va veti putea mandri ca ati fost de partea lui anticrist in razboi!

    RăspundețiȘtergere

  2. Bun, iată o mostră a ceea ce spune românul : "Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba"...

    După o lungă perioadă de tăcere (de am crezut că a dispărut din peisajul românesc, precum "Marele Avatar" din Videle de Teleorman, de acum câţiva ani :), iată că această individă, "Maria", a reapărut subit, "Din spatele Scenei" (acesta fiind unul dintre multele sale foste bloguri-fantomă, pe care le crea pe bandă rulantă, acum vreo 3-5 ani), acum revenind în forţă cu comentarii (mai ales pe bloguri gen "burebista2012") ce sugerau o schimbare marcantă de atitudine... de-a dreptul surprinzătoare pentru cei care au urmărit fenomenul (adică pe „fenomenala Maria"), actuala imagine (de PR) aruncată în faţă fiind una de „fiinţă spirituală”...

    Însă, ce să facem, boala adâncă nu se vindecă cu una cu două (cu simple terapii sau retreat-uri), astfel că veninul pe care îl arunca acum câţiva ani a rămas în aceeaşi guşă, pe care îl împroaşcă, deloc întâmplător, chiar în acest moment de "sărbătoare pentru români"...

    Dacă nici măcar într-o asemenea zi, această "româncă" nu se poate abţine de la atacuri directe la persoană, atunci pare-se că, ceea ce scriam în acele articole despre ROmânia şi Egregorul Românesc, se cam confirmă, peste timp :
    http://noul-univers-christalin.blogspot.com/search/label/24%20RAMANIA%20-%20DACIA%20-%20ROM%C3%82NIA%20%28armonia%29
    şi
    http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2014/12/maryan-la-multi-ani-in-lumina-de-fapt.html

    Trebuie să remarc aici o anumită evoluţie : de la"furtul intelectual", mai mut sau mai puţin subtil, de acum câţiva ani (în care, după ce veneam pe blog, în articole specifice, cu valori ale unor parametri ai Planetei şi ai Universului - aspecte "cam originale", aş putea spune, pe care nu le-aţi mai găsit prin prea multe alte locuri, individa scotea rapid câte un articol, la scurt timp, fix cu acei parametri, plus alţii creaţi din „burtica” sa generoasă, cu valori atât de haotice şi elucubrante, încât a reuşit să discrediteze această formă de "scanare" a situaţiei generale din acele momente)...

    ...Acum, individa a trecut, de ceva timp, la "atac (frontal) la persoană" : după câteva astfel de "comenturi" recente pe care le-am trimis rapid la "spam"-uri, iată că, acum, respectiva recidivează, cu o energie demnă de o cauză mai bună, împrăştiind aceleaşi invective ca acum ceva timp, condimentate cu aceaşi ignoranţă şi primitivism "ancestral", ce denotă o lipsă elementară de înţelegere a dinamicii universului - adică, mai "pe româneşte", ca să înţeleagă şi respectiva : "cum funcţionează lucrurile" şi, mai ales, "pe ce lume (univers) se află".

    Nu-i bai, fiecare are Timpul său (cosmic, deci etern) în a ÎNŢELEGE aceste aspecte, însă, atunci când te erijezi în "cunoscător" al mersului lucrurilor şi dai verdicte cu o siguranţă dezarmantă şi cu judecata/con-damnarea deja înfăptuită (cu o "lipsă", însă : nu a trecut, încă, detaliile condamnării...:), atunci, iată, gluma aceasta devine cu adevărt amară, tocmai în "zi" de Românie, nemaifiind deloc amuzantă...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur, respectiva este influenţată de o armată de entităţi, probabil (de aici personalitatea multiplă pe care o afişează cu candoare şi uşor evidenţţiabilă în faţa oricărui psihiatru), însă poate că acest exemplu este didactic (şi pedagogic) în a vedea cam cum mai stăm cu PREZENŢA şi ACŢIUNILE unora dintre cei care Gândesc, Trăiesc româneşte, pe această Planetă dragă.

    Din păcate, încă nivelul este mai scăzut decât aşteptările - şi când spun "nivel", mă refer la mai multe aspecte, dar mai ales la cel general, al parametrului fundamental ce defineşte Egregorul (energia psihică fundamentală a tuturor românilor "de pretutindeni") al naţiei române.

    Poate că, dacă umanii ce îşi spun români ar acţiona, zi de zi şi tot mai mult, cu adevărat "din inimă", centrându-se în propria lor fiinţă, pentru a re-găsi Lumina şi Iubirea (cât de puţin timp, cât are fiecare disponibil), atunci altfel s-ar mişca lucrurile prin ţara aceasta, şi, mai ales, ar ajuta la diminuarea ignoranţei şi a confuziilor existente în acest egregor (şi exprimate de "trâmbiţe" gen "Maria", a căror Rană este prea adâncă pentru a fi vindecată doar prin lectura nor articole pe un blog, cu îndemnuri mai mult sau mai puţin motivante)...

    În acest fel, s-ar înţelege că Acţiunea fizică este chiar ultimul pas din acţiunea-intervenţia asupra propriei Fiinţe – aspect elmentar pe care marea majoritate a pământenilor îl uită, căci tendinţa şi tentaţia este ca mai întâi să "ne aruncăm" şi să vorbim, şi abia apoi să gândim şi, mai ales, SĂ SIMŢIM ceea ce am făcut, mânaţi de adânci impulsuri atavice.

    Cât despre căini vagabonzi, copii abuzaţi şi atâtea alte aspect dureroase şi atât de dizarmonioase existente, îi invit pe cei care vor acţiune cu orice preţ, să se alăture unor "mişcări" gen "#rezist", ca să "rezolve"... CE ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce au produs mişcările de masă, adică Revoluţiile, în afară de Sânge, ghilotină şi durere ?

    Sigur, şi extrema cealaltă, exprimată strălucit de Ghandi, care a răspuns cu flori şi non-violenţă la agresiune, este dificil de a fi pus în practică, în aceste vremuri, când "băieţii pricepuţi" ar trimite imediat „dedicaţii” pentru a spulbera scurt şi cât mai „curat”, respectiva problemă, fără prea multe "comentarii" şi delicateţuri...

    Strigătele sunt, din orice perspectivă a-i lua-o, violenţă, şi nu generează decât altă violenţă, în spirală ascendentă...

    În ultimă instanţă, PoVestea se reduce la acest elementar aspect : dacă priveşti din perspectivă 3D, a supra-vieţuirii (ce prostie : de fapt a "sub-vieţuirii"), strigătele unei individe de genul "Maria" devin de înţeles (cu deplină compasiune), fiind "cântecul de lebădă" al unui Nivel de conştiinţă care, acum, îşi cam dă (ră)suflarea şi îşi propagă ultimele partituri, înainte de obştescul sfârşit...

    ...În timp ce, din perspectiva 5D şi mai "sus" (ca frecvenţe ale conştiinţei), atitudinea şi acţiunea non-violentă, non-agresivă şi, mai ales, non-duală şi ne-polarizată reprezintă garanţia Ascensiunii – este şi ceea ce noi propunem, sperăm într-un mod cât mai blând şi non-invaziv, pe acest blog "Univers Chiristalin".

    Restul sunt doar strigăte guturale "în pustiu" ale unora pierduţi (faţă de propriul Centru al Fiinţei) care, în fapt, reprezintă modul lor particular de a cere (la nivel de Sine) ajutor : violent, agresiv, că asta este "meniul" lor de bază.

    De aceea COMPASIUNEA este singurul instrument ce poate ajuta la vindecare, atât pentru acest caz, ca şi în oricare altul, de tip "cabalist" sau altceva, căci Lumina şi Iubirea este adevărata Hrană a Fiinţei multi-dimensionale care Suntem şi care - cu adevărat minune - linişteşte mintea şi emoţionalul celui agitat şi speriat şi, mai ales, Hrăneşte pentru a Creşte...

    ...CE anume ? Fiecare ştie mai bine, mai ales acum, într-un moment de Sărbătoare, în care putem infuza, fiecare, în Egregorul românesc, (măcar) puţin mai multă Bucurie şi drag de A FI, inclusiv român, deci şi cu acele părţi din genele ce ne transmit din fabulosul trecut ale acestui Spaţiu Românesc, ale cărui Rădăcini au atâtea a ne (Po)Vesti, că cele 1001 de nopţi ale Sheherezadei ar fi prea puţine...

    Aşadar, LA MULŢI ANI, ROMÂNIE, oriunde te-ai afla !

    RăspundețiȘtergere
  5. "Și mă mir iar,mirătoare :cărei rase ET,i-au folosit metodele spirituale ce nu duc nicăieri?Cui i-au folosit meditațiile pentru pace care nu au efect?!Eu zic că rasei draco..........",ş.a.m.d.cu celelelte aberații.(M.-A.)

    Răspuns :
    O ființă umană care nu a atins Adevărul Lui Dumnezeu se numeşte IGNORANTĂ din punct de vedere spiritual.Adică este în afara subiectului (GlCĂ CONTRA,în folclorul românesc).
    Chiar din PRIMA PARTE:
    "E.G.... ştiu că totul m-a transformat într-o persoană bună,dar a trebuit să trec prin multă umilință şi suferință
    K.C.-au comunicat cu tine În mod normal?
    E.G. nu
    K.C.-atunci Unde ai învățat asta?
    E.G. din alte amintiri...
    K.C.- ok PRIN MEDITAȚIE?
    E.G. da.",
    UN ROTHSCHILD RUPE TĂCEREA

    rezultă că :

    MEDITAȚIA ARE EFECTE EXTRAORDINARE.

    MEDITAȚIA este recomandatä cu IUBIRE de către toate civilizațiile extraterestre evoluate spiritual( arcturieni,pleiadeieni,siriusienii A,lirani ş.a.m.d.).

    "Ea(MEDITAȚIA),ESTE CALEA CĂTRE DIVINITATE,DRUMUL REGAL CARE DUCE LA REGATUL LUI BRAHMAN."
    SWAMI SHIWANANDA

    Şi dacă ne gândim bine ÎNSUŞI DUMNEZEU ESTE ÎN MEDITAȚIE NEÂNTRERUPTĂ...


    Dicționar :
    IGNORANT -(Om)incult,fără cunoştințe elementare ; neştiutor ( din fr.ignorant.)DEX -Dicționar Explicativ Român.

    RăspundețiȘtergere