sâmbătă, 17 octombrie 2020

Un Nou Scurt Mesaj către Populaţia de la Suprafaţă (6 octombrie 2020).

  

COBRA

 Un Nou

Scurt Mesaj

către

Populaţia

de la Suprafaţă

(6 octombrie 2020)

 

 

  

Perioada cuprinsă între 19 septembrie şi 4 octombrie 2020 a fost momentul de maxim al întunericului la Suprafaţa Planetei.

Au existat atacuri absolut brutale asupra multor fiinţe-cheie Lucrători cu Lumina şi Luptători ai Luminii, cu consecinţe care uneori au ajuns până la nivel fizic.

La scară globală, a existat, de asemenea, un război izbucnit între Azerbaidjan şi Armenia.

Se aşteaptă ca situaţiile să se îmbunătăţească, încet, însă există un nou vârf al Războiului pe Orbita Joasă a Pământului, care se preconizează că s-ar putea precipita spre Suprafaţa Planetei în jurul datei de 9 octombrie 2020, printr-o violenţă crescută în rândul populaţiei de la suprafaţă, dar şi ca violenţă dinspre Cabala faţă de populaţia de suprafaţă.

Prin urmare, Forţele Luminii solicită ca toţi cei care se simt ghidaţi să se alăture Meditaţiei Floarea Vieţii la momentul exact al cuadraturii Marte-Pluto de pe 9 octombrie 2020, la ora 13:09 UTC.

Forţele întunecate par să aibă un prea mare succes în planurile lor de blocare totală a activităţii la suprafaţa Planetei prin cel de-al doilea val (al corona-virusului), de aceea Forţele Luminii solicită ca toţi cei care se simt ghidaţi să participe şi la Meditaţia zilnică de la ora 21:30UTC, pentru a contracara aceste blocaje.

O actualizare completă a situaţiei va fi postată pe acest blog la un moment dat după 9 octombrie 2020 (N.MY. : Actualizarea a fost postată pe 14 octombrie, pe care o vom traduce şi posta şi noi pe acest Univers Christalin, cu completări, în cel mai scurt timp posibil), când se aşteaptă ca situaţiile să se îmbunătăţească, iar anumite informaţii să poată fi publicate, în fine.

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2020/10/a-short-message-to-surface-population.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu