miercuri, 20 martie 2019

TANAAZ : SUPER-LUNA PLINĂ din 21 Martie 2019 (ora 03.42, ora României).



TANAAZ

SUPER-LUNA PLINĂ
din
21 Martie 2019
(ora 03.42, a României)





Nota MarYan :

Iată cât de aproape suntem de un alt interesant Moment astronomic-astrologic...

...Reprezentat de începutul unui Nou An Astronomic, evidenţiat prin Momentul Echinocţiului (cu maximum de putere miercuri, la ora 23.58), însoţit, în mod „automat”, de Intrarea Soarelui în (Constelaţia) BERBEC(ului)...

...La care se adaugă, iată, în preajma acestui alt „REVELION” (pe care, iranienii-arienii chiar îl serbează, fiind Momentul Revelionului lor, bazat pe stră-vechea lor cunoaştere ariană, de mii şi mii de ani, precum chinezii), se adaugă un alt puternic Moment, Astrologic, reprezentat de o (Super)Lună Plină, din Balanţă, care va avea momentul de maxim joi, la ora 03.42 !

Ţinând cont de acest aspect, pentru cei care sunt în partea cealalată a Globului (sau pentru cei „nocturni” din Zona Românească), recomandăm folosirea intensivă a acestei „ferestre” (Portal) de aproximativ 3,5 oreîntre orele 23.58 şi 03.42pentru a Medita, cu maximă intensitate, la aşezarea unui Nou Început în propria Viaţă, pe categorii de dorinţe, aspiraţii, intenţii şi, în general, către ceea ce tindem fiecare, prin această Viaţă din acest Moment (Cosmic, după cum am tot repetat deseori) !

Pentru că „timpul” (cel 3D) este (aparent) scurt, acum nu mai insistăm, ci doar îndemnăm la Lucru cât mai intens prin MEDITAŢIE în LUMINĂ (fie cu FLACĂRA VIOLET sau prin orice altă metodă specifică fiecăruia), pentru a ne apropia cât mai mult de propria Esenţă DivinăSinele Superioare – care să ne con-ducă spre o frecvenţă de conştiinţă cât mai înaltă, către împlinirea cât mai eficientă a propriilor Scopuri şi Sensuri propuse în această atât de interesantă şi provocatoare Viaţă de pe această minunată Planetă a Mamei-Pământ !

SUCCES, cu Drag şi Bucurie ! :






În lumina Super-Lunii (Pline) din BALANŢĂ din 20-21 martie 2019, vom fi ghidați să intrăm în Noul care vine...

Vom fi ghidați să ajungem la (Punctul) Zero, cu noi înșine, și să găsim acel Loc de Integritate care sălăşluiește în interior.

Aceasta este ultima Super-Lună dintr-un șir de trei, pe care le-am avut de la începutul anului.

Energia unei Super-Luni este ca un mod al Universului de a ne reaminti să intrăm în contact cu partea noastră lunară și să îmbrățișăm puterea și energia magnetică a Lunii mistice.

Sub aceste trei Super-Luni, am fost încurajați să ne acordăm la intuiția noastră, să atingem partea noastră feminină și să curățăm și să eliberăm tot ceea ce ne ține pe loc.

Sub aceste Super-Luni, ne pregătim pentru Noul Capitol care este în faţa noastră.


(Super)Luna Plină din Martie 2019 deschide un Portal către un Nou Val de Energie.
Ea se încadrează, în același timp, cu Echinocţiul, care este începutul anului astrologic și începutul unui Nou Ciclu.

(Nota MarYan : Am observat că Tanaaz, ca şi alţii, nu fac distincţia între Anul ASTRONOMIC şi cel ASTROLOGIC – şi, probabil, la fel ca mulţi dintre cititorii-colaboratori ai blogului, prea puţin preocupaţi de această distincţie.

Astfel, ANUL ASTROLOGIC se referă la cel zis “Chinezesc” – care, după cum am tot expus în articole de pe la începutul anului, are legătură directă cu cele 13 Luni Lunare de câte 28,5 zile , care structurează un an bazat mai puţin pe numărul exact de zile (astronomic-calendaristice), cât mai ales pe Ciclurile Lunare ce construiesc Ritmul Cosmic Planetar al Pământului…

…În timp ce ANUL ASTRONOMIC se referă, cu precizie, la “Intrarea anuală a Soarelui în Constelaţia Berbecului”, Moment ce reprezintă Punctul ECHINOCŢIULUI de PRIMĂVARĂ, care este un aspect în primul rând Astronomic, evidenţiat de mişcările măsurate ale Soarelui prin dreptul Constelaţiilor.)




Pentru a intra în NOU, trebuie să curățăm și să eliberăm vechiul.
Trebuie să facem tabla curată (N.MY. : Aspect exprimat prin celebra expresie latină “Tabula Rasa) și să fim gata să începem din nou.
 
Trebuie să ne întoarcem pe Noi înșine la Nivelul (Cota) ZERO.

ZERO este numărul potențialului infinit și nu este o co-incidență faptul că Luna Plină din Martie cade la Zero grade în Balanță.

În momentul Lunii Pline, vom avea de fapt trei planete aliniate la vibrația numărului zero, ceea ce înseamnă că Universul va înflori, ca potențial.

Această energie ne va activa.
Ea ne va reîncărca, va schimba și va acorda corzile energiei noastre și ne va pregăti să intrăm în acest Nou Val.

Acest Nou Portal al Energiei se află într-o vibrație mai înaltă decât cea pe care am experimentat-o ​​înainte.

Aceasta ne va ajuta să ne trezim la noi potențiale și oportunități.
Va deschide și ne va îndruma spre tărâmurile superioare ale Conștiinței.

Pentru a atinge această energie, Luna din Balanță ne va chema să inventariem modul în care ne folosim energia și să evaluăm dacă o folosim într-un mod care ne servește sau ne dărâmă.

Prin acest proces, ne putem da seama că trebuie să lăsăm lucrurile să meargă, pentru a scăpa de lucrurile care iau prea mult din rezervele noastre prețioase de energie.

S-ar putea să constatăm, de asemenea, că trebuie să ne protejăm energia sau să ajustăm fluxul acolo unde îl direcționăm.

Lăsați Luna Plina să vă ghideze în acest sens.
Lăsați-i Lumina să lumineze direct în inima, mintea, trupul și sufletul vostru, ca să puteți ajunge la echilibru și să vedeți Adevărul căilor voastre.




(Super)Luna Plină din Martie 2019 nu va ascunde lucrurile ; răspunsurile pe care le căutați vor apărea chiar în fața voastră, lucrurile pe care trebuie să le schimbați vă vor fi clarificate și va fi la latitudinea voastră decideți cum să acționați cel mai bine.

Trebuie să învățăm să ne punem energia în lucruri care ne umplu și ne fac să ne dăm seama de bucuria și integritatea care trăiesc în interior.

Toți avem BUCURIE care curge în interiorul nostru, tot ce trebuie să facem este să învățăm cum să intrăm în aceasta.

Bucuria curge din interior, iar când intrăm în ea, viața devine mai fluidă, mai plăcută și mai distractivă.

Viața se poate simți ca o corvoadă sau o plictiseală, dacă nu activăm acest Râu al Bucuriei care este în interiorul nostru.

Pentru a activa acest Flux, trebuie mai întâi să intrăm în Starea de Echilibru și apoi să ne deschidem sub Lumina unei puternice Luni Pline, precum aceasta.


Această Lună Plină vine să ne reamintească să ne centrăm pe noi înșine, să ne întoarcem la “Tabula Rasa”, la Punctul Zero al Vieții noastre și să începem de acolo.

Ne încurajează, de asemenea, să ajungem perfect echilibrați, astfel încât să ne simțim mai pașnici și acordați cu viața noastră.

Ea ne încurajează să începem să dăm energia lucrurilor pe care le vrem sau le dorim și să minimizăm cantitatea de energie pe care o cheltuim pe lucrurile care ne golesc sau ne epuizează.

Universul funcționează în moduri misterioase, dar Cosmosul ne poate da indicii.
În această seară, când Luna strălucește puternic pe Cer, putem folosi această energie pentru a ne centra și a ne împământa, pentru a ne alinia, pentru a ieși din propriul nostru mod și a intra în cel nou.


Luna Aprilie 2019 aduce, de asemenea, o altă Lună Plină în Balanță, iar acest lucru va duce la închiderea PORTALULUI.

Vom avea un Ciclu Lunar pentru a integra aceste Noi Energii și pentru a intra în Nou.

Luna Plină din Aprilie ne va atinge relațiile noastre puțin mai mult, dar Luna Plină a Lunii Martie este despre întoarcerea și învățarea de a echilibra Sinele.


Sunteți o (Capo-d’)Operă de Artă importantă și, la fel cum un artist echilibrează culorile sau un bucătar echilibrează aromele, voi trebuie să invățați sa vă echilibrați.

Trebuie să învățați să vă tratați ca pe o Piatra Prețioasă care sunteți și să creați atât de multă Armonie, sprijin și cât mai multă Iubire în viața voastră, pe cât posibil.

Nu așteptați ca alții să facă acest lucru pentru voi, controlați-vă propria viață și începeți să vă echilibrați și să vă aliniați în orice fel simțiți.

Cereți Lunii să vă fie Ghidul și apoi, când sunteți pregătiți, mergeți încrezători în Noul Portal al Energiei.

Treziți-vă la Noile Potențiale care trăiesc acolo și nu vă fie frică să vărsați și să eliberați lucruri care nu mai merită energia voastră.

Doriți să vă deblocați intuiția și primiți îndrumări în cadrul acestei puternice energii a Super Lunii ?

Puteţi studia informarea personală pentru Luna Plină din Balanță pentru Martie 2019.
Puteți, de asemenea, să valorificați energiile acestei Luni Pline, testând propria Meditaţie Cosmică ghidată.


TANAAZ


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu