miercuri, 30 mai 2018

COBRA : SCURTĂ ACTUALIZARE PLANETARĂ (30 aprilie 2018) şi ACTUALIZARE la Protocoalele de INTRARE în Mişcarea de Rezistenţă (14 mai 2018).




SCURTĂ
ACTUALIZARE
PLANETARĂ

30 aprilie 2018 -

şi

ACTUALIZARE
la

14 mai 2018





Nota MarYan :

În ultimele 2-3 luni, deşi Cobra a postat mai multe articole, unele foarte interesante şi importante ce ţin de „dinamica socială” (după cum le numeşte chiar acesta şi care i-au adus, pe blogul său, remarci legate de faptul că acesta ar fi fost înlocuit cu o clonă !)...

...Din varii motive, noi nu le-am tradus, imediat, pe acest blog „Christalin”, ci au rămas „în aşteptare”, pentru timpul potrivit în care să apară.

Iar acum, în această perioadă, energiile şi astrele „s-au aşezat” în aşa fel încât să putem traduce şi ex-pune şi aceste mesaje ale lui Cobra – cele două din acest articol, dar şi celelalte ne-traduse, ce vor fi publicate în scurt timp.

Cât despre cele expuse în acest articol, considerăm că este important ca aceste informaţii să fie parcurse – reprezentând Actualizări la ceea ce se petrece pe Planetă (şi în jurul acesteia), în prezent, cât şi ca Precizări suplimentare preţioase la articolul „bombă” despre Protocoalele de Intrare (în Rezistenţă).

De aceea, fără multe alte comenturi, haideţi să vedem ce ne transmite Rezistenţa, prin Cobra (ca şi feed-back la primele ecouri primite de la articolul Protocoalelor de Intrare) :




 
Scurtă Actualizare Planetară
(30 aprilie 2018)



Procesul de curăţire a Planetei de Grupul CHIMERA este, în continuare, în desfăşurare.

Bombele Plasmatice de tip Toplet, rămase, reprezintă principalul obstacol care trebuie eliminat, înainte ca Evenimentul să poată fi declanşat.

MJOLNIR loveşte Suprafaţa Planetei într-un mod care nu poate fi dezvăluit aici. Singurul lucru care poate fi spus se referă la adăugarea funcţiei de conversie AN a Tehnologiei Mjolnir, ce va ajuta la ruperea Vălului (generator de ostateci de la Suprafaţa Planetei).

(Nota MarYan : Conversia AN ar reprezenta „un proces major prin care trece întreaga Realitate, fiind Procesul prin care Sursa, Unicul, Creatorul originar, aduce întreaga Creaţie la Unitatea originară”.)


De la momentul activării Liniei Temporale alternative (Beta), de la data de 27 Ianuarie 2018, au fost oprite (ocultate) toate informaţiile legate de operaţiunile de la Suprafaţă.

Aceasta înseamnă că Forţele Luminii NU eliberează, către nimeni, niciun fel de informaţie critică, legată de operaţiunile de la Suprafaţa Planetei şi că nu veţi putea primi nicio Actualizare reală despre operaţiunile de la Suprafaţă (cu excepţia câtorva „firimituri” informaţionale, de ici şi de colo...), de oriunde de pe Internet – motivul fiind acela că Forţele Luminii nu doresc să-şi deconspire Noua Meta-Strategie pentru Eliberarea Planetară.

Anumite aspecte ale Planului pentru Momentul Evenimentului au fost schimbate, în timp ce alte aspecte au rămas neschimbate.

Fiţi siguri că veţi primi informaţiile critice cu privire la rolul vostru în operaţiunile Evenimentului, pe măsură ce acesta se apropie – la nevoie, şi numai atunci când va fi strict necesar.




Articolele referitoare la „dinamica socială”, care au apărut pe acest blog, de la implementarea Noii Linii Temporale, au creat confuzii în anumite persoane, mergându-se până la speculaţii de genul cum Cobra originalul a fost înlocuit cu o clonă...

Nimic nu poate fi mai departe de adevăr ! Acest gen de articole sunt pe deplin aliniate cu Planul, astfel că vor mai urma şi mai multe astfel de articole de „dinamică socială!


În spatele scenei, eu sunt implicat într-un anumit Poiect care este crucial pentru Eliberarea Planetară şi care îmi solicită cea mai mare parte a timpului, energiei şi resurselor personale (N.MY. : Din postarea care a urmat, din 9 Mai 2018 – „Protocoalele de Intrare (în Mişcarea de Rezistenţă)” – am aflat că este vorba de pregătirile pentru eventuala Intrare în Mişcarea de Rezistenţă, în spaţiile din interiorul Planetei, a celor pregătiţi).

Din acest motiv, postările de pe blog pentru populaţia de la Suprafaţă sunt, în prezent, mai puţin frecvente, e-mail-urile primesc un răspuns mai lent iar comenzile de produse se procesează cu o mică întârziere.

Mulţumesc pentru înţelegere !

Victoria LUMINII !




 

Actualizare la Protocoalele de Intrare
în Mişcarea de Rezistenţă
(14 mai 2018)



Postarea pe blog(ul lui Cobra) a Protocoalelor de Intrare (în Mişcarea de Reszistenţă) a declanşat puternice reacţii ce solicită, prin urmare, o Actualizare :

În primul rând : nu s-a susţinut niciodată că vor avea loc Intrări în Rezistenţă înainte de Momentul Evenimentului.
S-a afirmat că acestea se pot sau nu se pot realiza. Protocoalele de Intrare au fost transmise populaţiei de la Suprafaţă, ca aceasta să fie pregătită în cazul în care s-ar putea realiza acest lucru.

În al dolea rând : dacă vor avea loc Intrări înainte de Momentul Evenimentului, cel mai probabil acestea nu se vor realiza în viitorul apropiat (în următoarele săptămâni sau chiar luni de zile).

În al treilea rând : aceste Intrări sunt destinate unui număr foarte mic de persoaneîntre 20 şi 200.
Aceasta NU este o campanie de recrutare în masă pentru Rezistenţă !
(Nota MarYan : Cred că este foarte bine-venită această informare...)

În al patrulea rând : aceste Intrări sunt destinate numai pentru două categorii de persoane. Prima categorie se referă la Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii foarte avensaţi, cu ataşamente minime în populaţia de la Suprafaţă, care solicită odihna bine-meritată, într-un mediu mai frumos şi iubitor, în timp ce cea de-a doua categorie este reprezentată de Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii cu experienţă practică în Antropologia culturală (N.MY. : Adică o bună cunoaştere a vieţii culturale a umanilor, aşa cum este prezentată aceasta în societate şi istorie – aspect evidenţiat în cazul celor văzuţi a avea o „vastă cultură), comunicare, sexologie, consiliere psihologică, psihologie culturală, sociologie şi activităţi sociale (voluntariat).
Această a doua categorie va ajuta Rezistenţa în viitoarele interacţiuni cu populaţia de la Suprafaţă, deoarece, de multe ori, membrii Rezistenţei au dificultăţi în a interacţiona cu umanitatea de la Suprafaţă, care de multe ori este reactivă (N.MY. : Adică reacţionează emoţional – de obicei cu teamă, în faţa ne-cunoscutului).

În al cincilea rând : aceste Intrări vor fi oferite rareori către membrii de la Suprafaţă, care prezintă puternice ataşamente familiale. Populaţia de la Suprafaţă va avea multe surprize în privinţa relaţiilor personale, după Momentul Evenimentului, astfel că va trebui să facă distincţia între ataşamentul emoţional şi Iubirea Necondiţionată.

În al şaselea rând : candidaţii la Intrarea în Rezistenţă vor trece printr-un proces de pregătire interioară, astfel încât, dacă şi când se va produce Intrarea, ei vor fi capabili să aibă încredere în Proces, prin conexiunea dintre propriul lor Suflet cu Vocea lor interioară a Adevărului şi cu Mişcarea de Rezistenţă.
Persoanele cu o doză excesivă de frică şi neîncredere nu sunt considerate a fi condidaţi potriviţi.


În al şaptelea rând : o Intrare în Rezistenţă este considerată a fi o experienţă spirituală de iniţiere şi, drept urmare, candidatul va trebui să treacă prin experienţa de Aliniere totală cu Voinţa sa liberă şi cu Calea sa.
Aceasta reprezintă o pătrundere într-o Realitate superioară şi nicidecum NU este o capcană care ar putea să ducă într-o bază reptiliană subterană...

În al optulea rând : comentariile nesănătoase care au apărut pe Internet, în ultimul timp, precum ciupercile, sunt o dovadă clară că majoritatea populaţiei de la Suprafaţă nu este încă pregătită pentru Contact.
Aşa că vă sugerez să nu vă mai plângeţi dacă vor exista întârzieri, în viitor...


Din fericire, suficienţi de mulţi oameni sunt cât se poate de normali, încât să vadă cu proprii lor ochi că nu am fost înlocuit cu o clonă, astfel că informaţiile transmise prin mine încă sunt valabile !...


Victoria LUMINII !




2 comentarii:

  1. NAMASTE DOMNULE DRAG ! Erau necesare toate aceste detalii deoarece conţinutul informaţiilor primite de majoritatea celor care citim şi dacă ni se cere ne implicăm în activităţi voluntare,MULŢI dintre noi nu am fi obţinut ÎNCREDEREA celor din rezistenţă,cu o activitate şi experienţă care i-a călit şi văd total deosebit criteriile ,capacitatea şi abilităţile noastre ale cititorilor încîntaţi,visători,postaci,virtuali războinici a la G.Becali. Şi apoi judecata în faţa propriei conştiinţe nu cred că ar obţine măcar o bilă albă.....Dar .mă gîndesc că n-ar fi rău ca aici la suprafaţă să fie şcoliţi oamenii care au de-a face cu discipline din sfera activităţilor sociale,psihologie,sociologie,tineri şcoliţi la astfel de facultăţi sau cei-cum sînt eu de ex. care nu am astfel de pregătire dar bucuros aş da o mînă de ajutor în toate activităţile necesare pregătirii oamenilor. Aşa cum au zis marii maeştri- nimeni nu s-a născut pe pămînt fără un scop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Namaste, dragă George.

      Aşa cum deseori repetă și Cobra, "keep calm and close", adică "rămâi calm și pe aproape", căci nu se ştie când va vemi momentul pentru "a da o mână (sau un picior :) de ajutor", pe care mintea din prezent nu le poate identifica sub ce formă ar putea fi acestea, la momentul potrivit.

      Până atunci, Lucrul cu Propria FIinţă este cel mai important aspect ce poate fi manifestat.

      Succes !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere