sâmbătă, 1 mai 2021

UN(IC)UL prin Sophia LOVE : Dizolvarea MATRICII (23 aprilie 2021).

 

UN(IC)UL

prin

Sophia LOVE

Dizolvarea

MATRICII

 

(Traducere : Monica POKA)

23 aprilie 2021 –

 

 


 

Sunt Eu, Sophia. Sunt UN(IC)UL.

Mulțumesc.

 

Intrați acum în ceea ce va fi în curând un moment lung de modificare drastică.

Ceea ce vă înconjoară nu va mai părea la fel, odată ce acest moment se încheie.

Le veți privi cu alți ochi. Cu ochii larg deschiși.

E adevărat că ochii voștri sunt și acum parțial deschiși.

Vă dați seama că se întâmplă mult mai multe decât vi se spune.

Sunteți treziți și numai menținând această înțelegere.

Dar mai trebuie să aibă loc dezvăluiri și dări în vileag. Mașinațiunile controlului nu au fost încă dezvăluite.

Cei care pun lucrurile în mișcare, agitatorii și jucătorii nu au fost puși în evidență în mod clar și definitiv. Sunt suspiciuni și sunt speculații...

Ceea ce urmează să se întâmple în acest moment lung, clarifică ceața. Va fi lămuritor și șocant în același timp. Deranjant pentru status quo și distructiv pentru ceea ce a fost acceptat în mod obișnuit ca adevărat și real...

Toate sistemele voastre și metodele folosite pentru a le pune și ține în funcțiune, motivele pentru folosirea lor, vă vor fi expuse la ce folosesc și ce fac ele de fapt. În multe cazuri, nu este ceea ce credeți.

Ceea ce produce cele mai profunde șocuri sunt motivele pentru care lucrurile sunt configurate așa cum sunt. Va fi „un pumn în stomac” pentru acea parte a populației care a presupusintențiile bune și folosul omenirii au motivat toate structurile, corporațiile și sistemele, chiar și oamenii.

În sens general, ceea ce iese la suprafață este profunzimea lăcomiei și controlului ; funcționarea unui plan, secolele în care a fost dus la îndeplinire pentru preluarea totală a unei rase pe o planetă.

Natura masivă a unui astfel de plan este o pilulă uriașă, greu de înghițit ; o pilulă amară, într-adevăr. Asta este esența a ceea ce urmează.

Adevărul Matricii realeva fi dezvăluit. Va distruge orice presupunere că ar putea fi altfel. Modul în care vă este dezvăluit nu va lăsa nicio îndoială sau piatră neîntoarsă.

 


Într-un sens foarte real, MATRICEA este oprită.

Deși se fac toate eforturile ca acest lucru să fie ușor de asimilat, nu există nicio modalitate de a-l înveli în zahăr. Adevărul său distruge orice a fost crezut înainte să devină cunoscut.

Lumea nu va mai arăta la fel pentru voi. Totuși, iată și ceva foarte important de care să vă țineți. Lumea voastră nu se va fi schimbat. Doar ochii voștri o vor vedea nouă. Vor vedea metodele magicianului.

Vă veți uita la aceeași „iluzie” în timp ce veți ști cum este construită.

La început, acest lucru se va simți atât de șocant, încât unii dintre voi îl vor ignora ca pe un nonsens. Iluzia magicianului va fi atât de profund încorporată, încât vă va veni greu să nu o vedeți așa.

Asta vine dintr-o profundă dorință de bunătate, și, totodată, din auto-protejare.

Vă veți simți ca și cum psihicul vostru este în pericol. Vă veți teme că vă pierdeți mințile.

Nu vă pierdeți mințile ; pierdeți matricea.

Matricea este tot ceea ce minții voastre i-a fost „permis” să perceapă.

Acest lucru se schimbă acum, iar fatalitatea este realitatea voastră presupusă.

Este un construct. Este un construct pe care l-ați acceptat ca adevărat din motive care sunt false.

 


Ai fost mințit într-un mod atât de grandios, om drag, încât adevărul va fi simțit bizar și fabricat.

Va deveni mai ușor de crezut în mai multe moduri :

Unul este prin repetare.

Altul este prin expunerea legăturilor – va avea sens, iar puzzle-ul va începe să fie asamblat.

Ultimul, și poate cel mai important, este că va fi un adevăr care-i afectează pe toți cei pe care-i cunoașteți. Pe toți și tot ceea ce cunoașteți.

Este un adevăr universal ; o dezvăluire a manevrelor globale, a ierarhiei și controlului. Aceste iluzii sunt la nivel mondial.

Adevăratul sens al Marii Treziri va fi înțeles în dizolvarea Matricii acestei realități.

Este nevoie să fiți ajutați cu o frecvență simultană a Iubirii printr-un aflux de energie a Păcii. Acest lucru ajută la instigarea unui sentiment interior de putere personală.

Viața nu lasă un vid.

Eliminarea controlului celor care au condus matricea, creează spațiu pentru suveranitate, pentru auto-împuternicire. Realizarea de sine este rezultatul și nu există nicio potrivire pentru puterea exercitată din acea stare.

Țineți-vă de cunoașterea către ce sunteți îndreptați, pe măsură ce intrați în această nouă fază. Vă va ajuta să vă ușurați disconfortul creat de această dezagregare.

Fiecare pas pe care-l faceți va fi valoros.

Vei vedea, om drag, vei vedea.

Asta e tot.

 

Mulțumesc !

 

SURSA : https://www.sophialove.org/

prin

https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2021/04/dizolvarea-matricii.html


Un comentariu:

  1. Din punctul meu de vedere,nu se percepe nimic diferit,acelaşi infern în care răii cu toate armele unele dintre ele nici nu le cunoaştem atacă pe cei buni,umili,blânzi,naivi,lipsiți de apărare,practic o luptă nedreaptă...Copiii au fost scoşi(oare?)din subteran,dar aici,mizeria devine din ce în ce mai mare.Dumnezeu este într-o stare de autism în raport cu credincioşii.Ne va vorbi oare vreodată în mod direct ?!,sau ce stupizenie mai este şi asta ?!
    Un singur dac este liber,noi suntem condamnații din craterul plat...

    RăspundețiȘtergere