joi, 4 aprilie 2019

TANAAZ : Astrologie intuitivă – LUNA NOUĂ în BERBEC din 5 Aprilie 2019 (ora 11.48, a României).



TANAAZ

Astrologie intuitivă :

LUNA NOUĂ
în BERBEC
din
5 Aprilie 2019





Nota MarYan :

După cum observaţi încă din titlu, iată că mâine, 5 aprilie 2019, apare un nou Moment astrologic, la ora exactă 11.48, pentru ora României – deci, iarăşi un Moment situat pe „Mijlocul Cerului”, exact la amiază...

...O nouă Lună Nouă, situată, de data aceasta, în BERBEC – adică, mai pe „limba română” spus, acela este momentul precis în care, pe Cerul nostru, din dreptul acestui teritoriu românesc, Soarele apare într-o „uniune totală” (conjuncţie perfectă, deci o supra-punere exactă pe bolta cerească) cu Luna, în dreptul Constelaţiei Berbecului.

Dar haideţi să ne re-amintim, pentru un moment : dacă acest Univers este Viu (fiind expresia fizică a unei Conştiinţe aparţinând unui Dumnezeu Creator al acestui Univers, ca parte din Creatorul Absolut, ce a creat totalitatea Multi-Versurilor din OmniVers – Cosmos), atunci este evident că şi celelalte structuri componente ale acestui Univers sunt la fel de vii, emanând Raze de Putere şi Iubire din Esenţa fiecărei Fiinţe ce guvrnează respectiva structură – fie aceasta Galaxie, Roi Galactic, Constelaţie sau Sistem Solar cu Soare, Planetă, Satelit natural, până la Comete şi unii Asteroizi...

În acest caz, devine evident că Astrologia ne PoVesteşte, într-un mod cât mai simplu, poetic, dar şi matematic (algebric şi, mai ales, trigonometric, prin geometria în spaţiu) despre inter-acţiunile existente între Razele Esenţelor din fiecare Fiinţă (dintre cele expuse mai sus) şi care inter-acţionează, în final, cu Raza fundamentală a Planetei noastre Vii (Mama Pământ sau Maica Geea, al cărui corp fizic este alintat cu numele de TerRa) şi, evident, cu Raza fundamentală a Esenţei Divine a fiecăruia dintre noi.

Ca de obicei, de la „două CuVinte” am ajuns la alte aspecte, foarte complexe şi, mai ales, de importanţă fundamentală pentru înţelegerea bazelor Existenţei noastre pe aici, şi, printre altele, a importanţei ÎNŢELEGERII Astrologiei – ca ŞTIINŢĂ REGALĂ, aşa cum era cunoscută şi aplicată în toate Universităţile Occidentale, de până pe la anii 1600 (ca fiind cea mai înaltă formă de Ştiinţă dintre toate cele predate la oricare Universitate).

Aşadar, revenim la „oiţa nostră” : avem o Lună Nouă în Berbec, deci cu un „Nou Început la pătrat” (Luna Nouă, prin această conjuncţie, iniţiază un nou Ciclu Lunar de 28,5 zile, până la următoarea conjuncţie dintre Soare şi Lună, de peste 28,5 zile , la care se adaugă şi faptul că Berbecul este Prima Constelaţie pe Cercul Zodiacal, reprezentând, astfel, Prima Casă din cele 12 ale Cer(c)ului Sideral-Zodiacal), ceea ce ne evidenţiază această oportunitate de a iniţia Noul în viaţa noastră, cu putere amplificată, faţă de alte ocazii oferite de prietenii şi fraţii noştri mai mari, Astrele.

Şi încă o observaţie : remarc cum şi Tanaaz, în acest nou articol al ei, vine cu imagini foarte vii şi practice, folosind „pretextul” acesta astrologic, prin evidenţierea unui aspect foarte greu de „digerat” de majoritatea umanilor (care, prin identificarea cu mintea cea mintoasă, apare în mod evident că „pică greu”) – importanţa „abandonului de sine” (sinele egotic) în faţa Sinelui Superior, pentru un nivel mai profund de Eliberare personală, ce transcede totalitatea dorinţelor, emoţiilor, gândurilor, stărilor şi manifestărilor de tot felul, care ne ţintuiesc la nivelul pe care ne situăm şi în benzile (de frecvenţe) în care funcţionăm (ca Nivele de Conştiinţă).

Doar prin abandonare (predare ne-condiţionată) – în faţa adevăratei Puteri Solare, care emană din Centrul Fiinţei fiecăruia, şi evidenţiată de către Fondatori şi alţii ca fiind SINELE SUPERIOARE – putem, aşadar, să mergem înainte în Procesul nostru fascinant, din prezent, prin această Aventură numită Proces de Acensiune (în Conştiinţă)...

Acum, în acest Moment Astrologic de vineri, 5 Aprilie 2019 (repet : cu maxim la ora 11.48 , a României), există această oportunitate de a mişca mult mai uşor şi mai graţios acest aspect – căci Prieteni Cosmici din această parte de Galaxie (şi nu numai Ei) ne susţin din plin, în această Acţiune...

Ca de obicei (fără a deveni un Obicei - Tradiţie osificantă), haideţi să ne urăm SUCCES şi pentru acest Moment ! :






Trecem printr-un PORTAL ENERGETIC !
Această energie a fost declanșată de SUPER-LUNA din Martie 2019 și va continua până la LUNA PLINĂ de pe 19 aprilie 2019 (N.MY. : De la ora 14.18 , a României).

Luna Nouă a lunii Aprilie din data de 5 reprezintă mijlocul acestei Călătorii și este marcatorul unde putem decide dacă suntem pregătiți pentru ceva nou.

Probabil că simți asta în viața ta, într-un fel : poate că te simți chemat să renunți la vechiul tu ; poate că simți chemarea de a elimina convingerile limitate și de a înlătura blocajele care te țin pe loc.

În noaptea Lunii Noi din Berbec, toți vom avea ocazia să îmbrățișăm un nou mod de a fi și să continuăm să ne mișcăm prin acest Portal al Energiei pentru a putea evolua, crește și reînnoi.


Luna Nouă din Berbec este, de obicei, cel mai bun moment pentru manifestarea, stabilirea de obiective, plantarea semințelor și realizarea de dorințe.

Dacă dorești o perioadă de timp pentru a-ți clarifica visele și a imagina cum va arăta și se va simți viitorul, Luna Nouă din Berbec este una dintre cele mai bune.

Berbecul este semn de foc, reprezintă conducerea și acțiunea, iar la o Lună Nouă în Berbec există o energie supra-încărcată în Cosmos care ne poate ajuta să ne apropiem de viața pe care o dorim.

În Luna Nouă în Berbec, putem să trimitem dorințele noastre Universului, cu încredere că ele vor fi auzite și că vom găsi pașii de care avem nevoie pentru a le transforma în realități.

În timp ce acesta este darul Lunii Noi din Berbec, a venit timpul să abordăm această energie în mod diferit. A venit timpul să ne aplecăm mai mult către ceea ce stă în spatele tuturor acestor lucruri și să ieșim din ego.




Problema cu manifestarea și visul în privinţa viitorului este că, de multe ori, ne prindem în ego-ul nostru.

Ego-ul se aprinde atunci când avem viziuni de a ne întâlni cu sufletul pereche, de a cumpăra o casă mare, de a avea o afacere de succes sau de a câștiga la  loterie.

Este egoul cel care se aprinde atunci când ne setăm obiectivele și ne imaginăm o realitate pe care dorim să o creăm pentru noi înșine.

Egoul este cel care se aprinde când ne imaginăm o versiune mistică, o versiune mai bună a noastră sau a vieții noastre.

Desigur, în această călătorie fizică, ego-ul nostru este la fel de important ca și sufletul nostru, dar a venit timpul să echilibrăm scalele.

Trebuie să adăugăm o nouă piesă la această Ecuație și să învățăm să ne Predăm.
Abandonul se referă la încrederea că Sufletul tău ți-a stabilit o Cale, înainte de a intra în această viață.

În timp ce ai întotdeauna liberul arbitru și libertatea de a alege, sufletul tău a planificat cu atenție cel mai bun mod de acțiune pentru tine. Sufletul tău a expus un Plan a ceea ce dorea să obțină în această încarnare.

Sufletul tău nu a venit aici fără un plan și, chiar dacă nu ai acces conștient la acest plan întreg, îți sunt trimise mici luminițe și sugestii atât timp cât înveți să te predai și să ai încredere în Fluxul Vieții tale.

Calea pe care sufletul ți-a pregătit-o este Calea Sinelui tău mai înalt ; este Calea Divinului.
Când te aliniezi pe această Cale, nu este nevoie de viziunea de ansamblu, nu este nevoie de dorințe ; de fapt, singurul tău obiectiv este să rămâi în Aliniere.

Nu trebuie să forțăm ceea ce este destinat pentru noi.
Nu trebuie să ne chinuim și să ne agățăm de destinul nostru cel mai înalt.

Cel mai înalt Destin este deja în desfășurare ; trebuie doar să ne aliniem și să permitem Universului să preia conducerea.


Sub întunericul acestei Luni Noi, vom fi invitați să ieșim din ego-ul nostru și să ne abandonăm.
 
Vom fi ghidați să ne aliniem cu Divinul și să ne încredem că tot ce avem nevoie va veni în Calea noastră.

Nu mai trebuie să luptăm cu ea.
Putem pune jos costumul și sabia Războinicului cu care este asociat în mod obișnuit Berbecul și să permitem să curgă partea ușoară și Divină a acestuia.




Partea MASCULINĂ a Berbecului ne încurajează să avem dorințe, să stabilim obiective și să avem obiective pentru a le atinge.

Dar Partea FEMININĂ ne încurajează să ne aliniem, pur și simplu, să ne alăturăm Fluxului și să ne încredem că ceea ce  avem nevoie va veni ușor, atât timp cât vom rămâne în această aliniere.

Zeița Berbecului ne reamintește că nu avem nevoie să creăm tablouri întregi ale Viziunii noastre sau să notăm obiectivele și visele noastre.

În schimb, ea ne încurajează să ne alăturăm Fluxului Vieții noastre și să avem încredere că Totul lucrează, întotdeauna, pentru Binele nostru Cel Mai Înalt.

Ea ne reamintește că, urmând această abordare, este mult mai puțin probabil în a fi blocați sau trași în jos de visurile noastre și mult mai probabil să fim pe Calea care este destinată Sufletului nostru.

Ea știe că trăim într-o lume fizică și că avem nevoie de ego-ul nostru pentru a supraviețui, dar ea știe și că există o altă abordare, un alt mod prin care putem prospera.




Sub Luna Nouă din Berbec, care este, de obicei, cea mai bună manifestare, vezi dacă poți rezista nevoii de a stabili dorințe și obiective care sunt alimentate de ego.
 
Întreabă-te dacă ceea ce dorești este într-adevăr o chemare a inimii și a sufletului sau doar o iluzie construită de ego ?

Nu există nicio judecată aici : uneori avem nevoie de ceea ce ego-ul vrea să fie îndeplinit, din diverse motive, și dacă simți că este adevărat, atunci știi că poți continua să atingi aceste obiective, fără să te simți vinovat.

Ai permisiunea completă de a face ceea ce ai nevoie să faci.

Dar, dacă te uiți în interior și suspectezi că obiectivele tale nu sunt ceea ce par, dă-ți permisiunea de a le reface sau de a le lăsa să plece.

Poate că au nevoie să se deschidă și să devină mai fluide, sau poate că acestea sunt chiar aspectele care ți-au blocat succesul și progresul, de-a lungul timpului.


Sub noaptea întunecată a Lunii Noi, retrage-te în interior și vezi cum ești ghidat.
Vezi cum ești încurajat să te abandonezi, să vezi cum ești încurajat să plantezi semințe pentru a te alinia cu Cel Mai Înalt Adevăr și Calea ta Cea Mai Înaltă.

Cere Universului să te îndrume spre Calea Perfectă pentru tine.
Ai încredere că Sufletul tău cunoaște Calea și că a stabilit deja un Plan pentru tine.

Nu ai venit aici cu mâinile goale.
Ghidul tău este înăuntru, iar Sufletul tău, Esența care este în tine, știe fiecare detaliu și fiecare cuvânt.

În timp ce mintea ta conștientă poate să nu-și amintească aceste detalii, nu contează, pentru că atât timp cât ai încredere, vei fi ghidat.

Experimentează cu această Lună Nouă, lăsând obiectivele, dorințele, visele tale și, pur și simplu, abandonează-te lui Tot Ceea Ce Este.

Pune mâna pe Inimă și cere Universului să te ghideze. Cere-i să îți arate Calea.
Abandonează-ți propriile planuri, propriile viziuni, dorințele și cere să fii ghidat.

Când te așezi, în cele din urmă, în locul calm și tăcut din tronul inimii tale, totul începe să se aștearnă, pentru că Tu îl ai.” (Tosha Silver)


Pentru a te ajuta să te aliniezi cu energiile cosmice din luna Aprilie 2019, poţi testa aici Meditația mea Ghidată.


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu