miercuri, 8 iunie 2016

MarYan : CODUL lui MOISE (2008) şi de-cod-ificarea unei posibile Ieşiri din Matricea Separării.



CODUL lui MOISE (2008)
şi
de-cod-ificarea unei posibile
Ieşiri din Matricea Separării





După „Secretul” din anul 2006 şi anteriorul documentar „Ce... Ştim cu Adevărat ?” din 2004, iată că acum a venit momentul prezentării următorului documentar „spiritual” pe care-l vedem ca şi o continuare firească a celor prezentate până acum : „Codul lui Moise”, apărut în anul 2008.


Deşi au fost produse tot mai multe filme documentare care au păstrat „linia” primelor două expuse (şi, mai ales, al „Secretului”), totuşi consider că acesta este unul dintre cele care continuă în mod „strălucit(or)” ideile spirituale expuse în documentarele de acest gen...

...Pentru că, spre deosebire de „Secretul”, care, după cum spuneam şi în recenzia sa din articolul anterior, insistă mai mult pe mentalitatea specifică Nivelului de Conştiinţă de tip 4D („Legea Atracţiei” folosită în mod special pentru a atrage Sănătate şi Prosperitate – materială, financiară, emoţională etc.), iată că acest film merge mai departe şi pătrunde în esenţa „problematicii spirituale”, folosind aceleaşi Principii Cuantice ale Legii Atracţiei, pentru a ne putea apropia de Esenţa noastră Divină...

...Prin aplicarea unor „tehnici” elementare, bazate pe de-codificarea celebrei expresii „biblice” (în care DIFERENŢA ar face-o o singură... VIRGULĂ!) : „I AM THAT I AM” („Eu Sunt Cel/Ceea Ce Sunt”)...

...Şi prin înţelegerea unor Principii la fel de simple şi fundamentale, grupate într-o „Treime Divină” (GOD) :

- G iving (a Dărui),
- O neness (Uni[ci]tate),
- D estiny (Destin).




Ar fi multe de comentat şi aici despre diferitele aspecte detaliate în acest documentar, în care apar nume de prestigiu din literatura metafizică şi cea „motivaţional-spirituală”, ce se regăsesc atât în cărţile apărute în ultimii ani sau chiar zeci de ani, cât şi în aceste documentare de acest tip (şi, mai ales, în „Secretul”), ca :

- James TWYMAN (creatorul scenariului acestui documentar, ca autor al cărţii cu acelaşi titlu),


- Neale Donald WALSCH (autorul celebrei trilogii „Conversaţii cu Dumnezeu”),

- Michael BECKWITH,


- Sonia COQUETTE,

- Dr. Joe DISPENZA,

- Diana COOPER (autoare de cărţi, de care vă voi mai PoVesti),

- Mikki WILLIS (regizor de filme – cel care punctează cel mai intens la capitolul „a transmite mesajul” filmului, prin cea mai intensă e-moţie).


Totuşi, pentru că deja există o prezentare foarte bine structurată a acestui documentar şi a cărţii cu acelaşi titlu (omonim) de la Editura For You, cred că cel mai înţelept ar fi să oferim CuVântul acestora, pentru a ne ajuta să înţelegem, la un nivel cât mai profund, cele mai adânci sensuri oferite prin acest deosebit film documentar...




Aşadar, iată prezentarea cărţii şi a documentarului :


Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise să fi aflat secretul prin care se poate atrage tot ce îţi doreşti ?

Codul lui Moise a fost folosit iniţial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din istorie, dar apoi a fost ascuns şi numai celor mai înalţi iniţiaţi li s-a permis să-l invoce.

În acest film, James Twyman dezvăluie Codul pentru prima dată, arătând cum poate fi el folosit pentru a ne schimba vieţile... şi chiar lumea. Folosind tehnicile prezentate în acest material, veţi descoperi cum puteţi integra cel mai puternic instrument de materializare din istoria lumii, în propria voastră viaţă.


În centrul Codului lui Moise se regăseşte adevărata funcţie şi aplicarea practică a Legii Atracţiei.

Poate vi s-a spus că această Lege se ocupă cu a „obţine” lucrurile pe care le doriţi – lucruri despre care aveţi impresia că vă vor face viaţa mai plăcută.

Dar ce-aţi zice dacă acesta este doar primul pas, iar descifrarea Codului lui Moise depinde mai degrabă de ceea ce sunteţi dispuşi să „oferiţi” şi nu să „primiţi”? Ar însemna că posedaţi deja abilităţile pentru a materializa, chiar acum, tot ce vă doriţi !

De asemenea, ar putea arăta şi faptul că aveţi capacitatea – ba chiar responsabilitatea – de a folosi această Energie Divină pentru altceva decât doar pentru bani, o maşină mai bună, sau o relaţie perfectă.

Sunteţi aici să valorificaţi însăşi Puterea Divinităţii, pentru a crea o lume bazată pe Legile Compasiunii şi ale Păcii.

Aceasta este sarcina pe care trebuie să o duceţi la bun sfârşit.

Bine aţi venit la Codul lui Moise !

UN COD CARE POATE ELIBERA TOATĂ OMENIREA - filmul este un documentar realizat de acelaşi autor al documentarului „THE SECRET - Law of Attraction” („SECRETUL – Legea Atracţiei”), Drew Heriot.


Deosebit de interesantă este cartea „CODUL LUI MOISE”, apărută la Editura For You, care prezintă în termeni clari ce înseamnă acest cod şi, mai ales, cum ne ajută el să materializăm ceea ce dorim în viaţă.




Iată un scurt fragment din această carte :

"Imaginaţi-vă că staţi cu spatele la lumină şi vedeţi umbra. A sosit momentul să ne întoarcem şi să ne uităm din nou în lumină, nesocotind în mod simbolic dorinţele ego-ului.

Întoarcerea spre lumină este echivalentul alegerii de a vedea aşa cum vede Dumnezeu, căutând darurile sufletului, în locul celor care nu ne vor satisface niciodată.
 
V-aţi putea întreba : ce înseamnă să vezi prin ochii lui Dumnezeu ?

În fiecare clipă a vieţii voastre, puteţi alege modul în care să percepeţi tot ce este în jur - respectiv, oamenii din viaţa voastră, situaţiile în care vă aflaţi şi evenimentele pe care le întâlniţi în cale.

Dacă vă hotărâţi să priviţi cu ochii ego-ului (Umbra), veţi vedea totul ca separat şi izolat.

Aşa cum v-am spus, una dintre credinţele ego-ului este că trebuie să vă apăraţi de ceea ce există în exterior, care vă poate ataca fără veste. Observaţi lumea cu suspiciune, incapabili să percepeţi realitatea, deoarece vă uitaţi printr-un filtru fumuriu.

Oamenii sau situaţiile care v-ar fi putut fi de folos, sau v-ar fi adus o mare bucurie, nu sunt luate în seamă, ba sunt chiar atacate - şi asta, pentru că aţi ales să priviţi lumea în acest fel.


Dacă alegeţi să vedeţi prin ochii sufletului, atunci lumea şi tot ceea ce conţine ea apar într-o lumină foarte diferită.

Vă daţi seama că nu sunteţi separat, ci în legătură strânsă cu realitatea pe care o observaţi. Nu este nevoie să atacaţi, pentru că ştii că te-ai ataca pe tine însuţi.

Singurul lucru ce rămâne de făcut este să binecuvântezi tot ceea ce percepi, deoarece, în final, fiecare experienţă te conduce către o mai mare înţelegere a scopului tău cel mai înalt din această viaţă.


Mai devreme aţi citit că ego-ul urmăreşte să obţină, în timp ce sufletul caută să dăruiască. Aceasta, pentru că sufletul - care acum stă cu faţa la Lumină, nu la umbră - urmăreşte să imite Lumina, sau pe Dumnezeu.

Sufletul este legătura, sau puntea, dintre ego şi Divinitate.

După ce aţi trecut peste această punte şi v-aţi unit conştiinţa cu Dumnezeu, scopul lui este realizat, iar el se recunoaşte ca fiind una cu Creatorul lui. Cu alte cuvinte, sufletul este absorbit înapoi în intenţia lui Dumnezeu, extinzându-se şi dilatându-se exact ca şi Dumnezeu.

Cei doi au devenit unul şi doar unimea există.


Aceasta ne duce la etapa finală - LUMINA.

Ea este sursa a tot ceea ce percepeţi, cea care luminează şi creează Corpul (sufletul) şi Umbra (ego-ul).

Scopul Codului lui Moise este de a vă face să depăşiţi identificarea cu ego-ul şi să priviţi prin ochii sufletului, iar apoi, să vă amintească faptul că, în realitate, nu sunteţi niciuna dintre acestea două.

Voi sunteţi Lumina - una cu Sursa care luminează deasupra întregii Creaţii.

Acesta este scopul vostru, dar atingerea lui înseamnă că, de data aceasta, trebuie să vă implicaţi mai mult.

Sufletul caută ceva ce se află dincolo de această lume, ceva ce nu poate fi definit, sau şters de timp sau moarte. El caută eternul - sau cel puţin calităţile acestuia, care se manifestă în această lume.




Care ar fi aceste calităţi ? :

- Pace.

- Iubire.

- Iertare.

- Bucurie.

- Răbdare.

Ele sunt prezente atât aici, cât şi în Cer, care este definit mai degrabă ca o stare de conştiinţă, decât ca un loc unde te duci după ce mori. Ele reprezintă punţi solide, care conectează această lume la cea reală - o lume bazată mai degrabă pe legile Unimii, decât pe separare.

Ego-ul şi sufletul sunt vehicule care ne poartă în aceste dimensiuni diferite, dar doar acolo unde pot merge. De exemplu, dacă aţi conduce o maşină şi aţi ajunge la malul mării, nu aţi putea merge mai departe. Aţi avea nevoie de o navă care să vă traverseze oceanul, sau de un avion care să vă ducă mai repede.

Ego-ul este ca maşina. Vă poate transporta pe uscat, dar este foarte limitat, atunci când e vorba de alte necesităţi. Vaporul vă poate duce peste ape, dar şi el este limitat, iar călătoria durează mult.

Doar un avion vă poate transporta oriunde doriţi, deoarece este capabil să se ridice deasupra Pământului. Nu contează dacă mergeţi printr-un deşert, sau treceţi peste un munte. Capacitatea lui de a se ridica la înălţime îi permite să depăşească restricţiile impuse de lumea de dedesubt.

În prima parte a acestei cărţi, conduceaţi maşina, iar ego-ul era în control. Apoi aţi trecut la vapor, iar sufletul a început să vă poarte în locuri unde maşina nu avea acces.

Acum este momentul să urcaţi la bordul unui avion, pentru că în locul spre care vă îndreptaţi nu se poate ajunge nici cu maşina, nici cu vaporul.

Acest avion se va ridica deasupra Pământului şi vă va purta spre un nou tărâm, care nu este limitat de legile sau rânduielile trecutului.
 
De aici, intraţi în Lumină.”


...Iar acesta este documentarul pe care, acum, vă invităm să îl vizionaţi :



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu