joi, 20 februarie 2020

COBRA : Nebunia Sfârşitului Timpului (29 ianuarie 2020).




Nebunia
Sfârşitului Timpului

29 ianuarie 2020





Nota MarYan :

Acest articol transmis prin Cobra, dinspre sursele Rezistenţei, deşi a fost livrat la finalul lunii trecute, Ianuarie 2020, iată că, acum, acesta pare a fi mai actual decât oricând...

...Prin această situaţie cu „problema pandemiei corona-virusului din Wuhan” care, iată, reuşeşte să creeze adevărate „atacuri de panică” în mari zone din populaţia de la Suprafaţa Planetei, inclusiv în zona noastră geografică, cea românească.

În această perioadă este chiar important în a se insista pe acest tip de informaţii, referitoare la semnificaţia micro-organismelor – de la bacterii şi paraziţi, până la viruşi şi rolul şi semnificaţia prezenţei lor pe Planetă... astfel că, deocamdată, lansez această intenţie, fără a mai vorbi despre o anumită dată de materializare, pe care sper să fie cât mai curând posibil...

Deocamdată să punctăm iarăşi, nivelul ridicat de Adevăr Divin prezent şi în acest material venit prin Cobra, de aprox. 80% - ceea ce, iarăşi, este chiar remarcabil ! (însă, ca de obicei, nuanţele fac diferenţa... aceea, de 20%).

Iar în această privinţă doar un mic exemplu oferim : informaţia referitoare la neutralizarea tuturor păianjenilor plasmatici Chimera în 1-2 săptămâni de la data livrării articolului, pe 29 ianuarie 2020 (deci, cam până pe 12 februarie 2020), nouă „ni s-a arătat”, încă de la acel moment, că nu pare să fie cu adevărat veridică – ceea ce s-a şi confirmat, acum, inclusiv prin ultima actualizare a lui Cobra (pe care o vom expune, tradusă, cât se poate de rapid), în care acesta confirmă că, într-adevăr, încă se lucrează la completa eliminare a acestora...

Aşadar, haideţi să (re)vedem mesajul Rezistenţei în privinţa acestor Momente „nebune”, de adevărat Sfârşit al Timpului / Timpurilor ! :






Pentru că, în prezent, ne situăm chiar înaintea zorilor Noii Epoci de Aur, este necesară producerea unei puternice purificări, înainte ca noi, ca Planetă, să putem pătrunde în Lumină.

Această Purificare este numită Nebunia Sfârşitului Timpului !


Această nebunie de Sfârşit al Timpului are loc în mod individual, cu mulţi oameni ieşind în evidenţă şi manifestând un comportament dis-funcţional, însă este vorba şi despre un aspect global.

Deoarece acum ei ştiu că sfârşitul lor este inevitabil, Cabala vrea să distrugă populaţia umană de la Suprafaţă, chiar în timpul în care aceştia sunt în curs de prăbuşire.

Aceştia au încercat, în decembrie 2019, să declanşeze colapsul financiar prin piaţa Repo, iar asta nu a funcţionat, apoi, la începutul lunii Ianuarie 2020, au încercat să escaladeze situaţia militară cu Iranul, şi iarăşi nu a funcţionat, apoi au încercat să declanşeze un steag fals în Virginia, care de asemenea nu a funcţionat... aşa că ce anume le-a mai rămas ?...

...O sperietoare pandemică globală !




2019-nCoV este o bio-armă etnică avansată care vizează, în mare parte, populaţia asiatică.

Epidemia actuală este un rezultat al războiului biologic ascuns care se desfăşoară între China şi SUA.

Strategia militară chineză pe termen lung împotriva SUA se bazează, într-o mare măsură, pe arme biologice. Agenţii chinezi au furat corona-virusul dintr-un laborator canadian...

...Şi l-au transformat într-o bio-armă, în laboratorul din Wuhan.

Apoi, un agent din SUA, infiltrat anterior în laboratorul Wuhan şi implicat în dezvoltarea virusului, a furat un eşantion de corona-virus şi l-a răspândit pe piaţa de fructe de mare şi animale din Wuhan.

De atunci, virusul s-a răspândit cu o progresie geometrică, ce ar putea arăta cu adevărat înfricoşătoare...

În acest context, este interesant de menţionat că Peter SALAMA, un epidemiolog de renume care a lucrat pentru OMS şi un membru al Consiliului de administraţie al GAVI (Alianţa pentru Vaccinuri), a murit pe 23 ianuarie 2020.




PLEIADIENII lucrează neobosit pentru a opri epidemia.
Vineri, 24 ianuarie 2020, aceştia au dezvoltat prima nano-pulbere StarDust („Praf Stelar”) care a neutralizat virusul, împrăştiind-o pe întreaga suprafaţă a Planetei,  de pe navele acestora staţionate pe Orbita Joasă a Pământului (LEO – „Low Earth Orbit”).

