luni, 31 mai 2021

COBRA : Mesaj urgent pentru Populaţia de la Suprafaţă (23 mai 2021).

  

COBRA

Mesaj urgent

pentru

Populaţia de la Suprafaţă

 – 23 mai 2021

 

 



Nota MarYan :

Deşi postat exact în urmă cu o săptămână, acest mesaj-îndemn-solicitare are încă o mare Actualitate, reprezentând o cerere puţin mai neobişnuită venită prin Cobra direct de la Forţele Rezistenţei...

...Respectiv, o Meditaţie urgentă pentru a ajuta anumite fiinţe care ar fi încă ţinute ostatece (sperăm să putem vorbi la timpul trecut : „erau ţinute ostatece”) în anumite baze subterane controlate încă de Chimera !

Şi iarăşi suntem nevoiţi să intervenim cu un „detaliu”, dar care poate fi esenţial : ADEVĂRUL DIVIN inclusiv al acestui Mesaj care se concentrează, în cea mai mare parte, pe a prezenta o Meditaţie... iarăşi surprinzător, ne duce la aceeaşi şi aceeaşi valoare cu care ne-am obişnuit în cazul mesajelor lui Cobra de aprox. un an, respectiv de 70%.

Aceasta înseamnă că, deşi informaţia propriu-zisă este extrem de concentrată (situaţia ostaticilor din bazele subterane şi torturile la care sunt supuşi) implică, şi în acest caz, o doză relativ mare de... relativitate !

Adică, mai concret spus, este mai puţin probabil ca tocmai aceşti ostatici atât de torturaţi nu numai că ar reprezenta un obstacol important în calea înaintării forţelor Luminii pentru cucerirea bazelor subterane ci, dimpotrivă, ar fi un imbold la o acţiune mai determinată şi decisivă, pentru a opri cât mai rapid torturile „multi-dimensionale” la care ar fi supuse acele fiinţe extra-terestre...

Altfel spus, această Meditaţie, ca de altfel şi celelalte Meditaţii propuse de către Cobra (sau PRIN Cobra) nu ar avea vreun rol decisiv în schimbarea balanţei energetice de putere pe Planetă, ci ar putea genera un „boost” (impuls) de energie suplimentar pentru Forţele implicate în Procesul de Eliberare Planetară.

Cu acest aspect disecat, care va fi detaliat în alte Note Personale şi articole care vor veni pe această temă, haideţi acum să vedem detaliile aduse de către Cobra şi, mai ales, această MEDITAŢIE care, indiferent de motivaţiile punerii în practică a acesteia, cel mai important este efectul produs în (bio)câmpul auric al fiecăruia, la mutiple nivele ale corpurilor noastre subtile, care se vor îmbogăţi cu mai multă energie de calitate înaltă, cu frecvenţe mai armonioase şi de împuternicire! :

 

 


 

Forţele Luminii se află în mijlocul ofensivei principale de curăţare a bazelor subterane care încă mai aparţin de Chimera.

Din 1996, Chimera a capturat mulţi Pleiadieni şi membri ai Rezistenţei, luându-i ostateci în subteran şi, ca ultimă linie de apărare, Chimera foloseşte acum acei ostateci în ritualuri de sacrificii întunecate, capturând apoi esenţa sufletului şi forţându-i să se încarneze din nou într-un alt corp clonat, repetând procesul iar şi iar...

Acest lucru creează o cantitate imensă de suferinţă a cărei energie, apoi, este adunată şi proiectată prin tehnologie scalară către populaţia de la Suprafaţă.

 

Acesta este un moment foarte dificil pentru Forţele Rezistenţei şi pentru Flota Pleiadiană, aceştia având nevoie de „asistenţă” din partea populaţiei de la Suprafaţă.

Aceştia solicită cât mai multor Lucrători în Lumină să mediteze cât mai des şi ori de câte ori se simt îndrumaţi, pentru ca această situaţie să fie rezolvată cât mai repede şi mai nedureros posibil !

 


INSTRUCŢIUNI :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie la eliberarea tuturor ostatecilor din bazele subterane.

3. Invocaţi FLACĂRA VIOLET(Ă) din Sursa sa principală, pentru a plasa un Cerc de protecţie în jurul vostru, în timpul şi după Meditaţie.

Solicitaţi-i să transmute orice din ceea ce nu serveşte Luminii.

4. Vizualizaţi o COLOANĂ de LUMINĂ ROZ care emană din Soarele Central Galactic şi apoi coboară, prin corpul vostru fizic, adânc în Centrul Pământului.

5. Vizualizaţi această Lumină care curge prin Inima voastră şi apoi prin mâinile voastre direct către cei capturaţi în bazele subterane.

Vizualizaţi Forţele Luminii cum eliberează toţi ostatecii din toate bazele subterane rămase şi îndepărtează toate entităţile întunecate din toate aceste locaţii.

Vizualizaţi cum acest proces se desfăşoară, lin şi rapid, în întreaga zonă subterană a Planetei de tip fagure.

Vizualizaţi cum această întreagă zonă subterană a Planetei de tip fagure, în cele din urmă este eliberată de întuneric şi sclavie, liberă de toate entităţile întunecate !

6. Solicitaţi Prezenţei Zeiţei (Femininul Divin) să dirijeze energiile de vindecare către toţi ostatecii salvaţi, astfel încât traumele lor să fie complet vindecate.

Permiteţi acestor energii să curgă apoi înainte şi să se extindă la Suprafaţa Planetei, astfel încât să poată vindeca toate celelalte situaţii din întreaga lume.

Permiteţi acestor energii să curgă în continuare prin Inima voastră şi apoi prin mâini către toate aceste situaţii, timp de câteva minute.

 

Aici este postat un clip audio ghidat pentru această meditaţie, în limba engleză...

...Şi o listă de redare cu videoclipuri ghidate de meditaţie audio, în mai mult de 15 limbi.

 


Zeiţa doreşte Eliberare şi Eliberare va fi !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu