duminică, 17 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 178 pentru 15 iulie 2022 – Muguri ai unui (potenţial) viitor GUVERN MONDIAL.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 178

pentru

15 iulie 2022

 

Muguri

ai unui (potenţial) viitor

GUVERN MONDIAL


 

Dacă tot suntem la capitolul acesta atât de fierbinte, al Resetării dorite de către Elite, cu mare ardoare...

...Haideţi să cercetăm şi alte faţete ale acestui subiect, cu referire la acel Guvern Mondial de care se tot vorbeşte de ceva ani.

Se pare că unul dintre cei mai buni „informatori“ din acest vast domeniu al Marii Resetări şi a fenomenelor conexe cu acesta, ar fi Adrian Pătruşcă, ce scrie la ActiveNews, un site de ştiri din „zona gri“ a domeniului : semi-oficial şi semi-clandestin, ce oferă informaţii alternative care se situează, în marea lor majoritate, în afara Propagandei Occidentale atât de perverse şi tot mai incluzive.

În poVestea de azi, articolul propus se numeşte chiar aşa : „Au apărut MUGURII viitorului Guvern Mondial. CINE sunt şi CUM acţionează“, tradus de Adrian PĂTRUŞCĂ, pe care îl voi expune într-o primă parte :

„Forumul Economic Mondial şi guralivul său lider, Klaus Schwab, sunt doar un club de gândire. Un think tank.

«Executivul» este în altă parte şi mult mai discret.

Un comentariu de Brandon Smith pe site-ul Alt-Market, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews“ :

„Ideea că elitele financiare şi politice au o agendă pentru crearea unui guvern mondial unic a fost multă vreme calificată de presa corporatistă şi mainstream ca fiind o «Teorie a conspiraţiei».

Din nefericire, chiar și atunci când reușești să îi convingi pe oameni să vadă dovezile că instituțiile bancare și anumiți politicieni lucrează împreună pentru interesele lor personale, mulţi ÎNCĂ nu acceptăscopul final al acestor brokeri de putere este crearea unui imperiu mondial.

Nu pot crede în ruptul capului așa ceva.

Oamenii vor spune că doar lăcomia este cea care motivează Sistemul, și că asocierile dintre oamenii Sistemului sunt fragile și bazate doar pe interesul individual.

Vor spune cum crizele și schimbările rapide ale tendințelor sociale și politice sunt întâmplătoare și nu creații ale unor inginerii deliberate.

Vor spune că elitiștii nu vor putea lucra niciodată împreună pentru că sunt prea egoiști etc.

Toate aceste argumente sunt un doar un mecanism de adaptare psihologică a opiniei publice pentru a face faţă dovezilor pe care nu le pot respinge în alt fel.

Când faptele devin prea evidente și când puterile în exercițiu își recunosc deschis planurile, unii persistă într-o negare confuză.

Nu vor să creadă că răul organizat pe o scară atât de mare poate fi real.

Dacă ar fi așa, atunci tot ce au crezut ei până acum despre lume s-ar dovedi fals.“

 


„O lungă perioadă de timp, agenda guvernării mondiale nu a fost evocată decât în şoaptă şi doar în cercurile elitiste.

Însă, din când în când, unii dintre ei vorbeau cu voce tare, în public.

Poate din aroganță. Sau poate considerau că venise momentul pentru a pregăti populaţia lumii să accepte această posibilitate.

De fiecare dată când vorbesc cu voce tare, ei o numesc «Noua Ordine Mondială».

Liderii mondiali, de la George H.W.Bush la Barack Obama, trecând pe la Joe Biden, Gordon Brown, Tony Blair, toți au ținut discursuri despre «Noua Ordine Mondială».

Elitele financiare și politice, ca George Soros sau Henry Kissinger, au vorbit neîncetat despre NOM în ultimii ani.

Unul dintre citatele cele mai lămuritoare îi aparține fostului sub-secretar de stat din administrația Clinton, Strobe Talbot, care declara pentru Revista Time :

«În secolul următor, țările, așa cum le știm acum, vor deveni depășite ; toate statele vor recunoaşte o singură autoritate mondială... La urma urmei, suveranitatea naţională nu a fost o idee prea bună.»“

„În același articol, el adaugă și un alt citat, mai puțin cunoscut :

«Lumea liberă a creat instituţii financiare multilaterale care depind de consimțământul statelor de a-și ceda o parte din suveranitate. Fondul Monetar Internațional poate dicta măsuri fiscale, inclusiv nivelul impozitelor pe care un guvern pe poate preleva de la cetățenii săi. Acordul General pentru Tarife şi Comerţ (GATT) reglementează nivelul taxelor pe care o țară le poate impune asupra importurilor sale. Aceste organizaţii pot fi considerate ca niște proto-ministere ale Comerţului, Finanţelor şi Dezvoltării unei lumi unite.»

Pentru a înțelege modul în care funcționează agenda, vă ofer și citatul unui alt globalist, membru al Council for Foreign Relations, Richard Gardner, într-un articol din Revista Foreign Affairs din 1974, cu titlul «The Hard Road To World Order» :

«Pe scurt, «Casa Ordinii Mondiale» va trebui construită de jos în sus, mai degrabă decât de sus în jos. Aceasta va părea ca o mare «confuzie entuziastă şi prosperă», pentru a folosi expresia favorită a lui William James pentru a descrie realitatea, însă o manevră de fentare şi ocolire a suveranităţii naţionale, care să o erodeze încet, încet, va fi mult mai eficientă decât un asalt frontal.»“

 


„Denumirea NOM a tot fost schimbată în ultimii ani, pe fondul creşterii atenţiei opiniei publice faţă de Teoriile Conspiraţiei.

A fost numită Ordinea Mondială Multilaterală, A Patra Revoluţie Mondială, Marea Resetare etc.

Denumirile s-au schimbat, însă semnificaţia a rămas aceeaşi.

În ultimii doi ani, ca urmare a diferitelor forme de manifestare a crizei mondiale, Sistemul «Noii Ordini», despre care vorbeau globaliștii, și-a făcut apariția, aproape fără a se pomeni ceva despre el, în presa mainstream.

Mugurii unui guvern mondial există deja.

Se ascund sub denumirea de Council For Inclusive Capitalism.

În ultima vreme, mulți analiști, inclusiv subsemnatul, s-au concentrat intens pe Forumul Economic Mondial și pe rolul său în agenda guvernării globale.

Mai ales ca urmare a faptului că liderul FEM este atât de gură-mare și nu se poate opri să nu vorbească despre planurile viitoarei centralizări.

Așa cum am arătat în articolele precedente, elitele din cadrul FEM au fost prea entuziasmate de pandemia COVID, considerând că aceasta este criza perfectă pentru a implementa o multitudine de măsuri globaliste sub forma Marii Resetări.

Covid-ul nu s-a dovedit însă nici pe departe atât de mortal cum au prezis iniţial în cadrul Event 201, iar opinia publică nu a mai fost atât de obedientă și de docilă cum sperau ei.

FEM a scăpat prea devreme porumbelul din gură.

Așa că mergem înainte, din criză în criză, ca niște piese de domino, până când vom ajunge la evenimentul care, speră ei, va determina masele să accepte guvernarea mondială.

Și, în timp ce FEM, care este frecventat cu regularitate de globaliști de nivel înalt, pare mai degrabă un cerc de gândire şi reflecţie de top, CONSILIUL pentru CAPITALISMUL INCLUZIV pare să se concentreze mai curând pe punerea în practică decât pe teorie.“

Fondatoarea grupului este Lynn Forester de Rothschild, membră a Clanului ROTHSCHILD, care este implicat de generații în influenţarea financiară a guvernelor.

Papa Francisc şi Vaticanul și-au anunțat public parteneriatul cu Consiliul în 2020 (foto), iar unul dintre primele mesaje ale CCI este că toate religiile trebuie să se unească pentru a-i ajuta pe liderii politici să construiască o societate și o economie «echitabilă pentru toţi».

Misiunea asumată sună destul de familiar, dat fiind că repetă scopurile FEM și conceptul acestuia de «Shared Economy» («Economie Colaborativă» sau «Economie la Comun») un sistem în care nu deţii nimic, nu ai intimitate, împrumuţi totul, eşti total dependendent de guvern ca să poţi supravieţui şi «îţi va plăcea».

Cu alte cuvinte, scopul Capitalismului Incluziv este de a convinge masele să accepte o variantă de comunism cu eticheta schimbată. Promisiunea este că nu va mai trebui să îţi faci griji pentru viitorul tău economic, dar preţul este libertatea ta.“

 

Reprezentanţi ai Consiliului pentru Capitalism Incluziv în vizită la Vatican.
LYNN FORESTER de ROTHSCHILD alături de Papa Francisc


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu