vineri, 8 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 171 pentru 8 iulie 2022 – Revine P(L)ANDEMIA ?


MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 171

pentru

8 iulie 2022

 

Revine

P(L)ANDEMIA ?


 
 

După ce am amintit în mai multe moduri despre „criza/recesiunea mondială“ ce cuprinde mai multe aspecte (din care am atins doar câteva, până acum)...

...Iată că am ajuns cu poVeştile noastre la „eternul subiect fierbinte“, de vreo doi ani de zile : P(l)andemia cu zisul Covid-19 sau Sars-Cov-2 (denumiţi-le după pofta inimii !).

În poVestea din această zi doar vom face un „intro“, pentru a vedea ce se mai scrie şi se crede în media (semi)oficială, în această privinţă.

Astfel, în ziarul Naţional din 7 iulie 2022 a apărut un articol cel puţin „interesant“, numit extrem de sugestiv şi cam fără niciun dubiu în privinţa subiectului : „Guvernul OMS, instalat la iarnă. Prima măsură, un lockdown total !“.

 


Iată ce ne (po)Vesteşte acesta, în câteva idei concentrate :

Guvernul OMS va fi instalat la iarnă.

Nu este nicio exagerare întrucât chiar în Statele Unite se vorbeşte despre asta.

Profitând de criza energetică declanșată la nivel global, Administrația Biden se pregătește să facă un pas în spate pe măsură ce Organizația Mondială a Sănătății va anunța că o nouă pandemie a lovit planeta.

Și, cum noul «Tratat Pandemic» îi conferă puteri depline, OMS va decreta un lockdown total, «spre binele populaţiei, care trebuie protejată».“

„Se vorbește că OMS lucrează deja la acest plan, care va fi implementat în Noiembrie 2022.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne vrea din nou închişi în case, de data aceasta printr-o serie de măsuri fără precedent și care se vor aplica la nivelul întregii planete !

Suveranitatea naţională a devenit o noţiune desuetă și care nu mai are acoperire din momentul în care statele au acceptat ca, în caz de forță majoră în sănătate, să confere puteri depline OMS.

Astfel, sub pretextul binelui global, Organizația Mondială a Sănătății va trece peste toate obstacolele și va dicta (chiar cu forța, la nevoie) măsurile de sănătate care se impun.“

„I s-a spus Tratatul Pandemic al OMS, dar este mult mai mult de atât.

În primul rând, trebuie spus că cea mai mare parte a bugetului OMS provine de la fundaţii private care au legătură cu Big Pharma și industria vaccinurilor, cum ar fi Fundația Gates.

Privite din perspectiva asta, lucrurile încep să arate un pic altfel, parcă întrezărim un masiv conflict de interese.“

 


„În Tratatul Pandemic al OMS se vorbește despre «consolidarea pregătirii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru urgenţele de sănătate publică».

Propunerile «de modificare a regulamentelor internaţionale de sănătate» au fost prezentate de secretarul-adjunct pentru Afaceri globale (OGA) din Departamentul de Sănătate și Servicii umane al SUA, Loyce Pace.

Dar Pace a ajuns în Administrația Biden venind de la conducerea Consiliului Global pentru Sănătate, o organizație ai cărei membri includ cele mai mari nume din Big Pharma, inclusiv Pfizer, Lilly, Merck, J&J, Abbott, Bill Gates.

Practic, propunerile ei de radicalizare a puterii OMS ar fi putut fi scrise, la fel de bine, de Gates și colegii săi din Big Pharma.“

„Înainte de a citi ce presupun schimbările aduse în Tratatul Pandemic care practic schimbă OMS într-o dictatură globală cu puteri fără precedent, trebuie remarcată o problemă juridică ce s-a vrut ascunsă.

În vechiul Tratat al OMS (2005) se vorbea despre «amendamente». Acum, documentul a fost modificat și schimbat într-un Tratat ratificat de cei 194 membri OMS.

Ce presupune asta ? Juridic, fix că aprobarea amendamentelor nu necesită o nouă dezbatere de ratificare de către guvernele naționale !

Cu alte cuvinte, OMS are puterea să decidă orice în domeniul sănătăţii fără a mai aştepta punctul de vedere al autorităţilor naţionale.

O super-putere asupra vieţii şi morţii, o dictatură globală.

Sub noile puteri dictatoriale, OMS ar putea declara o urgenţă de sănătate pentru absolut orice motiv/pretext și de aici încolo se deschid numeroase scenarii.“

 


Sună foarte... interesant ?

Da, cam astea sunt planurile pentru această toamnă-iarnă 2022 : «spre binele populaţiei, care trebuie protejată», se planifică deja intrarea într-un Lockdown („poprire acasă“) Planetar din Noiembrie 2022... adică peste mai puţin de patru luni !

Şi, oricum, nebunia asta nu va apărea „peste noapte“, ci treptat, cum le place băieţilor (şi fetiţelor) coloraţi (şi colorate) să acţioneze, începând iată, deja din această lună, uşurel, apoi din august mai susţinut, ca din septembrie să înceapă să duduie motoarele“...

Da, cam acesta pare a fi Planul general Global.

Iar pentru România ?

Haideţi să vedem în poVestea viitoare.

Cu toate cele bune (care să se adune),

 

MarYan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu