duminică, 7 aprilie 2019

Laura HAGIU : „NUNTA COSMICĂ” din 6-8 Aprilie 2019.



Laura HAGIU

NUNTA
COSMICĂ
din
6-8 Aprilie 2019





Nota MarYan :

Iată cum, în aceste zile, ne situăm într-o perioadă iarăşi interesantă – între atâtea perioade care devin, tot mai des, tot mai „interesante”...

...Respectiv, o aşa-numită „Nuntă Cosmică” (într-un limbaj specific astrologic).

Deşi denumirea aceasta poate părea foarte „pretenţioasă”, în acest caz este vorba de poziţionarea specifică (în dreptul anumitor Constelaţii zodiacale – veţi vedea în cursul materialului) ale aceloraşi două Stele care generează Momentul de Lună Nouă la fiecare aprox. 28-29 de zile, respectiv Soarele şi Luna.

Aşa cum Momentul de Conjuncţie dintre acestea determină efecte foarte puternice în câmpul energetic al Planetei noastre, la fel, o altă poziţionare specifică a celor două, generează alte efecte puternice, de alt tip – cam ca şi în cazul a doi parteneri (iubiţi) care, intrând în starea de „exaltare” (starea de „nuntă” sau de „uniune”), vor genera o energie de o magnitudine mult mai înaltă şi mai intensă (precum Valurile Tsunami) decât în mod normal.

Astfel că, fără prea multe vorbe, haideţi să vedem ce înseamnă acest alt Moment de intensitate astrală crescută (amplificat exponenţial de alte conjuncţii şi conjuncturi astrale extrem de intense, la rândul lor, printre care CONJUNCŢIA dintre SATURN şi PLUTO)...

...Moment prin care ajung energii şi informaţii tot mai „zbârnâitoare”, din ce în ce mai aproape de esenţa noastră – cu probabilitate tot mai mare de a penetra VĂLUL de protecţie (a minţii) care ne-a ţinut în CARANTINĂ atâta amar de vreme (o Carantină a noastră, ca persoană, faţă de Noi Înşine – Esenţa noastră Pură) :






6 - 8 APRILIE 2019 :
NUNTA COSMICĂ” CU 6 PLANETE DIN 10 FOARTE PUTERNICE : UNDEVA, PE PĂMÂNT, SE NAŞTE UN “REGE” !

Acesta este cel mai constructiv moment din an şi ar fi un lucru înţelept să proiectăm cele mai ambiţioase şi creative forme-gând pe care le dorim manifestate în viaţa noastră.            (Astrolog Alexandru Nicolici)


De obicei, Nunta Cosmică se produce o singură dată pe an, atunci când SOARELE şi LUNA se află simultan în poziţiile lor de Exaltare, în zodiile Berbec, respectiv Taur.

În 2019, acest moment deosebit se produce în intervalul Sâmbătă, 6 Aprilie 2019, de la ora 16.07, până Marţi, 9 Aprilie la ora 00.15.

Universul revarsă o energie neobişnuită, datorită faptului că 6 PLANETE DIN 10 SUNT FOARTE PUTERNICE şi TOATE PLANETELE SUNT ÎN MERS DIRECT.

Când spun “toate planetele”, mă refer la 8 planete, căci Soarele şi Luna nu retro-gradează.

Cele 6 planete puternice sunt 3 în Exaltare (Soare în Berbec, Luna în Taur şi Venus în Peşti), respectiv 3 în Domiciliu (Jupiter în Săgetător, Saturn în Capricorn şi Neptun în Peşti).

Aceste energii sunt rare şi astrologii, în vechime, considerau că în aceste zile se poate naşte un Rege, undeva pe Pământ




În aceste zile ar fi de preferat să facem un efort conştient de a A FI într-o frecvenţă de vibraţie cât mai înaltă : să emitem gânduri cât mai armonioase, să ne scriem intenţiile pozitive, să fim recunoscători şi să ne bucurăm de viaţă.

Se spune că Universul este foarte sensibil la ceea ce transmitem în aceste zile, astfel că vom putea materializa mai rapid ceea ce emitem în exterior.

La energia Nunţii Cosmice se mai adaugă şi staţionarea Planetei Jupiter în Săgetător, care se pregăteşte să-şi schimbe direcţia de mers.

Luni, pe 8 Aprilie, Jupiter devine staţionar la gradul 24 şi 21 de minute, pe 10 Aprilie intră în retrogradare, dar rămâne staţionar, încremenit la grad şi minut, până pe 12 aprilie 2019.

În intervalul 8 - 12 Aprilie vom fi cu JUPITER STAŢIONAR RETROGRAD în SĂGETĂTOR, astfel că voi reveni cu un articol separat, deoarece staţionările planetelor sunt foarte puternice, atrăgând atenţia şi producând evenimente vizibile.


Cireaşa de pe tort este că, prin dreptul NODULUI SUD în tranzit prin Capricorn (bagajul karmic, moştenirea trecutului), se plimbă SATURN şi PLUTO foarte aproape (în conjuncţie), iar Luna Nouă din Berbec (din 5 Aprilie 2019) a activat gradul 15 Capricorn la care s-a produs Eclipsa din 6 Ianuarie 2019, dar a activat şi tripla conjuncţie rară : Saturn, Pluto şi Nodul Sud din Capricorn.

TRADUCERE : UN AMESTEC NEOBIŞNUIT DE ENERGII, SUNTEM ÎMPINŞI ÎN “SUS” ŞI ÎN “JOS”, “ZBURĂM” DESTUL DE SUS ÎN DIMENSIUNI DE VIBRAŢIE ÎNALTĂ ŞI IAR REVENIM ÎN VIBRAŢII JOASE…

PARCĂ SE DĂ O LUPTĂ !

ESTE O LUPTĂ ÎNTRE VECHI ŞI NOU, ÎNTRE TRECUT ŞI VIITORUL CARE VREA SĂ VINĂ, ÎNTRE ÎNGERII ÎNTUNECAŢI AI KARMEI ŞI ÎNGERII DE LUMINĂ CARE VOR SĂ NE SALVEZE


Să profităm de zilele magice cu 6 planete atât de puternice, să ne facem timp în acest week-end pentru relaxare şi plantat “seminţe-gând” constructive şi, asftel, vom reuşi să ne bucurăm de culegerea roadelor, pe parcursul acestui an.

Sunt zile în care Divinitatea ne aude cel mai bine – doar să ştim ce să-i cerem…

…Să-i cerem să ne ajute în crearea unei LUMI NOI, condusă de “REGI” ÎNŢELEPŢI.

REGELE A MURIT, TRĂIASCĂ REGELE !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu