vineri, 28 mai 2021

Stewart PEARCE : Eclipsa de Lună WESAK din 26 Mai 2021 (23 mai 2021).

 

Stewart PEARCE

Eclipsa de Lună

WESAK

din 26 Mai 2021

 

(Traducere : Aurelia DIDA)

 

23 mai 2021 –

 


 

Nota MarYan :

Între mesajele „urgente” de tip Cobra, Fulford şi alţii care invadează media alternativă, iată că uităm tot mai mult de Momente astrologice dacă nu importante, cel puţin interesante...

...Printre care şi cel abia parcurs, respectiv ultima Lună Plină cu Eclipsă de Lună din 26 Mai 2021.

Cum am spus de mai multe ori, deşi Momentul precis (astrologic şi astronomic) este trecut, efectele sale se resimt cam timp de o săptămână – după cum face precizarea şi Stewart Pierce, acest Moment, corelat cu FESTIVALUL Buddhist WESAK, îşi revarsă efectele vibraţionale asupra întregii săptămâni 24-31 mai 2021... astfel că, şi acum, la scurt timp după trecerea acesteia, încă ne situăm sub influenţa sa.

Şi ce ar putea reprezenta acest Moment (evidenţiat inclusiv în alte articole, ca acesta, de exemplu)?... iată, observăm în acest scurt mesaj postat pe Facebook, care, acum, deja retrospectiv văzând, putem confirma că efectele acelui Moment sunt chiar extrem de puternice, crescând probabilitatea ca afirmaţiile autorului referitoare la activările de ADN să fie cu adevărat reale ! :

 

 


 

Această săptămână, 24 mai – 31 mai 2021, va fi o perioadă de timp pentru o explorare profundă, extraordinară a secvenței energetice a ECLIPSEI de LUNĂ, care are loc pe 26 mai 2021 : SUPER-LUNĂ SÂNGERIE și care marchează Festivalul Buddhist Wesak, o sărbătoare anuală a Înălțării lui Buddha către Iluminare !

Această Eclipsă de Lună Wesak rezonează cu plenitudinea potențialului Punctului Zero și, astfel, îi veți simți frecvența ca pe un intermediar spiritual pentru prezența ta în Galaxie, vei realiza cum poți formula o înțelegere a Iluminării printr-o Nouă Hologramă a ta care luminează o deschidere în propriul tău Plan Divin – suveranitatea ta spirituală pe planeta Pământ și o vei percepe ca pe o remarcabilă componentă co-creativă cu întreaga viață din Galaxie.

Mai mult, această Lună Plină / Super Lună se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, care deschide un Portal inter-dimensional către Sursa tuturor manifestărilor.

Acest Portal / Punct Zero este CENTRUL GALACTIC al INIMII, care va facilita celulelor noastre să rezoneze cu inima saINIMA tuturor inimilor.

Conștientizează acest lucru, ca fiind o vizualizare a unui nou mod de a fi, o nouă hologramă și, așadar, nu rata această minunată oportunitate de a visa un nou tu în creație.

Inevitabil, acest lucru va activa ADN-ul tău format din 12 Spirale, aducând și mai multe dintre cele 44 de șiruri de ADN latent, în alinierea trezirii Ființei tale.

Acest lucru va reflecta Ascensiunea Buddhică și îți va accelera moleculele într-o octavă superioară a experienței.

Fii pregătit, pentru că trupul tău, starea ta de spirit și spiritul tău ar putea să pară dezorientate în timp ce apare această secvență.

Amintește-ți că întreaga ta stare temporară de disconfort va trece, pe măsură ce tranzitezi Eclipsa de Lună și te rog să recunoști că acesta este un Proces Cosmic care se întâmplă în interiorul tău și, prin urmare, onorează-l cu venerație și uimire, mai degrabă, decât să-l întâmpini cu frică și dispreț...

 

OM  IUBIRE

 

SURSA : https://www.facebook.com/stewartpearcemasterofvoice/photos/a.115960376803630/301547578244908

prin

https://didaaurelia444.wordpress.com/2021/05/25/eclipsa-lunara-vesak-26-mai-2021/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu