miercuri, 11 decembrie 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (124) pentru 12 decembrie 2019 – LUNA PLINĂ în Gemeni (la 12 decembrie 2019, ora 07.12, a României) şi CURCUBEUL CREDINŢEI.




PoVestea ZILEI (124)
(pentru)
12 decembrie 2019

LUNA PLINĂ
în Gemeni
(la 12 decembrie 2019, ora 07.12 , a României)
şi





Către acest mijloc de decembrie 2019 tumultuos, în aceeaşi „vănzoleală” şi „fugăreală” după „cadouri”, demne de o cauză mai bună decât cea a respectării unor tradiţii (De Ce TREBUIE să daţi Cadouri, acum ?, fix de „Luna Cadourilor”, „de Crăciun” ? – doar pentru că aşa cere Obiceiul / Tradiţia ?)...

...Acum, deci, parcurgem un nou Moment Astrologic, reprezentat de Luna Plină în Gemeni (adică Luna în Gemeni situată în opoziţie perfectă cu Soarele în Săgetător), care are loc fix pe acest Portal Numerologic de 12/12 , de joi, 12 decembrie 2019.

Şi dacă tot am amintit de obiceiuri, haideţi să vedem şi Obiceiul/Tradiţia noastră pentru acest tip de mesaje în care, la aceste momente aatrologice, facem trimitere la articolele corespunzătoare ale Adriei, cea pe care am găsit-o a fi una dintre cele mai competente în acest sens :


- „Horoscopul pentru Luna Plină în Gemeni din 12 decembrie 2019” (detalii pe Constelaţii Zodiacale).


Iată o mostră în acest sens, poate chiar chint-esenţa exprimată de aceasta, din punctul nostru de vedere, în cadrul primului articol :

Marea lecţie adusă de Luna Plină în Gemeni ţine de cooperarea cu ceilalţi, de grija faţă de ceilalţi fără a considera oamenii drept obiecte de care să ne ajutăm.
Bârfa, mărturia mincinoasă, trădarea celuilalt pentru fel de fel de câştiguri intelectuale, două feţe, două atitudini diferite faţă de acelaşi om, faptă, sunt iarăşi analizate de această lunaţie.




Aşadar, la fel de „telegrafic”, iată şi aceste date principale pentru acest Moment ce pregăteşte foarte interesantele Momente care „sunt pe ţeavă” : LUNA NOUĂ din 26 Decembrie 2019 şi LUNA NOUĂ din 24/25 Ianuarie 2020 (adică Momentul „Revelionului Chinezesc”!)...

...Şi, mai ales, LUNA PLINĂ din 10 Ianuarie 2020, care, din nou, este propusă ca Moment al unei Meditaţii-Declanşator pentru ca multe alte lucruri interesante să se declanşeze (aspecte asupra cărora vom reveni, cu articole corespunzătoare, chiar în zilele următoare).


Cu drag,


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu