sâmbătă, 20 iunie 2020

MarYan : SOLSTIŢIUL de VARĂ (din 21 iunie 2020, ora 00.44, a României) şi LUNA NOUĂ cu ECLIPSĂ Inelară de SOARE în RAC (din 21 iunie 2020, ora 09.40, a României).



SOLSTIŢIUL
de VARĂ
(din 21 iunie 2020, ora 00.44 , a României)
şi
LUNA  NOUĂ
cu
ECLIPSĂ Inelară
de SOARE
în RAC
(din 21 iunie 2020, ora 09.40 , a României)





Da, iată cum lucrurile se mişcă extrem de rapid şi tot mai intens, în aceste Momente cu adevărat „Energice” !, printr-un amalgam de inter-acţiuni energetice produse la nivel astral...

...Care se între-pătrund cu mare Forţă chiar în această perioadă, cu maximă manifestare în orele următoare.


Astfel (ca să fim cât mai concişi şi precişi), chiar în această Perioadă se manifestă :

- 5 (Cinci) Planete Retro-grade (!) în aceste zile : MERCUR / VENUS / JUPITER / SATURN / PLUTO : o foarte mare încărcătură karmică, cu multe „plăţi” care sunt la „scadenţă” chiar acum (detaliile fiind evidenţiate chiar de către respectivele planete retrograde : Comunicare-Gândire-Comerţ / Armonie-Dragoste-Estetică / Medicină-Religie / Lege-Karmă / TransFormare-Alchimie).

- NODUL NORD (Axa Dragonului sau Axa Destinului ce ne indică Direcţia şi Sensul cel mai înalt de urmat, din prezent, către – aparentul – Viitor), care din 5 iunie 2020 a intrat în Semnul Gemenilor (şi, corespunzător, Nodul Sud în Săgetător, la 180 de grade de Nodul Nord), este, la acest Moment, într-o CONJUNCŢIE Maximă cu SOARELE, dar şi cu Luna ce se pregăteşte de Conjuncţie Totală pentru mâine, duminică, 21 iunie 2020, la ora 09.40.


- SOLSTIŢIUL de VARĂ de după miezul nopţii, de duminică, 21 iunie 2020, ora 00.44, a României : Ziua cea mai Lungă (cu, corespunzător, noaptea cea mai scurtă), cu revărsarea maximală a puternicelor Energii Solare, de tip Yang, ce Luminează (la propriu, dar şi la figurat, cu Lumina Divină ne-fotonică, ci Radiantă, de tip Raze X şi Gamma), mult mai imtens, Planeta cea AlbAstră (Moment cu mare încărcătură spirituală, sărbătorit de populaţia conştientă din adâncul Planetei, din Reţeaua AGARTHA, după cum ne transmite şi ADAMA din TELOS, de fiecare dată...).

- LUNĂ NOUĂ la 00.21 grade în RAC, deci cu Soarele aflat în conjuncţie totală la Momentul exact 09.40, ora României, de duminică, 21 iunie 2020.

- ECLIPSĂ INELARĂ de SOARE la acelaşi moment : pentru că LUNA este în Conjuncţie Totală cu SOARELE iar, de data aceasta, Centrul Lunii corespunde  (se supra-pune) perfect cu Centrul Soarelui, însă aceasta fiind foarte puţin mai apropiată de Soare, rezultă această spectaculoasă imagine cu cei doi aştri supra-puşi perfect în centru dar cu un uşor defazaj la periferie / marginea lor (Luna având raza foarte puţin mai mică decât cea a Soarelui),  imagine încărcată cu Mesajul-Simbol al unui „întuneric” central, înconjurat de un „inel de lumină” : Lumina înconjură (şi „înghite”) Întunericul, adică, simbolic, Yang-ul / Lumina / Soarele îngurgitează (şi trans-mută, ajutat de Pluto cel retro-grad) Yin-ul / Întunericul / Luna...

- Dacă pe 21 decembrie din fiecare an, la Solstiţiul de Iarnă, are loc şi o conjuncţie a Soarelui cu Centrul Galactic (situat pe la 26-28 grade în Săgetător), rezultă că, acum, se produce o OPOZIŢIE exactă (la unghi de 180 de grade, adică situare pe acelaşi ax-linie) între CENTRUL GALACTIC şi acest Complex Astral Conjunct SOARE-LUNĂ-NODUL NORD (cel care, repetăm, manifestă şi acest moment astronomic spectaculos, respectiv Eclipsa Inelară de Soare).

(Poziţia Stelelor principale de la Momentul 21 decembrie 2012.
În prezent, faţă de această imagine de acum 7 ani şi jumătate,
Pământul este situat pe aceeaşi Axă cu Centrul Galactic şi Soarele,
însă de data aceasta în stânga Soarelui, spre Centrul Galactic /
Marea Gaură Neagră Galactică)

 
Noi credem că doar din aceste aspecte enumerate până acum rezultă o imagine cu adevărat complexă a ceea ce se va manifesta în orele următoare, cu o încărcare de Putere cum nu ştim când a mai fost în această perioadă a anului...

...Una care – ca o completare – este situată, prin acest Moment al Eclipsei Inelare de Soare de duminică dimineaţă, chiar în EpiCentrul (Focarul Central) al unei perioade de o lună de zile de Eclipse de Lună (prin pen-umbră)perioadă iniţiată pe 5 iunie 2020, la Momentul de LUNĂ PLINĂ cu ECLIPSĂ de LUNĂ prin pen-umbră (amintită în articolul dedicat) şi, apoi, după acest Moment de mâine, perioadă încheiată pe 5 iulie 2020, cu altă LUNĂ PLINĂ cu ECLIPSĂ de LUNĂ prin pen-umbră...


Deşi imaginea creionată până acum este, credem, suficient de amplă, haideţi să întărim şi mai mult contururile acestei imagini-hărţi ale acestui Moment, prin evidenţierea şi aspectelor de detalii astrologice ale Lunii Noi cu Eclipsa Inelară de Soare – expuse, după cum deja bănuiţi, cu maximă competenţă, pe blogul Adrianei Tudosa :






Şi, dacă veţi considerasunt mai mult decât suficiente toate cele expuse până acum pentru a vă face o idee şi mai clar conturată a intensităţii acestui Moment de mâine dimineaţă, duminică, 21 iunie 2020 (care, iată, acesta pare a avea şi un fel de „fereastră” între Solstiţiul de Vară, de la ora 00.44 şi cel al Lunii Noi cu Eclipsa Inelară de Soare de la ora 09.40 , orele României)...

...Ei bine, lucrurile par chiar a se „intensifica” (fără a se complica, ci, din contră, de a evolua în Sensul Simplificării, după cum precizează şi Adriana Tudosa în titlul articolului despre acest Moment), prin „intrarea în Joc” chiar şi a FORŢELOR LUMINII, prin propunerea unei MEDITAŢII în Masă ce va avea loc chiar la Momentul de maxim al Eclipsei şi a Lunii Noi, respectiv ora 09.40 a României !

Însă, în informările şi interviurile preliminare, expuse de către REZISTENŢĂ, prin Cobra, acesta vorbeşte şi de alte aspecte ezoterice conectate cu acest Moment, inclusiv cu un presupus Nou Început al unui Nou AN Galactic !


Oricum ar fi, indiferent de realitatea acestui Nou început de An (Galactic) sau nu, faptul de a interveni în acest Moment cu o Nouă Meditaţie în Masă, cumva „umăr la umăr” cu intenţiile Forţelor întunecate (care par a avea propriile lor Planuri de acţiune pentru acest Moment), ei bine, aceasta chiar creează premizele unui Moment nu doar intens, ci chiar de-a dreptul „încins”, „fierbinte”, cu posibile „Focuri de Artificii” !...

Însă detaliile informării lui Cobra le vom expune în orele următoare, în viitoarele articole, aşa că acum nu mai insistăm, ci ne grăbim să postăm această informare...

...Şi să urăm, mai ales pentru acest Moment al Meditaţiei în Masă, propuse de Cobra, o ConCentrare cât mai intensă şi dedicată, pentru a accesa, cu maximă eficienţă, acele energii care sunt pentru Binele cel mai Înalt al Fiinţei fiecăruia dintre noi, cei implicaţi în această Dramă Planetară care, acum, îşi joacă Ultimul Act pe Scena Planetar-Galactică.


SUCCES la Meditaţie şi Spor la Lucrul cu LUMINA !



MarYan

2 comentarii:

  1. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇

    Simbolul său grafic este reprezentat de o imagine străveche a svasticii. Arată 4 brațe spiralate și 4 puncte - apusuri spirituale pentru fiecare braț. Plus Soarele Spiritual Central din Centrul Galactic. Sistemul nostru solar este situat la marginea Căii Lactee, în brațul Perseus. Deși se presupune că suntem în brațul Orion, acest lucru nu este chiar corect, pentru că brațul Orion în sine este o ramură, parte a brațului Perseus.
    Galaxia noastră și obiectele sale stelare și planetare există în detrimentul a două tipuri de energie: primite din exterior și generate independent. Soarele nostru primește o parte din energia subtilă de la Soarele Central și, de asemenea, o generează independent (lumina soarelui). Pământul primește o parte din Energia Vieții de la Soarele Central, printr-un sistem în cascadă de Soarele Portale-Spirituale, cel mai apropiat fiind Soarele nostru. În plus - propria generație din miezul Pământului.

    Fata de acvariu16 iunie 2020 la 5:10 AM
    Noul an galactic începe întotdeauna pe 26 iulie, nu pe 21 iunie. 🌞🌈🛸


    Necunoscut16 iunie 2020 la 8:08 AM
    Mulțumesc CoBra. Mulțumesc Lev.

    Lev16 iunie 2020 la 9:19 AM

    Acest. Aquarian Maiden, a fost cazul până acum. Conform noii matrice cuantice din universul nostru local, Anul galactic nou va începe acum pe 21 iunie, ora Pământului.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  2. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇😇😇

    Ce ne puteți spune despre „Noua Lemurie”?

    Știm de la Cobra despre „Noua Atlantidă”, dar despre noua Lemurie, atât de mult în discuție pe web?


    Sjsbxbxjsjs17 iunie 2020 la 6:36 AM

    Este aceasta șansa finală de a sari la un nivel fără întuneric în perioada 20-21 iunie?

    Acest impuls GALACTIC care va veni pe Pământ pe 21 iunie va dizolva implanturile la oameni?

    Iar cei care nu trec acum, închideți acea fereastră pentru ei?
    Există o mulțime de oameni buni și de ajutor, dar, de exemplu, implicați în împrumuturi, le scade acum vibrațiile. Asta înseamnă că nu există nicio șansă de o viață mai bună pentru ei ?

    Lev17 iunie 2020 la 9:05
    Nu, Sjsbxbxjsjs, aceasta nu este "ultima șansă". Aceasta este una dintre numeroasele oportunități care vor fi mult mai înainte pentru a scăpa de energia negativă și de tot ceea ce este creat aici pe Pământul 3D. Implanturile sunt alimentate de canale setate prin care energie negativă circulă, reglând implanturile. Forțele de lumină au început mai devreme să înlăture activ canalele lui Seth, cristalizându-le. Această lucrare va continua după 20-21 iunie ... Toată lumea are și va avea o „șansă pentru o viață mai bună”, Sjsbxbxjsjs. Acest lucru nu depinde de următorul portal deschis (sau de fereastra din termenul dvs.). Este important ca cei mântuiți să se ajute pe ei înșiși și pe alții în această mântuire.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere