joi, 18 noiembrie 2021

MarYan : LUNA PLINĂ cu ECLIPSĂ de LUNĂ în TAUR din 19 noiembrie 2021 (ora 11.00 , a României).

 

MarYan

LUNA PLINĂ

cu

ECLIPSĂ de LUNĂ

în

TAUR

din

19 noiembrie 2021

(ora 11.00 , a României)

 

 


 

Iată că, acum, când am reluat activitatea pe blog, intrăm direct şi abrupt într-un alt moment de conjunctură astrală deosebită : un Moment de LUNĂ PLINĂ (în TAUR) care se manifestă astronomic printr-o Eclipsă (Parţială) de Lună... 

...Adică acel moment (care, pentru România, punctul de maxim este vineri, 19 noiembrie 2021, la ora 11.00 a.m.) în care LUNA se situează pe aceeşi linie cu SOARELE şi PĂMÂNTUL (planeta noastră fiind la mijloc, deci cu o opoziţie astrologică Soare – Lună evidenţiată pe Cer(c)ul Zodiacal al Planetei noastre), ducând la blocarea (parţială) a luminii venite de la Soare care este reflectată de faţa vizibilă a Lunii.

Dacă din punct de vedere astronomic aceasta poate fi... interesant şi spectaculos (prin dispariţia imaginii lunii pe cerul nopţii, în anumite zone, aproape în totalitate)...

...Din punct de vedere astrologic momentul este chiar important, aspecte evidenţiate prin mai multe articole (informări) ce punctează acest context astronomic şi astrologic interesant :

- „Eclipsa de Lună în Taur – 19 noiembrie 2021, ora 11.00 , a României : „Între maturitate şi infantilism... unde suntem ?” de Adriana Tudosa,

- „Horoscopul Eclipsei de Lună în Taur din 19 noiembrie 2021” (detalii pe Constelaţii Zodiacale), tot de Adriana Tudosa şi

- „Astrologie intuitivă : Eclipsă Parţială de Lună Plină în Taur – Noiembrie 2021”, de TANAAZ.

 


Din perspectiva sa, Adriana Tudosa (deja bine-cunoscută celor care mai intră şi pe acest blog – Univers Christalin) ne transmite, în esenţă, următoarele aspecte referitoare la acest Moment, unde, printre multe alte informaţii, ne poVesteşte :

Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul ne atrage atenţia, ne forţează să privim cât mai profund în problemele pe care le ascundem sau pe care refuzăm să le rezolvăm.

Toate problemele  amânate, nerezolvate sau care ne macină sufletul (Luna), sunt evidenţiate de această Eclipsă dar, în acelaşi timp, ne spune într-un limbaj karmica venit timpul  pentru o schimbare.

Această Eclipsă de Lună în Taur este despre vindecarea convingerilor vechi care ne limitează dreptul nostru de a ne bucura de adevăratele noastre valori care depăşesc orice ne putem imagina sau măsura pe Pământ.

Adevărata noastră valoare este mai presus de valorile materiale, pământeşti deoarece în noi există Scânteia Divină, este Steaua acoperită de pământ care aşteaptă să ne lumineze.”

„O Eclipsă de Lună în Taur (o Lună Plină puternică) soseşte pe 19 noiembrie 2021 şi aduce o schimbare radicală în zonele guvernate de Taur în ceea ce priveşte banii, valoarea fiecăruia şi valorile pe care le deţinem, pământ, Mama Pământ, munca, viaţa de zi cu zi şi posesiunile materiale, afaceri mici, afaceri mari.

Este o Eclipsă ce inaugurează o serie nouă de eclipse pe Axa Taur/Scorpion de acum şi până în Octombrie 2023.

Vom avea alte şapte eclipse pe această axă în următorii doi ani, aşa că această eclipsă lunară marchează începutul unui ciclu important şi fatidic de schimbări care se referă la valorile, posesiunile şi legăturile noastre energetice.

Aceste teme vor fi mult mai accentuate în următorii doi ani.”

 


De asemenea, şi TANAAZ, la fel de citată şi expusă pe acest blog în ultimii ani, punctează şi ea câteva aspecte esenţiale ale acestui moment (în articolul său al cărui link l-am expus mai sus) din perspectivă mai puţin religioasă (precum la Adria) cât mai ales dintr-o viziune metafizic-ezoterică :

„Pe tot parcursul lunii Noiembrie, energia Inimii Planetei este în creștere.

Aceasta este o perioadă pentru a alinia bătăile inimilor noastre cu bătăile Inimii Pământului.

Putem face acest lucru petrecând timp în natură, ascultându-ne propria inimă, îmbrățișând orice trezire a inimii care apare și lucrând cu energiile Eclipsei de Lună Plină în Taur.

ECLIPSELE reprezintă Portaluri de Transformare și de Trezire.

Ele tind să aducă în viețile noastre evenimente predestinate, care ajută la amplificarea evoluției sufletelor noastre.

Aceste transformări și treziri pot fi rapide și bruște sau pot fi lente și pot persista în săptămânile și lunile următoare.

Eclipsele sunt puternice și pot pune lucrurile în mișcare pentru noi.

Ele tind să ne ajute să ne eliberăm, să facem un salt de credință și să ne trezească la noi perspective.

Eclipsa Parțială de Lună Plină în Taur din 19 Noiembrie 2021 este prima Eclipsă în Taur pe care o vom experimenta ​​din anul 2014.

Ea reprezintă punctul de plecare al unui nou ciclu de Eclipse, pe care îl vom vedea derulându-se în lunile următoare.”

„Eclipsele tind să vină în perechi, având loc în cele două semne opuse ale Zodiacului.

Această Eclipsă în Taur va fi asociată cu Eclipsele în Scorpion, pe care le vom experimenta în anul 2022.”

„Întrucât acest ciclu al Eclipsei Taur-Scorpion abia începe să apară pe Cerul nostru Cosmic, orice se manifestă în timpul acestei Eclipse din luna Noiembrie, este probabil să fie doar o parte din poveste.

Poate dura ceva timp și pot urma mai multe dintre aceste Eclipse pentru ca noi să înțelegem, cu adevărat, prin ce evoluție a sufletului ne aventurăm.

Pentru indicii despre ceea ce poate aduce acest nou ciclu de Eclipse în viața voastră, gândiți-vă ce evoluție a sufletului a avut loc în perioada 2013-2014, ultima dată când am experimentat acest ciclu de Eclipsă Taur-Scorpion.”

 


Aşadar, ţinând cont şi de contextul numerologic actual (venit, acum, imediat după Portalul 11:11 de la 11 noiembrie 2021, aspect punctat la fel de bine de Gillian MacBeth-Louthan), iată cum aceste Vremuri ne provoacă şi mai mult, inclusiv din punct de vedere astrologic şi numerologic... chiar dacă, cel puţin NUMEROLOGIC, aspectul este ceva mai subiectiv, însă din punct de vedere ASTROLOGIC, aici avem de-a face cu manifestarea unor energii puternice ale unor Fiinţe-Fondatori (Fiinţele care animă corpurile cereşti respective) din a căror inter-acţiune rezultă alte energii emise spre Suprafaţa Planetei care impactează şi amprentează energiile/aurele umanilor încarnaţi la Suprafaţă...

...Asta ca să răspundem celor care văd Astrologia doar ca o ciudăţenie sau o „pseudo-ştiinţă i-relevantă”... când, iată, se pare că noi încă nu suntem suficient dedeasupra Vremilor” şi a „Valurilor Vieţii” (pentru a ne elibera suficient de mult de influenţele acestor energii astrologice), căci încă „facem surf” pe acestea, fiind „clătinaţi” (de către energii) într-un sens sau celălalt, în funcţie de natura energiilor ajunse pe Planetă...

...Repet : ELIBERAREA de aceste influenţe (inter-ferenţe, când acestea sunt diz-armonioase) are loc doar în momentul Eliberării personale, prin ASCENSIUNE / ÎNĂLŢARE în Conştiinţă, moment când, ajutaţi şi de activarea Corpului de Lumină MerKaBa(h), „ne luăm zborul” şi scăpăm, astfel, de tangajul / jocul permanent al plutirii pe Valurile energiilor transmise (însă, totuşi, nu ne putem izola de fluxul energiilor Cosmice venite, dar nu mai suntem loviţi atât de puternic de influenţele directe, mai ales cele diz-armonioase).

 


Cu speranţa că acum înţelegeţi (măcar) puţin mai clar ce-i cu astrologia şi momentele de Portal numerologic (iată articolul nostru relevant, de acum ceva ani...), haideţi să parcurgem şi acest moment, ca şi cele ce vor veni, cu mai multă energie a atenţiei acordate acestui moment (la punctul de maxim care, repet, pentru România este vineri, 19 noiembrie 2021 la ora 11.00 a.m.), pentru a prelua cât mai mult din influenţele benefic-armonizatoare ale acestuia, ajutându-ne, astfel, în a putea „naviga” cu şi mai multă forţă şi determinare printre Valurile tot mai înalte, de tip tsunami, stârnite la Suprafaţa Planetei, căci Vremea, dragi prieteni, ar putea fi tot mai aproape de o Rezoluţie, în fine, finală...

Urmăriţi, după cum am mai spus şi o să mai punctăm, acest MOMENT de PORTAL, unul iniţiat la momentul 11:11 (la 11 noiembrie 2021), ce s-ar putea întinde în intervalul Noiembrie 2021 – Februarie/Martie 2022 (până pe la Echinocţiul de Primăvară 2022).

S-ar putea să apară Surprizele mult-aşteptate... însă, încă şi încă odată : toate acestea vor fi posibile doar dacă vor fi „ajutate” în a fi generate şi atrase inclusiv de către fiecare dintre noi, cei încarnaţi la suprafaţa Planetei, în mod activ, şi nu în modul de „aşteptare” !

 

 BUCURIE !...

...şi spor la ARMONIZARE prin CON-CENTRARE la Lucrul cu LUMINA !

 

MarYan


3 comentarii:

  1. Am participat la meditația din data 19 noi. cu inima deschisă....am simtit cum corpul meu este inundat de lumina,iubire si fericire...hai sa eliberăm planeta...




    RăspundețiȘtergere
  2. Am participat si eu, si am simtit asemanator, dar cand ma duc sa semnez petitia lui Cobra, mereu simt ca ceva nu e in regula. Ceva da cu virgula acolo. Primul site cu petitia, cel de 81.000 de semnaturi.... cerea si adresa semnatarului...
    Poate ne spune MarYan ceva despre asta...
    Oare ce spune prietenul lui?
    Care e procentul de adevar din ce prezinta Cobra?
    Ar fi interesant de stiut pana in 21 Decembrie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaccinul este noul zid al Berlinului.

    RăspundețiȘtergere