joi, 16 iulie 2015

COBRA : VIDEO-uri de pe YouTube despre IMPLANTURI – 9 iulie 2015.VIDEO-uri de pe YouTube
despre
IMPLANTURI
 şi un
Protocol de Curăţare a Implanturilor


9 iulie 20151. „Implanturi” (19 iunie 2015), în limba engleză :


 

2. „Implanturi” (19 iunie 2015), în limba franceză :
3. „PROTOCOL DE CURĂŢARE A IMPLANTURILOR” – de la Cobra şi Echipajul FREDDY de la Sol :Iată şi traducerea mesajului acestui ultim Video :


Fluctuaţiile Anomaliei Cuantice Primare de pe Pământ, sau, cu alte cuvinte, Vortexul de Acreţie (N.MY.: De Captare şi Acumulare) a ANOMALIEI PRIMARE a Pământului, menţinut prin Grila de Implanturi Plasmatice şi susţinut prin mecanismele de represalii asigurate de Bomba Plasmatică de tip „Strangelet” şi Bomba de tip „Toplet” – reprezintă fundalul meta-strategiei Chimera care reuşeşte MENŢINĂ STATUTUL de CARANTINĂ pentru Terra şi care încă blochează EVENIMENTUL, DEZVĂLUIREA şi PRIMUL CONTACT.

Părţi ale structurii Vortexului de Acreţie Plasmatică au fost recent detectate de către ştiinţa „pentru mase”.


Implanturile Plasmatice au fost introduse pentru prima dată în populaţia de umani de la suprafaţă, acum 26.000 de ani.

De fiecare dată, chiar înaintea momentului încarnării oricărui individ, acesta era re-implantat.

În acest fel, populaţia de la suprafaţă a fost menţinută în amnezie în întreg ciclul de 26.000 de ani.


Două implanturi pe frunte : întreaga populație umană le are ; acelea compromit procesele gândirii şi cele ale luării deciziilor şi menţin persoana separată de Sursă.

Implanturile din cortexul creierului reptilian menţin persoana blocată în frici de supravieţuire şi, de aceea, susceptibilă de a deveni un Lucrător Sclav pentru Sistemul Bancar Central al Cabalei.


Implantul din Plexul Solar : toată populaţia umană o are ; este situat cu două-trei degete deasupra ombilicului. Interferează cu energia Kundalini şi cea sexuală.

Implanturile de deasupra buricului separă (îndepărtează) Raiul de Pământ, bărbatul de femeie, emoţiile de minte şi iubirea de sexualitate.

Ele fragmentează personalitatea şi blochează fluxul Forţei Vieţii Kundalini. Ele suprimă emoţiile, scăzându-le frecvenţa lor vibraţională de la BUCURIE către durere, şi mai departe, către mânie şi  tot mai jos, către tristeţe, apoi mai departe în jos către frică, apoi apatie şi, în final, către in-conştienţă.

Acesta este motivul pentru care mulţi oameni NU SIMT nimic.


Al patrulea implant este situat în ceafă, fiind conectat la coloana vertebrală.

 


Lumina emisă din Soarele Central Galactic dizolvă implanturile.

Pietrele CINTAMANI servesc drept lentile de focalizare pentru Lumină şi ele uşurează Procesul de Dizolvare a Plasmei.

 


Vă voi prezenta aici un protocol foarte eficient pe care l-am creat pentru a sprijini toate Forțele Luminii, în procesul de îndepărtare a implanturilor, folosindu-mă de intuiție, de mintea rațională, de cunoștințele personale, combinate cu conexiunea cu Sinele meu.

Este important de specificat că, făcând acest protocol/vizualizare, o singură dată, implanturile nu vor fi îndepărtate, însă, făcându-l în mod regulat, vom sprijini în mare măsură operațiunile Forțelor de Lumina vizate, ca să îndepărteze definitiv acele implanturi.

De asemenea, estebimportant de specificat că vorbim aici despre implanturi eterice/plasmatice şi nu unele fizice.


PROTOCOL / VIZUALIZARE :


Vizualizați ca țineți în mână 2 bastoane de lumină aurie ; apoi vizualizaţi o structură geometrică solidă.

Această structură este o încăpere (cavitate) electro-magnetică, cu scopul de a proteja implantul, așa că noi intervenim acum la îmbinările sale, dezlegându-le cu bastoanele noastre, destructurând cavitatea (încăperea) şi făcând-o să se prăbuşească.


Odată ce implantul, care este o micro-gaură neagră, va deveni neprotejată, vom vizualiza Lumina albă strălucitoare venind de la Sursă şi lovind implantul, până ce acesta dispare.

Eu lucrez separat pe fiecare implant şi, odată ce primul implant dispare, trec la următoarea structură geometrică.

Sugerez ca sa începeți cu cel din ceafă, apoi cele două din frunte şi, la final, cea din Plexul Solar.

De asemenea, puteți face această vizualizare împreună cu Sufletul vostru Pereche ; în acest caz, vizualizați-vă lucrând pe implanturile Sufletului vostru Pereche şi, el, lucrând pe implanturile voastre.

Când lucrați pe implantul din Plexul Solar, vizualizați-vă făcând dragoste cu Sufletul vostru Pereche după ce cavitatea s-a distrus, vizualizând Lumina venind de la Sursă şi coborând pe implant, în timp ce vă contopiți cu Sufletul vostru Pereche.


VOI CU TOŢII SUNTEŢI PARTE DIN PLANUL DIVIN DE ASCENSIONARE A PLANETEI PĂMÂNT.
3 comentarii:

 1. NAMASTE ! Interesant şi de aplicat acest exerciţiu,da nu ne spui pentru cît timp e nevoie să fie exersat ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este simplu, draga George : cât SIMŢI (iar asta îţi este transmis de către Sinele Superior) că este util şi suficient pentru tine !
   "Doza" nu este standard, ci "se administrează" în funcţie de vibraţia particulară a fiecăruia...

   Cu drag, MarYan.

   Ștergere
 2. MINUNAT SI MII DE MULTUMIRI PENTRU MUNCA CE O FACI UN INFINIT -AN ANASHA-

  RăspundețiȘtergere