duminică, 2 ianuarie 2022

MarYan : Vremuri de CoronaPan(dem)ică – Introducere în VirusoLogia Dr. Stefan LANKA. 1. Interviu din anul 1994 : „DE CE (Virusul) HIV NU a fost niciodată izolat” (2 ianuarie 2022).


MarYan 

Vremuri de

CoronaPan(dem)ică

 

Introducere

în

VirusoLogia

Dr. Stefan LANKA

 1. Interviu din anul 1994 :

DE CE (Virusul) HIV

NU a fost niciodată izolat

 – 2 ianuarie 2022 –

 


 

Deşi acest articol, ce ţine de Categoria Vaccinurilor (a 16-a : Vaccinuri – Microbi – Antibiotice), a fost iniţiat la început de luna Mai 2020 (!)... 

...Iată că, în fine, acum venim şi cu forma finală a acestuia, tot la un început de lună (şi de an), respectiv Ianuarie 2022.

Pe acest blog au mai apărut informaţii despre cel mai fierbinte Subiect al acestor Vremuri (CoronaVirus, denumit ulterior Covid-19), însă mai mult ca o familiarizare cu acest subiect, decât ca o prezentare organizată a acestuia în cadrul unor Subiecte bine structurate în care fiecare să poată găsi informaţiile şi argumentele cele mai eficiente în această privinţă, inclusiv din punct de vedere ştiinţific.

Ei bine, sperăm că prin acest articol iniţiem şi deschidem larg uşa completării acestui „neajuns”...

Deşi iniţial ne-am spus că articolele din media alternativă sunt suficiente celor ce doresc să se lămurească în această privinţă, totuşi credem că este deosebit de important ca, în prezent, uriaşa maree informaţională a acestui (inepuizabil) Subiect să fie cât mai eficient structurată şi sistematizată, pentru o cât mai bună înţelegere a informaţiilor aruncate din toate direcţiile...

...Care, repetăm iar şi iar, este important să nu fie „disecate” continuu, ci doar „luate la cunoştinţă”, pentru a ne putea concentra pe elementele de „construcţie” a Fiinţei noastre interioare...

 


Cum spuneam, deşi am mai postat câteva articole legate de acest atât de fierbinte subiect – inclusiv fragmente relevante pe acest subiect din propriul „Tratat pentru Alimentaţia Naturală a OM-ului”, lucrarea personală din anul 2003 (bazată pe Lucrarea de Diplomă [şi apoi pe cea de Doctorat], cu subiect similar, susţinute la absolvirea Facultăţii de Medicină Militară din Bucureşti), în care deja abordam problematica virusurilor şi a vaccinurilor, exact din această perspectivă...

...Acum, aici, venim cu o sistematizare şi prezentare pe care sperăm să fie cât se poate de precisă şi uşor de înţeles pentru orişicine, chiar dacă terminologia pare a fi specializată, medicală – totuşi, veţi vedea că poate fi înţeleasă de oricine doreşte să perceapă cât mai clar şi precis despre ce este vorba cu problematica virusurilor / bacteriilor şi a vaccinurilor, în general.

Pentru aceasta, abc-ul acestui subiect considerăm că este oferit cel mai clar şi mai bine punctat de către o persoană pe care o studiem şi „urmărim” (pe Net) de ceva timp, de aprox. 15 ani, respectiv Dr. rer. nat. Stefan LANKA, micro-biolog specializat în biologie moleculară, virusolog şi genetician german.

Considerăm că este important să insistăm cât de mult se poate pe prezentarea dr. Lanka, pentru ca fiecare să realizeze mai bine ce fel de persoană este cea care vă oferă informaţiile pe care le veţi audia (şi citi) mai jos, dacă acestea au autoritate (morală) şi credibilitate, inclusiv din punct de vedere ştiinţific ? – a acelei ŞTIINŢE deschise către abordarea cât mai holistică a Cunoaşterii, care se apropie cu curaj de limitele vremelnice ale „Momentului”.

Fără a intra în aspecte văzute momentan prea „subtile” şi profunde, de genul Fizicii/Medicinii cuantice a „Ştiinţei de graniţă”, ci doar situându-ne strict în limitele ştiinţei convenţionale, Dr. Lanka spune anumite lucruri care, până la el (la acel Moment din 1994), nu prea fuseseră ex-puse într-un mod atât de clar, limpede şi precis...

 


Astfel, aceste informaţii vin din partea unui veritabil Om de Ştiinţă (şi ConŞtiinţă), despre care se pot ex-pune câteva elemente de reper din biografia acestuia :

Stefan Thomas Josef LANKA, născut la 27 septembrie 1963 la Langenargen, Germania (pe malul Lacului Bodensee, la graniţa cu Elveţia şi Austria) este un biolog, autor şi editor public în Germania.

A studiat biologia la Universitatea din Konstanz (situat, la fel, pe malul Lacului Bodensee), unde şi-a depus teza de diplomă în 1989 cu privire la infestările de virus în alge brune marine.

În 1994 i s-a acordat un doctorat în aceeaşi poziţie cu o teză despre studii biologice moleculare de infecţie cu virus în „Ectocarpus siliculosus (Phaeophyceae)”, fiind promovat ca „Doctor rer. nat.”.

Conduce pagina de internet şi Revista cu acelaşi nume „Wissenschaffeplus” din 2003.

Dr. Lanka :

Eu am studiat biologie moleculară.

Am descoperit primul virus din mare, într-o algă.

Această descoperire a fost recunoscută oficial în anul 1990, conform standardelor ştiinţifice.

Virusul se multiplică în algă, o poate părăsi şi apoi se va reproduce în alt individ al aceleiaşi specii, fără a avea vreo manifestare negativă asupra algei.

Acest virus nu are nicio legătură cu ceea ce noi numim boală.

Într-un litru de apă de mare există peste 100 milioane de viruşi de tipuri diferite !

În timpul cercetărilor mele, eu împreună cu alţi colegi am descoperit dovada existenţei viruşilor care provoacă boli.

Am sfătuit cititorii să nu creadă afirmaţiile noastre, ci să verifice singuri rezultatele.

În anul 2002 am înfiinţat Editura Klein-Klein-Verlag pentru a oferi aceste rezultate publicului larg.

„De asemenea, criticii îl acuză pe Lanka de referinţa sa pozitivă la aşa-numita „NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ” a lui Ryke Geerd HAMER.”

 


Pentru că scopul nostru, acum, nu este de a face un articol despre dr. Lanka şi viaţa sa, acum nu insistăm în acest sens, ci mergem către punctul-cheie (articolul său în care expune problematica virsusului HIV / SIDA), cu speranţa că aţi înţeles / perceput că ceea ce se transmite mai jos vine din partea unui OM de Ştiinţă (dar şi de ConŞtiinţă) responsabil, care NU se joacă cu vorbele şi ideile şi care se luptă cu Sistemul/Matrix-ul (cel medical şi nu numai) de zeci de ani...

...Şi care încă din 1994 vorbea despre aspecte care în prezentul anilor 2020/2022 sunt extrem de fierbinţi, referitoare la existenţa sau nu a unor virusuri şi, legat de aceasta, de eficienţa testelor de identificare a virusurilor, începând cu celebrul PCR (cele rapide actuale derivă, ca principiu, din acest PCR, care este văzut ca şi „cap de linie” în cadrul testelor de identificare a virusului Covid-19).

 

Aşadar, mai jos vă expunem Video-ul amintit, după care vom realiza TRANSCRIEREA (comentată) acestuia, realizând faptul că acest Video reprezintă, practic, Manualul ABC al problematicii Existenţei şi a Testării prezenţei virusurilor, pe înţelesul majorităţii umanilor – un material ce merită studiat, inclusiv printr-o lectură liniştită a acestor informaţii (care, altfel, riscă să fie derulate rapid prin faţa ochilor şi, astfel, să fie mai puţin înţelese).

Iată VIDEO-ul cu pricina :


 

Dr. Stefan LANKA

(Interviu din anul 1994 :

DE CE (Virusul) HIV

NU a fost niciodată izolat”)

 

Înainte de a da citire textului transcris al mesajului video al dr. Lanka, putem deja evidenţia o imagine sintetică a acestuia, creionată de către Feli Popescu (alt(ă) blogger(iţă) „specializat(ă)”, de ani de zile, pe acelaşi tip de informaţii) :

„Un interviu din 1994 cu biologul german dr. Stefan LANKA ne ajută să înţelegem în ce constă frauda cu HIV.

Toate particulele, proteinele şi caracteristicile atribuite HIV sunt, în realitate, particule, proteine şi caracteristici normale şi tipice ale celulelor în eprubetă, deci artefacte de laborator ; micro-fotografiile arată întotdeauna reziduuri celulare şi nicăieri nu apare niciun virus izolat, purificat, caracterizat biochimic şi fotografiat „in vivo” şi „in vitro”, pentru a se demonstra că are aceeaşi formă şi mărime, atât în eprubetă, cât mai ales în sângele pacienţilor.”

 


În continuare, iată textul transcris al dr. Lanka :

Minutul 00:06 : „ÎNTREBAREA este : a fost VREODATĂ IZOLAT virusul HIV ?

Iar răspunsul clar este : NU !

Vă explic ce au făcut, în loc de izolare.”

00:17 : „Trebuie să ne întoarcem în istoria virusologiei, să zicem la anul 1970, când se credea că activitatea unei anumite enzime, TRANSCRIPTAZA INVERSĂ (N.MY. : Denumită şi „Revers-Transcriptaza), ar fi fost dovada existenţei unui nou tip de virusuri, RETRO-VIRUSURILE.”

00:40 : „La puţin timp după aceea, s-a demonstrat că ipoteza era greşită, fiindcă activitatea acestei enzime există la toţi oamenii, la toate animalele, la toate plantele.

Astfel, această ipoteză de lucru s-a dovedit a fi greşită.”

00:56 : „Între timp, EI au dezvoltat anumite Tehnici Moleculare, susţinând că ar izola, în anumite condiţii, nişte proteine ale virusului, pretins „specifice”, dar niciodată virusul întreg !

Niciodată nu au izolat toate proteinele, dintr-un „izolat”, dintr-o asemenea eprubetă.

Nu s-a demonstrat aceasta niciodată.”

01:25 :Am să vă arăt ceea ce au făcut în loc de izolare (proteică).

Secretul acestui gen de ştiinţă este că EI au creat anumite CULTURI de CELULE, capabile să se dezvolte în afara unui organism (N.MY. : De aici celebra expresie „in vitro”, adică „în laborator”, „în afara organismului viu).

Tot secretul este acolo !

01:46 : „Acele LINII CELULARE au anumite caracteristici, atunci când sunt tratate într-un mod cât se poate de special.

Ei adaugă acolo (N.MY. : În acel „mediu de cultură” cu „culturi de celule) HORMONI de PLANTE, HIDRO-CORTIZON (N.MY. : Care produce stress uriaş asupra Imunităţii, cu blocarea / prăbuşirea acesteia), MITOGENI (N.Trad. : Pentru proliferarea / diviziunea celulelor), Agenţi OXIDANŢI (N.MY. : Cei care produc Radicalii Liberi, adică celebrele „Toxine” din celule) etc.

Atunci, evident, linia de celule reacţionează într-un anume fel, ceea ce face să apară activitatea Trans-criptazei inverse.

Evident, Ei susţin că acest lucru se întâmplă doar atunci când se adaugă sânge sau componente ale sângelui (ser) de la un pacient, peste acele celule.”

02:27 : „După ei, doar aceasta ar fi cauza modificărilor celulare, adică undeva în această soluţie ar fi un virus care ar infecta Linia Celulară, astfel rezultând replicarea (multiplicarea) ulterioară a virusului.”

02:42 :Ideea este complet greşită.

Dacă luăm această linie specială de celule, plus sânge de la aşa-zisele „persoane ne-infectate” şi dacă tratăm celulele EXACT în acelaşi mod (căci nu se publică niciodată grupele de control !), atunci vom avea şi cu sângele „ne-infectat” exact aceleaşi rezultate !

03:09 : „Evident, dacă se ia doar material de la un pacient NU vor reuşi niciodată să izoleze niciun virus !

Ar putea detecta o proteină oarecare, spunând : „Aceasta este o parte din virusul HIV”.

Ar putea găsi benzi de material genetic, amplificate prin PCR (Reacţia de Polimerizare / Multiplicare în Lanţ), spunând : „Asta este o parte din virusul HIV”.

Dar ESTE COMPLET FALS şi vă explic şi DE CE !

03:42 : „În primul rând, ceea ce Ei „au vândut” lumii (N.MY.: Mai pe direct : „Au minţit oamenii) ca fiind „particule virale”, NU SUNT Particule Virale !

Să ne uităm în ultima ediţie (N.MY. : 1994) a Revistei „Scientific American” („Ştiinţific american”).

La pagina 50 avem explicaţia pentru ceea ce ne arată ei : PARTICULE CELULARE pentru exportul şi importul de PROTEINE şi alte materiale produse de celule.

Aceste particule sunt ABSOLUT IDENTICE cu ceea ce ne arată Ei pe post de virusul HIV !

Aceatsa este una dintre explicaţii pentru ceea ce vedem în acele micro-fotografii.”

04:34 : „Iar la nivel molecular ei „detectează” virusul HIV doar prin metode indirecte !

Ei spun : „Dacă eşti pozitiv... deci, dacă ai Anticorpi împotriva unor Proteine, atunci eşti Pozitiv” – dar acesta este un ARGUMENT CIRCULAR, pentru că ei nu au nicun fel de Proteine Virale !

Ei folosesc proteine deja preparate în acea mixtură combinată a lor, în acele celule cultivate în condiţii de stress celular, izolând proteinele fără ca să arate acest grafic (N.Trad. : Special pentru proteine).

Apoi folosesc acele Proteine în Testul HIV, în Testul de Anticorpi pentru HIV, pretinzând că acele proteine ar fi specifice pentru HIV şi, astfel, dacă produci anticorpi faţă de aceste proteine, ai fi „pozitiv”.”

05:40 : „Acesta este un Argument CIRCULAR, proteinele fiind produse DE către EI, în condiţii de stress celular (N.MY. : Vă re-amintiţi ?, de exemplu Hidro-Cortizonul şi alţi Oxidanţi), iar dacă organismul tău în aceleaşi condiţii de stress produce acelaşi tip de proteine, atunci corpul va reacţiona producând anticorpi faţă de acele proteine, de aici rezultând „pozitivitatea”.”

06:00 : „Să ne gândim, de pildă, la Hemofilici, care încă de prin anul 1969 primeau profilactic preparate cu Factorul VIII (N.MY. : Unul dintre Factorii coagulării sângelui), care înainte fuseseră interzise, deoarece se temeau că vor apărea Anticorpi împotriva acelor preparate (acestea fiind im-pure) !

Abia dacă 0,3% era activitate de Factor VIII, restul fiind Reziduuri celulare şi proteine străine (celulelor) !”

(Astfel), toate bolile de ficat posibile au apărut la Hemofilici...

...Şi evident că, la asemenea afecţiuni, Testul HIV îţi iese mereu pozitiv !

Lor li se introduc în corp proteine străine în cantităţi imense, organismul lor produce anticorpi şi, astfel, aceştia ies pozitivi la Testul HIV.”

06:47 : Întrebare reporter : „Cum de există atâtea publicaţii (articole) care conţin cuvântul „izolare” (a virusului) în titlu, dacă ACEASTĂ IZOLARE NU A FOST FĂCUTĂ NICIODATĂ?

06:54 : „Ei bine, eu cred că aici este DOGMA FUNDAMENTALĂ a acestui tip de ştiinţă.

De exemplu, dacă luăm diverse cărţi despre Teste retro-virale sau Teste de HIV, găsim Dogma Centrală chiar la început.

Se spune : „Retro-virusurile sunt cauza unei Morbidităţi (îmbolnăviri) şi Mortalităţi considerabile la oameni”.

(Cartea : „Reguli esenţiale pentru Controlul Calităţii şi pentru Diagnostice de Laborator”)

Şi nu se menţionează nicăieri : DE UNDE au fost izolate Proteinele, acei antigeni utilizaţi în toate acele Teste ?

07:35 : „Înţelegeţi ? Aceasta este Agenda lor ascunsă !

07:40 : „Ei tot spun... cu mixtura lor, ce fac ei acolo... treburile acelea din laborator... Ei susţin că ar crea virusuri... şi proteine virale...

Dar avem de-a face cu o auto-amăgire – asta în cel mai bun caz !

Ceilalţi cercetători sunt înşelaţi de-a dreptul, ei primind Benzi de material genetic clonat, despre care se susţne că ar reprezenta particule din Genomul (Totalitatea materialului genetic) HIV !

Cercetătorii lucrează cu acestea, crezând că „izolarea” iniţială a fost realizată în mod corect !

08:16 : „Pe vremuri, Ştiinţa se baza pe Credinţă, pe încrederea în tehnicile aplicate de către alţii.

Iar ei nu au făcut izolarea aşa cum trebuie !

În publicaţii nici nu găseşti cuvântul „control” !...

...(Sau) să se menţionezeau încercat o izolare paralelă şi cu material ne-infectat !

Nu găseşti nicăieri (N.Trad. : Experimente de control) !

Ţi se cere doar să crezi !

08:48 : „Aşa merge treaba de ani de zile : se susţine existenţa virusului, apoi spun că ar fi inofensiv, apoi vin şi spun că acum au alt model şi că, mai nou, HIV este în noi toţi...

...Mai ales cu Tehnicile de POLIMERIZARE în LANŢ (PCR) !

Dar este ori Amăgire, ori Auto-Amăgire sau, pur şi simplu, o MINCIUNĂ NERUŞINATĂ !

09:07 : Întrebare reporter : „De ce sunt oamenii atât de dornici să creadă în Teoria cu Virusul (HIV) ?

09:12 : „De ce vor să creadă într-un virus ? Poate pentru că oamenii sunt leneşi...

Oamenii au tendinţa de a fi leneşi şi de a dori explicaţii uşoare pentru orice.”

09:22 : „Evident, explicaţia nu este aşa de simplă. Trebuie să ne întoarcem la nivelul Ştiinţei, aşa cum era aceasta cu mai mult de 100 de ani în urmă.

Ştim că oamenii încercau să explice orice boală ca fiind cauzată de Bacterii.

KOCK... PASTEUR... Le citim cărţile şi vedem cum au trişat !

Citiţi cartea Profesorului GERSON despre Pasteur, acolo vedeţi toate defectele capitale ale teoriei...

Doar la vreo 2-3 boli a reuşit Pasteur să dovedească cum bacteriile joacă un anumit rol în acele boli... sau că bacteriile sunt prezente de fiecare dată.”

10:00 : „Eu cred că trebuie să realizăm dinamica acelor Vremuri... Tehnici moderne, Ştiinţa... dorinţa de a explica totul...

Gândirea asta materialistă, prin care reducem totul la nivel molecular, prin care vrem să explicăm viaţa doar prin acţiunea unor molecule... doar prin proteine, material genetic...

Trebuie înţeles DE CE Ei tot caută explicaţii uşoare pentru boli complexe...”

10:40 : Întrebare reporter : „Acum, Prof. DUESBERG a afirmat că Retro-virususrile pot fi detectate cel mai bine prin CLONARE MOLECULARĂ...”

10:50 : „Se pune întrebarea : cum este cu afirmaţiile recente (N.MY. : Reamintiţi-vă, vorbim de anul 1994) ale Prof. Duesberg, cum că a găsi „sufletul” unui virus ar fi dovada ultimă a existenţei unui virus ?

Ce să spun... Asta mă face să...

Este uşor de demontat acest argument, este foarte clar că este un Argument Circular.”

11:20 : „Mai întâi, după ani de zile de mixtură a unor asemenea linii celulare, ei fertilizează materialul genetic din acele celule, fiindcă dacă se adaugă ADN, acesta are tendinţa de a fi integrat în celule.

Deci ei fertilizează celulele, iar pentru a izola materialul genetic al HIV sau al altor virusuri, trebuie scos, dar nu îl scoţi de aici (N.MY. : Din sticla cu mixtură proteică), ci din linia asta celulară foarte specială !

Trebuie găsit virusul în materialul genetic de la OAMENI !” 


12:04 : „Secretul este că ei au cultivat aceeastă linie celulară, iar pentru a izola „Clona infecţioasă” ai voie să foloseşti DOAR acest tip de Linie Celulară !

12:17 : Niciodată NU GĂSEŞTI UN VIRUS ÎNTREG în sângele unui pacient !”

12:22 : „Aceasta este auto-amăgirea lor... sau minciuna...

Şi folosesc aici în mod intenţinat cuvinte dure, penru că este atât de evident...

Iar în cazul HIV, cu frica de această sentinţă la moarte...

Nu putem să glumim pe tema asta... sau să venim după 20 de ani de virusologie modernă şi să spunem : „Ei, toată chestia aia veche – cu anticorpii, biochimia, proteineleeste depăşită, iar noul Standard de izolare este Clonarea Moleculară.”

12:54 : „Ce fac ei, de fapt ? : Folosesc altă cultură celulară, la care adaugă material genetic amplificat (N.MY. : Prin Reacţia de Polimerizare în Lanţ, deja celebra PCRPolymerase Chain Reaction), apoi re-detectează acel material şi spun : „Uite-l, este acolo !

Este iresponsabil, după 20 de ani de virusologie, să vii acum cu tehnici noi, cu metode noi, să spui : „Abia aceasta este dovada finaă a unui virus !”.”

13:20 : „Adică, vii cu nişte benzi (fragmente) de material genetic, despre care SPUI că ar fi material genetic viral, şi pui acel material peste cultura celulară, îl re-detectezi şi spui : „Ia te uită, este acolo !.

Şi fiindcă re-izolez ceea ce am pus acolo înainte, aceasta este acum dovada prezenţei unui virus?

13:40 : „Este un Argument Circular atât de stupid, este incredibil !

Aici este cazul să ne oprim cu aceste „glume” şi cu pseudo-ştiinţa asta !

Gândiţi-vă la FRICA acelor oameni din cauza unor rezultate „pozitive”, gândiţi-vă la ceea ce înseamnă rezultatele pentru acei oameni !

14:07 : „Trebuie să facem o analiză psihologică aici.

Cercetătorii sunt prinşi în tehnicile lor, în concepţiile lor...

Mult prea des aud fraza : „În ştiinţă totul este posibil”. Daaa... totul este posibil, dacă le permitem... şi dacă le permitem să pretindă orice, fără a avea vreo dovadă !

Trebuie să deschidem ochii, urechile, să ne punem în funcţiune creierul, ca să vedem unde sunt Argumentele Circulare.”

14:40 : Întrebare reporter : „Ne puteţi spune ceva despre VACCINURI ?

14:43 : „Despre Vaccinuri...

Dacă NU EXISTĂ niciun Virus (HIV), iar ei detectează doar INDIRECT prezenţa unor Proteine, care ar fi aşa-zis „specifice” pentru HIV, dar acestea apar doar în condiţii de STRESS CELULAR major, a vaccina în asemenea condiţii înseamnă a agrava şi mai mult situaţia !

Iar dacă acest virus (HIV) a fost demonstat că nu există, NU ARE absolut NICIUN SENS să Vaccinezi !

15:12 : Întrebare reporter : „Puteţi comenta despre Principiul VACCINĂRII, în general ?

15:17 : „Ei, asta este cu totul altă temă...

Aici sunt prea multe de spus, dacă încep să critic toate punctele...

Dacă ne uităm doar în Istoria vaccinării, vedem că toate bolile erau deja în declin sau dispărute, cu mult înainte de vaccinare.”

15:47 : Întrebare reporter : „Puteţi comenta despre scandalul cu Firma ABBOTT şi Testele de Anticorpi cu rezultate greşite ?

15:57 : „Da, despre Abbott...

Este absolut penibil cum niciun jurnalist nu pune întrebarea : „Dacă există un Test care nu funcţionează 100%, deci dacă avem rezultate fals-negative, cum rămâne cu rezultatele fals-pozitive ??

Aici se vede, iar, Dogma Fundamentală : dacă iese pozitiv, asta este Dogma lor, ei spun că „undeva, acolo este virusul”...

Asta este tot, este doar un Act de A Defini. Se găsesc anticorpi, iese testul pozitiv : „Eşti pozitiv, vei muri, ai virusul în tine !

Iar când iese negativ, nu se re-testează, căci dacă ar re-testa, mai ales cu Testul GENETIC, şi dacă ar testa în mod corect, fără acele trucuri moleculare murdare, atunci aceiaşi oameni „negativi” de dinainte vor ieşi acum „pozitivi”, în mod evident !

Numărul (N.MY. : De „pozitivi”, la Testarea prin PCR - polimerază) iese mult mai mare decât în grupul de „pozitivi” testaţi cu anticorpi !

17:05 : Întrebare reporter : „O întrebare tehnică : se vorbeşte mult despre PCR (Reacţia de Polimerizare în Lanţ). Care este diferenţa între ADN şi ARN la multiplicarea cu PCR a unui aşa-zis „retro-virus” ?

17:17 :Secretul acestor Teste cu PCR este : dacă vor să te testeze pozitiv – fiindcă ai ieşit pozitiv la testul de anticorpi sau fiindcă eşti homosexual şi ai vreo boală sau crezi că ai vreo boală – ei încearcă să izoleze din organismul tău un anumit tip de ARN, dar acele proteine (obţinute) din starea de stress celular, care sunt diagnosticate greşit ca fiind HIV, se manifestă doar în anumite stări de stress celular sau prin contact imunologic.

Dacă proteinele (identificate) apar sub acele reacţii de stres, este evident că ARN-ul trebuie să fie produs înainte !

Exact acest ARN este detectat, amplificat, iar rezultatul este : „Eşti pozitiv la Testul PCR !

18:05 : „Dar dacă iei moleculele iniţiale, PRIMERII care sunt întotdeauna necesari la PCR, ca să testezi pozitiv (N.MY. : ca dovadă că există) cu benzile (fragmentele) de ARN... dacă iei aceleaşi benzi, cum procedează ei, ca să testeze negativnu mai recurg la ARN, ci la ADN !

Secretul este că acele benzi (fragmente) genetice nu se vor supra-pune peste ADN, fiindcă atunci când este produs ARN, informaţia genetică este uşor schimbată, şi nu mai arată la fel ca la nivelul cromozomial, al ADN-ului.”

18:43 : „Acesta este trucul testelor cu PCR !

18:47 : „Atunci când Testele de Anticorpi nu sunt specifice – fiindcă nu a fost izolat niciun virus, nu există proteine virale – atunci întrebarea este : de ce nu este mai precis Testul PCR ?

În principiu, Testul PCR este mai sensibil. Dar, dacă se detectează doar proteine create de propriul organism, sau primite prin transfuzii de sânge sau prin preparatele de Factor VIII (N.MY. : Unul dintre Factorii Coagulării din sânge), se aplică acelaşi raţionament şi pentru Testele de PCR.

Ei folosesc o Tehnică de Amplificare a unor Secvenţe Genetice (N.MY. : Benzi/fragmente de ADN) deja prezente în corp, dar exprimate doar în condiţii speciale de stres celular.

Astfel încât nici Testele cu PCR nu au absolut nicio valoare ştiinţifică.” (19:49)

 

 

*        *        *

După toată această mega-expunere a situaţiei cu virusurile, în general, şi a HIV-ului, în special, pentru cine mai are răbdare şi dorinţă de a continua acest proces de aprofundare a Cunoaşterii, iată în continuare, ca un fel de „bonus” şi Epilog la cele expuse de dr. Lanka în 1994, un alt interviu („în exclusivitate”) luat dr. Lanka, de data aceasta în Aprilie 2014 şi ex-pus pe YouTube în 2020, pe 8 Martie... adică exact la momentele declanşării isteriei generale cu P(l)andemia covidică...

...În care acesta vine, în mod evident, cu alte elemente actualizate :

 

Cu speranţa şi încrederea că aceste informaţii sunt suficient de clare, precise şi relevante pentru oricine – de la „omul simplu”, necunoscător al „limbii medicale” până la „specialiştii” din domeniul medico-farmaceutic...

...Acum ne vom opri, în această primă parte, permiţându-vă să cercetaţi şi eventual să reluaţi informaţiile transmise aici, pentru a se fixa cât mai bine bazele informaţionale ale acestei problematici atât de „arzătoare”, a existenţei CoronaVirusului, a Testării prezenţei / absenţei acestuia şi, mai ales, a „nevoii” de Vaccinare „anti-covid”.

 

(continuare în articolul următor, al 2-lea)

 

MarYan


2 comentarii:

  1. NU EXISTĂ VIRUS ( CORONAVIRUS SAU MUTAȚII ),ESTE SUGESTIE INDUSĂ AUDIO- VIDEO PARTEA I

    "12:17 : „Niciodată NU GĂSEŞTI UN VIRUS ÎNTREG în sângele unui pacient !”
    [ N.A. De ce ?! Pentru că "virușii" cu care ei ne mint,sunt țesut descompus în stază,orice infecție,dacă mă întrebi,care apare în urma unui blocaj auric,acest blocaj energetic afectează corpul fizic,de exemplu la un blocaj al energiei iubirii,plămânii se îmbolnăvesc(bronșită,etc)rezultând excreții,care rezultă în urma degradării plămânilor și nu că ar fi pătruns virușii din afara organismului.Aceasta este falsa știință implementată de către Conducători.Ceea ce a fost odată virus a fost diabolizat,la fel cum ai spune despre patrioți că sunt naționaliști extremiști.În realitate virușii sunt celule căzute la datorie,care se sacrifică făcând loc celulelor noi regenerate.Boala este vindecare.Putem afirma că NU EXISTĂ VIRUS ( ca și definiție: VIRUSUL ESTE O FIINȚĂ MICROSCOPICĂ BIOLOGICĂ CARE PROVOACĂ MOARTEA PRIN CONTAGIERE.Această afirmație propagată mediatic este falsă.Și este amprenta societăților secrete regresive ).]

    12:22 : „Aceasta este auto-amăgirea lor... sau minciuna...

    Şi folosesc aici în mod intenţinat cuvinte dure, penru că este atât de evident...

    Iar în cazul HIV, cu frica de această sentinţă la moarte...

    Nu putem să glumim pe tema asta..."

    (N.A.:MAGIA NEAGRĂ.Ei folosesc frica de Moarte prin inducerea a unui pericol mortal care nu are legatură cu realitatea.Cine înțelege aceasta, își prăbușește propria sa închisoare mentală-MATRIXUL.)

    RăspundețiȘtergere
  2. NU EXISTĂ VIRUS ( CORONAVIRUS SAU MUTAȚII ),ESTE SUGESTIE INDUSĂ AUDIO-VIDEO PARTEA A II-A

    MAȘINĂRIA DE DECLANȘAT AUTISMUL

    VACCINUL NU IMUNIZEAZĂ,DIN CONTRĂ, DAMBLAGEȘTE OMUL DE LA NAȘTERE PRIN ATAC CHIMIC. Pe timpul lui Ceaușescu nu existau autiști,deasemenea literatura secolului XVIII,nu exemplifică nici un caz de autism,acesta este PRINCIPALUL SCOP al vaccinului,de a distruge psihicul sănatos al copilului

    "Daca verificam publicatiile in care se pretinde existenta virusilor, fiecare cititor poate realiza ca in locul structurilor care poarta denumirea de virusuri gasim in realitate doar componentele unor celule muribunde in eprubeta, care sunt interpretate gresit ca si componente virale. Aceste componente au fost definite de-a lungul anilor, intr-un proces indelungat de consens, ca si componente ale unui virus.

    O izolare propriu-zisa a unui virus patogen de la un om sau animal nu a putut fi efectuata si documentata pana in prezent. Nu exista nici macar fotografii ale unui presupus virus patogen in corpul vreunui om sau animal, aspect verificabil de orice amator care analizeaza textele explicative ale unor asemenea fotografii. Ceea ce a fost catalogat in mod eronat in eprubeta ca si „virus patogen” reprezinta in realitate sectiuni prin particule celulare tipice si vezicule de transport celular [vezi conferinta despre pojar – n.t.].

    Este dovedit ca adjuvantii in vaccinuri modifica prin reactii chimice si fizice aspectul, forma si functia tuturor componentelor proteice din vaccin. Din acest motiv, presupusa imunitate specifica a unei particule proteice din compozitia vaccinului, care ar fi componenta unui „agent patogen”, nu are cum sa existe, chiar daca presupusul agent patogen ar exista. Din acest motiv, ipoteza ca vaccinurile ar crea anticorpi specifici protectori este infirmata."

    ȘTEFAN LANKA

    https://jurnalul-patriot.ro/autism-prin-vaccinare-dr-stefan-lanka/

    RăspundețiȘtergere