sâmbătă, 21 noiembrie 2015

COBRA : INTERVIU cu Rob POTTER (12 noiembrie 2015).INTERVIU cu Rob POTTER

12 noiembrie 2015

Nota MarYan :

Iată, acest interviu lunar cu Cobra îl postez imediat după începerea MEDITAŢIEI PENTRU EVENIMENT, care este propusă de vreo săptămână prin acesta, de către Mişcarea de Rezistenţă...

...Aşa că acum nu mai stau la prea multe PoVeşti, ci las să curgă informaţia directă, ca Parte din acest MOMENT ce poate fi DETERMINANT pentru „mişcările” ce pot avea loc în următoarele zile ! :

Rob – OK, doamnelor şi domnilor, este o plăcere să fiu din nou la emisiunea Victoria Luminii. Eu sunt gazda voastră, Rob Potter. Avem încă un interviu special, lunar, cu Cobra, azi, 12 Noiembrie 2015. Eu sunt aici în MAUI, Hawaii.
Tocmai am încheiat de transcris un interviu cu COBRA şi AMBASADORUL Dragonului Roşu şi LOUISA de la Raportul Goldfish.
Este un fel de intreviu în colaborare. Acesta va fi doar transcris. Va apărea peste 5 sau 6 zile după interviul cu Cobra. Ţineţi privirea pe acest blog încă ceva zile după ce acesta va fi publicat. Este un interviu foarte interesant cu Cobra şi Ambasadorul Dragonului Roşu în care împărtăşesc opiniile lor.
Noi, desigur, dorim ca toţi Lucrătorii Luminii şi cei cu intenţii pozitive să se unească.

Vorbind de unire – Pace în această lume ! şi vouă, tuturor, la voi acasă.
Sunt timpuri foarte interesante. Multe din toate acestea au fost profeţite şi spuse de la începuturile şi până la sfârşitul Timpurilor, în unele din pergamentele de la Marea Moartă şi, de fapt, în Biblie.
Ele vorbesc despre Gog şi MaGog. GOG este continuitatea Guvernului American şi MaGog reprezintă, în fapt, Rusia. S-a profeţit că vor exista unele elemente care vor apărea în Europa, ca precursori ai schimbării, şi cred că aş dori să încep întrebările mele, Cobra, cu tine, pe această linie.
În primul rând, bine ai venit la emisiune. Este o plăcere să te am aici, din nou.

COBRA – Mulţumesc, din nou, pentru invitaţia ta. Este o plăcere să mă aflu aici.

Rob – Bun, minunat că eşti aici. Am vorbit puţin despre Gog şi MaGog şi despre ruşii care fac treaba lor. Acum avem această invazie orchestrată cumva - într-un fel, o acţiune musulmană, pe care unii oameni o consideră a fi o invazie reală.
Evident că, în marea majoritate, oameni inocenţi fug de ororile din ţara lor. Au existat rapoarte recente cum că Interpol-ul a stopat unele paşapoarte false care urma să fie date unor mercenari şi altele de felul acesta. Ai putea vorbi ceva despre această situaţie în desfăşurare, din Europa, şi dacă se va înrăutăţi ? Se va îmbunătăţi? Se calmează lucrurile? Care este situaţia acum?
(Notă Rob : Acest intreviu a fost realizat înainte de atacul de tip „steag fals” din Paris, de către Archonii din Nobilimea Neagră.)

COBRA – Situaţia este pe cale de a se îmbunătăţi un pic, pentru că în final oamenii încep să realizeze ce se petrece şi au început să întreprindă acţiuni şi, de asemenea, acţiunile Rusiei din Siria care au determinat ca o parte din aceşti refugiaţi să se întoarcă în Siria.
Deci situaţia se îmbunătăţeşte puţin. Şi de asemenea meditaţiile au ajutat puţin. Dar situaţia este departe de a se rezolva, deci ar fi nevoie de mai multă acţiune, mult mai mare sprijin energetic.

Rob – Da, am auzit că sunt unii oameni care chiar se întorc în Siria, acum. Ei simt că lucrurile s-au calmat puţin.
S-a terminat bătălia în Siria sau continuă, încă, sau acum are loc o operaţiune de spălare şi curăţare?

COBRA – Proiectul încă continuă în Siria, dar oamenii, pentru prima oară în mulţi ani, acum pot vedea o perspectivă. Ei văd un viitor.

Rob – Asta e minunat. Creză că este sigur pentru unii dintre refugiaţi să se întoarcă acum, sau nu încă?

COBRA – Sunt în siguranţă ca să se reîntoarcă în anumite părţi din Siria, dar nu este sigur pentru oricine să se întoarcă.

Rob – Poţi vorbi puţin despre sentimentul general din Europa, de acum?
Ştiu că variază de la ţară la ţară şi de la individ la individ. Sunt sigur că media rulează lucrurile în continuare. Nu prea privesc canalele principale de TV sau televiziunea europeană.
Ai putea să ne dai un procent de oameni pozitivi ? sau acolo sunt o mulţime care, ştii, cumva gen „gât-roşu” american, care înjură alte rase şi oameni sau numesc în fel şi chip, ce nu este tocmai potrivit ? Care este procentul de acceptare şi cunoaştere a ceea ce se petrece ? Sau e un „cerc de căruţe”, ca să spun aşa, printre oameni, nu guverne, dar oamenii?
Care este sentimentul tău despre asta?

COBRA – Bazal, ambele lucruri se întâmplă. Oamenii încep să înţeleagă situaţia. Există multă frică prezentă şi este destul de multă înţelegere greşită. Există mult optimism naiv şi există, de asemenea, multă ură, care a fost suprimată şi acum iese la suprafaţă.
Dar sunt, de asemenea, mulţi oameni care au perspective echilibrate şi devin destul de buni în înţelegerea a ceea ce se petrece.

Rob – Bine, asta este minunat şi chiar cred că e bine că avem mai multă conştienţă care se naşte. Pentru cei din Europa care ascultaţi, vă rog să fiţi conştienţi că toţi sunt fraţi şi surori. Noi toţi suntem copiii iubitorului Creator şi dacă avem grijă unii de alţii şi practicăm Regula de Aur şi o aplicăm pentru ceilalţi şi, în loc de amărăciune întoarcem iubire şi iertare, asta este calea prin care vom vindeca aceasta.
Cobra, au fost discuţii cu privire la Corey Goode şi Ben Fulford care au menţionat unele lucruri despre care am vorbit în „Raportul Goldfish”, dar aş dori să alini frica oamenilor despre cei încă 100 de ani în care va fi menţinut sistemul financiar actual, precum şi procesul Dezvăluirii.
Aceşti oameni sunt, cu siguranţă, parte a vechii şcoli a Cabalei.

COBRA – Nu toate grupurile sunt parte a vechii şcoli Cabale, dar sunt multe grupuri care au fost puternic activate, pentru că, Cabala a avut vremea ei şi acum cred că este vremea lor.
Dar, în realitate, ce se va petrece este că toate grupurile de pe Planetă vor fi obligate să se alinieze şi să se conecteze cu viziunea lor mai înaltă pentru această planetă care este Abundenţă pentru toată lumea şi Dezvăluirea Totală şi completă.
Există unele Grupuri chineze, e adevărat, care vor să întârzie Dezvăluirea şi sunt alte grupuri din alte părţi ale lumii care doresc o întârziere a Dezvăluirii.
Aceasta nu se va întâmpla. Ei pot manifesta o întârziere de câteva luni, dar nu de 100 de ani. Nu se va întâmpla !

Rob – Da, sunt de acord. Am crezut că e destul de ridicol. Şi sunt de acord cu tine că aceste forţe spirituale, la un anumit punct vor vedea cum lucrurile iau formă.
Am vorbit despre asta. Avem o situaţie în care toate aceste facţiuni diferite, cu toate aceste idealuri diferite, vor merge mai departe.
Cum intenţionează Mişcarea de Rezistenţă (MR) şi Forţele Galactice să vină aici jos şi să ceară explicaţii ? Eventual forţele înalt spirituale se vor interpune în această situaţie şi vor declara ca un profesor în faţa clasei : „Na! na! na lume! Copii, e nevoie să fiţi împreună în unitate aici şi să ajungeţi la un consens de transparenţă universală şi abundenţă pentru Planetă!” ?...
Toţi aceşti oameni din toate zonele acestea diverse, din societăţi secrete – cum merg întâlnirile? Dacă nu reuşim să facem aceasta prin elementul uman de aici de jos, Dezvăluirea pare că este departe.
Care este planul Confederaţiei şi al Rezistenţei ca să aducă cu adevărat aceasta la un bun sfârşit, toată mişcarea asta pentru putere, ca să zic aşa, pentru putere şi control şi să permită principiului universal al Abundenţei şi ca Toleranţa pentru toţi să prevaleze în sistemul nostru financiar ?  


COBRA – OK. Ce se va întâmpla este că, la un anumit moment, când va fi suficient de în siguranţă, MR va transmite informaţii destul de substanţiale anumitor oameni de la suprafaţă şi această informaţie va fi răspândită, iar aceasta va schimba regulile jocului, pentru că, subit, această informaţie va fi la lumina zilei ca să o poată vedea toată lumea.
Toate aceste grupuri care acum au afacerile lor din spatele uşilor... aceasta nu va mai fi aplicabil, pentru că lucrurile se vor schimba şi eliberarea de informaţii de acea natură poate schimba regulile jocului pentru toată lumea.

Rob – Foarte bine. Deci această situaţie – pentru unii din aceşti indivizi care poate au o agendă personală – ar putea fi în lumină, prin această revelare a acestor noi informaţii ? E corect ?

COBRA – Nu. Ce se va întâmpla este că oamenii vor... Înţelegerea maselor va fi atât de mare, încât manipulările nu vor mai fi posibile, pentru că oamenii vor vedea dincolo de ele.

Rob – Da. Multă lume vede dincolo de multe situaţii. Iată o mulţime de oameni care au crezut în 9/11 (11 septembrie 2001). Adică, procentul este destul de ridicat în cazul celor ce consideră că ceva se petrece şi, totuşi, nimic nu se întâmplă.
Aceasta este parte din revelaţia noastră în privinţa existenţei Reţelei Rezistenţei Agartha sau a Confederaţiei ? Ar fi parte din aceasta ?

COBRA – Aş spune că vor apărea informaţii despre viaţa extraterestră şi, când aceasta va ieşi la lumină, niciun grup nu va mai fi capabil să întârzie Dezvăluirea şi asta, desigur, va avea implicaţii serioase în sistemul financiar.
Atât de multe lucruri sunt acum posibile şi, dintr-o dată, nu vor mai fi posibile pentru aceste grupuri.

Rob – Da, o să fie foarte foarte interesant cum vor face aceasta, pentru că bănuiesc că este o operaţiune strict secretă, dar la acest punct în timp atât de multă lume ar reacţiona prin frică, dat de controlul venit de la media principală. Acestea (informaţiile) vor veni după arestări, corect ?

COBRA – Nu. Aceasta poate avea loc înainte de arestări. Nu voi intra în detalii, dar sunt anumite planuri de a face anumite lucruri, înainte ca arestările să aibă loc, înainte de Eveniment, pentru că simplu, toate acestea durează de prea mult timp iar REZISTENŢA ar dori SĂ IMPULSIONEZE ca anumite lucruri să se petreacă înainte de Eveniment.
Nu pot să fac nicio promisiune, dar ŞI EI S-AU SĂTURAT. Nu vor să mai aştepte. Ei doresc să declanşeze anumite lucruri mai devreme.
Nu voi intra în detalii despre cum va funcţiona aceasta, dar anumite planuri sunt în curs de desfăşurare.

Rob – Bine, astea sunt veşti bune. Mereu am gândit că am făcut puţin spectacol. Asta ne-a pus în faţa unora din armată care „stau pe gard” şi primesc informaţii despre asta.
I-ar putea ajuta să ajungă la un alt nivel de înţelegere a realităţii, da?

COBRA – Da, desigur.

Rob – OK. Ia să vedem, am vorbit despre Siria, am vorbit despre re-setarea financiară.
Evident au avut loc ceva shimbări în anunţurile care tot ajung în media principală, cu privire la Chinezii care se apropie de Taiwan. Ai putea să ne oferi ceva comentarii generale din sistemul financiar, în privinţa vreunor schimbări şi progrese ?

COBRA – OK. Această întâlnire dintre China şi Taiwan este o sabie cu dublu tăiş. Poate fi un lucru bun, dar din păcate, a fost şi o încercare din partea Chinei de a câştiga mai mult control asupra Taiwan-ului, ceea ce nu este bine.
Din nou, situaţia poate avea consecinţe bune pe termen lung. Vom vedea.

Rob – Totul este o sabie cu dublu tăiş. Vom trece direct la întrebări. Se pare că suntem într-o lună cu mulţi oameni cu întrebări diverse. Vom începe cu primele întrebări.
Iată o întrebare istorică interesantă : Nu sunt foarte familiarizat cu istoria Greacă, dar diferite surse istorice – aceasta este întrebarea – vorbesc despre influenţele pozitive pe care Zeul numit ZAMALTOS le-a avut asupra civilizaţiei Thraxian (TRACĂ).
Ştii cine a fost Zamaltos ? Este un reprezentant al Agarthei sau al Confederaţiei ?

COBRA – Este doar o legendă din perioada târzie din Atlantida căci majoritatea zeilor Greci sunt de fapt Fiinţe ale Luminii care au adus conştienţă în acea perioadă, iar în acest caz este aceeaşi situaţie.

(Nota MarYan : Iată încă o confirmare a ceea ce am afirmat deseori, anume că, deşi Cobra vine cu informaţii extra-ordinare, nu întotdeauna le şi „nimereşte”, căci, pe la 70-80% nivel de „Adevăr Divin”, rezultatele se văd... mai ales în acest caz, în care pentru noi, românii, este evident că se face referire la „celebrul” nostru ZAMOLXE din „DACIA ZEILOR” – vorba lui Miulescu – dar care pentru Cobra nu înseamnă practic nimic şi, necunoscându-l, îl introduce la modul general în „grupa” zeilor atlanţi.)

Rob – OK. Primesc o mulţime de întrebări despre aceasta şi cumva am răspuns, dar sunt mereu prezente deci o să las asta în aşteptare, şi pentru cei care pun această întrebare, asta va fi ultima dată când vom răspunde.
Ce civilizaţie a trăit sub suprafaţa Munţilor Bucegi din România, în zona Munţilor Carpaţi ?

COBRA – Aceasta este una foarte veche, aş spune, baza unei anumite rase extraterestre care a creat-o. Şi include CAPSULE DE TIMP şi asta s-a descoperit de către Serviciile Secrete Române care apoi a fost preluată de Cabala din SUA şi a fost suprimată.
Din fericire, parte din această informaţie a fost eliberată prin multe cărţi care pot fi citite. „Răsăritul din Transilvania” („Transylvania Sunrise”) este prima şi mai sunt multe altele scrise despre acest subiect.
Acesta este doar vârful iceberg-ului. Sunt mult mai multe locuri peste tot, pe Planetă.

(Nota MarYan : De data aceasta, subliniez atitudinea lui Cobra, conformă cu cea a Fondatorilor şi a lui Sal Rachele, şi nu prea pe placul unor români, care demontează „Mitul Buricului Pământului” sau al lui „AXIS MUNDI” ca fiind prezent taman în Bucegii României – când toţi vorbesc de existenţa unei REŢELE PLANETARE, din care fac parte şi Munţii Bucegi...
Cât despre detaliile artefactelor ancestrale şi preţioase din interiorul Bucegilor, cred că marea majoritate a celor ce citiţi acum acest interviu le ştiţi din cartea „Viitor cu cap de mort” a lui RADU CINAMAR – sau, cum i se mai spune, cu tâlc, „RAMANICU DAR” – însă prea puţini ştiam că ediţia internaţională a acestei cărţi se numeşte „Transylvania Sunrise” – „Răsăritul din Transilvania” şi că a fost parcursă şi de către Cobra...)

Rob – OK. Deci Cabala, în continuare, controlează. Oricum, aceasta este foarte asemănător cu Pergamentele de la Marea Moartă pe care le vizează Confederaţia, şi care nu vor fi distruse. Eventual vor fi date umanităţii, corect ?

COBRA – Da, corect.

Rob – Da, iată încă o întrebare bună, şi te poţi întinde cât doreşti cu această întrebare. Poţi să explici ILUMINAREA ?

COBRA – OK. Iluminarea este, simplu, o Experienţă a realizării a CINE EŞTI cu adevărat. Este o Re-conectare cu propriul tău Sine Adevărat, iar iluminarea nu înseamnă că eşti complet eliberat de personalitate, că eşti eliberat de toate emoţiile tale şi gânduri şi sisteme de credinţe.
Simplu, înseamnă că, la un nivel mai profund, ştii cine eşti. Atunci înţelegi că tot ce ţi se întâmplă are legătură cu tot ce faci în viaţa ta, şi că există permanent o conştienţă despre cine eşti. Nu o mai pierzi niciodată.
Asta este ceea ce se numeşte iluminare.

Rob – Da, aş adăuga că Hinduşii o numesc SAMADHI şi Trezirea Spiritului la contactul cu propriul Sine Superior al Sinelui Zeu şi celălalt numit Nirvakalpa Samadhi, care este un contact constant permanent care probabil ne va conduce către următoarea întrebare, care a fost – cred că am răspuns la asta înainte, dar este o întrebare bună.
Poţi să defineşti ce este ASCENSIUNEA ?

COBRA – OK cum ai menţionat, aceasta Nirvikalpa Samadhi este exact ascensiunea.
Ascensiunea este conştienţa ta despre tine însuţi, este atât de puternică încât integrezi toate aspectele personalităţii tale. Străluceşti ca o lumină prin ele şi iubirea le transformă în aşa fel încât nu mai ai o „personalitate” – în aşa fel, încât dizolvi toate corpurile inferioare, inclusiv cel fizic, cel eteric, cel emoţional, cel mental şi te aliniezi complet cu Scânteia ta Divină.
Şi atunci, desigur, când transcenzi toate legile entropiei, poţi materializa sau proiecta o imagine a ta în fizicalitate. Dar nu te vei mai identifica niciodată cu corpul fizic. Niciodată nu te vei mai identifica cu gândurile sau cu emoţiile.
Aceasta este o descriere scurtă a Ascensiunii. Desigur, este mult mai mult despre aceasta. Voi scrie un articol la un anumit moment despre acest subiect, dar timpul nu este adecvat acum.

(Nota MarYan : Deşi subiectul este, după cum precizează şi Cobra, foarte complex, iarăşi mă simt nevoit ca să punctez foarte pe scurt anumite „nuanţe”.
Este important de a preciza faptul că prin ASCENSIUNE – în esenţă : ÎNĂLŢAREA ÎN CONŞTIINŢĂ – începe Procesul de Aliniere şi Centrare a corpurilor energetice subtile [cele 6 corpuri mai „dense”, după cum spun Fondatorii : fizic, emoţional, mental, astral, eteric şi cauzal].
Astfel, concluziile sunt clare : acesta este un proces continuu, specific fiecărui Nivel de Conştiinţă – Înălţarea în densitatea a 5-a presupune realizarea anumitor parametri, alţii decât pentru Înălţarea în densitatea a 6-a şi celelalte superioare – şi, mai ales, nu înseamnă nicio „dizolvare” a corpurilor „mai dense”, mai ales pentru Dimensiunea a 5-a... ci doar, după cum precizam, trans-mutarea şi trans-figurarea acestora, care devin mult mai rafinate...
Că Înălţarea în dimensiunile superioare sufletului - de la a 8-a în sus – implică „eliberarea” de nevoia de a mai folosi corpurile „mai dense”, asta este o altă PoVeste, dar în care deocamdată nu este cazul să intrăm, căci noi încă suntem la primele litere ale Alfabetului Înălţării...


Rob – Da, multe vor fi revelate în viitor.
Deci este un lucru foarte complex şi cred că poporului Evreu şi celor care au diferite idei, nu le place ce face armata (israeliană) cu oamenii din Palestina.
Am nevoie ca să fac un pas în spate şi să realizăm că nici nouă nu ne place că armata americană a făcut asta în Orientul Mijlociu.
Şi aş spune că e timpul pentru ca noi toţi să lăsăm vederile noastre separatiste ca negru, alb, bogat, sărac, Evreu, Musulman, Creştin, Hinduist şi să venim împreună. Eşti de acord ?

COBRA – Da, desigur. De fapt, nu religia oamenilor este importantă. Rasa nu este importantă. Ceea ce este important este Prezenţa Sufletului în fiecărui individ. Şi numai la acel nivel se pot crea adevăratele Frăţii.
Toate aceste manifestări diferite ale sistemelor de credinţe ale oamenilor sunt, de fapt, ne-importante, pentru că, bazal, majoritatea lor sunt parte din programarea Archonică şi, pe termen lung, asta nu este important deloc. Nu este ceva cu care vom avea de-a face pentru totdeauna. Aceasta este ceva care se va dizolva în adevărurile mai înalte ale Fiinţei pentru a fi dezvăluite, iar oamenii vor începe să aibă experienţe directe cu Sursa.

Rob – Da, mulţi dintre martiri şi profeţi, aleşii favoriţi, adevăraţii învîţători spirituali, şi-au văzut propriile cuvinte manipulate şi schimbate şi aş recomanda ca oamenii să se uite după similitudini şi la Unitatea din diferitele mesaje spirituale şi nu la diferenţe şi să găsească numitorul comun pentru a ajunge la fraţii şi surorile tale, indiferent de credinţa lor.
Iată o întrebare interesantă şi sunt şi eu interesat. Am dorit opinia ta despre aceasta : Care este cifra aproximativă de morţi evrei care au pierit în timpul celui de-al doilea război mondial ?
Avem aceste numere umflate. Desigur, avem ADL (N.MY.: „Anti-Defamation League” – „Liga Anti-Defăimare” a evreilor...) care încearcă, după cum ştim, să oprească pe oricine de a vorbi împotriva agendei evreieşti kazare sioniste, nu adevărata credinţă evreiască a încrezătorului şi iubitorului Zeu evreu, dar aşa stau treburile.
Câţi au murit, de fapt, în total – dacă ai vreo estimare sau ne-ai putea spune ?

COBRA – Nu am un număr exact, dar au fost milioane şi nu este important dacă au fost 5 milioane sau 10 milioane. A fost prea mult.
Pe lângă asta, au fost foarte mulţi oameni care au murit după al 2-lea război mondial care nu erau evrei şi care au murit în lagărele de concentrare de prin Europa şi, de asemenea, numărul acestora este de milioane (N.MY.: De exemplu, ţiganii...).
Şi multe, multe alte milioane care au murit în lagărele de concentrare din URSS în regimul stalinist. Avem zeci de milioane de oameni care au fost subiectul experienţelor oribile datorate Archonilor, datorate Iezuiţilor, şi asta este ceva ce va avea nevoie de multă vindecare, încă.
Şi multă vindecare va avea loc după Eveniment, în legătură cu această situaţie.

Rob – Da. Tortură sistematică şi genocid peste tot în lume, oribil. Alt lord al războiului, Pol Pot, a făcut şi el ceva „curăţare” şi am auzit că numărul morţilor din lagărele criminale a depăşit un milion.
(N.MY.: Alt exemplu, de prin apropierea noastră, de acum fix 100 de ani : genocidul unui întreg popor, armean, executat de către turci în cursul anului 1915, când au fost ucişi peste 1,5 milioane de oameni...)
Bănuiesc că am putea să numim ca fiind „programarea” cea care face ca toate acestea să continue. Trebuie să fie „mintea satanistă” care caută să îi facă pe alţii să sufere. Care este natura aceasta – ştii, evidend, că nu sunt Archoni. Sunt doar suflete de reptilieni care gravitează în acest gen de lucruri ?
Nu-mi pot imagina soldaţii militari (americani) în Abu Ghraib şi lucrurile degradante şi oribile pe care le-au făcut acestor mulţi irakieni inocenţi.
Ce anume determină o persoană „normală” ca să facă aceasta, şi cum se poate vindeca asta, Cobra ?

COBRA – Toate acestea au fost cauzate de manipularea Archonilor. Archonii au apăsat, pur şi simplu butoanele urii, ale urii oprimate şi au lărgit-o... iar majoritatea oamenilor mediocri nu sunt suficient de puternici ca să reziste unei presiuni constante din partea Archonilor, astfel că sunt puşi în diferite situaţii de război, de pildă.
Deci, doar se predau acelei presiuni şi fac orice li se spune să facă.

Rob – OK, mulţumesc. Ce s-a plănuit pentru Ucraina de Est şi dacă poate fi oprit războiul?
Liderii DNR (N.MY.: „Department of Natural Resources” – „Departamentul de Resurse Naturale” din SUA) continuă să vândă cărbune duşmanilor. Sunt fraude?
Au căzut deja de acord, Putin şi Yanukovici ca să dea Crimeea înapoi Rusiei, înainte ca raidurile contrafăcute să aibă loc ?

COBRA – NU! NU! Nu. Nu a existat asemenea înţelegere. Cu toate că, întrebarea este : după Eveniment sau înainte de Eveniment ?

Rob – Întrebarea era cu privire la înainte de Eveniment. Evident, după Eveniment – la momentul Evenimentului, toate războaiele vor înceta.
Întrebarea este dacă poate fi oprit războiul ? Ce se petrece cu situaţia din Ucraina, acum? E în aşteptare? Escaladează? Ce se petrece în acea parte de lume ?

COBRA – Situaţia nu este rezolvată şi nu mă aştept ca să se rezolve înainte de Eveniment, pentru că, evident, motivaţia Cabalei este să menţină acel conflict în continuare, cât de mult posibil.

Rob – OK. Oamenii se întreabă : cât de curând după Eveniment va exista eliberare din agonia Bolii MORGELLON (N.MY.: Un român susţine că aceasta are legătură directă cu POLUAREA ELECTRO-MAGNETICĂ, intensă şi totală, din prezent...) şi a altor boli ?
Acestea sunt un rezultat al dârelor chimice („chem-trails”) ?

COBRA – Imediat ce va fi logistic posibil. Vindecările sunt pregătite, dar va exista o anumită perioadă pentru distribuţie – există un timp pentru a asimila schimbarea. Aş spune că în durata de viaţă va exista o îmbunătăţire drastică.

Rob – O întrebare de la geneticianul de luna trecută. Are o întrebare despre genetică. El spune : „Ai putea să-l întrebi pe Cobra dacă trans-pozonii retro-imobilizaţi, aflaţi în genomul nostru, sunt probă pentru manipularea genetică de către ET?”

COBRA – Da, de fapt, da. Penru că manipularea genetică a ET-ilor a declanşat anumite schimbări care pot fi urmărite în genom, destul de evident. Şi aş spune că genetica curentului principal a suprimat anumite părţi ale cercetărilor, anumite lucruri au fost interzise, anumite lucruri au fost suprimate destul de drastic.
Şi, dacă te apleci asupra acestui câmp cu o minte deschisă, vei găsi probe destul de puternice ale manipulării genomului de către ET. Este acolo.

Rob – OK. Întrebarea asta cere ceva mai mult decât o prezentare rapidă, nu sunt sigur dacă ce spun este corect. Aş dori să spun că Fred BELL mi-a spus că fiinţa numită „SATAN” a fost reabilitată...
Oricum, dacă vă puteţi imagina prieteni : o foarte puternică fiinţă a creat un oraş şi a făcut o greşeală, apoi s-a schimbat. Poate... nu mai e primarul acelui oraş care îl controlează. Acel oraş a fost creat pe anumite linii energetice şi posibil ca acel oraş şi acele influenţe pe care le-a avut iniţial să funcţioneze în continuare.
Deci iată întrebarea şi nu cred că e corect în ceea ce ei spun, dar ei cred : „Cobra menţionează că Satan a fost trimis în Soarele Central”.
Ai spus tu asta ?

COBRA – Nu am spus asta exact aşa, dar nu voi comenta despre asta. Încă nu.

Rob – OK. Poţi comenta...
Următoarea întrebare este : „Ai putea explica mai multe despre fiinţa care se cunoaşte ca fiind Satan ?”

COBRA – Nu. Nu, nu voi face nici un comentariu despre acea fiinţă.

Rob – OK. Este aceeaşi fiinţă cu cea numită SET ?

COBRA – Da.

Rob – OK. Cred că nu se poate răspunde la aceste întrebări...
Iată o întrebare la care am mai răspuns. Întrebarea este : „Unde este Soarele Central?”

COBRASoarele Central, după cum spune numele, este în Centrul Galaxiei, cel mai puternic „obiect”, chiar în Centrul Galaxiei.

Rob – Aş fi putut să răspund şi eu la asta, dar cineva a spus că răspund prea mult la întrebări...
Ai putea vorbi ceva despre Mişcarea de Rezistenţă (MR) ? – din punct de vedere istoric, cu privire la istoria antică, înainte ca Grupul de pe Planeta X să ajungă aici.

COBRA – OK. Grupul de pe PLANETA X a existat acum mii şi mii de ani şi a avut propria sa evoluţie, fără să interacţioneze foarte mult cu Terra.
Acesta a interacţionat într-o anumită măsură cu elita de acolo, cu cei buni şi cei răi, fiind, însă, preluată de către Illuminati, acum mult timp.
Aceasta s-a petrecut într-un mod similar ca şi pe planeta noastră, Terra, dar, din fericire, ei au fost eliberaţi cu puţin timp înainte, faţă de planeta noastră, iar acum asistă Procesul de Eliberare, aici.

Rob – Da, poţi vorbi despre cu cât timp în urmă au fost preluaţi ? A fost acum 30.000 de ani ?

COBRA – De fapt, prima fază a preluării a fost cam în acelaşi timp cu Terra, acum 25.000 de ani, dar acolo controlul nu a fost atât de adânc. Controlul nu a fost atât de complet. A existat mai multă conştienţă, acolo. Ceva mai multă. Nu aş spune că a avut loc mult mai puţină programare.

Rob – Unde îşi au originea oamenii de pe Planeta X? Ei au populat-o ?
Pentru cei care sunt necunoscători : aceasta NU este Nibiru ! Este o planetă care are o orbită eliptică foarte mare, de aproximativ 850 de ani (echivalent tereştri). Este o planetă acoperită cu gaz metan care are o irizaţie albăstruie, iar oamenii locuiesc în centrul planetei.

COBRA – Nu trăiesc în centrul planetei. Locuiesc în baze subterane, aproape de suprafaţă.

Rob – OK. Au un aspect de fagure sub suprafaţă, suficient de adânc cât să nu îngheţe permanent, îmi imaginez. Întrebarea este : „De cât timp sunt ei pe acea Planetă şi de unde au venit, iniţial ?”

COBRA – Au fost acolo de milioane de ani.
Mulţi dintre ei sunt din Arhetipul Umanoid, de prin Galaxie, şi au venit din diferite părţi ale galaxiei.

Rob – Deci ar putea fi acolo câţiva umani de pe Terra, din istoria Terra care s-au stabilit acolo ? Ar putea exista oameni din antichitate care sunt parte din aceasta sau e destul de mult...

COBRA – Au fost câţiva oameni care s-au încarnat pe Terra şi, mai târziu, au fost transportaţi în Planul astral al Planetei X. Asta s-a întâmplat.

Rob – OK. Oamenii se întreabă cum arată ? Evident, sunt destul de asemănători cu oamenii, corect ?

COBRA – Da, sunt foarte asemănători cu oamenii. Dacă ai întâlni pe cineva dintre aceia pe stradă, nu ai fi capabil să distingi acea persoană de fiinţa umană obişnuită. Chiar şi acum sunt Agenţi ai Rezistenţei care merg pe stradă, la suprafaţă, şi nu îi poţi recunoaşte.

Rob – Mulţumesc mult.
Se pare, am obervat că în această lună ai avut poate... ai avut Meditaţia şi altă postare. Până acum, în luna aceasta (Noiembrie 2015) a fost destul de multă informaţie codată pentru MR, cu privire la anumite activităţi...
Acum intrăm în întrebările despre ANOMALIA PRIMARĂ. Am avut destul de multe. Bănuiesc că oamenii încă au neclarităţi. Ai mai spus înainte. Aş dori să terminăm cu Anomalia Primară şi, pentru cei dintre voi care vă gândiţi la întrebări despre Anomalie, vom pune câteva, acum, pentru a obţine câteva detalii. Deci, vom putea să terminăm cu asta şi va fi o bună referinţă pentru oamenii care mai au astfel de întrebări.
Ce este Anomalia Primară ?

COBRAAnomalia Primară este continuă. Este o funcţie aleatorie care există fără scop.
Nu este negativă în sine, dar interacţiunea Liberei Voinţe cu Anomalia Primară are o tendinţă puternică către rău şi negativitate, pentru că Anomalia Primară nu a fost niciodată în contact cu Sursa.

Rob – De ce a apărut Anomalia Primară într-un univers perfect ordonat ?

COBRA – Răspunsul este : fără niciun scop. Acesta este singurul mod în care Anomalia Primară poate exista.

Rob – OK. Următoarea întrebare este : „Care este scopul ei? Este simplu, Haos?” Dar ai spus că nu are scop.

COBRA – Anomalia Primară nu are nici un scop. Este opusul logic al scopului.

Rob – Mulţumesc. TOTUL este o Creaţie care interacţionează cu Anomalia Primară sau lucrurile funcţionează diferit în alte dimensiuni şi planuri alte Multi-Versului ?

COBRACreaţia este întotdeauna în interacţiune cu Anomalia Primară şi, de fapt, transformă încet Anomalia Primară.
Fiecare acţiune conştientă, în acest Univers, transformă un aspect al Anomaliei Primare.
Este un proces care se desfăşoară de la naşterea Universului.

Rob – Potrivi acestei persoane, ai spus că Anomalia Primară va fi absorbită înapoi în Unime. Este corect?

COBRA – Da.

Rob – După asta, ce urmează după absorbire ?

COBRA – Unimea va fi Tot Ce Va Fi, de-a pururi. Nu va mai fi nevoie de Creaţie, pentru că totul va fi integrat înapoi în Unime.

(Nota MarYan : Uşurel, căci asocierea Universului fizic cu „Anomalia”, cum rezultă din toată această explicaţie, nu pare a fi cea mai veridică afirmaţie...
De aceea, dispariţia Anomaliei Primare nu va implica, automat, dispariţia CREAŢIEI – care „Creaţie”? cea Fizică ? – şi „dizolvarea” în Unime, după cum se sugerează... căci, repet şi eu : dacă toate au un Sens şi Scop, chiar și într-un Univers al Liberului Arbitru – a Liberei Alegeri – atunci şi această zisă „Anomalie Primară” are Rostul şi Sensul ei, mai ales pentru Nivelul acelor Dimensiuni şi Conştiinţe Divine...)

Rob – OK. În interviul tău recent despre Creaţie, ai spus că Sursa se proiectează pe sine în Anomalia Primară şi că acea fuziune creează Creaţia.
Întrebarea este : „Cum a apărut Creaţia dacă nu exista Anomalia Primară?

COBRA – Nu exista Creaţie înainte de Anomalia Primară.

Rob – OK. Asta răspunde la întrebare.
Ai spus, de asemenea, că un ultim scop al Unimii este de a absorbi Anomalia Primară. După ce este absorbită, care mai este Scopul, după aceea ?

COBRA – După aceasta, scopul este de a exista ca Unimea în bucurie perfectă, iubire şi armonie.

(Nota MarYan : Aceasta este NIRVANA budiştilor, şi nu este foarte departe de ceea ce se expune aici, numai că aceasta apare atunci când se transcende oricărei dimensiuni şi nivel de conştiinţă şi se ajunge la Nivel de Spirit Pur... însă chiar şi Dimensiunea şi Densitatea a 12-a, cea a Fiilor de Dumnezeu, tot din Creaţie face parte... iar a „dizolva” totul, înapoi în „supa primordială” a Conștiinței Primordiale Absolute, nu prea are cum să fie Scopul şi Rezultatul doar a eliminării „Anomaliei Primare”.)

Rob – Da, la asta mă gândeam şi eu.
Altă întrebare : „Neutralizatoarele orgonice de chimicale sau neutralizatoarele de nori chimici produc suficientă putere ca să cureţe cu adevărat cerul de deasupra noastră de dârele chimice (chem-trails) ?”

COBRA – Pot ajuta într-o mare măsură, depinzând de design şi, aş spune, de stadiul de dezvoltare al acelor orgonite neutralizatoare de nori.

Rob – OK. Cineva care este senzitiv, nu sunt sigur, nu poţi şti niciodată dacă cineva are experienţa şi nu e o chestiune de veridicitate a acestei experienţe, dar cineva spune că înainte să adoarmă, simte un reptilian în dormitorul său, cumva într-o stare vibraţională înaltă. Chiar înainte să adoarmă se simte ameţit, ca şi cum cineva încearcă să forţeze ceva în creierul lui. A spus că erau senzaţii fizice de ameţeală. Ai ceva sugestii pentru protecţie ? Ce ar putea să facă o persoană, dacă acest gen de fenomene au încă loc, ocazional ?

COBRA – Da. Aceste lucruri pot avea loc ocazional, dar nu foarte des. Şi acestea nu se vor petrece dacă nu ai un ataşament energetic de aceste gen de experienţe şi acel gen de fiinţe.
Deci, dacă îţi cureţi ataşamentele interioare faţă de aceste fiinţe, ele nu se vor manifesta în realitatea ta.

Rob – Iată una interesantă : „Am citit Misterele Shaver şi alte materiale interesante, acum mult timp, dar aveau o explicaţie. Sunt cumva, curios. Care este explicaţia ta pentru combustia spontană la umani ?

COBRA – De obicei nu este combustie spontană umană. Este ceva care este realizat de la distanţă, prin tehnologie plasmatică scalară.

Rob – Mulţumesc foarte mult. Asta confirmă ce am auzit de la un individ acum mulţi ani. Avem câteva întrebări locale, prieteni, şi ştiţi că nu putem trece peste ele... răspunsurile generale pe care Cobra le dă, că toate planetele vor fi curăţate.
Nu este un lucru individual, dar cineva doreşte să ştie opinia ta despre ultimele alegeri din Polonia. Vezi vreo schimbare pentru Polonia ca să fie mai aproape de Rusia şi Alianţa Estică, în loc să stea cot la cot cu Uniunea Europeană şi SUA ?

COBRA – Problema cu Polonia este că se află între lumea estică şi cea vestică, de fapt fiind strivită între două forţe puternice, iar politicienii polonezi au nevoie de destul de multă pricepere pentru a negocia aceste tensiuni din ambele părţi.
Şi, când vor vedea că ALIANŢA ESTICĂ este suficient de puternică, desigur, ei o vor sprijini.
Acelaşi răspuns este pentru multe ţări europene (N.MY.: Şi mai ales pentru România...).

Rob – OK. Iată una interesantă : Care este probabilitatea în opinia ta... Ştim că nu poţi da un răspun şi că nu se ştie... Care este probabilitatea ta, în procente, ca Evenimentul să se întâmple înainte de 2020 ?

COBRA – OK. Nu pot da nicio fereastră de timp, iar asta include toate predicţiile de probabilitate.

Rob – (Râde) M-am gândit eu. Ok.
Care este diferenţa dintre un Arhanghel şi un Maestru Ascensionat ?

COBRA – Un Maestru Ascensionat este cineva care a trecut prin experienţa Terra, a avut încarnări pe Terra şi, cu propria sa voinţă şi dorinţă şi efort, a transcens toate acestea, inclusiv Matricea existentă.
Arhanghelii niciodată nu au fost subiectul unei experienţe pe Planeta Terra. Ei au zburat doar în jurul dimensiunilor înalte şi, astfel, percepţia lor este puţin diferită.

Rob – OK. Am un interviu în pregătire cu Kevin Anette, şi a fost nevoie ca să pun următoarea întrebare pentru cineva : Papa Francisc este un reptilian schimbător de formă ?

COBRAPapa Francisc nu este schimbător de formă şi nu este reptilian. El este un Archon din partea negativă, din Andromeda.

Rob – În ce circumstanţe înclinarea Axei Planetei noastre va fi corectată şi aceasta se va roti fără înclinare ?

COBRA – Încă nu răspund la nicio întrebare despre schimbarea Axei Planetare. Nu este încă Timpul...

Rob – Bănuiesc, nu precis, despre această schimbare a Axei, dar va fi Axa Planetei restabilită din nou, într-un fel echilibrat ?

COBRA – Da, da, da.

Rob – OK. M-am gândit eu. Iată o întrebare aici şi nu sunt sigur că ai putea şti. O găsesc interesantă.
Ştii unde sunt cele 18 faimoşi SIDDHA-şi din India de Sud ? Încă lucrează pentru facultăţile nemuririi ? Sună ca o întrebare mare despre Marea Frăţie Albă Indiană.

COBRA – Da, am auzit despre acele fiinţe. Ele lucrează din starea de Ascensiune


Rob – OK. Mulţumesc. În Hinduism, zeii de la nivelul Creaţiei sunt BRAHMA, VISHNU şi SHIVA. Cine corespund acestora la Nivelul Galactic Universal al Creaţiei?
Eu aş spune că este cumva ca în Creştinism : Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Poţi comenta despre Brahma, Vishnu şi Shiva ?

COBRA – Da. Ei sunt, de fapt, Arhetipuri Universale : Voinţa divină, Iubirea divină şi Lumina divină. Acestea se pot descrie în diverse religii în diferite feluri şi, de obicei, majoritatea religiilor descriu aceste arhetipuri corelându-le cu Fiinţa pe care ei o ştiu că poartă acelaşi arhetip. 


Rob – OK. Ne vom întoarce la întrebări mai mondene şi pământeşti.
Se pare cum Cabala este „la doar câţiva centimetri” de implementarea reuşită a planurilor lor de dominare mondială, inclusiv prin vaccinurile obligatorii care sunt implementate în mai multe state. Nu am văzut personal, dar am auzit vorbindu-se, dar nu cred că vor reuşi.
Desigur, ei plănuiesc confiscarea armelor şi se pare că unii doctori au fost ucişi, în special pe terenul vaccinărilor.
Un membru al parlamentului, doctor şi avocat, Andrew Moulden a avut toate probele într-un fel concis, empiric, medical şi ştiinţific, care dovedeau că vaccinările cauzează autism şi diferite alte anomalii – şi a fost ucis !...
Se va termina în viitorul apropiat sau, din păcate, este ceva cu care vom avea de-a face până la Eveniment ?

COBRA – Din păcate, această situaţie continuă şi s-ar putea să continue pentru ceva vreme, dar la Eveniment va fi complet stopată.

Rob – Cineva a întrebat despre Bombele Strangelet şi Toplet şi doreşte să ştie : „Există un număr concret al lor ? Încă sunt create?”

COBRA – Există un număr concret din acestea, dar, da, nu sunt... nu s-au mai fabricat unele noi.
Numărul lor este în descreştere permanentă, pe măsură ce sunt eliminate.

Rob – Asta este grozav. Bun. Ai putea să ne dai ceva numere ? Ai spune mai puţine de 50, peste 100 ?

COBRA – Nu. Asta este informaţie secretă.

Rob – În regulă. Cineva doreşte să ştie dacă Meditaţia Globală a avut succes.
I-am răspuns : „Bazal, Masa Critică nu a fost atinsă, pentru că Evenimentul nu a avut loc”.
Ei se întrebau cum am putea să ştim. Ai vreo abilitate în a şti numărul exact de persoane care participă într-o meditaţie ?

COBRA – Mişcarea de Rezistenţă are modalitatea sa de a accesa această informaţie, şi îmi dau actualizarea după meditaţiecât de reuşită a fost.

Rob – Da. Grupul din Societatea AETHERIUS, au raportat despre aceasta, timp de mulţi ani. Unii dintre maeştrii de pe Venus au menţionat că ei merg peste tot şi detectează câmpul de energie spiritual din diferite ţări, iar India este foarte des prima în clasament.
Iată următoarea întrebare : „Câţi poliţişti şi militari pozitivi există şi sunt implicaţi în Rezistenţă ? Cum putem primi un semn că există armată şi poliţie implicată sau nimeni nu este implicat, încă ?”

COBRA – Unii oameni din structurile forţelor de poliţie şi militare au fost contactate de Agenţi ai Rezistenţei, dar nu mulţi. Nu în acest punct. E prea devreme.
Dar, când acţiunea finală va avea loc, vor avea loc multe contacte.

Rob – OK. Unii oameni spun că acei oameni care au făcut toate lucrurile negative, vor scăpa. Poţi dă ne dai nume mai semnificative care au fost arestate, pentru a da oamenilor speranţă că există schimbări ? Există vreo arestare a unora dintre aceştia, bănuiesc membri de vârf ai Cabalei...
Poţi să ne dai câteva exemple de progres şi de eliminare a celor din finanţe sau militari sau orice exemplu oferit de Forţele Luminii, ca oamenii să vadă că există un minim de dreptate şi că sunt făcute arestări ?

COBRA – Da. Au fost multe arestări în ISLANDA. Au fost bancheri acuzaţi în VIETNAM. De fapt, există un proces împotriva Rothschild în Franţa.
(N.MY.: La fel, există de câteva zile un proces câştigat în Spania, cu decizie definitivă a tribunalului, de arestare a lui... Bibi Netanyahu, celebrul prim-ministru cabalist al Israelului...)
Sunt paşi mici, pentru că acţiunile mari vor avea loc toate, deodată. Dar sunt paşi mici pe care îi puteţi vedea că au fost făcuţi.

Rob – Mulţumesc. Am auzit, nu mă uit la canalele oficiale, am fost destul de ocupat, cineva a spus că Rothschild a fost arestat. Cine a fost acesta şi dacă poţi să explici circumstanţele ?

COBRANu pot să confirm asta. Au fost zvonuri de arestări de nume mari, dar eu nu am nicio confirmare.

Rob – Da, de aceasta aveam şi eu nevoie. Aş dori să merg ceva mai în detaliu, despre dispozitivele de Energie Liberă ale lui KESHE.
Unul din grupurile noastre din prepareforchange.net, să-i spunem JB, m-a contactat. El pare să fie destul de implicat şi mai este altcineva pe care oamenii lui Keshe l-au sprijinit, care au preluat conceptul de design şi au venit cu un aparat mult mai viabil şi funcţional.
Mă uit la asta şi văd că „avem o crăpătură în ou”, altfel spus, despre faptul că India, Italia, China au convenit să meargă mai departe cu aceste dispozitive, odată ce acestea devin viabile.
Aceste dispozitive, în acest punct în timp, încă nu au atins nivelul de eficienţă sau uniformitate, când vom putea să spunem : „Ia dispozitivul ăsta, construieşte o casă şi pune asta în cutia de circuit şi aceasta va alimenta casa”. Încă nu suntem acolo.
 De când am vorbit ultima dată, ai ceva mai multă informaţie despre Keshe? Primeşti răspunsuri pozitive de la oamenii care au primit unităţile şi ştii ceva dacă este adevărat cum China, India şi Italia vor fi primele naţiuni care se vor mişca mai departe, în acest sens ? 


COBRA – Aş spune despre China şi India, în special. Ei au deja infrastructura. Există anumite circumstanţe prin care aceste două ţări vor permite o răspândire destul de eficientă a Energiei Libere când va fi gata, dar nu am primit confirmări pozitive despre dispozitivele Keshe.

Rob – Ai studiat dispozitivele astea? Ei îmi spun că este ceva care se numeşte „gans” şi o formulă unde nano-particulele intră în proces cu aceste fire. Au o mulţime de fire de cupru care fac să funcţioneze dispozitivul şi le scufundă într-o peliculă – când pui aceasta într-o casă este ca un motor de maşină care e necesar ca să fie încălzit. Durează cam o săptămână ca întreaga suprafaţă să fie acoperită cu această peliculă.
Cumva, aceste dispozitive cu peliculă de nano-particule transformă sistemul tău electric şi explicaţia care mi-a fost dată este că nu va funcţiona în forma liniară obişnuită cu curent continuu sau alternativ. În acest Sistem creat, cumva este prezentă energia câmpului cuantic care va fi disponibilă la fiecare priză şi, pe măsură ce apare sarcina, aceasta se va manifesta în sistem (sub formă de curent electric).
Ai făcut ceva studii sau ai putea să te uiţi la această tehnologie, să vezi dacă este în concordanţă cu înţelegerea ta despre fizica pe bază de plasmă ?

COBRA – M-am uitat la aceasta şi sunt câteva lucruri promiţătoare aici, dar nu sunt sigur 100% că funcţionează, chiar şi teoretic.

Rob – Da, Cum am spus şi eu. Sunt indivizi, cei dintre voi care îl studiaţi pe Keshe, eu sunt foarte interesat. Sper cu adevărat să fie adevărat. Aştept cu adevărat să văd când cineva are un astfel de dispozitiv şi construieşte o casă care nu este conectată la reţea.
Aş dori să văd un video cu un uscător de păr, computer, sau aer condiţionat, sau aragaz electric, orice e necesar. Aş vrea să ştiu ce putere în waţi şi sarcină în amperi poate suporta unul din aceste aparate, în funcţionare la maxim şi fără întreruperi.
Cred că suntem încă la ceva distanţă până ce acestea vor deveni „solide”. Dar sună promiţător. Se pare că ar cam fi timpul, nu-i aşa, Cobra ?

COBRA – „Ar cam fi timpul” încă de mult timp în urmă...

Rob – Cum e cu Rezistenţa? I-ai întrebat despre asta ? Au rămas uimiţi despre asta?

COBRA – Am discutat aceste situaţii cu ei de multe ori, dar din nou, ei întotdeauna spun că principalul lucru care trebuie eliminat sunt Bombele Strangelet şi atunci multe alte lucruri pot avea loc.
Acestea sunt multe tehnologii, care stau undeva, aşteptând momentul potrivit ca să fie eliberate – deci nu este vorba doar despre Keshe.
Este vorba despre întreaga situaţie planetară. Este nevoie ca să existe o penetrare, iar penetrarea poate avea loc oriunde şi, cel mai probabil, se va petrece dintr-o direcţie neaşteptată. 


Rob – OK. Aş vrea să trec un pic peste materialul lui Corey Goode.
Mă gândesc la viitor. Avem toţi aceşti oameni din Programul Spaţial Secret (PSS) şi acoliţii din Congresul SUA. La momentul Evenimentului, ei vor fi eliberaţi şi vindecaţi. Asta va fi cumva îmbucurător pentru umanitate. Ei vor realiza peste noapte că am avut Baze Exotice şi Programe Spaţiale pe Lună, Marte, Venus, pe sateliţi mult mai avansaţi decât Staţia Spaţială Internaţională şi pe asteroizi, dacă Corey Goode este corect.

COBRA – Da, da, desigur, au fost multe baze în Centura de Asteroizi. Şi nu este vorba doar despre informaţia lui Corey Goode. Există multe probe despre aceasta în multe locuri, dacă doreşti să te uiţi.
De fapt, aş recomanda cartea lui Dr. Salla despre PSS, în special Prima parte a cărţii care este destul de bine demonstrată, ca şi multe din celelalte surse şi din numeroasele informaţii despre existenţa diferitelor Programe Spaţiale Secrete.

Rob – Da, o să fie interesant. Comentariul meu ar fi că destul de curând, la un anumit punct, umanitatea, desigur, oamenii de ştiinţă vor veni şi cu astfel de informaţii, însă vom avea o prezenţă imediată în spaţiul din jur, după ce începe Diplomaţia Galactică, corect ?

COBRA – Da.

Rob – OK. Ne îndreptăm către final, aici. Cred că aş vrea să întreb... cineva a avut o întrebare mai sofisticată despre fiinţele ne-materiale şi unele din numele despre care se vorbeşte.
Ai putea vorbi despre asta : „Este fiinţa METATRON o fiinţă sau este un birou? Arhanghelul Metatron, Sananda? Vor fi aceste fiinţe vizibile după Eveniment sau vor continua să fie imateriale, lucrând în continuare din planurile înalte?”

COBRA – Vor rămâne fiinţe ne-materiale, dar cei care sunt suficient de conştienţi vor fi capabili ca să simtă mult mai uşor prezenţa lor.

Rob – Foarte bine. Din nou, am câteva întrebări aici cu privire la ce pot face oamenii pentru Planetă. Întotdeauna, atât de mulţi oameni. Întotdeauna vorbim despre oameni care îşi găsesc propria lor cale şi propria lor natură. Recomanzi ceva în particular în acest domeniu? Dacă cineva se gândeşte să pornească un grup, poţi menţiona câteva idei : pe lângă grupurile de meditaţie ? – care gen de activităţi crezi că ar ajuta oamenii ?
Poate că în Europa sunt Lucrători ai Luminii care văd asta, ei vor să treacă dincolo de frică, propagandă şi haos care este adus intenţionat, ca să se asigure că din această semi-invazie forţele sunt manipulate. Cum ar putea face asta? Crezi că asta va trece?
Ce gen de activităţi ar putea face Lucrătorii Luminii – de la zero, poate trei, patru persoane să se adune şi să ajute la trezire, ca să nu ajungem într-o situaţie dramatică ?

COBRA – Din perspectiva mea, cel mai eficient lucru este să începi un blog. Pentru că avem nevoie de această activitate de blogging, de publicare de informaţie care este relevantă pentru situaţie.
Avem nevoie ca să fim mai puternici decât media oficială !

Rob – OK. Ai menţionat, de asemenea, că asta s-ar putea petrece în SUA. Desigur, Canada, ei ar putea dori să vină aici, mai jos, mai la cald, dar cred că asta ar fi mai bine în Mexic sau Baja California. Ar fi aceasta un gen de raid internaţional în America sau asta ar fi un fel de dizolvare a graniţelor dinspre sud şi America Centrală ? (N.MY.: Cred că ceva lipseşte din această întrebare...)

COBRA – OK. Acesta este doar un Plan al Cabalei şi nu va avea loc.

Rob – Oh. Mulţumesc pentru acest răspuns. De asemenea, am vorbit cu cineva care este în contact cu DRAKE şi Alex JONES, care a ajuns la mine, şi am avut o conversaţie.
Ai fi interesat de un interviu în comun cu Drake, dacă am putea aranja ?

COBRA – Da.

Rob – Foarte bine, şi, posibil şi cu Alex Jones ?

COBRA – Da.

Rob – Foarte bine, prieteni. Ei bine, voi lucra la aceasta şi sperăm că se va putea face. Între timp, Cobra, doresc să-ţi mulţumesc din nou. Am avut o zi lungă cu Ambasadorul Dragonului. Apreciez răbdarea ta, faţă de dificultăţile tehnice. Desigur, ne mişcăm mult mai uşor în interviul „Victoria Luminii”.
Şi, dacă este ceva ce ai dori să împărtăşeşti cu oamenii, desigur, să le reaminteşti despre Meditaţie sau orice altceva ce ai dori să spui, te rog.

COBRA – Dacă aceste interviu este publicat înainte de 21 Noiembrie 2015, aş dori să rog pe toată lumea care ar dori să participe, să o facă. Avem o MEDITAŢIE PENTRU EVENIMENT şi, pentru oamenii care au fost alimentaţi de aşteptare, este ceva ce puteţi face.
Puteţi să participaţi în mod activ şi, dacă atingem Masa Critică, putem aduce Evenimentul mult mai aproape, pentru că Puterea Câmpului Unificat al manifestării este cel mai puternic sau una dintre cele mai puternice forţe din Univers.
Dar depinde de Noi Toţi.

Rob – În regulă, prieteni... Cobra spune din nou că avem nevoie să fim Parte din această schimbare. Nu staţi pe „rezemătoare” şi doar publicaţi, luându-vă frica despre diverse lucruri.
Întotdeauna să ştiţi că Lumina ILUMINEAZĂ şi că puteţi schimba lucrurile cu intenţia voastră pacifistă – împreună vom schimba această lume !
Încă o dată, Cobra, îţi mulţumesc foarte mult pentru că ai apărut la emisiunea mea lunară. Întotdeauna este o plăcere. Îţi mulţumesc foarte mult.
Victoria Luminii, frate !

COBRA – Da, Victoria Luminii !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu