duminică, 3 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 166 pentru 3 iulie 2022 – RĂZBOI pe teritoriul EUROPEI ?

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 166

pentru

3 iulie 2022

 

RĂZBOI

pe teritoriul EU-ROPEI ?

 


 

După magie şi ceva poVeşti cu multă poezie, acum intrăm în chestiuni mult mai „hard“ (grele), după cum am promis puţin mai înainte... 

...Ţinând cont de ceea ce se petrece în jurul nostru, pentru a vedea cam ce ar mai putea fi de făcut.

Pentru aceasta, vă propun să spicuim împreună dintr-un articol de ziar (da, intrăm în teritoriul „mlăştinos“ al informaţiilor nu prea „înalte“, dar relevante în transmiterea unor informaţii „de la sursă“, „din prima linie“, cum s-ar spune), articol numit chiar aşa, din ziarul „NAŢIONAL“ (în care se mai strecoară şi chestiuni ne-manipulate de Propaganda extrem de vigilentă, în general) : 

NATO, război cu Rusia pe teritoriul Europei !

Summitul NATO, care a avut loc la Madrid, a luat o serie de decizii fundamentale pentru viitorul nostru.

Multe, însă, dintre cele discutate în capitala Spaniei n-au ajuns în presă, iar cele mai interesante aspecte au fost, cumva, omise de mass-media mainstream.

Dar tocmai trecerea sub tăcere a unor asemenea subiecte a aprins, deja, beculeţele în multe cancelarii şi servicii de informaţii.

Ca să devină acceptabile pentru public, multe astfel de informații, descifrabile doar citind printre rânduri, au fost prezentate vag, fără a se insista asupra lor.

Însă o analiză aplecată ne arată că, de fapt, ceea ce rămâne în urma summit-ului de la Madrid, la care a participat și Klaus Iohannis, este începerea pregătirilor pentru un război total, pe teritoriul Europei, împotriva Federaţiei Ruse !

 


Decizii importante trecute sub tăcere

Oare câți români și/sau europeni sunt conștienți de aventura spre care ne conduce «casta globalismului progresist» ?

De la summitul NATO de la Madrid se vrea a ne aminti doar că s-a validat aderarea (sub supravegherea turcă !) a Suediei şi Finlandei.

Și, în rest, aproape nimic nu s-a întâmplat acolo...

Cu toate acestea, au fost luate decizii mult prea importante pentru a le ignora, decizii care, mai devreme sau mai târziu, îi vor expune pe europeni la un conflict direct, fierbinte, de mare intensitate (adică distructiv și mortal) cu Rusia.

Dar europenii au urgențele lor, numai de asta nu le ardea acum când criza energetică a declanşat un tsunami de scumpiri în toate sectoarele.

Declaraţia de la finalul summit-ului spune multe, însă puțini s-au aplecat să facă o analiză a celor transmise public.

«Într-un mediu de securitate radical perturbat, acest summit reprezintă o etapă importantă în consolidarea Alianței noastre și accelerarea adaptării acesteia. (…)

Federaţia Rusă reprezintă cea mai semnificativă şi directă ameninţare la adresa securităţii aliaţilor şi a păcii şi stabilităţii în spațiul euro-atlantic. (…)

Am redefinit bazele posturii noastre de descurajare şi apărare. NATO va continua să protejeze oamenii din țările sale membre și să apere fiecare centimetru pătrat al teritoriului Alianţei, iar acest lucru se va face în mod constant.

Bazându-ne pe această poziție recent îmbunătățită, vom consolida în mod semnificativ sistemul nostru de descurajare şi apărare pe termen lung pentru a asigura securitatea și apărarea tuturor aliaților.

Vom face acest lucru în conformitate cu abordarea noastră, pe uscat, în aer, pe mare, în cyber şi în spaţiu, pentru a putea contracara toate amenințările și pentru a face față tuturor provocărilor. (…)

Vom îmbunătăți exerciţiile colective de apărare pentru a ne pregăti pentru operaţiuni multi-domain de mare intensitate și pentru a ne asigura că toți aliații sunt întăriți în cel mai scurt timp.»

 


Schimbări majore în doctrina NATO

Așadar, NATO a decis să se «întărească» în fața Rusiei, redefinindu-și «postura de descurajare şi apărare», care implică «exerciții colective de apărare pentru a ne pregăti de operaţiuni multi-domain de mare intensitate», specificate ca fiind «pe termen scurt».

Ați înțeles ceva ? Toate aceste expresii complicate înseamnă în mod concret că acum ne pregătim pentru un război direct cu Rusia, care se va purta, evident, pe teritoriul Europei.

Un alt punct important ce a fost complet ignorat : redefinirea «conceptului strategic» al NATO, adică a serviciului oferit de NATO membrilor săi. Şi, mai ales redefinirea cazurile în care NATO invocă Articolul 5, cel care permite intrarea în război a Alianţei.

«Consiliul Nord-Atlantic poate decide să invoce acest articol ca răspuns la un atac armat, un act izolat de supraveghere cibernetică, o operaţiune ostilă efectuată în direcţia spaţiului, din spaţiu sau în spaţiu sau o serie de astfel de acte sau operaţiuni ori o operaţiune hibridă care vizează aliații și care ar putea atinge pragul corespunzător unui atac armat, ar determina Consiliul Nord-Atlantic să invoce Articolul 5.

NATO rămâne singurul forum trans-atlantic esenţial şi indispensabil pentru consultări, coordonare şi acţiune cu privire la toate aspectele care afectează securitatea aliaților.»

Acest paragraf spune două lucruri esențiale.

Citind la sfârșit, înțelegem că «NATO rămâne singurul forum trans-atlantic» care are puterea de a decid intrarea în război împotriva unui inamic.

Și, din moment ce NATO este controlată de America, asta înseamnă că armata americană este cea care decide, de fapt, să declare război, în Europa, cu implicarea trupelor europene !

În plus, s-a decis și că un război împotriva Rusiei poate fi declanșat nu numai pentru a răspunde unui atac armat inamic, ci și ca urmare a unui «act izolat de supraveghere cibernetică».

Oare câți români/europeni au înțeles că generalii americani pot decide să declare război Rusiei, din Bucureşti sau Varşovia, doar pentru un atac cibernetic atribuit Rusiei ?!

Americanii şi-au tras dreptul de a declanşa un război cu Rusia care va fi purtat aici, pe Bătrânul continent, și care va implica, în cea mai mare măsură, trupe armate europene.

Pretext poate fi orice, inclusiv un atac cibernetic care ar bloca computerele de pe Wall Street.

Românii care își amintesc povestea armelor irakiene de distrugere în masă, inventată de la zero de CIA, ar trebui să se întrebe acum dacă sunt gata să trăiască aceeaşi experienţă ca Bagdadul...“

 


Acum aţi înţeles ideea ?

Pentru cei aflaţi încă în dubiu pe ce Planetă se află şi cum merg lucrurile în politica Occidentului (America cu Europa, în principal), iată că acum au ocazia unei limpeziri şi „treziri la realitate“, prin a vedea adevărata perspectivă a politicii Occidentale (bazate pe controlul mafiei khazare) cu braţul său armat, creat special în acest scop, numit NATO.

Ceea ce doresc să transmit prin acest text se referă la o atenţionare, ca prudenţa şi atenţia la evenimente de orice fel să crească, pentru a nu vă trezi „puşi în faţa faptului împlinit adică, prin vacanţă prin Europa fiind, să aflaţi după un timp că „ceva se petrece“...

Însă, mai important decât aceasta, este sublinierea personală de a ne reaminti, ca de fiecare dată, că TEAMA/FRICA nu este niciodată o soluţie, nici chiar o metodă, ci doar o reacţie, deci un efect al lipsei de control şi Centrare în Fiinţă care, odată instalată, riscă să se menţină şi să contamineze multe alte structuri ale Fiinţei şi zone ale fizicului.

Şi cum putem trata Frica ? Simplu, prin Cunoaştere şi Conştientizarea faptului de a fi Fiinţe complexe multi-dimensionale, aflate aici cu un rost şi o Misiune (Planetară şi, mai ales, Personală), imersaţi (introduşi) într-un MATRIX care, chiar acum, îşi petrece ultimele momente de „glorie“.

Deşi unii, tot mai mulţi la număr, nu prea mai cred că ar putea scăpa de această pecingine matriceală... ei bine, dragilor, haideţi să vă re-amintiţi de acest moment şi de contextul în care are loc acest uriaş „spectacol“ numit Transformarea Planetară.

Şi, deşi entuziasmul infantil iniţial s-a cam dus, în mare parte, maturitatea dobândită în focul luptelor şi pe „câmpul de bătălie“ ne ajută, pe toţi, să ne reamintim.

Iar, până la urmă, eventualul Război ar fi doar Acceleratorul ce ar cataliza deznodământul. Extrem de rapid.

 

Cu aceeaşi Bucurie şi Speranţă relaxată,

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu