vineri, 31 iulie 2015

COBRA : UNDA GALACTICĂ DE IUBIRE (26 iulie 2015).



UNDA GALACTICĂ DE IUBIRE

26 iulie 2015





Nota MarYan :

Iată acum şi mesajul lui Cobra, la care deja am avut „obiecţii” în mesajele-articole anterioare de pe blogul nostru, în care precizam că, această nouă „predicţie” a lui Cobra – de data aceasta o „perioadă-interval”, şi nu o dată precisă, cu zi, oră şi minut – bazată pe „analize vectoriale complexe” ale unor sofisticate computere aparţinând Mişcării de Rezistenţă, iarăşi prezintă un RISC RIDICAT de a fi „pe lângă subiect”...

...Şi nu pentru intervalul stabilit, ci tocmai pentru că vine cu o anumită dată (perioadă precisă de timp), în contextul unui PROCES care, am tot repetat în ultimele zile, este extrem de fluid şi de... misterios – stabilirea DATEI o va face doar „Tatăl din Ceruri”, cum spunea şi Isus, adică DUMNEZEUL acestui Univers, cel situat chiar în Centrul Universului (SOARELE CENTRAL AL ACESTUI UNIVERS), locul de unde va fi iniţiată această unică Undă de Energie şi Iubire Cosmică.

Ar mai fi de comentat şi alte aspecte, legate de „Ciclul Bătăii Inimii Galactice” care, culmea, chiar în ziua în care citeam acest mesaj, re-văzând filmele celor de la GALACTIS, într-unul dintre acestea este punctat şi detaliat exact acest aspect, care „nu bate” deloc cu ce spune aici Cobra, şi care pare a fi mult mai credibil... şi pe care vă las să-l descoperiţi în Editorialul pe care îl veţi putea citi până la finalul acestei săptămâni... şi în care vom veni cu ultime detalii despre ce se mai întâmplă prin acest Univers, Acum şi Aici...

Până atunci, haideţi să vedem şi „versiunea lui Cobra” din această perspectivă, care, iarăşi culmea, chiar la începutul acestui mesaj nu face decât să întărească ideea fundamentală din pleiada de mesaje din ultimele zile care vorbesc toate, la unison, de „Valuri uriaşe de Energii” care „sunt pe drumdin Centrul Galactic şi care urmează să sosească pe Planetă !...

...Că este vorba de câteva zile, de o lună sau de cel mult câteva luni, nu mai contează – toate se pun de acord, în fine, că CEVA ABSOLUT UNIC ŞI MĂREŢ s-a pus în mişcare şi se îndreaptă direct către Pământ !


Ei, cum sună ?...


Aşadar, până la Ediorialul nostru, în care vom vorbi inclusiv despre Cobra, pe îndelete, haideţi acum să-i oferim şi lui CuVânt-ul propriei sale versiuni :





În centrul Galaxiei noastre există o Stea dublă foarte mare, Sursa Luminii şi a Vieţii pentru această Galaxie : Zeiţa Galactică, PLEROMASoarele Central Galactic.

Ea respiră şi pulsează într-un Ritm regulat, fiecare Bătaie a Inimii durând un Ciclu complet de 26.000 de ani.

De fiecare dată când bate Inima Galactică, Centrul Galactic trimite în întreaga Galaxie un Val de particule fizice şi non-fizice, extrem de energizate.


Acest Ritm al Inimii Galactice a antrenat Precesia Axei Pământului ca să se alinieze cu Ciclul de 26.000 de ani.

Acum se apropie de noi un VAL GALACTIC care va culmina cu EVENIMENTUL.


Impulsurile Galactice anterioare au fost destul de intense, după cum au fost descrise, foarte precis, de către Paul LaViolette.



În realitate, acum există puternice Forţe ale Luminii, prezente în interiorul Sistemului nostru Solar, pentru a se asigura că acest Proces va fi mult mai armonios, de data aceasta...

Va mai există încă multă intensitate emoţională şi o anumită creştere a activităţii tectonice.


Aspectul principal al acestui Impuls Galactic va fi un VAL DE IUBIRE COSMICĂ.

Această Energie a Iubirii este baza Realității Cosmice Universale care, în prezent, este pe punctul de a ajunge şi la țărmurile noastre.

Ea are proporții Galactice și nu poate fi oprită de Cabala, indiferent de ceea ce ei încearcă să facă.



Această Energie va șterge complet Anomalia Primară și Entitatea plasmatică de tip „Caracatiță” din jurul Pământuluicea numităYALDABAOTH”, în învățăturile gnostice.

Mitul gnostic prevede în mod clar Yaldabaoth a fost ascuns într-un nor grosal Planului Plasmatic.

Energia PLEROMICĂ a Iubirii Galactice va dizolva toate învăţăturile false ale Archonilor, după cum puteți citi în aceste două articole excelente.


Pe măsură ce ne apropiem de Eveniment, energiile vor activa tot mai mult reacțiile umane suprimate de mult timp.

Prin urmare, este extrem de important ca oamenii să învețe cum să dezbată constructiv și să oprească atacurile reciproce.

Puteți găsi în următorul articol instrucțiuni despre cum să se facă acest lucru.



American KABUKI  a spus-o chiar şi mai simplu...



Mulți oameni se așteaptă ca Valul Galactic să ne lovească în luna Septembrie sau chiar înainte de aceasta.

Acest lucru este foarte puțin probabil, deoarece analiza complexă a VALULUI ne indică primul vârf susţinut, ca probabilitate, ca venind în perioada Octombrie-Decembrie 2015.

Analiza Complexităţii Valului este un model de calculator foarte sofisticat al Mișcării de Rezistență care prezice tendințele viitoare bazate pe analiza vectorială a Ciclurilor Cosmice și a Liberului Arbitru.


Este important ca să înțelegem că Evenimentul este o interacțiune activă între conștiința noastră globală și Centrul Galactic și că energiile galactice vin spre noi, în funcţie de capacitatea noastră de a le recepta.

Acesta este motivul pentru care este atât de important ca tot mai mulți oameni se trezească, cât mai curând posibil.


De asemenea, este bine ca fiecare, în meditaţiile voastre, să aveţi o legătură personală cu Centrul Galactic.

În cazul în care energiile ce curg prin tine sunt prea puternice, poţi comunica spre Centrul Galactic, pentru a fi atenuate.

Comunicarea noastră activă cu Pleroma, cu Centrul Galactic, are rolul de a crea o buclă de „feed-back („răspuns”), care va Declanșa Evenimentul la Momentul potrivit.


Penetrarea prin compresie este aproape !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu