luni, 31 octombrie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 190 pentru 31 octombrie 2022 – Ferestre de Oportunitate.

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 190

pentru

31 octombrie 2022

 

Ferestre

de

Oportunitate

 

 

Iată-ne într-o perioadă cu adevărat intensă, în aceste Vremuri pe care le-am denumit a fi cu adevărat Tulburi...

...Când s-ar putea prefigura anumite evenimente care, oricum se petrec în spatele Scenei cu amplitudine crescută, tot mai intensă !

Iată, doar pentru această perioadă, câteva scurte şi rapide mostre de ceea ce s-ar petrece în lume.

Acum, în acest moment, iată ce se poVesteşte despre Noul Sistem Financiar Cuantic (QFS) care se pare, inclusiv din cercetările noastre, că funcţionează „pe bune“, nu pare a fi fake, dar care, deocamdată, este pe modul „silent“ („tăcut“).

Important aici este de reţinut că acest un fel de „purtător de cuvânt“ al acestuia, Charlie WARD, pare a fi credibil şi de luat în seamă :


Dacă nu păreţi „impresionaţi“ de actualitatea momentului, iată ce ni se transmite în legătură cu situaţia din Brazilia, la alegerile pentru Preşedinte :


Sună interesant ?

Nu-i bai, şi mai interesante par a fi anumite declaraţii ale lui Charlie WARD, ca purtător de cuvânt al „Global Curency Reset“ (Resetării Globale a Monedelor/Valutelor) :


 

Pentru cine nu este familiarizat cu toate aceste informări „a la Fulford“, îi poate suna puţin ciudat.

De aceea nu mai insist acum, însă informaţia cea mai interesantă este legată de un aspect extrem de relevant.

Din această perspectivă, un „Q“ (din grupul Pălăriilor Albe denumit „Qannon“), ar fi afirmat cam pe la finalul lunii septembrie faptul că între 27 octombrie şi 3 noiembrie 2022 s-ar putea petrece ceva „măreţ“ („huge“) în lume...

Faptul de a se vorbi de o nouă Fereastră de Oportunitate încă una, printre multe alte promisiuni nu ar fi mare lucru... Însă cel mai interesant este faptul că acesta a mai expus o postare prin februarie-martie 2022 în care afirma, atunci, faptul că „Regina Elisabeta a Marii Britanii va muri pe data de 8 septembrie 2022“.

Dacă ne uităm acum, realizăm ceea ce este cunoscut de o lume întreagă, faptul că moartea Reginei Elisabeta a fost declarată chiar pe 8 septembrie 2022 (DECLARATĂ, căci aceasta era cam moartă, bine-bine, de ceva timp, de cel puţin câteva luni de zile...).

De aici, fără alte vorbe multe, rezultă că avem de-a face cu un tip destul de credibil...

Însă este de reţinut că nu este neapărat vorba de un eveniment-spectacol cu focuri de artificii ş.a., ci poate de declanşarea unei serii de evenimente la un alt nivel, ce va putea duce la ceva cu adevărat „huge“ (uriaş) şi care ar putea începe să răsufle şi în media oficială cea care este unul din ultimele bastioane ale întunecaţilor.

De aceea, acum, în această perioadă, prefer doar să expun situaţii şi să vedem ce se mai întâmplă, fără multă vorbărie, când Vremurile sunt tot mai turbulente şi TOTUL SE PRECIPITĂ. Toate PĂLĂRIILE, fie acelea Albe, Negre sau Gri, sunt într-o alergătură „contra cronometru“, pentru că Planurile sunt pe punctul de a exploda.

În ce direcţie se va produce aceasta, rămâne de văzut...

Iar nouă ne rămâne doar să susţinem Lumina şi Armonia interioară prin vibraţia vibrantă a fiecăruia, conectat în propria Fiinţă !

Succes !

 

MarYan


3 comentarii:

  1. Doamne ajuta!Aștept de 30 ani să se întâmple acest eveniment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am aflat despre "Eveniment" prima data prin septembrie 2012 cind apareau multe informatii si relatari pe internet despre data de 21.12.2012!Bineinteles ca pe 21.12.2012 NU s-a intamplat NIMIC...de altfel cred ca nici in aceasta iarna nu se va intampla nimic semnificativ...

      Ștergere
  2. Evenimentul real NU e ceva exterior, spectacular, de felul steluțelor și bombițelor de Revelion ori a proiecțiilor holografice de gen nave extraterestre sau a doua venire a lui Mesia - toate acelea sunt fake-uri, manipulări! Divinul nu e spectaculos (”Dumnezeu este duh” sau spirit, să ne amintim), e lăuntric, așadar Evenimentul este ceva foarte personal, subiectiv. Apoi atenție, o altă păcăleală e indicată de datarea ”precisă și certă” a unui viitor oarecare. Va rugăm, nu AȘTEPTAȚI pasiv să pice ceva din cer, ci dimpotrivă acționați, pregătiți-vă, antrenați-vă corpul fizic (alimentație și mișcare adecvate), psihic, mental etc. Suntem în sesiune, oameni buni, urmează examenele și nu se trece anul /clasa la grămadă ci strict individual. Putem fi și suntem ajutați în perioada antrenamentelor și a învățării, dar NU în cadrul testului propriu-zis!!!

    RăspundețiȘtergere