joi, 22 martie 2018

SANANDA prin Adele ARINI : Marele EVENIMENT se apropie ! (12 martie 2018).



SANANDA
prin Adele ARINI

Marele
EVENIMENT
se apropie !

(Traducere : NoRo)

– 12 martie 2018 –





Nota MarYan :

După numeroase articole, scrise personal de către noi (EDITORIALE exact pe acest subiect) şi mesaje-channel venite în flux accelerat în ultimele luni, iată că ultima săptămână vine cu un mesaj de la Sananda (din 12 martie) care detaliază exact acest subiect : „MARELE EVENIMENT”...

S-ar părea că perioada este foarte „efervescentă” cu acest subiect... şi aceasta, la un asemenea nivel, încât am ajuns să observ cum anumiţi mediumi declară că au devenit confuzi şi tensionaţi în pivinţa avalanşei informaţionale de acest tip : „Vine Evenimentul !”... „Acum vine Evenimentul !”... „Dar CE este Evenimentul ?” ş.a.

Din această cauză am venit cu acest mesaj al lui Sananda, pe care l-am simţit a fi foarte echilibrat şi cel mai apropiat de informaţiile pe care le-am oferit şi noi, în decursul anilor trecuţi.

Apropos, mai ţineţi minte Editorialele în care vorbeam de „Căderea Voalului” şi de „Apropierea Evenimentului”, chiar „Iminenţa Evenimentului” ?... (însă fără a afirma categoric că acesta urma să vină în data de..., la ora de... – bazându-ne pe acei parametri pe care i-am detaliat în acea „fierbinte perioadă”).

Bun, acum, după atâtea promisiuni, în fine simt puternicul imbold interior de a puncta şi următorul Ediorial, pentru a închide un Cerc mare (de peste 2 ani !) şi „a veni la zi” cu aceste informaţii care, acum, iată, au re-devenit tot mai „fierbinţi”.

Până atunci, însă, iată Mesajul lui Sananda, care ne re-aminteşte, într-un mod sintetic, de ceea ce reprezintă una din faţetele acestui Moment numit EVENIMENTUL :







Dragi prieteni,

Vin cu imensă încântare, bucurie și Iubire să vă aduc cea mai mare actualizare din ultima vreme :

Timpul este ACUM pentru TOȚI (cei ce sunt pregătiți) să se întoarcă în IUBIRE !


Voi, iubiții mei Lucrători în Lumină, ați așteptat asta cu răbdare atât de multă vreme.

Un eveniment magnific, miraculos, cum ar fi acesta, se poate produce doar la Timpul Divin perfect.

Noi, Compania Cerului, trebuie să așteptăm până când Frecvența Luminii de pe planeta Pământ este suficient de mare pentru a cataliza / declanșa Evenimentul și până când fiecare (cei care, la nivel de Suflet, au decis să ascensioneze) este pregătit îndeajuns.

Toți am muncit din greu, pentru acest măreț proiect, de mii de ani tereștri – ceea ce se simte ca şi eoni, în liniaritatea timpului vostru.

Numărul de Ființe de Lumină evoluate ce participă la această grandioasă aventură este imens : din ambele tărâmuri (fizic și non-fizic).

Și voi sunteți printre ei !

Dedicarea, munca, curajul, perseverența, fantasticele reușite în fața provocărilor „aparent imposibil de depășit” și a tuturor experiențelor pe care le-ați petrecut în viața actuală și în cele anterioare, v-au adus în acest punct. Sunteți pregătiți !

Iar vremea recompensei pentru voi este ACUM !


Transmit acest mesaj pentru a vă oferi claritate și o înțelegere simplă și aprofundată a „MARELUI EVENIMENT” ce se apropie.

Să începem cu următoarea întrebare : „Ce este acest grandios Eveniment ?

Este posibil să fi auzit despre acesta în diverse articole, prin diverse mesaje, bloguri sau cărți.

Pentru unii dintre voi, ar putea fi prima oară când auziți despre acest lucru.

Pur și simplu, Evenimentul este o „explozie” de Lumină și Iubire Divină ce ajunge pe Pământ : un fenomen unic, cosmic, vizibil pe întreaga Planetă.

Aceste valuri puternice de Lumină Divină și Iubire vin direct de la Dumnezeu / Sursă, canalizate prin Marele Soare Central. Aceste valuri traversează Galaxia voastră și alte sisteme solare, pentru a ajunge și a cuprinde tot Pământul într-un final – atingându-i pe toți cei ce trăiesc pe Planetă, în acest moment.

Gaia și toți locuitorii ei vor putea să vadă și să simtă Evenimentul, și nici măcar o singură persoană nu va rămâne neschimbată, ulterior.




Ce este probabil să se întâmple în timpul Evenimentului ?

Toate sufletele incarnate vor simți o puternică și de necontestat creșterere a următoarelor sentimente, ce se vor amesteca împreună : Iubirea necondiționată, fericirea divină, acceptarea completă a ceea ce sunteți, harul divin / binecuvântările și sentimentul puternic de a fi din nou ACASĂ.

În timpul acestor puternice valuri de energie, unii dintre voi vor putea avea parte de apariția vreunui Maestru Ascensionat : lideri / fondatori ai religiilor / credințelor în care credeți sau cu aveți o legătură spirituală mai profundă.

De exemplu, dacă sunteți creștin, puteți avea o viziune a lui Isus și veți putea vorbi personal cu el. Dacă sunteți budist, puteți avea o viziune a lui Gautama (Buddha) și la fel, veți putea vorbi personal cu el.

Veți putea imediat să îi recunoașteți, prin vibrațiile foarte înalte ale Luminii și Iubirii pe care le emană și prin legătura voastră de suflet cu aceste Ființe de Lumină foarte evoluate.

Chiar și după ce veți citi ceea ce este scris mai sus, va fi dificil pentru majoritatea dintre voi ca măcar să vă puteți imagina cum veți simți Evenimentul, pentru că nu aveți nicio experiență anterioară ca punct de reper, pentru a putea face o comparație.

Dar, unii dintre voi ați mai experimentat lucruri similare cu Evenimentul, în timpul meditației / trezirii spirituale, dar într-o măsură mult mai mică.

Dacă aparțineți acestui ultim grup, trebuie să aveți în vedere că, oricum ați fi simțit în experiențele voastre anterioare, veți resimți toate acele sentimente, dar vor fi amplificate de mii de ori în timpul Evenimentului.




Ce se va întâmpla cu toată lumea, după Eveniment ? Totuși, este momentul în care devine puțin mai dificil de explicat.

Fiecare dintre voi va percepe și va procesa Evenimentul în mod diferit : în funcție de tipul de Grup de Suflete din care faceți parte – din cele 4 GRUPURI de Suflete diferite de mai jos :


GRUPUL 1 este compus din SUFLETE TREZITE, Lucrătorii noștri în Lumină ; voi toți cei ce citiți acest articol.

Veți recunoaște și înțelege Evenimentul la adevărata sa intensitate. Este un mare catalizator care va marca începutul Noii Gaia și, totodată, „Sfârșitul Timpului” (sfârșitul vieții așa cum o știați anterior, pe Pământul tridimensional).

V-ați trezit mult mai devreme decât cea mai mare parte a Umanității, pentru un motiv foarte important : ați fost încredințați ca Ghizi, Arătători de Cale și Lideri ai Vieții 5D.

Voi v-ați pregătit și antrenat pentru acest moment de foarte mult timp, iar Acum sunteți pregătiți pe deplin să vă ocupați „funcția” de conducere și să fiți profesorii / mentorii / îndrumătorii ce ați venit aici să fiți.

Planul Divin al vieții voastre, următorii pași ce trebuie să îi urmați, rolul pe care vi-l veti asuma dupa acest Mare Eveniment, vă va fi dezvăluit în profunzime si cu claritate de către Sinele vostru.

Cei mai mulți dintre voi, ați răspuns chemării voastre și ați început să vă asumați deja roluri mai simple, în diverse moduri.

Veți fi lideri ai vieții 5D și veți primi îndrumări și asistență directă de la frații și surorile voastre galactice, de la multe civilizații avansate și evoluate. Vă veți bucura de lecțiile pe care acești Galactici le vor oferi, pentru a ajuta la vindecarea planetară a Gaiei și la formarea Noului Pământ.

Multe structuri noi, 5D, sunt deja pregătite pentru a fi puse în practică, iar abilitățile voastre spirituale vor fi complet trezite și vor începe să se dezvolte într-un ritm mai accelerat.

Veți învăța să vă controlați gândurile, din moment ce omenirea va fi în curând o rasă de ființe care, în mod predominant, va comunica telepatic.

Controlul asupra gândurilor voastre este primul pas spre stăpânirea Artei Creației și Materializării. Iar frații și surorile voastre galactice vă vor ajuta foarte mult în acest sens.

Și când veți ajunge să controlați aceste lucruri, atunci veți ieși în lume pentru a vă împărtăși cu ceilalți Cunoașterea voastră, astfel încât TOATĂ UMANITATEA de pe Planeta Pământ să ajungă într-o bună zi, să fie Adevărul Viu al Sinelor lor Înalte.

Toți vor deveni puternici Creatori și Maeștri ai Materializării. Pământul va deveni o Planetă pe care vor locui numai Ființe Iubitoare ce vor întruchipa cu adevărat Unitatea și Unicitatea Maeștrilor Înălțați ce au ascensionat în a 5-a dimensiune.


GRUPUL 2 este compus din Suflete ne-trezite care, la un nivel superior, au decis să Ascensioneze în această Viață.

Pentru aceștia, Evenimentul va declanșa un șoc uriaș, confuzie, și îi va determina să înceapă căutările pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă cu ei.

Evenimentul poate fi asemănător celui mai puternic Apel de Trezire pe care l-au auzit vreodată în întreaga lor existență : un Apel ce nu-l vor mai ignora.

Ei vor începe (cu un sentiment de urgență profundă pe care numai ei o pot simți) să caute și să vină la voi, căutând îndrumări, dragii mei prieteni de Lumină.

Își vor găsi în mod intuitiv, îndrumătorii potriviți, în cei ce au deja cunoștințele superioare, necesare pentru a-i ajuta să avanseze pe propria lor Cale de Lumină.

Dezvoltarea Spirituală va deveni principalul lor obiectiv în viață. Și odată cu maturizarea spirituală, aceste Suflete vor intra, de asemenea, pe deplin pe Calea Adevărului Sinelui lor Superior și se vor dedica să întruchipeze Iubirea Divină în orice moment din viața lor de zi cu zi.


GRUPUL 3 este compus din Suflete ne-trezite care, la un nivel superior, au decis să NU ascensioneze în această viață.

Ei vor simți că se petrece ceva în timpul Marelui Eveniment și vor resimți, de asemenea, toate frământările din timpul acestuia. Totuși, după ce se va încheia Evenimentul, ei vor reveni încet la viața obișnuită în paradigma dimensiunii a 3-a.

Chiar dacă știrile vor dezvălui în totalitate autenticitatea și veridicitatea Evenimentului, reacția lor interioară puternică va fi de îndoială, neîncredere și negare.

Evenimentul este cel mai mare Apel de Trezire pentru toate sufletele încarnate pe planeta Pământ, care încă nu s-au trezit.

Totuși, acest Grup de Suflete doarme mult prea adânc și a decis (la nivel superior) să nu se trezească în această viață. Astfel, Evenimentul nu va declanșa niciun interes în nicio privință spirituală, deoarece aceste Suflete nu au ajuns în faza în care dezvoltarea lor spirituală să devină o prioritate.

Cu alte cuvinte, ei nu sunt pregătiți din punct de vedere mental, fizic, emoțional și spiritual să se înalțe Acum, în această viață.


GRUPUL 4 este compus din Suflete ne-trezite care, la un nivel superior, au decis să joace rolurile Întunecaților în această viață.

Dacă nu ați făcut-o deja, citiți mesajul de săptămâna trecută a acestui medium, intitulat „Îmbrățișarea întunericului”, pentru mai multe informații despre acest Grup de Suflete.

Există două tipuri de Întunecați în acest Grup de Suflete : unul care este „în cunoștință de cauză” asupra a ceea ce se întâmplă pe Pământ chiar acum, iar altul care este „complet în întuneric” și nu are nici cea mică idee sau preocupare despre Eveniment și însemnătatea sa.

Cei care sunt „în cunoștință de cauză” – care până acum au încercat în mod activ și deliberat să prevină și să oprească progresul spiritual al Umanității – vor realiza brusc, că timpul lor s-a terminat, iremediabil.

Ei vor ști că totul este pierdut pentru scopul / întunericul lor, deoarece omenirea nu va mai avea nici un interes să trăiască în tiparele conștiinței tridimensionale 3D jos-vibratorii, în care acești Întunecați s-au dezvoltat atâta timp.


Toate sufletele din acest Grup vor avea la dispoziție două căi de urmat după Marele Eveniment:

CALEA A este calea unei eventuale reveniri la Lumină și Iubire a Sinele lor Înalt.

Aceasta este calea ce le oferă o ultimă și finală șansă, ca aceste suflete să îmbrățișeze Lumina și să se întoarcă la Sursa lor Divină, chiar în această viață.

Este nevoie de Mare curaj pentru Sufletele ce aleg să meargă pe această Cale ! Toți trebuie să fie „curăţiţi” de toate erorile ce le-au făcut în această viață (însemnând toate lucrurile ce au fost dăunătoare Planetei sau oamenilor).

Totul va fi oricum dezvăluit, într-un fel sau altul. Nimic nu poate rămâne ascuns pe Noua Gaia.

Fiecare ființă umană de pe Planetă va afla, la un moment dat, despre toate ororile ce le-au fost făcute de acest Grup de Suflete al cărui unic scop anterior era de a avea „putere asupra altora” și a-și satisface propria lăcomie și interese.

Orice acțiune dăunătoare la care au luat parte vreodată (direct sau indirect) va fi supusă unei atente evaluări.

LIDERII SPIRITUALI, din Grupul de Suflete 1, din întreaga lume, vor fi selectați să vină și să reprezinte Umanitatea – să decidă ce să facă cu toate Sufletele din Grupul de Suflete 4, care au decis să meargă pe Calea A.

Dacă faceți parte din acești lideri spirituali (și mulți dintre voi, care citiți acest articol, sunteți), vă rugăm să vă aduceți aminte ce am spus la sfârșitul mesajului de săptămâna trecută, prin acest medium. Reamintesc încă o dată :

Sunteți chemați să fiți Vocea Rațiunii, Vocea Iubirii.
Veți fi chemați să fiți Ancorele modului de A FI 5-dimensional : Calea Iubirii Necondiționate. Veți fi vocea Liniștii, a Păcii.
Veți vorbi și vă veți ridica în fața multor oameni ai Pământului și îi veți îndruma să aleagă Calea Iubirii Necondiționate, a Iertării și a renunțării la trecut.

Acești lideri vor trebui mai întâi să evalueze adevărata intenție a tuturor celor din Grupul 4. Trebuie să existe o remușcare reală, o intenție adevărată de reformare și o dorință profundă de a lăsa armele jos și a se supune deciziilor, nu numai a liderilor spirituali aleși, dar și a grupului de oameni pe care ei i-au afectat în trecut.

Liderii vor avea abilitatea de a simți toate înșelătoriile și minciunile la care se pot deda unele dintre aceste suflete. Oricum, va eșua cu siguranță orice încercare premeditată de a înșela și de a minți cu scopul de a scăpa, într-un fel sau altul, de consecințele faptelor lor.

Doar cei care au cea mai reală intenție de a se re-evalua, reconcilia și a suporta consecințele greșelile lor, de a-și asuma sincer modul de viață 5D în spiritul Iubirii, Unității, Păcii și Abundenței pentru toți, vor fi în cele din urmă iertați, îmbrățișați și ghidați continuu, pentru a merge din nou pe CALEA LUMINII.


După ce s-a trecut prin această evaluare, dacă se observă că unele suflete sunt atât de pierdute în întuneric încât nu se mai poate face nimic pentru a le readuce înapoi pe Calea Luminii, singura alternativă pentru aceste Suflete, rămâne Calea B. Nicio altă cale nu va fi permisă.

CALEA B este calea prin care aceste suflete sunt „reîntoarse” înapoi la Lumina Sursă, înapoi la îmbrățișarea Iubitoare a lui Dumnezeu, pentru „a se reface” și a se re-încarna apoi pe o altă planetă tri-dimensională ce încă sprijină dualitatea, frica, lipsa și conștiința separării.

Întoarcerea lor la Lumina-Sursă” se va face într-un mod iubitor și compasiv. Aceste Suflete vor putea să continue să trăiască pe o planetă cu vibrații joase și să-și „joace” în continuare rolurile Întunecaților, până când vor fi pregătite să revină la Lumina și Iubirea Sinelor lor Superioare.

Este un lucru ce trebuie amintit aici : Dumnezeu a dat fiecărui Suflet, Liberul-Arbitru de a face ceea ce dorește cu viața ce i-a fost oferită.

Nu există nicio judecată, nicio condamnare.

Fiecare suflet, care în prezent aparține Grupului 4, a decis (înainte de această încarnare, la un nivel superior) să urmeze Calea A și să se înalțe în această viață sau Calea B și să se înalțe în viețile următoare, pe alte planete, atunci când va fi pregătit.

Misiunea voastră, a tuturor dragilor noștri Lucrători în Lumină care citiți acest articol acum, este de a conduce și de a trăi prin a fi voi un exemplu pentru ceilalți.

Trebuie să fiți primii care creșteți și vă manifestați dorința de a îmbrățișa, de a ierta și de a trece peste toate greșelile pe care aceste suflete din Grupa 4, Calea A le-au făcut, înainte de Marea Trezire, înainte de Marele Eveniment.




Iar Acum vine MAREA ÎNTREBARE, pentru că, cu siguranță toți cei ce citiți acest articol, o puneţi : „CÂND va avea loc acest MARE EVENIMENT ?”.

Au existat multe răspunsuri diferite : unii mediumi au anunțat că se va întâmpla în această lună, la sfârșitul lunii Martie 2018 ; alţii au scris că se va întâmpla înainte de sfârșitul acestui an ; alții au prezis că va avea loc mult mai târziu, probabil între 3 și 10 ani de acum înainte.

Care dintre aceste răspunsuri este cel corect ?

Prezicerea viitorului este o treabă riscantă. De aceea, atunci când vizitați două mentalități diferite în două vremuri diferite (de exemplu, o vizită în primii douăzeci de ani și una la începutul anilor treizeci), există o mare posibilitate ca aceste două mentalități să vă dea două răspunsuri foarte diferite la aceleași întrebare ce ați adresat-o.

Din numărul infinit de potențiale și viitoare realități care se află în fața voastră (și anume, posibilitățile voastre probabile), aceste mentalități nu pot furniza decât predicții pe baza vibrațiilor și intențiilor pe care le-ați avut în timpul vizitei voastre.

Fiecare persoană pe care ați întâlnit-o, care a jucat un anumit rol în viața voastră într-un anumit moment sau care va juca un rol în viața voastră, vă poate schimba viitorul vostru probabil.

Este perfect adevărat că toți cei ce joacă un anumit rol în viața voastră, reprezintă adevărate puncte de cotitură ale viitorului probabil.

În cazul Marelui Eveniment,  riscurile unei predicții greșite sunt foarte mari. Există o infinitate de factori micro și macro, în ce privește colectivul uman, care pot influența Spațiul și Timpul pentru a produce o altă Linie Temporală decât ceea care a fost anticipată, estimată, prognozată inițial.


Astfel, vine răspunsul nostru final la Marea voastră Întrebare.

Cu prezumția că toate lucrurile vor continua să meargă la viteza actuală de schimbare, există o probabilitate de 56 % ca Marele Eveniment să aibă loc în următoarele 3 până la 6 luni.

Acest răspuns se bazează pe nivelul actual al fluxului de Lumină și al vibrațiilor planetare ale Pământului.

Vă rugăm să nu fiți dezamăgiți dacă se va petrece puțin mai târziu decât prognoza de mai sus. Există chiar și o șansă de 30% ca acesta să aibă loc înainte de momentul  menționat mai sus.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere, indiferent de momentul în care va avea loc Marele Eveniment, este că acest Eveniment spiritual, cosmic, magnific și miraculos este INEVITABIL.

Se va întâmpla cu siguranță. Lumina a învins deja !

Absolut nimic nu mai poate împiedica Noul Pământ să se manifeste în realitatea voastră fizică, chiar Aici, chiar Acum.

În curând, va sosi timpul să vă alăturați festivităților pline de viață ce se sărbătoresc deja în Tărâmurile Astrale, în Tărâmurile Dimensiunilor Superioare.

Toasturile și Marea Bucurie reverberează în toate Galaxiile din acest Univers.

Întreaga Comunitate Galactică, toți Frații și Surorile voastre de Lumină sunt pregătiți să îmbrățișeze toată Umanitatea – în spiritul Unicității și al Unității a Tot Ceea ce Este.


Trăiți momente cu adevărat extraordinare.

Vă rugăm să conștientizați imensa onoare ce o aveți, de a fi întrupați fizic pe planeta Pământ în timpul acestei Mari Schimbări.

Aveți onorurile noastre profunde și sincere și Recunoștința Iubitoare a Tatălui / Mamei Dumnezeu, Sursa / Prim-Creatorul, prin acest Mare dar al Iubirii și a Mamei Pământ, Gaia, pentru Iubirea ei adâncă și pentru sacrificiile pe care ea le-a oferit întregii umanități de-a lungul timpului.

Nu aveți nimic altceva de făcut în acest moment, dragi Lucrători ai Luminii. Continuați să vă străluciți Lumina și să trăiți în fiecare zi, pe deplin dedicați Marii voastre Căi de Lumină și unei vieți înalt-vibraționale.

Vă rugăm, de asemenea, să continuați să umblați în fiecare zi, acționând ca și cum voi sunteți întruchiparea Sinelui vostru Superior, ca și cum Noul Pământ este deja Aici, în Marele Moment ACUM, cu Credința voastră că totul este deja realizat și fără să vă îndoiți de acest lucru.

Toți cei de aici, din Dimensiunile Superioare, vă onorăm cu profundă Prețuire, Iubire, Recunoștință și Admirație pentru Devotamentul, Curajul, Perseverența și munca continuă pentru crearea și manifestarea Noului Pământ.

Vom continua să fim alături de voi cu Iubire și Sprijin în acest grandios Plan al Ascensiunii – până la final, până la capăt !


Sunt alături de voi, la fiecare pas. Chemați-mă pentru a vă sprijini sau pentru orice aveți nevoie.

Cu toții suntem Aici să ajutăm. Nu sunteți niciodată singuri.

trimitem Iubire și vă luminăm Calea !


Fratele vostru în Lumină,
Sananda.



prin

5 comentarii:

  1. NAMASTE MaRyan ! Sînt surse multiple care avertizează (pe cei real interesaţi) că ziua de 18 aprilie este ziua în care îi putem îmbrăţişa pe FRAGALACTICI -IUBIŢII NOŞTRI PLEIADIENI. De altfel şi cei din ARCTURUS au trimis emisari iar mesajele sînt tot mai coerente. ÎMI VINE SĂ SAR şi să nu mai cobor DE BUCURIE....ÎÎÎÎÎNNNN SFÎÎÎÎRŞIIITTT... Şi dacă toată aceasstă minune nu s-ar împlini în 2-3 luni,anul ăsta SÎNT SIIIGUUUR CĂ VA FI . De fapt cineva-mi spunea că NOI E BINE SĂ MERGEM SPRE ACCEPTAREA şi curajul de a vorbi tuturor.ŞTI.. ? pe mine nici nu mă interesează,fie că ne cred sau ne trimit la glumeţi...daaa,sînt destui de genul ăsta. NICI NU ŞTI CÎÎTĂ BUCURIE-MI ADUCI ÎN SUFLET,deoarece alaltăieri în timp ce citeam cele de care-ţi amintii mai sus ,ziceam- oaare MaRyan chiar nu a citit megainformaţia asta ? Iartă-mi nerăbdarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi încă ceva demn de subliniat : Nu ţi se pare că nu poate fi numită coincidenţă că EVENIMENTUL VINE în preajma MARII SĂRBĂTORI RESPECTATĂ DE TOATĂ CREŞTINĂTATEA -SFINTELE SĂRBĂTORI PASCALE ? Eu nu cred în coincidenţe ! nimeni nu s-a aplecat asupra acestui fragment de timp şi încă ceva...uite cum volens-nolens mîncătorii de carne de miel vor trebui ca în acest an să-şi pună pofta-n cui. Dar şi cei care scot profit din astfel de îndeletniciri-să ia viaţa unor fiinţe atît de dumnezeieşti doar din interese pecuniare.... ce bine le face anotimpul acesta de TERAFORMARE !

    RăspundețiȘtergere
  3. MaRyan TE ROG CAUTĂ ARTICOLUL DIN BLOGUL UFO- e un blog în limba portugheză- cu referire la venirea pleiadienilor pe pămînt în 18 aprilie anu ăsta în care se vorbeşte şi despre (suspecta) moarte a lui Stephen Hopkins imediat după apariţia unei cărţi care-i termină definitiv pe cabalişti. Blogul e în limba portugheză,se numeşte UFO şi cuprinde o agendă zilnică a tuturor evenimentelor cereşti .

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt prostii archonice astea, chiar nu faceti diferenta? daca cineva vrea sa va ajute, pe voi fizic ca persoana, va amageste si va duce cu presu` de ani buni, sau efectiv va intinde o mana de ajutor si va ajuta? Oameni dragi, iesiti din capcana falsei lumini, a demiurgului corupt si realizati ca Nimeni Niciodata nu va veni sa ne salveze de Nimic. Nu suntem responsabili de ce se petrece in lume ci suntem responsabili doar de cum ne pozitionam vis-avis de ceea ce observam ca se petrece. Iar acest lucru este ceva interior, nu are legatura cu exteriorul. Este o munca zilnica de tinut atentia pe propria minte care alearga ca o descreierata in exterior pentru a gasi solutii. Ele nu sunt acolo, si nu vor fi niciodata! Cat timp veti mai credita astfel de pacaleli, astfel de mizerii???

    RăspundețiȘtergere