joi, 31 mai 2018

COBRA : ACTIVAREA REŢELEI (4 mai 2018) şi ACTUALIZARE la ACTIVAREA REŢELEI (21 mai 2018).




ACTIVAREA
REŢELEI

4 mai 2018 -

şi

ACTUALIZARE
la
ACTIVAREA
REŢELEI

21 mai 2018





Nota MarYan :

Iată, după ce am expus două dintre ultimele mesaje ale lui Cobra (o „Actualizare Planetară”, precum şi o „Actualizare la Protocoalele de Intrare în Mişcarea de Rezistenţă”), acum continuăm acest Moment, prezentând alte două mesaje ale acestuia, din această lună, care, de data aceasta, sunt foarte scurte şi la obiect...

...Referitoare la Activarea REŢELEI (veţi vedea despre ce este vorba), însoţită de o Actualizare deja apărută între timp.

Prea multe, noi nu am avea de adăugat, decât că aceste Procese care au loc în prezent par a fi veridice, supra-punându-se pe actualele Mişcări Cosmice şi Galactice ce implică infuzii masive de energii cosmice, venite din chiar Centrul Galaxiei (cu sursă directă din chiar Sursa Centrală a Universului), cu menirea de a creşte treptat VALURILE de ENERGII pentru a pregăti, astfel, VALUL CEL MARE al EVENIMENTULUI care, după cum am precizat de nenumărate ori, nu va apărea ca un VAL TSUNAMI, aşa, dintr-o dată, ci va veni pe aceste valuri pregătitoare care, acum, „inundă” tot mai intens Planeta, şi nu numai (şi întreg acest sector din Galaxie, în contextul Saltului Galactic) !

De aceea, ceea ce ne PoVesteşte Cobra reprezintă „pietricele” (inclusiv de tip Cintamani) din „puzzle-ul Cosmic” aflat în curs de defini(tiva)re, în aceste Vremuri Cosmice pe care le trăim, cu toţii, inclusiv Planeta noastră dragă (cea care, acum, este atât de aproape – „la mustaţă” am putea spune – de nivelul compozit 5D !).

Succes şi cât mai intensă Bucurie în manifestarea Procesului ! :
  





Activarea REŢELEI
(4 mai 2018)



PLEIADIENII au comunicat că acest scurt Mesaj este necesar de a fi transmis populaţiei de la Suprafaţa Planetei.

FLOTA Pleiadiană utilizează acum o Conversie AN (N.MY. : Repetăm ceea ce am precizat şi în articolul anterior al lui Cobra : „Conversia AN ar reprezenta „un Proces major prin care trece întreaga Realitate, fiind Procesul prin care Sursa, Unicul, Creatorul originar, aduce întreaga Creaţie la Unitatea originară) pentru activarea energetică şi spirituală a anumitor membri-cheie ai populaţiei de la Suprafaţă, în aliniere totală cu Voinţa lor liberă (Liberul Arbitru sau Libera Alegere).

Pentru moment, scopul acestei activări trebuie să rămână clasificat (ascuns).


Această Activare poate să includă viziuni, vise lucide, trezirea lui Kundalini sau transformarea rapidă a propriilor sisteme de credinţe.

Dacă aveţi de-a face cu o astfel de Activare, rămâneţi calmi şi nu acţionaţi impulsiv, mai ales în cazul relaţiilor voastre apropiate.


Victoria LUMINII !






Actualizare la
Activarea REŢELEI
(21 mai 2018)



Anumite Flote ale Forţelor Luminii, chiar mai evoluate decât Flota Pleiadiană, au început să activeze şi să pregătească anumiţi membri-cheie ai populaţiei de la Suprafaţa Planetei, pentru Pătrunderea Luminii pe Planetă şi pentru Momentul Evenimentului.

Acest Proces poate activa toate Matricile (modelele) energetice şi Sistemele de credinţe suprimate, până acum, scopul acestui proces fiind acela de a testa Nivelul de pregătire.


Rămâneţi calmi...




Sursele Dragon au comunicat că deţinătorii de Pietre Cintamani sunt parte din Reţeaua Planetară pentru Pătrunderea Luminii pe Planetă („COmpression BreAkthrough”).

Această REŢEA se extinde, în prezent, în cadrul REŢELEI AGARTHA.


CINTAMANI reprezintă o Piatră Sacră din Reţeaua Agartha.

Societăţile Dragon solicită tuturora ca să trateze cu respect aceste Pietre şi, de asemenea, solicită tuturor persoanelor implicate în realizarea Reţelei Cintamani de la Suprafaţă, să se abţină în a avea un contact fizic direct cu pietrele lor Cintamani, atunci când aceştia au un conflict cu alţi umani de la Suprafaţă sau când aceştia sunt într-o stare emoţională extrem de negativă – pentru a evita, astfel, contaminarea Reţelei Cintamani.


Victoria LUMINII !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu