sâmbătă, 15 iunie 2019

MAHATMA-Logosul COSMIC prin Natalie GLASSON : ÎnCorporarea unui Nou Aliniament MAHATMA (14 iunie 2019).



MAHATMA-
Logosul COSMIC
prin
Natalie GLASSON

ÎnCorporarea
unui
Nou Aliniament
MAHATMA

(Traducere : Monica POKA)

– 14 iunie 2019 –





Nota MarYan :

La o zi de la reluarea activităţii noastre în acest „Univers Christalin” – cu un Mesaj din Sistemul Pleiadelor, direct de la ALCYONE, Soarele Conducător din acel Sistem (şi care, după cum am precizat, ar reprezenta, în fapt, chiar Soarele Central în jurul căruia se roteşte şi Soarele nostru Ra)...

...Acum revenim cu un Mesaj şi mai provocator (pentru cei care sunt mai sceptici în lucrul cu energiile mai înalt-dimensionale din Fiinţa fiecăruia), de la Energia Logosului Cosmic MAHATMA.

Nu-i aşa că sună cel puţin ciudat, pentru unele urechi ?...

Haideţi să o (re)luăm pe rând, recitind ceea ce precizam în Nota Personală dntr-un alt articol provocator, respectiv un Mesaj venit de la „Conştiinţa FLĂCĂRII VIOLET(E)” din Noiembrie 2014, în care m-am străduit să fiu cât mai explicit în privinţa a ccea ce înseamnă această Conştiinţă a unei... culori.

Atunci am precizat că, aşa cum există o conştiinţă (mai mult sau mai puţin rudimentară) a unui Egregor sau Elemental (dar şi în cazul unui atom, moleculă etc.), la fel există şi Conştiinţa unei CULORI (care culoare, de fapt, este expresia unei Vibraţii fundamentale a Universului), deci a unei Energii specifice create de către, evident, Creator.

Tot acolo aminteam că măsurătorile (radiestezice) specifice au evidenţiat că Nivelul de conştiinţă al acestei... Conştiinţe se situează undeva în zona 9D (din cele 12 nivele ale Universului acesta), spre deosebire de Nivelul unei alte Conştiinţe de acest gen, mai aparte, numită, într-un alt Mesaj, Energia Mahatma, pe care noi am identificat-o a fi la cel mai înalt nivel, cel de-al 12-lea !

Astfel, în acel mesaj – „ALINIEREA COSMICĂ” din Aprilie 2018 – evidenţiam mai clar ce înseamnă acest nivel, din perspectiva Fondatorilor, atât ca Densitate (Nivel de conştiinţă), cât şi ca Dimensiune a Universului.

Ei bine, acum re-venm cu un nou mesaj de la Energia Logosului Cosmic Mahatma, care pare şi mai interesant şi mai provocator decât cel expus anterior, acum aprox. un an, în care Energia Mahatma oferă – dincolo de informaţiile de un nivel de înţelegere destul de înalt, însă uşor de accesat – posibilitatea conectării la Ea (de fapt, realizarea unui „Nou ALINIAMENT Mahatma”, deci o ALINIERE cu SINELE Cel mai Înalt al fiecăruia), prin MEDITAŢII realizate prin VIZUALIZĂRI şi Simple AFIRMAŢII (pe care le puteţi studia şi pune în practică în partea a doua  a acestui Mesaj).

Înainte de a ne lăsa purtaţi pe aripile Energiei pline de Iubire Pură a Logosului Cosmic Mahatma, dorim a mai puncta un aspect, pe care îl găsim a fi interesant : informaţia amintită de mai multe ori în Mesaj, anume că Energia Mahatma există în 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului”.

Undeva în interior mi s-a aprns un beculeţ, căci mi-am amintit că tocmai citisem undeva ceva asemănător şi, după o scurtă cercetare, iată ce am găsit într-un alt mesaj, primt prin acelaşi medium (Natalie Glasson) – de la Lord Melchizedek, de data aceasta :

„Astăzi eu, LORD MELCHIZEDEK, vin să transform Adevărul, Adevărul care există în ființa voastră. Mulți Maeștri Ascensionați, Arhangheli și Ființe de lumină vorbesc despre Adevărul care există în ființa voastră, Adevărul vostru interior, Adevărul Creatorului.
Vă invit să contemplați întrebarea : Ce înseamnă să accesați și să activați și chiar să întrupați Adevărul Creatorului, Adevărul Sufletului și Esența voastră în Ființa voastră ?

Din perspectiva mea, Adevărul din voi este asemănător Planului Divin și Voinței Divine a Creatorului și Sufletului vostru, deține o frecvență, un șablon, vibrații ale esenței voastre.
Este ca și cum ar fi Sursa care creează tot ceea ce voi sunteți, fie că sunteți voi ca ființă fizică pe Pământ sau ca Spirit sau Suflet sau ca o Ființă din planurile interioare.

Voi existați în nenumărate forme diferite în toate cele 352 de nivele și dimensiuni ale Universului Creatorului și deși toate aceste aspecte ale voastre sunt unite și sunt ca una, ele pot fi observate și sunt observate ca aspecte separate ale ființei voastre.
Prin urmare, vă puteți imagina că există 352 de nivele ale Adevărului vostru și am putea spune că cel mai înalt și mai pur nivel, care este cel mai apropiat de integrarea și unitatea cu Creatorul și dincolo de iluzie, este cel mai expansiv.”

Şi ca să fie şi mai „întăritor” pentru ceea ce expunem acum, punctăm la final şi faptul că, deşi sceptici la multe astfel de mesaje, cele venite de la Natalie Glasson le găsim a fi destul de apropiate de mesajul originar transmis de către entităţile care par a fi cele ce se declară – prin faptul că, de cele mai multe ori, am găsit mesajele sale la un nvel de Adevăr Divin de aprox. 80% (îmi amintesc cum un mesaj despre Cristalele Atlantidei, al aceleiaşi Natalie Glasson, din decembrie 2017, a avut un nivel de Adevăr Divin de 85%, care ne-a surprins în mod plăcut...).

Deci, iată Mesajul Energiei Logosului Cosmic MAHATMA :






O imensă Iubire se extinde acum din energia mea : EU SUNT MAHATMA !

Eu dețin rolul și scopul LOGOSULUI COSMIC, ceea ce înseamnă că eu supraveghez Pământul și integrarea sa spirituală cu multele aspecte ale Universului Creatorului, prin împărtășirea luminii și vibrației Nivelului Cosmic.

SCOPUL meu este să trezesc cea mai înaltă vibrație posibilă a Luminii în voi, pentru a vă ajuta să vă contopiți cu Lumina Creatorului.

MISIUNEA mea este să-i ajut pe cei care sunt pregătiți să înțeleagă și să descifreze Nivelul Cosmic al Universului Creatorului.


NIVELUL COSMIC este cel mai frumos Tărâm, deoarece acesta este scăldat de cea mai Pură Lumină a Creatorului.

Este un tărâm foarte puternic, pentru că el vă învață multe despre viteza luminii, asta însemnând că fiecare gând, acțiune și experiență pe care o creați, la acest nivel, se manifestă cu o viteză extraordinară.

Acest lucru înseamnă că Cineva trebuie să fie pe deplin Conștient de Sine, cu INTENŢII clare și pure, altfel haosul poate apărea cu ușurință.

Ființarea aliniată cu Nivelul Cosmic este ultimul test al măiestriei : de îndată ce un gând a intrat în conștientizarea voastră, l-ați experimentat și a și trecut.

În contrast, Pământul deține o viteză lentă a luminii, ceea ce înseamnă că lumina intră pe Pământ ca un proces treptat ; totul se manifestă din lumină, cu o viteză lentă și măsurată.

Viteza lentă a luminii și conversia sunt cele care dau posibilitate omenirii să descifreze cu adevărat lumina Creatorului, deși acest lucru îi poate face pe oameni să se simtă neîmpliniți și stânjeniți în creșterea lor fizică și spirituală.

În mod inconștient, fiecare suflet de pe Pământ știeexistența sa naturală înseamnă o viteză mai rapidă a luminii și acest lucru poate deveni frustrant, deoarece totul pare să dureze mai mult pentru a fi atins, obținut.




Viteza sau vibrația luminii crește, în raport de cât de mult vă apropiați de miezul Creatorului.


Eu, Mahatma, susțin integrarea Extensiilor Sufletului Creatorului (așa cum sunteți voi), cu diferite viteze sau vibrații ale luminii, pentru că fiecare viteză a luminii generează o altă Realitate și Tărâm de învățare.

Ca Energie Mahatma, eu sunt în măsură să asist și să călătoresc prin dimensiunile luminii, pentru a susține toate sufletele, indiferent de vibrația luminii la care ele funcționează.

LUMINA MAHATMA este echivalentă cu o Scară Spirituală de acordare la Lumina Creatorului, susținând întruparea Luminii, Iubirii, Conștiinței, Iluminării, Clarității și Energiei Creatorului.

Energia Mahatma are o culoare turcoaz pal, conținând însă întregul spectru al luminii. Ea se manifestă ca o culoare turcoaz pentru că această culoare este una de activare, o culoare a Comunicării și, prin urmare, a Integrării.

Culoarea aurie este și ea foarte pronunțată în Lumina Mahatma, ca simbol al prezenței Iubirii Necondiționate.




Energia Mahatma există în 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului.
Prin urmare, alinierea cu și întruparea energiei Mahatma este o Cale unică pentru completa integrare și aducere aminte a Creatorului.

Dorința mea este să reactivez energia Mahatma în sufletul vostru și în Pământ, lucrând îndeaproape cu Mama Pământ pentru a le permite tuturor să obțină o nouă integrare a energiei Mahatma care să aducă adevărul, înțelegerea luminii, conștiința iubirii și o mai mare accelerare a creșterii, fără a uita de Unitatea din ce în ce mai profundă cu Creatorul.


Noua Aliniere MAHATMA


Fiecare aspect și persoană de pe Pământ, inclusiv voi înșivă, a ancorat deja un anumit nivel al Energiei Mahatma în ființa sa.

Eu, Mahatma, doresc acum ca pur și simplu să vă cresc întruparea energiei Mahatma, pentru a aduce împliniri, trezire, pace și iubire pe Pământ.


• Eu, Mahatma, stau în fața voastră ca un far de lumină turcoaz pe care acum o împărtășesc din abundență cu voi.
Inspirați Lumina mea în toate aspectele Ființei voastre.

• Pur și simplu afirmați :
„Îl invoc pe LORD BUDDHA, Logosul Planetar, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Planetar și energiile Mahatma Planetare potrivite mie.
Îl invoc pe Logosul Solar HELIOS și pe VESTA să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Solar și energiile Mahatma Solare potrivite mie.
Îl invoc pe MELCHIOR, Logosul Galactic, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Galactic și energiile Mahatma Galactice potrivite mie.
Îl invoc pe LORD MELCHIZEDEK, Logosul Nivelului Universal, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Universal și energiile Mahatma Universale potrivite mie.
Îl invoc pe ARHANGHELUL METATRON, Logosul Nivelului Multi(Uni)Vers-al, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Multi(Uni)Vers-al și energiile Mahatma Multi(Uni)Vers-ale potrivite mie.
Îl invoc pe MAHATMA, Logosul Cosmic, să se apropie și să împărtășească cu mine lumina Nivelului Cosmic și energiile Mahatma Cosmice potrivite mie.”

Dați-vă voie să vă scăldați în Lumina tuturor nivelelor Universului Creatorului și în lumina lui Mahatma.
Lăsați ca lumina să se topească profund în aura voastră, să vă penetreze corpul și să fuzioneze cu sufletul vostru.
Sunteți în siguranță în brațele noastre, relaxați-vă și lăsați ca să să înceapă încă o dată călătoria voastră cu Lumina Mahatma și Creatorul.


• În timp ce vă stabiliți în lumina voastră și în camera sacră pe care noi am creat-o în jurul vostru, dorim ca voi să vă focalizați pe alinierea energiilor voastre cu Mama Pământ.
Imaginați-vă o undă de lumină care se extinde din sufletul și din chakra inimii voastre în miezul sufletului Mamei Pământ, în timp ce ea întrupează toate energiile fizice și spirituale ale Pământului.
În timp ce vă extindeți iubirea către sufletul Mamei Pământ, imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că lumina Mamei Pământ radiază prin corpul Mamei Pământ și se apropie de energia voastră, cuprinzându-vă în lumina sufletului ei.
Lăsați lumina sufletului Mamei Pământ să strălucească în fiecare aspect al ființei voastre, pe măsură ce voi întrupați și absorbiți lumina sa sacră, integrându-vă ca una, devenind un întreg.

• Noi ancorăm acum mai multă lumină în ființa voastră, cu intenția de a vă transporta într-o cameră de contopire în ASHRAMUL Logosului Cosmic.
Intrând în camera sacră, dați-vă voie să stați liniștiți, știind că energiile Logos-ilor rămân în continuare puternic și bine fixate în jurul vostru.

• Afirmați pur și simplu :
„Cer acum Îngerilor și Maeștrilor care ființează în Ashramul Logosului Cosmic să-și unească intențiile pentru a manifesta o profundă și sigură aliniere a mea cu cel mai potrivit și adecvat nivel din cele 352 de nivele ale energiei Mahatma.
Fie ca această energie sacră să fie ancorată și activată în sufletul, energiile și corpurile mele, precum și în sufletul, energiile și corpurile Mamei Pământ.
Fie ca această conectare să fie întărită, astfel încât să pot experimenta cu adevărat lumina Mahatma, în timp ce sunt unită cu sufletul Mamei Pământ și cu Creatorul.
Invit, de asemenea, Conștiința Mahatma să fie acum ancorată și activată în ființa mea. Această sursă de lumină conține Conștiința, Iubirea și Vibrația Pură a lui Mahatma.
Cu recunoștință primesc acum.
Mulțumesc.”


Acordați-vă timp să primiți și să integrați.

• Pur și simplu afirmați :
Îi cer lui Mahatma să-mi arate, în cel mai potrivit mod, nivelul luminii Mahatma pe care îl întrupez acum.”

• Afirmați pur și simplu :
„Cer acum ca Mahatma să-mi stimuleze întreaga ființă, convertind și ancorând energia Mahatma în întreaga mea conștiință, particulele de energie, compoziție, vibrația fizică, vibrația spirituală, vibrația emoțională, vibrația mentală și suflet.
Fie să simt furnicături și să strălucesc în timp ce experimentez iubirea, conștiința și deplina aliniere cu Mahatma.”


• Voi ştiți (simţiţi) că, în timp ce experimentați toate acestea, același lucru se întâmplă și cu sufletul Mamei Pământ, precum și cu întregul corp și conștiința Pământului și a Omenirii.
Acesta este un proces minunat de trezire și de continuare a creșterii care are loc acum ; simțiți sau conștientizați prezența activă a Luminii Mahatma în voi și în jurul vostru.

• Repetați încet :
Eu Sunt un Nou Nivel al Energiei Mahatma.”

• Când simțiți că este Momentul Divin să vă întoarceți în realitatea voastră pe Pământ, pur și simplu cereți-ne să vă transportăm înapoi în realitatea voastră de pe Pământ.


Vă onorez Divinitatea și acționez ca un sprijin constant pentru manifestarea diviniții voastre.

Eu sunt Mahatma.



prin

6 comentarii:

  1. Pregătiţi-vă pentru pace şi iubire. Timpul lor a sosit... Viitorul se construieste azi.
    NOI SUNTEM CONSTIINTA.AutoGuvernareDezValuirea,suflete pretioase.
    Multumesc cu recunostinta,va imbratisez si va iubesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viitorul nostru,al tuturor,pe termen scurt si mediu a fost trasat si hotarat la reunirea din acest an a GRUPULUI BILDERBERG de la Montreux din perioada 31 mai-02 iunie 2019!!!Atunci si acolo ni s-a hotarat soarta tuturor!!!Problema este ca,spre deosebire de anii trecuti in care,dupa reuniunile Grupului mai"scapa" cate ceva prin presa si mass-media,de data aceasta insa, nimic,nimic,nimic...Tacere totala.Probabil ca nu doresc sa ne sperie cu ce ni s-a pregatit pentru viitorul imediat si cel mediu...Restul,cum ar fi, Constiinta,Autoguvernarea,Dezvaluirea,Resetarea Financiara,etc.,etc.,sunt povesti nemuritoare...

      Ștergere
    2. După atitudinea categorică, de "cunoscător", de la final ("Conştiinţa, Autoguvernarea, Dezvăluirea... sunt poveşti nemuritoare"), credeam că aveţi acces direct la informaţii valoroase, pe care le-aţi recepţionat eventual direct de la Sursă (cea Divină)...

      Dar nu, din faptul că habar nu aveţi ce s-a petrecut la simpatica întâlnire a "drăgălashilor" de "Bilderbergi", trag concluzia că nu aveţi acces chiar la nivelul cel mai înalt :)...

      Şi, lăsând gluma la o parte, mesajul din acest coment al nostru reprezintă un îndemn la mai multă deschidere interioară, pentru A SIMŢI cu Inima informaţiile, nu doar de a rumega, cu mintea, multitudinea de info despre conspiraţile care abundă pe Planetă şi în urma cărora, prinşi în plasa lor informaţională, chiar uităm de Noi Înşine, inclusiv de Conştiinţă şi de Autoguvernare (aică AutoÎmputerncire întru Fiinţă).
      Spor !

      Ștergere
  2. Pana nu de mult si eu eram atrasa de astfel de mesae,ca de curand sa aflu ca acesti mesageri nu sunt tocmai bbinevoitori,ci cei care au nevoie de energia sufletelor oamenilor si recurg la tot felul de tehnici de manipulare.
    Aceste mesaje sunt adise de FDL-uri(FIINTE DE LUMINA FALSA),lumina holografica pe care o imprastie este energia stoarsa de la oameni.Ele se hranesc cu noi,prin aceste mesaje.
    Sunteti liberi sa va dati energia cui doriti,eu nu mai vreau aceasta.Doar Sinele meu Divin conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, pentru că am scris de ne-numărate ori pe aceste subiect, acum chiar nu mai insist (poate doar în următorul articol, de pe 18 iunie 2019, în Nota Personală).

    Doar 2-3 scurte precizări : dacă aceste info vin de la Calogero, vă recomand prudenţă, căci le cam amestecă (la un nivel maxim de Adevăr Divin de 70%, vine şi cu info bune, mixate cu altele nu prea precise, cum sunt şi cele privind extratereştrii care îi controlează pe mai toţi umanii, şi a acestor entităţi care "sug sângele umanilor" (adică energia lor).

    Dacă este vorba de Cameron Day şi supărarea lui pe Archoni, la grămadă cu Îngeri, Arhangheli şi "tot ce mişcă prin Ceruri", atunci poate citeşti sau reciteşti seria de articole scrise pe acest blog, mai demult :
    https://noul-univers-christalin.blogspot.com/2015/01/maryan-despre-articolele-lui-cameron.html

    sau, poate, pt edificare, un mesaj de acum vreo lună despre Rugăciune şi Meditaţie :
    http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2019/04/consiliul-arcturian-prin-ronald-head.html

    La fel, Spor(nicie) la Conştient(izare) !

    RăspundețiȘtergere