miercuri, 2 septembrie 2015

Benjamin FULFORD : O operaţiune militară la scară mică ar fi de ajuns pentru a înlătura de la putere Cabala Khazară (1 septembrie 2015).



O operaţiune militară la scară mică
ar fi de ajuns pentru a înlătura de la putere
Cabala Khazară

1 septembrie 2015

  



Nota MarYan :

După mai multe zile de pauză, determinate de organizări de evenimente şi deplasări lungi, uşor-uşor revenim către subiectele noastre „fierbinţi”, reluându-ne „antrenamentul” cu ceva mai „uşor”, de genul Benjamin Fulford, cu ale sale săptămânale recenzii politico-financiare globale – venind acum cu ultima dintre acestea, oferită prin traducerea amicului de la „Burebista 2012”, Marius Sumedrea.

Pentru că media „Adevărului” exprimat în informările lui Fulford rar depăşeşte 60%, din perspectiva noastră, de aceea nu prea am prezentat informaţiile venite prin acesta, ci doar în anumite momente, pe care le-am văzut şi simţit ca fiind ceva mai apropiate de un nivel rezonabil de „Adevăr Divin”.

Şi acum facem acelaşi lucru, mai mult pentru a observa încă odată că, în prezent, există un număr foarte mare de „mişcări subterane” care sunt pregătite pentru această lună, Septembrie 2015, în care AGENDELE diferitelor structuri globale, fie ale Luminii, cât şi ale „întunecaţilor”, iată, sunt extrem de încărcate...

Astfel că, acum, sunt nevoit să re-amintesc acum ceea ce am spus de nenumărate ori, anume că nu există „pozitivi absoluţi” şi „negativi absoluţi”, ci multiple tonuri de gri, în care predomină Lumina sau Ne-Lumina (căci întunericul-negrul este, în realitatea meta-fizică şi chiar fizică, doar o „lipsă a luminii”) – de aceea, diferitele structuri statale (China, India, Rusia etc.) sau intra-statale (armate naţionale şi alte structuri guvernamentale), nu le putem cataloga ca fiind „bune” sau „rele”, acestea fiind supuse unor lupte de culise intense, între cele două mari facţiuni – „Forţele Luminii” şi cele ale „Cabalei” întunecate...

Aşadar, deocamdată haideţi să vedem ce supoziţii şi ipoteze – legate de ceea ce s-ar putea produce în această Lună – ne expune Fulford, din punctul său (foarte limitat) de vedere, în care aspectele energetice multi-dimensionale şi de colaborare E.T. încă nu prea au loc... :






În Septembrie 2015 liderii sistemului mondial actual au planificat multe schimbări.

Președintele chinez Xi Jinping, Papa, președintele rus Vladimir Putin și alții vor vizita SUA în luna septembrie 2015, aparent pentru a sărbători 70 de ani de la fondarea ONU.

Liderii, au lansat de asemenea promisiunea de a anunța mai multe reforme, inclusiv promisiunea de a pune capăt sărăciei și a opri distrugerea mediului până în 2030.

Există, de asemenea, planuri de a include yuanul chinez în Drepturi Speciale de Tragere ale Fondului Monetar Internațional sau valută DST.

Papa, de asemenea a planificat să emită o enciclică care, oficial obligă creștinismul catolic la protecția mediului.


Toate acestea ni se promit că vin, deși este probabil, puțin prea târziu. Este matematic imposibil pentru sistemul mondial actual să continue fără a-şi reforma sucursalele prin revolte sau chiar revoluție.

Primul lucru care trebuie remarcat este cum acest sistem financiar mondial babilonian, bazat pe sclavia datoriei, trebuie să fie înlocuit cu un sistem financiar transparent, controlat de oameni.

Promițând că vor să facă mai mult bine în arhitectura actuală, este ca o vulpe prinsă la găini ce spune că de-acum înainte ea va fura mai puține ouă.

Sistemul așa cum există în prezent lasă 50% din bogăția lumii în mâinile a doar 85 de persoane.

Toate acestea în conformitate cu informaţiile oferite de OXFAM.

Pe de altă parte, 80% din populația planetei deține doar 5,5% din activele lumii.

Acesta este rezultatul unui sistem care a dovedit că 8 din 10 americani sunt sclavii creanțelor iar standardele de trai s-au redus la nivelul celor din anii 1960.

Aceasta este un tip de inegalitate la fel ca cea care a dus la prăbușirea Imperiului Roman și, acum, va duce la prăbușirea sistemului actual cu o certitudine matematică, deoarece toată bogăția lumii (și resursele naturale) dispar într-o „gaură neagră” centrată în jurul celor hiper-bogați.


Deci, gândind din punct de vedere militar, ce trebuie făcut ?

Din punct de vedere militar, o campanie pentru a schimba acest sistem ar fi destul de simplă.

Aici sunt trei pași simpli care trebuie făcuți :

1. În primul rând : naționalizarea tuturor băncilor centrale private.
Dreptul de a crea bani a aparținut istoric guvernelor, pentru motive întemeiate deoarece guvernul reprezintă poporul.
Emiterea monedei de către guvern ar permite guvernelor să plătească pentru educație, asistență medicală, armată, lucrări publice și de cercetare științifică de bază, fără a recurge la niciun fel de datorii sau de impozitare.
Persoanele care doresc mai mult decât elementele de bază, vor continua să lucreze în sistemul capitalist, prin care pot prospera într-un mediu reglementat în mod corespunzător.
Pentru a ocupa cele 12 filiale ale Federal Reserve Board și al sediului central al primelor zece mega-bănci ar necesita, cel mult 5.000 de luptători din forțele speciale.
Același lucru se poate face în Europa, cu chiar mai puțini oameni.
Banca Centrală a Chinei este deja în proprietatea guvernului, motiv pentru care China a fost în plină expansiune în ultimele câteva decenii.

2. În al doilea rând : redistribuirea activelor care au fost furate în secolul trecut de la oameni de către băncile centrale private.
Un simplu calcul ne arată că, în cazul Federal Reserve Board, dacă s-ar face acest lucru imediat, aproximativ 300.000 $ pentru fiecare femeie, bărbat și copil ar fi disponibili în Statele Unite ale Americii.
Pe o scară globală ar trebui să fie posibilă creșterea activelor de bază în medie a celor mai săraci 80% aproximativ de 7 ori, sau creșterea valorii lor nete de la 3.800 $ la 26.000 $.
Făcând acest lucru, s-ar aduce beneficii mult mai multor oameni decât cei 1% deja bogați, deoarece s-ar crea un boom imens cu lumea nou îmbogățită, clasa de mijloc, care ar începe să folosească noua lor bogăție.

3. În al treilea rând : înlocuirea oligarhiei cu meritocrația.
Sistemul mondial așa cum există în prezent este o oligarhie. Un grup mic de indivizi hiper-bogați și  familiile lor folosesc controlul financiar pentru a angaja mercenari, politicieni și propagandiști care execută ordinele lor, menținând în același timp o fațadă de control popular.
Istoria ne arată că oligarhii sufocă inovația, crează sărăcie în masă și eventual implozie din cauza concentrării excesive a bogăției.
Meritocrația este un sistem oarecum ca un concurs muzical. Oricine îl poate aplica și într-un mod cu totul transparent, cel care popular este considerat a fi cel mai bun, se ridică în frunte.
Acesta este sistemul utilizat de armate, corporații, organizații de caritate, organizații religioase de succes și organizații birocratice.
Acesta este sistemul care a permis Chinei să se bucure de zeci de ani de creștere economică de doua cifre, în timp ce Occidentul a devenit mai sărac în oligarhia controlată prin sclavia datoriei.


Singurele organizații din lume cu posibilitatea de-a efectua astfel de reforme, fără a provoca anarhie majoră sau perturbări sociale, sunt organizațiile militare și de informații din lume.

În special, complexul militar industrial american, armata Rusiei și armata Chinei necesită a se pune de acord într-un fel de proces de luare a deciziilor colective.

Odată ce acest lucru este realizat, restul organizațiilor militare și de informații din lume nu vor avea de ales decât să se alăture (N.Trad. : acest lucru, după cum evidențiază și Cobra, este în curs de realizare).

Organizațiile de sub umbrela militarilor vor anunța apoi o urgență planetară. Să se spună clar că există cu adevărat o urgență planetară pentru ce se întâmplă, astfel încât aceasta să nu fie niciun pretext pentru fascism. 


Iată câteva aspecte legate de „situația de urgență” :

- am șters (ca umanitate) mai mult de 30% din toate speciile de viețuitoare de pe planetă în ultimii  100 de ani, iar rata de dispariție este în creștere ;

- peste 1 miliard de oameni sunt înfometați sau în pragul acesteia ;

- structura noastră mondială actuală de putere a fost preluată de fanatici religioși care vor să declanșeze al treilea Război Mondial ;

- o inteligență artificială necinstită a preluat deja controlul asupra calculatoarelor sistemului financiar și este la un pas de a fi capabilă să treacă peste sistemele electronice de control și hardware-ul militar modern ;

- suntem într-o „stare de carantină”, în imposibilitatea de a părăsi această Planetă.


Deci, dacă sunteți în armată sau într-o agenție de informații și ați citit acest raport, contactați imediat ofițerul vostru superior și întreabă-l de ce nu ia măsuri.

Există anumite persoane-cheie care trebuie să fie introduse în lucrarea de salvare a Planetei.

În SUA, acestea sunt Martin Dempsey - șeful Joint Chiefs of Staff și Ashton Carter - Secretar al Apărării.

În Rusia, este Vladimir Putin, care trebuie să ia măsuri.

În China este Xi Jinping și Marele Stat Major.

Regina Angliei, în calitate de șef al Comitetului celor 300 și Papa, șeful oficial al lojii P2, de asemenea, trebuie să ofere binecuvântarea lor acestui proiect.

Prim-ministrul Narendra Modi din India, de asemenea, trebuie să fie introdus la bord.

Doar aceste 7 persoane și organizații mari pe care le reprezintă, au puterea de a salva Planeta.



Instigatorii grupului care încă mai încearcă să înceapă al treilea război mondial și în mod artificial crearea unui Armageddon biblic sunt Benyamin Netanyahu, familia crimei Bush / Clinton, Sheldon Adelson și fanaticii lor colegi Sabbateeni.

Cine sunt Sabbateenii, pentru cei care nu cunosc această problemă, aceştia sunt o sectă de gangsteri fanatici care cred că ei trebuie să efectueze profețiile finale ale timpului biblic.

Ei se pretind a fi creștini, musulmani și evrei, cu scopul de a încerca să manipuleze guvernele lumii și agențiile militare pentru a face ca Armaghedonul lor să se întâmple. Fondatorul lor a fost un nebun pe nume Sabbatai Zevi care a pretins a fi Mesia și mai târziu a fost de acord să se convertească la Islam, cu scopul de a-și salva viața.

Există aproximativ un milion de membri ai sectei sale, mulți dintre ei situați în poziții înalte de putere în Israel, Statele Unite, Europa, Iran și țările din Golf.

Ei au efectuat multiple atacuri nucleare (de exemplu, 11 martie 2011, ce a declanșat tzunami-ul devastator asupra Japoniei), precum și alte atacuri teroriste (11 septembrie 2001), ca parte a sistemelor lor fanatice.

Această sectă trebuie să fie desființată.


Noi toți trebuie să facem presiune asupra instituțiilor guvernamentale și militare pentru a-i aresta pe acești fanatici. Criminalii de la putere trebuie să fie eliminați și controlul sistemului financiar trebuie să fie returnat oamenilor.

Dacă liderii acestor agenții nu reușesc să acționeze, trebuie să-i presăm de jos în sus pentru a-i  înlocui cu lideri care sunt dispuși să acționeze.

Nu o navă-gigant plină cu extratereștrii prietenoși va salva această Planetă, ci va trebui s-o facem noi înșine.

După cum se spune : „Dacă vrei să faci ceva corect, trebuie să o faci singur.”


În următorul Raport din 7 septembrie 2015 voi rezuma ceea ce am aflat din Canada în această vară.

Voi relata, de asemenea, cum progresează lupta reală pentru eliberarea umanității și pentru salvarea Planetei Pământ.


5 comentarii:

  1. http://spirituletern.blogspot.ro/2015/09/evacuarea-planetara-planul-s-schimbat.html
    in link o descriere justa a starii actuale; parca "s-a intors foaia" si lucrurile sunt spuse "pe nume".
    Multe mesaje pe bloguri vorbesc despre "cat de minunat ascensionam" si cat de bine ne descurcam cu noile energii.
    Plimbatul "pe strada" sau pe sursele de stiri alternative arata ...altceva.
    Maryan, cum vezi articolul? Multumesc. Cu drag Gabriel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...nu cred nimic din ceia ce scrie...

      Ștergere
    2. ..adica ,.. "e bine asa"?

      Ștergere
    3. din ceia ce scrie blogul cu pricina http://spirituletern.blogspot.ro/2015/09/evacuarea-planetara-planul-s-schimbat.htm
      tot pe acest blog cu ceva timp in urma se faceau inscrieri cica vin extraterestri sa ne instaleze gratuit dispozitive de energie libera...
      este un blog cu povesti vanatoresti...

      Ștergere
    4. Informaţiile care apar în acel mesaj par a fi foarte "amestecate"...
      Oricum, voi reveni asupra acestora, în scurt timp, într-o viitoare PoVeste.
      MarYan cu drag.

      Ștergere