Virusul a reacţionat la nano-pulbere şi s-a trans-mutat într-o formă mai puţin letală şi mai uşor transmisibilă.

Aflând de reacţia virusului, Pleiadienii au dezvoltat o versiune mai avansată a pulberii stelare „StarDust” şi au aplicat-o în cursul zilelor de luni şi marţi (27 şi 28 ianuarie 2020).

Ca urmare, virusul nu se mai răspândeşte cu progresie geometrică, aşa cum era până în prezent, şi pare să încetinească... :


Forţele Luminii se aşteaptă ca răspândirea infecţiei să mai continue timp de una sau două săptămâni, cu tot mai puţine cazuri de raportat.

După mai multe încercări, Pleiadienii vor fi capabili să „hăcuiască” complet virusul (să-l identifice, „spărgându-i” codul) şi să-i oprească răspândirea, exact în acelaşi mod în care au oprit şi pandemia de gripă spaniolă din 1918 !

Viruşii se pot răspândi eficient doar atunci când primesc sprijin din partea forţelor întunecate pe Planul Plasmatic.


De asemenea, toţi păianjenii plasmatici Chimera, care au până la câţiva kilometri în diametru, sunt extrem de înfometaţi şi sunt în pragul dispariţiei, iar acum se grăbesc către Wuhan şi alte oraşe care prezintă un număr mare de infecţii, pentru a se hrăni cu frica şi suferinţa din acele locuri...

Aceasta reprezintă o capcană perfectă pentru aceştia, deoarece Forţele Luminii îi pot neutraliza mult mai eficient atunci când toate aceste structuri plasmatice sunt adunate într-un spaţiu atât de mic, nemaifiind răspândite uniform pe suprafaţa Planetei.

În prezent, Forţele Luminii elimină în mod intensiv toate formele plasmatice ce susţin infecţia şi toţi păianjenii plasmatici Chimera, astfel că, prin această rată de epurare, toate fiinţele plasmatice Chimera vor fi eliminate în una sau două săptămâni, urmând să mai rămână doar Chimera fizică în cadrul Comandamentului Spaţial al SUA şi al DARPA.




Forţele Luminii solicită tuturor celor care se simt ghidaţi să sprijine acest proces de curăţare, prin vizualizarea Flăcării Violet(e) care purifică/neutralizează toate forţele plasmatice ce susţin virusul, precum şi toţi păianjenii plasmatici ai Chimera.

Oamenii pot ajuta, de asemenea, la oprirea pandemiei de corona-virus, prin această Meditaţie.

Este foarte important ca să nu generezi frică şi să rămâi calm.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, este de menţionat faptul că, în anul 2018, din cauza gripei comune, doar în Statele Unite au murit peste 80.000 de oameni – şi nimeni nu pare să-şi facă griji majore pentru aceasta !...

...Şi, la fel, în întreaga lume au decedat aprox. 650.000 de oameni, în acelaşi interval de timp.

Pentru o persoană obişnuită, riscul de a se infecta cu acest corona-virus este foarte mic şi, cel mai probabil, acest risc se va menţine la nivele foarte scăzute.

Cel mai bun sfat pentru oricine ar fi să trateze această epidemie exact ca şi în cazul gripei comune. Aceasta va îndepărta cea mai mare parte a fricii.


Aici puteţi verifica starea actuală a epidemiei...

...Precum şi aici.


Atunci când frica indusă de această epidemie va fi dispărut, Cabala va veni cu un alt truc din „mânecile” sale...

Însă nici aceasta nu va funcţiona, întrucât Forţele Luminii lucrează deja la soluţie.



Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. ATENȚIE !

    După ce pleiadienii ne-au liniştit afirmând categoric lipsa coronavirusului,atât în aşa zisele PROBE din eprubete,cât şi deasemenea LOGIC,nici în sângele pacienților, aici:


    https://burebista2012.blogspot.com/2020/02/adevarul-despre-asa-zisul-coronavirus.html ,

    ACUMA vine şi COBRA şi pune GAZ PE FOC !,afirmând pe data de 29.01.2020 în ARTICOLUL BAZĂ,NEBUNIA SFÂRŞITULUI TIMPULUI,dar MAI ALES pe 18.02.2020 CONTRARIUL,acesta vorbind chiar de un maxim pandemic prin aprilie aici :


    http://2012portal.blogspot.com/2020/02/endtime-madness-update.html?m=1

    COBRA,a mai fost prins pe picior greşit pe noul univers christalin, când a bălmăjit-o cu formula de calcul a MASEI CRITICE.De Tolec nu mai ştiu nimic.

    Sper să se facă lumină,nu pot fi două ADEVĂRURI diferite !

    RăspundețiȘtergere