joi, 7 februarie 2019

TANAAZ : Astrologie „chineză” – Anul MISTREŢULUI (Porcului) Yin de Pământ 2019.



TANAAZ

Astrologie „chineză :

Anul
MISTREŢULUI
(Porcului) Yin
de Pământ
2019





Nota MarYan :

După ce, în articolul anterior („Luna Nouă din 4 Februarie 2019 şi Revelionul Chinezesc”), în Nota Personală am expus (sperăm) cât mai detaliat şi amânunţit semnificaţia Momentului de „An Nou Chinezesc”...

...Iată că, imediat după postarea acelui articol, aceeaşi autoare, Tanaaz, revine cu un articol exact pe semnificaţia acestui An Nou Chinezesc – cel al Mistreţului (Porcului) de tip Yin, de Pământ.

Acum nu mai insistăm, ca să nu mai repetăm, inevitabil, informaţii expuse atât în articolul anterior amintit, cât şi în prima noastră PoVeste din 2019 („Câteva repere despre Noul An 2019”), ci doar re-luăm, foarte pe scurt, faptul că Mistreţul (Porcul) face parte din Triunghiul elementului APĂ (deci este un Semn fundamental de Apă), care toate trei semnele astrologice (Mistreţ/Porc , Capră/Oaie , Pisică/Iepure) aparţin Principiului Feminin, deci sunt de tip Yin, în timp ce Anul acesta, 2019, al Mistreţului, este un An de Pământ (anii terminaţi cu cifra 8 şi 9 sunt ani de Pământ).

Cu aceste sumare repere re-amintite, poate vă va fi şi mai simplu de înţeles ceea ce doreşte să transmită Tanaaz, din perspectivă astrologică.
Succes ! :






Pe 4/5 februarie 2019 părăsim Anul Câinelui Yang de Pământ și intrăm în Anul Mistreţului (Porcului) Yin de Pământ.

PORCUL este ultimul semn zodiacal din astrologia chineză, indicând faptul că anul acesta va aduce încheierea, rezoluția și finalizarea unui ciclu.

Într-un fel, vom încheia lecțiile ultimilor 12 ani și vom face pregătiri pentru a intra în altul nou.

Înainte de începutul Anului Nou Chinezesc, mulți oameni își fac timp pentru a face curățenie în fiecare cameră din casă, pentru a face loc noilor binecuvântări pe care le va aduce anul.

Pentru că acesta este un an Yin, care reprezintă o calitate feminină și curată, vom fi, de asemenea, încurajați să ne concentrăm asupra aspectului grădinilor noastre și să aducem natura în casă.


În Astrologia Chineză, Anul Porcului de Pământ este văzut ca fiind prosper și norocos, totuși există câteva lucruri cărora să li se acorde atenție.

Porcul reprezintă bogăție și, deși vor exista multe oportunități de creștere a bogăției noastre în 2019, trebuie să fim atenți la tipul de oportunități în care alegem să ne implicăm.

În anul Porcului, trebuie să ne asigurăm că nu suntem prea lacomi și că învățăm să abordăm crearea de bogăție și gestionarea banilor printr-o atitudine conștientă.

Banii sunt ca moneda noastră universală și trebuie să curgă atât în ​​viața noastră, cât și în afara ei. Tot ce trimitem ne vine înapoi, totuși, foarte des ne blocăm singuri să îi primim.

Aceste blocaje pot fi pentru că nu ne simțim suficient de buni, nu ne simțim suficient de demni sau pentru că am moștenit credința că a face bani este o muncă grea și ceva care nu poate fi obținut de toți.

Cunoașterea propriei voastre valori și cunoașterea faptului că sunteți deja abundenți este foarte important atunci când este vorba de a fi deschiși pentru a primi bogăția care este în jurul vostru.

În timpul anului Porcului, este timpul perfect pentru a vă pune finanțele în ordine și a vă gândi la relația voastră mai profundă cu banii :
Sunteți deschiși la a-i primi ?
Folosiți banii într-un mod conștient ?

Universul este întotdeauna aici pentru a ne oferi, dar trebuie să ajungem la echilibru și armonie cu acest lucru și să credem din toată inima că este adevărat.




Dezastrele naturale legate de pământ, cum ar fi cutremurele, alunecările de teren, etc., pot fi mai numeroase în anul Porcului de Pământ și acesta este un lucru pe care ar trebui să-l avem în vedere.

În timp ce finanțele noastre și starea planetei este ceva ce trebuie să urmărim, în Anul Porcului Yin de Pământ există multe lucruri care vor înflori și ele.

Industria modei și a frumuseții va avea un impuls, la fel și industria călătoriilor.
Călătoriile vor fi considerate favorabile în 2019, în special călătoriile care ne permit să experimentăm culturi diferite de ale noastre.

Timpul petrecut cu prietenii și familia este, de asemenea, extrem de favorizat în anul Porcului. De fapt, este un an pentru ca noi să prețuim cu adevărat și să sărbătorim prieteniile noastre și să ne asigurăm că folosim timpul pentru a socializa.

În viețile noastre agitate, uneori este dificil să ne facem timp pentru prietenii noștri.
După o săptămână ocupată la lucru, week-end-ul trece și sunt treburi și lucruri care trebuie curățate, lăsându-ne puțin timp să ne conectăm cu cei dragi.

Deși ar putea fi cazul acesta, uneori, în 2019 este foarte important să ne facem timp și să conservăm energia pentru a ne petrece timpul împreună cu cei dragi.

La urma urmei, viața este scurtă și trebuie să folosim fiecare ocazie pe care o avem pentru a le spune celor dragi să știe cât de mult înseamnă pentru noi.
Includem şi animalele de companie !


A avea prieteni apropiați și a petrece timp în compania altora este, de asemenea, important pentru sănătatea și bunăstarea noastră generală.

Dacă simțiți că aveți lipsă în acest departament și doriți să găsiți un nou trib, anul Porcului deține multe oportunități pentru acest lucru.

Începeți un nou hobby, începeți un nou curs, faceți ceva pentru a ajunge acolo și pentru a vedea conexiunile care se potrivesc.

Dacă căutați iubire, acest tip de mentalitate vă poate ajuta, de asemenea, să-l întâlniți pe acel cineva special.


Sub energia Anului Porcului, este important să menținem echilibrul în toate domeniile vieții noastre.

Energia porcului poate fi uneori lacomă și indulgentă, deci trebuie să ne asigurăm că nu o vom supra-solicita sau nu vom da în comportamente dependente.

Anul Porcului este unul în care trebuie să ne asigurăm că nu mâncăm prea mult, nu facem prea multe tratamente sau nu facem prea mult în general.

A FI ÎN ECHILIBRU va fi, cu siguranță, important în cadrul acestei energii.

În ansamblu, anul Porcului este un an prosper, plin de oportunități și avantaje.

Ca ultimul semn zodiacal în Astrologia chineză, este, de asemenea, un moment pentru ca noi să încheiem și să aducem sfârșit lucrurilor din viața noastră care ne-au oferit timpul lor.

Anul Porcului se termină pe 24 ianuarie 2020, unde întâmpinăm Anul Șobolanului de Metal.

Căutați să îmbrățișați energiile minunate pe care le are de oferit Februarie 2019 ?
Încercați propria mea Meditație Cosmică ghidată.


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu