joi, 24 septembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (64) pentru 24 septembrie 2015 – TIMPUL OPTIM al MEDITAŢIEI (în LUMINĂ) şi SIN-CRONICITATEA.PoVestea ZILEI (64)
(pentru)
24 septembrie 2015

TIMPUL OPTIM al MEDITAŢIEI (în LUMINĂ)
şi
SIN-CRONICITATEA

Iată cât de rapid se derulează evenimentele : „împins” de „drama refugiaţilor în Europa” ca să vin cu o nouă PoVestire despre aceştia, în care mă trezesc cum propun, ca remediu de maximă eficienţă, aceeaşi MEDITAŢIE (în LUMINĂ) – iată că, la foarte scurt timp, observ (retro-spectiv) cum COBRA vine şi el cu o postare în care propune, iarăşi, o Meditaţie (de data aceasta pentru aceşti refugiaţi, care „asediază” Europa) pentru perioada în care a propus şi celelalte Meditaţii : duminică seara, ora 20.00, ora (de vară a) României.

Ei bine, în Nota Personală din articolul lui Cobra, în care acesta-şi prezintă Meditaţia (urmat, de curând, de ultimul RAPORT al acestuia, referitor la Eficienţa acesteia), am venit cu o anumită idee, care poate fi considerată cel puţin „ciudată” de către unii dintre cei mai puţin familiarizaţi cu conceptele şi mai ales Realitatea Meta-Fizică : am propus ca cei care „au ratat” acest Moment al Meditaţiei, să-l poată „recupera”, realizând acea Meditaţie şi „CON-SACRÂND-O” acelui Moment (în acest caz, retrospectiv), conectându-se, în acest fel, la ACEL MOMENT, ca şi cum ar fi fost ÎN ACEL MOMENT (de fapt, FIIND în acel Moment) !

Trebuie să recunosc că acest aspect doream demult ca să-l abordez într-o astfel de PoVestire, ca element pregătitor pentru acel Editorial de care, probabil, credeţi că am uitat deja... însă, evident că nu am uitat, căci, iată, este aproape gata, prin toate aceste PoVestiri pe care le-am realizat împreună, în aceste luni de zile...


Aşadar, haideţi să vedem acum, DE CE este important acest aspect şi, mai ales, CE înseamnă aceasta, mai concret ?

Deşi pare foarte complicat, Propunerea este cât se poate de simplă : atunci când „avem timp la dispoziţie” (aş spune, „un TIMP DE CALITATE”, în care să nu fim presaţi de gânduri şi alte preocupări sau chiar de alte persoane, din familie sau din altă parte, care să ne perturbe atenţia), ATUNCI să ne aşezăm în Meditaţia pe care ne propunem să o realizăm LA UNISON cu ceilalţi, la momentul propus (de Cobra, de noi sau de altcineva...).

În acest caz sunt foarte importante momentele de „SETARE A INTENŢIEI” : precum pilotul unei nave cosmice (sau chiar a unei aeronave terestre) setează „parametrii de zbor”, adică UNDE DOREŞTE SĂ AJUNGĂ, la fel şi noi, este foarte important ca să stabilim de la bun început, nu doar CUI îi este dedicată această CON-CENTRARE şi DIRECŢIONARE A LUMINII, dar, mai ales, CĂRUI MOMENT TEMPORAR i se adresează această ACŢIUNE de „Lucru cu Lumina”.

Pentru că noi nu realizăm, de obicei, o asemenea procedură, este evident că acel moment va fi dedicat acelui Timp Fizic în care are loc procedeul.

Însă, pentru că uităm cât de flexibil este atât Spaţiul, cât şi Timpul din acest Univers Pluri-Omni-Holo-Dimensional, noi ajungem deseori ca să „ne fugărim”, forţându-ne să ne creăm cele mai bune condiţii DOAR pentru ACEL Moment, propus pentru Meditaţie.


Păi, dragi pieteni, dacă şi un ceas mecanic poate fi programat ca să execute un „program (mecanic)” la o anumită oră, atunci, noi, ca Fiinţe Divine şi Multi-dimenionale, să nu fim în stare să realizăm (cu Forţa Mentală şi, mai ales, cu Puterea Inimii) o banală „programare” a unei activităţi care să baleieze (în mod flexibil) nu doar pe Scala Energiei Spaţiale, cât şi a celei Temporale ?...
 Ca să înţelegeţi mai bine ceea ce doresc să exprim, haideţi să vedem DOUĂ scurte EXEMPLE.

PRIMUL EXEMPLU se referă la una din informaţiile pe care FONDATORII au transmis-o deseori prin Sal Rachele : „VINDECAREA Liniilor Temporale” (procedură în care Sal a devenit „expert”), posibilă prin pătrunderea cu energia atenţiei conştiente pe acele Linii temporale ale „trecutului” în care se regăsesc traume – care au influenţat în mod profund negativ actuala încarnare a fiinţei, ducând-o la condiţiile actuale, cu care aceasta nu se simte deloc confortabil – ce provin fie din trecutul apropiat, din copilărie sau chiar din vieţi anterioare.

Ei bine, Fondatorii şi Sal afirmă în mod categoric că PUTEM VINDECA ACESTE TRAUME DIN PREZENT, MODIFICÂND ACELE LINII TEMPORALE ALE TRECUTULUI (însă, foarte important : LA NIVEL DE INTENŢIE, deci în Câmpul Mental, eventual şi emoţional-astral, însă NU şi la nivel fizic !).

Altfel spus, stând comod în pat şi mergând cu energia intenţiei către un anumit subiect „sensibil”, şi, mai ales, SIMŢIND (nu doar „gândind”) acel Moment şi aspect, există şansele ca „ceva” din structura acelor Linii Temporale să se modifice, schimbând, drept urmare, întreaga desfăşurare a acelor Linii Temporale, la nivel energetic (cum spuneam : emoţional, mental, poate şi astral şi cauzal).

Iată, din acest prim exemplu, rezultă că SE POATE ca să mergem în aşa-zisul „TRECUT” şi să producem modificări energetice...

...Şi, dacă se poate pentru un „trecut” la nivel de ani, zeci de ani sau chiar de vieţi întregi, cu atât mai uşor ar putea fi pentru un trecut măsurat în zile sau chiar ore !...
 Acum mergem către AL DOILEA EXEMPLU, în care vă PoVestesc experimentul descris de un radiestezist – o persoană dedicată „cercetării radiestezice” şi atât, care nu prea avea habar de „multi-dimensionalitate”, „vieţi anterioare” şi chiar de ideea de „Suflet” şi de „continuitatea vieţii de după zisa Moarte” – la unul din cursurile sale la care am participat şi eu, acum mai bine de zece ani...

Aşadar, preocupat în mod exclusiv să descopere cât mai multe modalităţi prin care să energizeze apa dintr-un vas, prin metode radistezice, inducând algoritmi de tot felul, la un moment dat ne-a po-vestit ce „descoperire extra-ordinară” a realizat !

Aşadar, la un moment dat, după ce în fiecare zi, la ora X, energiza DE LA DISTANŢĂ apa unui pacient, într-o zi şi-a dat seama că nu ştie dacă mai are timp ca la acea oră, X, să realizeze acea procedură ce implica un ritual foarte precis şi complex, aşa că „i-a venit pe loc ideea” : ce-ar fi să energizeze apa ÎN AVANS, cu câteva ore înainte, când avea ceva timp la dispoziţie ?

Zis şi făcut, astfel că în dimineaţa zilei alese pentru experiment s-a ocupat exclusiv şi în mod intensiv de respectiva procedură – asta, după ce, aşa cum am precizat şi eu, îşi setase (programase) parametrii de acţiune ai acelei energizări („Energia activată să acţioneze la Momentul X”).

Măsurând radiestezic apa, imediat după acea procedură, a observat că valorile acesteia nu se modificaseră în niciun fel, deşi procedura sa fusese foarte intensă... apoi, cu puţin timp înainte de ora X, a măsurat „din aproape în aproape” : până la „minutul precis”, apa arăta la fel de „normală”, ca şi până atunci, ca, exact la „minutul şi secunda” programate mental, în dimineaţa procedurii, a observat brusc cum un val de energie a infuzat apa (parcă venită „de nicăieri”), aceasta energizându-se într-un mod foarte intens, cum nu se mai realizase până atunci...

Se pare că omul nostru – care, după cum v-am spus, nu prea ştia nici de „suflet”, nici de „multi-dimensionalitate” sau de alte „fineţuri meta-fizice”, el studiind radiestezia strict din perspectivă inginerească – a fost extrem de şocat de cele întâmplate, astfel că ne povestea extrem de emoţionat cele ce experimentase (deşi trecuse ceva timp de atunci), fără să poată să ofere nicio explicaţie coerentă...
  Acum, în prezentul lui 2015, deja, prin prisma Fizicii Cuantice a multi-Dimensionalităţii şi a Timpului, văzut doar ca o formă de energie ce ţine de Dimensiunea a 4-a, explicaţia apare ca fiind cât se poate de simplă şi logică : s-a emis un fascicul de energie din Spaţiul şi Timpul A care, ajuns în continuum-ul Spaţiu-Timp, s-a materializat în Spaţiul şi Timpul B, „conform programării (vorba medicilor :)...

Iată, în acest fel, apare şi SOLUŢIA pe care de foarte mult timp doream să v-o propun pentru aceste MEDITAŢII care să fie realizate fie „LA UNISON, fie „ÎN ENERGIA UNISON-ului”, adică programând ca efectele generate de Meditaţia fiecăruia să fie direcţionate către Spaţiul şi Momentul propus pentru Meditaţie !

De aceea, acum pot afirma, poate cu mai multă credibilitate pentru voi, că nu este prea târziu ca să realizaţi Meditaţia propusă de Cobra pentru Europa, pentru duminică seara...


Mai avem, însă, o importantă REMARCĂ de făcut : pentru că există o curgere (aparentă) a Timpului, cel puţin în dimensiunile zise „inferioare”, adică „mai dense” (3D, dar şi la nivel de 4D), atunci, precum în cazul CURGERII UNUI RÂU, putem sesiza cele mai avantajoase şi nefavorabile Momente („sensuri de curgere”).

Astfel, precum o corabie care are nevoie de vânt pentru a se deplasa pe râu, sau precum peştii din adâncul acesteia, cu toţii vom observa că, dacă dorim SĂ MERGEM ÎN TRECUT CU PROIECŢIA INTENŢIEI NOASTRE (în „amonte”, adică în susul râului), avem nevoie de mai multă energie decât dacă dorim să mergem în viitor (în „avalul” râului, deci în josul acestuia), când o parte din deplasarea noastră ne este realizată chiar prin curgerea acestuia...

În concret, intervenţia asupra a „ceva din viitor” ar putea fi realizată ceva mai uşor, dat fiind că acel viitor este încă în starea de potenţial, deci, mai uşor modelabil, în timp ce Liniile Temporale ale trecutului, deja „trăite”, sunt mult mai „consistente” şi „întărite”, deci mai puţin flexibile (maleabile).


Din toate aceste cercetări şi observaţii, CONCLUZIA noastră este că, dacă nu ne putem conecta cu ceilalţi (din oricare motiv) la o anumită zi şi oră, pentru o anumită Meditaţie, putem cel puţin să găsim un moment, de preferat ÎNAINTE de acel moment, în care să realizăm acea meditaţie, nu înainte, însă, de A PROGRAMA locul şi mai ales MOMENTUL destinaţiei acesteia.

Iată, ca paranteză – stră-moşii (proto) geto-daci aveau un cuvânt mai aproape de Realitatea de care vorbim Aici : A CON-SACRA acel Moment-Ritual, adică de „a-l dărui Dimensiunii Sacre şi Timpului Divin” – printr-un SACRI-FICIU, adică „Oficiu Sacru”, Con-Ştient...

În aceste „condiţii” – care nu mai sunt „con-di(c)ţii”, ci doar „con-texte” –  Programarea”, venită chiar din Spaţiul (SACRU) al Inimii, va acţiona cu maximă Putere, manifestându-se la Timpul Meditaţiei cu cea mai înaltă Forţă, poate mai intensă decât dacă am fi făcut-o (poate mai mult formal şi chiar forţat) la acel Moment propus...


Şi, ca orice PoVeste din planul fizic, şi aceasta se cere experimentată şi verificată... aşa că vă propun ca să verificaţi şi voi ceea ce v-am tot PoVestit aici... mai ales că v-am tot „ameninţat” cu o PROPUNERE care să ajute, dincolo de oricare actuale con-texte politice, economice, sociale sau de altă natură, ADUCEREA EVENIMENTULUI MAI APROAPE DE... FIECARE (ÎN PROPRIA SA REALITATE) !


Ce ziceţi, VĂ INTERESEAZĂ ?

Până când fiecare-şi va oferi propriile sale răspunsuri (după cum precizam, iarăşi, cândva)... haideţi să ne bucurăm şi de această Simplă Re-amintire care ne poate simpli-fica acţiunile noastre prin acest Plan Fizic – ce devine tot mai fluid şi mai flexibil, pe zi ce trece, răspunzând, astfel, energiilor tot mai înalte care-l infuzează din toate părţile !


Aşa-Dar, cu aceeaşi flexibilă BUCURIE şi a-temporal DRAG,MarYan

7 comentarii:

 1. marian am un spirit rau un animal care ma urmareste de ani de zile. ma bate. ma taie. cum sa SCAP DE EL

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. stergel si nu ii mai da importanta fiindca nu exista decat daca tu crezi in asa ceva.

   incearca sa iti folosesti inima pentru a descoperi Adevaru, nu mai asculta de "cap"

   frica iti manaca toata energia, asa ca incearca sa iubesti tot ce crezi tu ca iti face rau si aici ma refer la ce ai spus tu mai sus fiindca eu nu cred ca e un spirit ci mai degraba o arma a mintii tale, deci... iubeste cea ce crezi ca iti face rau cu siguranta nu va mai sta "pe capul tau" daca stie ca nu te mai supara cea ce iti facea inainte.
   Iti doresc mult succes, cheia fericirii este IUBIREA

   Ștergere
 2. NAMASTE ! MINUNAT ! Este ca un colet care-l trimiţi (cu dedicaţie) Pentru o anumită persoană,la o ANUMITĂ ADRESĂ şi LA ORA EXACT INDICATĂ spre A FI PRIMIT -INTACT. Multe programări se pot face astfel.

  RăspundețiȘtergere
 3. Excelenta si practica idee ! si bineinteles ca putem face toate acestea si chiar mai mult avind in vedere ca TIMPUL , de fapt si de drept ........nu exista .

  RăspundețiȘtergere
 4. Așa este ,folosesc ceea ce spui de câțiva ani și pot adăuga că funcționează în ambele sensuri. Prin intenție ne ”legăm” de un anumit moment din trecut sau viitor ,trimițând energia în acel spațiu timp...sau putem aduce energia acelui trecut sau viitor în spațiul și timpul nostru. Aceste lucruri le redescoperim acum,din câte știu ,cel puțin șamanii din America de sud îl cunosc de câteva mii de ani. Din ce am observat această practică acționează și la nivel cauzal.

  RăspundețiȘtergere
 5. Reiki.Simplu.
  Dacă tot ai scris despre sincronicitate, cu prietenie îți redau un fragment scris de curând de tătucul teoriei:
  When he asked these ETs the simple question of "Why did you come here," one answer was by far the most consistent.

  They heard that a very powerful spiritual event was going to take place on this planet.

  They wanted to be here to see it, and to witness how it affected the course of history that would then follow.

  The consciousness of the galaxy, or Logos, was going to embody in human form -- which is apparently quite rare.

  This is supposedly what happened when the man Jehoshuah attained "personality transparency" and began identifying himself as Christ.

  The Law of One series goes into great detail about all of this. The connection between the Law of One and real Christianity is much greater than I had realized.

  Și acum cred că este de meditat despre ce s-a mai scris, inclusiv aici, cu privire la Biblie și creștinism.
  Cu prietenie, Cristi.

  RăspundețiȘtergere
 6. uneori, ”INTENȚIA” nu funcționează, sau nu la paarametri doriți, dar merită practicat cu încredere :)! mă bucur că te-am vizitat :) mulțumesc, și o să te mai vizitez :) s-auzim de bine :)

  RăspundețiȘtergere