vineri, 27 noiembrie 2020

MarYan : Despre Teste şi Valuri ale Covid-ului, în viziunea unui Om de Ştiinţă, fost Şef în Big Pharma (PFIZER) – 27 noiembrie 2020.

 

MarYan

 

Despre Teste şi Valuri

ale Covid-ului,

în viziunea unui

Om de Ştiinţă,

fost Şef în Big Pharma

(PFIZER)

 – 27 noiembrie 2020 –

  


 


După o lungă amânare, în plin „Al Doilea Val” („pandemic”, de „Covid”) declarat clipă de clipă în întreaga media oficială, iată că iniţiem şi noi o Categorie-Subiect aflat(ă) la mare modă pe întregul glob, cea a CORONA-VIRUS-ului...

...Căreia îi acordăm, de la bun început, un articol cel puţin interesant, scurt dar extrem de percutant şi de luat în seamă, fiind sinteza unor informări con-centrate şi „la obiect” ale unei persoane a cărei credibilitate medicală nu prea poate lăsa loc îndoielilor : un fost Vicepreşedinte şi Şef Ştiinţific al Concernului Farmaceutic Pfizer, care declară într-un interviu radiofonic, foarte clar şi limpede : „NU este nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat.

Expunerea în presa din România, ca de obicei, extrem de firavă, a fost descoperită de către noi în două articole care, cumva, se completează unul pe celălalt, motiv pentru care le vom expune pe ambele (şi pe care le puteţi vedea, în original, aici şi aici), iar prezentarea video a interviului radiofonic, deşi şters de pe contul original de YouTube (lucruri noi sub soare ?), îl puteţi (încă) vedea (de fapt, asculta), în original, aici :


...Iar aici puteţi vedea un fragment din acel interviu :



Bine-nţeles că nici „contestarii de serviciu” nu au şomat, ci s-au pus imediat pe treabă, venind cu date şi „argumente” cât mai „ştiinţifice” ca, astfel, „să-l combată pe ereticul” fost angajat de lux al Căbălutzei (haideţi să o îndulcim o ţâră, cu diminutive, că poate îşi mai revin şi „băieţii” şi încep să se potolească din vria nebună în care au intrat în ultimul timp, cu maxim entuziasm...).

Şi, dacă sunteţi interesaţi în aprofundarea subiectului, resimţind o cât de mică boare de credibilitate în ceea ce transmite acest veritabil om de ştiinţă cu înalte funcţii şi responsabilităţi la vârful unui concern farmaceutic din Big Pharma, atunci, înainte de a cita articolele promise, iată încă o prezentare video detaliată a acestuia (probabil în propriul garaj), în care aprofundează subiectele succint expuse în articole şi în interviul de la TalkRadio, precum şi informări asemănătoare ale acestuia, în alt interviu radio, pe aceleaşi subiecte (centrate pe Testările tip PCR), din Septembrie 2020 :




 

NU este nevoie de vaccin.

Pandemia s-a încheiat.

Fostul Vicepreşedinte PFIZER

rupe tăcerea


 

“Un fost VicePreşedinte al companiei Pfizer, companie farmaceutică care ar avea gata un prim vaccin împotriva Covid, demontează apariția acestuia, precum și pandemia.

MICHAEL YEADON spune că nu mai este nevoie de un vaccin, pentru că pandemia s-a încheiat înainte de a fi început. Omul de știință susține că 30% din populație are deja în organism celulele necesare pentru lupta cu covid-ul, de la gripa comună.

Dr. Michael Yeadon, care a făcut timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, retrăgându-se de la Pfizer, cu cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu, susține că nici nu a fost necesară crearea unui vaccin anti-covid.

Acesta consideră o absurditate să se vaccineze oameni a căror viață nu este pusă în pericol. La fel, celebrul om de știință consideră că nu se poate face vaccinarea a milioane de oameni cu un vaccin care nu a fost testat așa cum trebuie.

 

SAGE a comis mai multe greşeli majore

Nu este absolut nicio nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli.

De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”, a declarat Dr. Michael Yeadon.

Comentariile omului de știință britanic au venit în contextul în care acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID, negativ din punctul lui de vedere.

 

Vaccinul, făcut în ne-cunoştinţă de cauză

Michael Yeadon a explicat că SAGE nu are expertiza necesară în domeniul în care s-a pronunțat, printre membrii grupului neregăsindu-se ”imunologi clinicieni”. Astfel, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori grave pe care grupul le-a făcut, urmarea fiind torturarea populației în ultimele șapte luni.

Prima greșeală majoră a SAGE ar fi că “100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există niciun fel de imunitate pre-existentă”. Michael Yeadon afirmă că “ideea este ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, corona-virușii nu sunt. Nu există viruși fără strămoși.”.

 

Există alţi 4 coronaviruşi care circulă liberi

După cum susține omul de știință, ”există cel puțin patru corona-viruși endemici care induc gripa comună și care circulă liber în Marea Britanie și aiurea”.

De asemenea, oamenii care au fost infectați de o astfel de gripă ar avea imunitate : “Una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți”, a subliniat Michael Yeadon.

 

Testele PCR au stricat viaţa multor oameni

Astfel, ținând cont de cele enumerate mai sus, dr. Micheal Yeadon crede că ”a nu lua în considerare o asemenea inter-acţiune, demonstrează lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat”.

Pe de altă parte, omul de știință a mai arătat că Testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea cazurilor de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, astfel că testul este foarte puțin fiabil.

În baza acestor teste, multor oameni le-a fost afectată viața, prin faptul că au trebuit să se auto-izoleze timp de 14 zile.

 

30% din populaţie are celule T, capabile să lupte cu COVID-19

Ca o concluzie, Michael Yeadon informează că 30% din populație avea deja la începutul lui 2020 suficiente celule T, de la gripa comună, capabile să facă față singure corona-virusului.”

 

SURSA : https://playtech.ro/stiri/nu-e-nevoie-de-vaccin-pandemia-s-a-incheiat-fostul-vicepresedinte-pfizer-rupe-tacerea-238504?utm_source=Playtech+Sectiune+Interior&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

  




 

NU este nevoie de vaccin.

Pandemia s-a încheiat.

Fostul Şef Ştiinţific al PFIZER

acuză că „Al Doilea Val”

a fost falsificat (!)

cu ajutorul Testelor Covid

 

 

„Un video cu dr. Michael Yeadon, fost VicePreședinte și Şef Ştiințific al companiei Pfizer, relevă că așa-numitul „Al Doilea Val” al corona-virusului este complet inexistent şi a respins astfel necesitatea unui vaccin pentru a pune capăt pandemiei.

Potrivit dr. Yeadon, „nu există știință care să sugereze că ar trebui să se întâmple un Al Doilea Val”. Testele Covid-19 sunt științific nedorite, spune el, iar întreaga idee a „cazurilor noi” care se  înmulțesc exponențial este falsă !

 

Acuzaţii la adresa

Grupului de Consiliere Ştiinţifică pentru Urgenţe (SAGE)

Omul de ştiinţă britanic a criticat Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor. El a spus  SAGE nu are expertiza esențială în domeniul în care se pronunță  şi a subliniat două erori fundamentale pe care grupul le-a făcut în supozițiile sale, ceea ce face ca și concluziile generale să fie fundamental greșite.

Presupunerea greșită a SAGE este că „100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există niciun fel de imunitate pre-existentă”.

Yeadon afirmă că ideea lipsei imunităţii pre-existenteeste ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, corona-virușii nu sunt”.

 

„Aproape toate testele Covid-19 produc falsuri pozitive”,

avertizează dr. Yeadon

Imunitatea comunitară (N.MY. : „De turmă”, după cum spun „specialiştii” în Sănătate Publică, probabil în mod ironic...) este semnificativ mai mică decât susțin experții, spune dr. Yeadon.

În ceea ce privește „pandemia”, dr. Yeadon spune că „s-a terminat în mod fundamental”, afirmând că au fost atinşi toţi factorii importanţi, de la spitalizări, utilizarea UPU și decese.

Dacă nu am obține tot timpul datele de testare de la televizor, ați concluziona pe bună dreptate că pandemia s-a terminat, deoarece nu s-a întâmplat nimic”, susține dr. Yeadon.

Desigur, oamenii merg la spital, trecând în sezonul gripal de toamnă... dar nu există știință care să sugereze că ar trebui să se întâmple un Al Doilea Val”.

 

Într-o lucrare publicată luna aceasta, „Cât de probabil este un Al Doilea Val ?”,  dr. Yeadon și doi dintre colegii săi, oameni de știință, scriu :

S-a observat pe scară largă că, în toate țările puternic afectate din Europa și în mai multe state din SUA, la fel, forma curbelor zilnice de deces în raport cu timpul este similară cu a noastră din Marea Britanie.

Multe dintre aceste curbe nu sunt doar similare, ci aproape super-pozabile (N.MY. : Se supra-pun).

Din datele din Marea Britanie, Suedia, SUA și din întreaga lume, se poate observa că, în toate cazurile, decesele au crescut în martie până la mijlocul sau la sfârșitul lunii aprilie, apoi au început să se reducă într-o pantă lină care s-a aplatizat în jurul sfârșitului din iunie și continuă până astăzi.

Cu toate acestea, cazurile se bazează pe testare, cresc în mod sălbatic”.

Dr. Yeadon spune că „pandemia” există doar în mintea bolnavilor care insistă să forțeze societatea să rămână permanent blocată.

YouTube a eliminat video-ul in care imunologul își explica ideea.

A fost publicat vineri (N.MY. : 20 noiembrie 2020) şi este disponibil pe Facebook, dar din anumite motive a fost interzis de YouTube.

Reprezentanţii platformei  au spus că video-ul respectiv a încălcat „condițiile de furnizare a serviciilor”...

 


SURSA : https://www.gandul.ro/actualitate/nu-este-nevoie-de-vaccin-pandemia-s-a-incheiat-fostul-sef-stiintific-al-pfizer-acuza-ca-al-doilea-val-a-fost-falsificat-cu-ajutorul-testelor-covid-19544483?utm_source=evz+text+link&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

 

4 comentarii:

  1. Saraha :

    🔑🔑🔑🔑
    Acum ne explicăm de ce David Icke," Naşul Tv ", Dan Bittman, etc,aceştia sunt doar câțiva care fac semne la nas( deci din gruparea Elenei Udrea )
    foarte promovați,chiar şi pe Burebista 2012,şi nici unul dintre ei nu prezintă fotografia virusului,atenție nici unul dintre ei nu are de gând să coaguleze o mulțime care să îl ia de cravată pe viermele umanoid Bill Gates pentru că a fost prins inventând viruşi care nu există( terorism biologic ),urmăreşte şi chiar reuşeşte( deci este criminal )să micşoreze populația cu şmecherii otrăvitoare mortale( vaccin,caută dovezi în Africa !) şi să îl expună public într-o piață ca exemplu negativ ca nimeni să nu mai facă asta !

    "Gosia:De fapt mi-a venit în minte acum ... e atât de clar! Sigur! Oamenii cred că, dacă încercăm să „rezistem” la NWO și toate acestea, luptând împotriva ei, îl facem să persiste. Ei cred că ideea este de a îndepărta atenția. Dar asta nu rezistă! Asta ignoră ceea ce este acolo, și evident în fața tuturor, deja creat. Ceea ce facem este de fapt să nu rezistăm. O privim drept în față. Recunoaștem umbra colectivă care a fost creată. Și pur și simplu aprindem adevărul pe el. Demontarea minciunilor umbrei.

    Yazhi: Da, da. Sunt chiar convins că multe învățături spirituale și lideri care împing „gândiți doar pozitiv” și împing că „orice rezistați persistă”, pot fi chiar plătitori sau controlați de puterile ca mecanism de control spiritual pentru ca oamenii să stagneze și să facă nimic.

    După cum am mai spus, acesta este un concept foarte periculos și chiar crud. Și este foarte vechi. Provine chiar din vremurile lui Buddha. Dar, fără a discuta dacă Buddha însuși a scris sau a spus asta, știm cu certitudine că majoritatea conceptelor budiste (nu neapărat de la Buddha, insist) au fost implementate ca mecanisme de control pentru oamenii din India începând cu 600 î.Hr. Ne place sau nu, este adevărul.

    NWO, dacă îl ignori pentru ca acesta să dispară și crezi că nu opui rezistență ... te va mânca viu. La fel ca și când ai încerca să ignori tigrul flămând care te urmărește! Luptă ... Pentru că în acest caz nu este unde să fugi. Nu ai de ales! Lupta sau anihilează !. Atat de simplu !"

    Agenția Gosiei

    RăspundețiȘtergere
  2. CHEMAREA ZEIȚEI III TREZIREA ENERGIEI SECRETE

    THE VALLEYS OF DREAMS - Stive Morgan

    https://youtu.be/oWdmMyjbVp0

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cu toate astea urmează valul 3, mass-media fiind adevărata putere in orice stat impreuna cu poliția si armata. Una face propaganda 24/24, alta da amenzi. Sistemul C19 este foarte bine pus la punct si studiat de cel putin 10 ani. Cunsoc foarte bine sttuctura psihica din fiecarr natiune, au știut exact pe cine să plătească. Revoluția Covid este făcută cu bani grei, bugete ce depasesc PIB-ul tuturor natiunilor luate la un loc. Se dau baninprrsei, se dau bani spitalelor sa declare covid orice mort, se dau vani politicienilor. Cand se vor termina banii aceia, se va termina si pandemia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Now banned by YouTube & Facebook – doctors from all over the world warn that the ‘covid’ vaccine should be refused and there is no ‘pandemic’

    https://www.bitchute.com/video/v6Tlc5Vch2zG/

    RăspundețiȘtergere