miercuri, 15 ianuarie 2020

MarYan : PoVestea ZILEI (125) pentru 15 ianuarie 2020 – Concluzie la Meditaţia /Activarea Portalului Erei Vărsătorului din 11/12.01.2020.




PoVestea ZILEI (125)
(pentru)
15 ianuarie 2020

Concluzie
la
Meditaţia /Activarea
din 11/12.01.2020





Iată că a nai trecut o Meditaţie, încă una dintre cele propuse de către Rezistenţă, prin Cobra...

...Faţă de care putem exclama, acum, precum personajul lui Caragiale : „Iaca am luat şi Bacaloriatul ăsta !”.

Satisfacţia trecerii acestui „examen” se bazează pe observaţia noastră, pe care şi Cobra o confirmă (însă din propriul său punct de vedere), cum că s-ar fi atins Masa Critică la această Activare / Meditaţie, ceea ce conduce la anumite consecinţe, din această perspectivă.

În privinţa acestei „eterne poveşti”, numite MASA CRITICĂ, deşi am scris în mod insistent (mai ales într-o altă PoVestire, precum cea de azi, în care trăgeam anumite concluzii pentru o altă Meditaţie propusă prin Cobra) şi am sperat că nu mai este nevoie să reluăm Subiectul... însă se pare că este nevoie de aceasta, ţinând cont şi de „mutarea” lui Cobra în această privinţă.

Astfel, într-unul dintre interviurile sale de dinaintea acestei Meditaţii, luat de către Debra, în data de 7 ianuarie 2020, acesta vine, la un moment dat, în explicaţia privind Masa Critică, cu următoarea precizare :
...este dovedit ştiinţific că există un anumit număr de persoane care trebuie să fie atins pentru a influenţa situaţia planetară, şi acest număr este rădăcina pătrată din dublul populaţiei planetare, care chiar acum este aproximativ de 120.000 de persoane.
Dar, deoarece nu toată lumea face această meditaţie în mod eficient 100%, folosim acest număr simbolic de 144.000.

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu (vorba lui Creangă)... când citesc aşa ceva, rămân puţin cu „gura căscată” : adică, după ce timp de câţiva ani Cobra tot vorbeşte de Masa Critică de 144.000 (cu explicaţia că ar avea legătură cu „numărul biblic” şi cu „Floarea Vieţii”, a „iniţiaţilor” prezenţi pe Planetă), ei bine, acum, acesta vine cu o poveste pur matematică, în care implică „Rădăcina pătrată” (cum ar spune românul : „hodoronc-tronc”, fără nicio explicaţie în acest sens) şi un număr al populaţiei de umani (dublul celor prezenţi pe planetă) care nu are nicio logică şi nicio explicaţie (sau măcar justificare, în vreun sens)...


...Această „explicaţie matematică” venind dinspre Cobra după ce noi, pe acest blog, am scris, iată, de vreo 2-3 ani şi de nenumărate ori despre acest aspect, în care explicam că MASA CRITICĂ reprezintă RĂDĂCINA PĂTRATĂ din MAJORITATEA umanilor (50%+1) prezenţi pe Planetă, la momentul respectiv.

Ce să mai spunem acum, decât faptul cum, pare-se că până la urmă, acest blog – UNIVERS CHRISTALIN – ar fi intens studiat şi de „alţii”, nu doar de către cei interesaţi de propria Ascensiune Personală şi Planetară (cei care sunt, cumva, „crema” Ascensiunii, care au trecut de faza „de-a joaca în ţărână”, cu diverse „jucării”, inclusiv cu „teoriile consipraţiei” şi cu „ce vrăji au mai făcut „băieţii coloraţi” – care băieţi, în mod evident, înţelegem că sunt şi ei curioşi să afle diverse chestiuni, printre care şi ultimele valori ale parametrilor planetari şi nu numai, atunci când mai „răsuflă” vreo informaţie în acest sens, pe acest blog)...


Revenind la Cobra, am observat de ani de zile anumite detalii pe care doar după ce le-am pus „cap la cap” am fost nevoiţi să ajungem la concluzia expusă mai sus.
(Un alt exemplu : după ce făceam expunerea unei cărţi editate de Cesan-Christalin, „Prisma din Lyra” şi în care evidenţiam idei ce nu erau în deplin acord cu cele expuse de către Cobra, la acel moment, ei bine, în alt interviu ce apărea la doar câteva zile după prezentarea noastră de pe blog, acesta găsea de cuviinţă să vorbească exact de această carte şi de faptul că nu ar fi chiar reale anumite informaţii din cuprinsul acesteia – deşi lucrarea apăruse în anul 1990, era recenzată de către Cobra, repet, la foarte scurt timp după expunerea pe blog a propriilor noastre observaţii.)


Dar, dincolo de aceste anecdotice situaţii, ceea ce este relevant este această bizarerie : cum apare, dintr-o dată, această Rădăcină Pătrată în explicaţia lui Cobra şi, mai ales, DE CE DUBLUL POPULAŢIEI UMANE ?

În afară de a justifica acest deja celebru număr de 144.000, care logică (analogică, sintetică, triadică sau de orice alt tip) conduce la acest număr, al dublului populaţiei umane ?

Noi suntem chiar sincer curioşi şi aşteptăm orice sugestie din partea oricărui cunoscător specialist în matematică / fizică / sociologie sau orice altă ştiinţă care să fie luminată de Conştiinţă...
Mulţumiri anticipate !

Vă transmit toate acestea pentru că este timpul să ieşim din mentalitatea de „asistaţi” care primesc „de-a gata” orice informaţie.

Universul este Plin cu multe „chestii”, printre care şi Logică, una Divină, pe care o minte echilibrată şi care măcar tinde către armonie, o poate percepe şi chiar înţelege...

Ca exemplu, în Mesajele Fondatorilor (venite printr-o altă figură interesantă, de data aceasta Sal Rachele) apar informaţii despre NIVELELE de CONŞTIINŢĂ ale Fiinţei, care pot fi îmbunătăţite prin accesarea a cât mai multor UNITĂŢI de CONŞTIINŢĂ (elemente energo-informaţionale ce stau la baza structurării conştiinţei)... element nu doar conceptual, ci foarte concret, care poate fi determinat foarte clar şi la fel de concret printr-o anume FORMULĂ MATEMATICĂ – pe care, în mod evident, aceşti minunaţi Fraţi mai mari, adevăraţi Fii de Dumnezeu, nu au transmis-o copiilor care abia aşteptau să o folosească în scopuri nu foarte nobile, precum mărgăritarul porcilor...

Deci, într-un Univers armonic, a cărui funcţionare se bazează pe Geometria Sacră a Numerelor Divine, Matematica are un rol esenţial, bazată pe o Logică Sintetică, Holistică, aş putea spune, dar tot Logică.

Or, în speţa de mai sus, cu „Rădăcina Pătrată din dublul populaţiei umane”, cea care ar determina Masa Critică, unde este logica ? Mie personal îmi scapă - în privinţa asta pare că sunt un ignorant...




Aşadar, întorcându-ne la oiţele noastre drăgălaşe, afirmaţia noastră este foarte clară, în privinţa acestei Meditaţii : DA, ACEASTĂ MEDITAŢIE A FOST UNA DE SUCCES, pentru că S-A ATINS MASA CRITICĂ, prin meditaţia dedicată şi Prezenţa a aproximativ 68.000 de umani – aspect determinat prin cercetarea radiestezică, ajutaţi de „micul amic” (care este cam „mare”), după cum se exprima cineva, la comenturi...:).

Dacă tot am vorbit de precizia matematică, haideţi să vedem „despre ce vorbim”, inclusiv aici.

Deci : avem o populaţie de aprox. 7,7 miliarde de locuitori, în prezent, iar jumătate din aceasta înseamnă aprox. 3,85 miliarde, iar Rădăcina pătrată (radical) din această majoritate este de aprox. 62.000 de umani (De ce Rădăcina pătrată din majoritatea populaţiei umane ? – am insistat destul în acea PoVestire, amintită mai sus, pentru a înţelege în detaliu acest aspect cu această „formulă”).

Altfel spus, o Prezenţă dedicată la meditaţie de cel puţin 62.100 de umani va duce la atingerea Masei Critice.


Ce înseamnă acest lucru ?

Păi, în primul rând, atingerea Masei Critice înseamnă ACTIVAREA acelui obiectiv pentru care se meditează, cu declanşarea în cascadă a unei serii de evenimente (consecinţe), în sensul susţinerii obiectivului Meditaţiei/Activării.

Ca să fie şi mai simplu înţeles acest aspect : în serialul StarGate („Poarta Stelară”) se observă foarte clar, încă din primul film-pilot, cum se activează o Poartă Stelară, cum sunt activate anumite simboluri îtr-o anumită ordine (succesiune precisă) şi cum acest Instrument numit Poartă Stelară are nevoie de un anumit nivel de energie pentru a se declanşa Activarea Porţii.


Şi credem că exemplul este foarte relevant, căci inclusiv Cobra vorbeşte de o Activare a unui Portal la momentul meditaţiei respective (şi nu doar aceasta, ci şi în privinţa Meditaţiilor anterioare).

Iată, dragi prieteni, cum cu toţi cei Prezenţi la Meditaţie am contribuit, în acest fel, la creşterea nivelului energetic şi la menţinerea acestei TENSIUNI DE CURENT (Cosmic) pentru ca anumţi „cunoscători” să aplice Simbolurile ce au permis activarea acestei PORŢI STELARE Astrologice.

Dacă nu s-ar fi atins Masa Critică, nu s-ar fi activat acest Portal la acest nivel, ci la alte nivele (Potalurile personale ale celor care au meditat şi au lucrat în acest sens – căci nu este vorba doar de această Meditaţie, ci de toate acumulările vibraţionale ale celor implicaţi, într-un fel sau altul).

De aceea acest moment este deosebit, căci Mesajul este cu adevărat Optimist : oameni buni, PORTALUL FINANCIAR este activat, aşa că acum este Vremea acţiunii pe tema acestui subiect, care este intens susţinut şi de puternicele mişcări astrologice care continuă în toată această perioadă (puteţi vedea şi alte detalii în acest Horoscop al lunii Ianuarie 2020) – aspecte pe care le vom aprofunda în următoarea PoVestire (pe care sper să fie cât mai rapid expusă).

De aceea, la finalul acestei PoVestiri pe care dorim a nu fi lungită inutil, Mesajul nostru este foarte Simplu : ACŢIUNE, ACUM !

VALUL este puternic, POARTA este deschisă, rămâne doar ca noi, fiecare, să facă Pasul/paşii pe care simte că îi poate face, pentru binele cel mai înalt al propriei sale evoluţii, sin-cronizate cu cea Planetară.

Succes !


Cu Drag şi Bcurie,


MarYan

4 comentarii:

  1. http://www.angelinastojic.com/frequency/vesica-piscis-shift-in-how-we-create/?fbclid=IwAR0vhbxElb3iPsZv7tnD3Wll8ko5TrZzTiWaJe263bBt2-UHgqkB

    RăspundețiȘtergere
  2. https://siberiantimes.com/other/others/news/rainbow-clouds-crown-belukha-mountain-siberias-highest-peak
    Semnele sunt din ce in ce mai clare prietene. :)
    Cu drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cam aşa, Lumina de Curcubeu a Oraşelor eterice Christalin-e este tot mai aproape de Suprafaţă... :).

      Ștergere
  3. Aştept cu nerăbdare dragă Maryan,să ne transmiți care formulă este cea corectă a modalității de calculare a MASEI CRITICE ! CUM ?! KUM- KUM !
    Cu ajutorul micului amic,care poate să facä asta cu precizie !
    Cât despre Cobra,dacă ne gândim la cei care şi-au luat tălpăşița( porți stelare),dar şi la cei care între timp au fost ambarcați pe nave cosmice,aceste informații sunt neoficiale,statisticile de "input" şi "autput" sunt sensibile,situația demografică este grosolan falsificată având în vedere extincția,numărul de oameni ai străzii culeşi în mod misterios,dar dispăruți definitiv,numărul de copii răpiți,traficul de organe dar şi alte nenorociri,oficialtățile umanilor de suprafață nu au nici un interes să-şi devoaleze planurile dar nici ALIANȚA EXTRATERESTRĂ BENEFICĂ să deconspire,a.î.cei 20% lipsă ADEVĂR DIVIN ar putea foarte bine să provină de aici.

    RăspundețiȘtergere